ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Εχω ενα προαίσθημα οτι το Σάββατο θα έρθει στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης εξτρεμ για να ενισχύσει την ομαδα μας
Πολυ καλος τερματας αυτος της Λαμιας. Να τον εχουμε στα υποψη μας.
Εστω και για τριτο. Μονο για τα ματς με σκουληκι. Να τους τρολαρουμε τα επομενα 10 χρονια.
Εστω και για τριτο. Μονο για τα ματς με σκουληκι. Να τους τρολαρουμε τα επομενα 10 χρονια.
- Darklord67
Εγώ πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή θα σκάσει όνομα που θα αποκτηθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Που είναι ο Σοάρες όεο;;;
Που είναι ο Σοάρες όεο;;;
Έτσι βρε θα το παρουσιάσουμε το παιδί; Χωρίς βιντεάκι; Παγοθραυστικό φέραμε, με διανυκτέρευση στο αεροδρόμιο και θες να τον ξεπεταξουμε με μια ανακοίνωση;
- thomas Murg
Μετά τα όσα πέρασε ο Σοάρες είναι ο ορισμός αυτού που λέμε μεταγραφή αεροδρομίου
- Dimitris_L4
Να παρουμε μέχρι 31 κανέναν παιχτη σαν αυτους που έχει ο οαρης και τους ζαχαρωνουν αρκετοί εδώ μέσα..
-
giliopoulos
ΕτσιDimitris_L4 έγραψε:Να παρουμε μέχρι 31 κανέναν παιχτη σαν αυτους που έχει ο οαρης και τους ζαχαρωνουν αρκετοί εδώ μέσα..
Τον ντιαγε ελεγαν εδω μεσα θα τρελαθουμε
- pirate_salonica
Μεταγραφή δύο αεροδρομίων, μη σε πω.thomas Murg έγραψε:Μετά τα όσα πέρασε ο Σοάρες είναι ο ορισμός αυτού που λέμε μεταγραφή αεροδρομίου
livesport σημαίνει Πετρουλακης οποτε αναλογη και η αξιοπιστία της. Η metrosport που τον τελευταιο καιρο τα παει καπως καλυτερα αναφερει προσθηκη ΑΝ...δεν το λες και τον καλυτερο οιωνο,το ιδιο και ο Τοσκιτσης...Γενικα αν δεν υπηρχε ο Μποτο θα ημουν σχεδον σιγουρος οτι δεν θα γινει αλλη προσθηκη,τωρα θα περιμενω μεχρι τελος αλλα με τις πιθανοτητες να μην ξεπερνανε ενα 20%...
Αν μου έλεγες παντως πριν την περίοδο οτι θα αποκτουσαμε μονο δυο παικτες ,ενα δεξι μπακ και ενα 8ρι θα σου ελεγα αποκλειεται.Μιλαμε για μεγαλη πικρα αν δεν αποκτηθει ενας παικτης να κινειται καλα μεταξυ κεντρου και μεγαλης περιοχης και να απειλει το αντιπαλο τερμα...
Αν μου έλεγες παντως πριν την περίοδο οτι θα αποκτουσαμε μονο δυο παικτες ,ενα δεξι μπακ και ενα 8ρι θα σου ελεγα αποκλειεται.Μιλαμε για μεγαλη πικρα αν δεν αποκτηθει ενας παικτης να κινειται καλα μεταξυ κεντρου και μεγαλης περιοχης και να απειλει το αντιπαλο τερμα...
- stravostomis
Joshua, ξεχνάς και την τρίτη μεταγραφή που έκανε ο ΠΑΟΚ. Πρόσθεση εκ της αφαίρεσης με την φυγή Σβιντέρσκι, δεν θα ξαναπαιξουμε με δέκα παίκτες. Δεν έφταιγε το παλικάρι σε κάτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε στο παιχνίδι όταν τον βάζανε να παίξει μοναδικός φορ.
-
Grouchopoulos4
Υπάρχουν αρκετά λογικά επιχειρήματα για να μην αποκτηθεί ακραίος. Να αποκτηθεί ο κατάλληλος αντί για κάποιο μπάλωμα, να δοθούν ευκαιρίες σε Ζαμπά και Μίτριτσα που δείχνουν σημάδια ζωής, αριθμητικά είμαστε καλυμμένοι, δεν μπορείς να έχεις ακριβά συμβόλαια στην εξέδρα, ο Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί μπορούν να βοηθήσουν εκεί, να μην διαταραχθεί η χημεία της ομάδας ενσωματώνοντας πολλούς νέους παίκτες, οι αλλαγές της λίστας στην Ευρώπη κτλ κτλ κτλ.
Αλλά εγώ αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν τραυματιστεί ο Ζίφκοβιτς. Που παίζει σταθερά 90λεπτα, και όχι μόνο τρέχει σαν τρελός αλλά κουβαλάει και όλο το δημιουργικό βάρος.
Χρειαζόμαστε παίκτη εκεί.
Αλλά εγώ αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν τραυματιστεί ο Ζίφκοβιτς. Που παίζει σταθερά 90λεπτα, και όχι μόνο τρέχει σαν τρελός αλλά κουβαλάει και όλο το δημιουργικό βάρος.
Χρειαζόμαστε παίκτη εκεί.