Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
dolphinto

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από dolphinto »

gika, χαρας το κουραγιο σου ρε μικρε...μπραβο...
κριμα που εδω μεσα υπαρχουν 4-5 προπονηταραδες και ο ΠΑΟΚ μας εχει προπονητη που μπορει να τον παει (μεχρι σημερα) 3ο στην βαθμολογια...
ρε προπονηταραδες...βγητε απο τα καβουκια σας και αντε...το βιογραφικο το εστειλε ο αλλος ο αδερφος εδω μεσα..καντε αιτησεις???
..και οταν σε παρει ο ΠΑΟΚ pagotatzi...σου υποσχομε οτι θα κανω τον Σαντος παγωτατζη... και αυτο ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...αν εσυ γινεις εστω προπονητης γ΄ εθνικης...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ο Σάντος στις δηλώσεις που έκανε μίλησε για τίποτα.

Τώρα να βγούμε εμείς και να κάνουμε τους προπονιτές μετά από αυτές τις δηλώσεις το θεωρώ ως χαζομάρα.

Να με συγχωρέσετε, αλλά ο άνθρωπος τα είδε μόνος του από πολύ νωρίς και τα είπε.

Κανένας μας δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ, στο σημερινό παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Στηριξη στον Σαντος.........μπεεεε μπεεεε μπεεεεεεεε.....Μερικοι λενε οτι ο σαντος φταει για ΟΛΑ,και μερικοι αλλοι οτι δεν φταει καθολου..ελεος......μπεεε
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Έχω γράψει και παλιότερα ότι μου αρέσει ο ρεαλισμός του Σάντος και αναφέρομαι στην στάση που έχει όταν μιλάει για το παιχνίδι . Όπως χθες , που αν και εν θερμώ , είπε τα πράγματα όπως έχουν και δεν χαρίστηκε στους παίκτες του. Αναφέρθηκε στα του αγώνα ως αντικειμενικός παρατηρητής και μίλησε για τις αδυναμίες μας .

Κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να υπάρχει στην ομάδα θέμα πειθαρχίας , δηλαδή οργάνωσης . Τι θα πει κάνει ο καθένας ότι θέλει στον αγωνιστικό χώρο ; Έχουμε την υπομονή να υπομένουμε αυτό το είδος ποδοσφαίρου που κρίνουνε προπονητής και διοίκηση ότι μας ταιριάζει αλλά την πειθαρχία την απαιτούνε και την επιβάλουνε αυτοί γιατί αυτοί πληρώνουν τους ποδοσφαιριστές. Όπως και ο προπονητής πληρώνεται για να επιβάλει την αγωνιστική πειθαρχία.
Νομίζω ότι η συμπεριφορά πέρσι με τις κόκκινες τις αποβολές κλπ και η αγωνιστική απειθαρχία κατά τη δήλωση του Σάντος είναι ένα και το αυτό πρόβλημα . Να εκτελούν οι ποδοσφαιριστές με το καλό ή με το στανιό αυτό που σχεδιάζει ο προπονητής αλλά για αυτό έχει ευθύνη και ο ίδιος ο Σάντος .
Αυτά τα τρία χρόνια η διοίκηση είχε εκτός των άλλων να αντιμετωπίσει σαρδέλες που δεν ξέρανε να εκτελούν και αστακούς που ξέρουνε αλλά για διάφορους λόγους δεν το κάνουν . Δύσκολη η δουλειά της διοίκησης και για αυτό χρειάζεται τη στίριξη όλων μας.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

ContrerasPablo έγραψε:Στηριξη στον Σαντος.........μπεεεε μπεεεε μπεεεεεεεε.....Μερικοι λενε οτι ο σαντος φταει για ΟΛΑ,και μερικοι αλλοι οτι δεν φταει καθολου..ελεος......μπεεε
Κάνεις λάθος φίλε...
Εγώ ούτε έκραξα παίχτες ούτε Σάντος και αρκετοί ακόμη.

Τώρα άν ΣΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ πρέπει να κράζουμε τους πάντες για να μην είμαστε πρόβατα, το αφήνω σε άλλους και πάω να βοσκήσω.
Εμένα η δουλειά μου είναι να φωνάζω στο γήπεδο και να στηρίζω απ' έξω.
Ούτε να κρίνω ούτε να κράζω.
Άν δε μαρέσει κάτι, προβληματίζομαι, το συζητάω και κάνω υπομονή μέχρι το επόμενο ματς.
Αυτό θέλει ο ΠΑΟΚ και αυτό θα κάνω.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

danirifle έγραψε:φίλε παγωτατζή στο έχω πει κι άλλη φορά όταν έλεγες να δούμε μπάλα και τέτοια.. και σου είπα, αν θες μπάλα, βάλε νόβα και δες τη μπάρτσα και την (κωλο)γιουνάιτεντ. μην περιμένεις να δεις μπάλα στην ελλάδα. δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να παίξουμε ποδόσφαιρο όμορφο. τώρα λες ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίρνει πρωτάθλημα και την τρίτη και τη δεύτερη θέση δεν τη θες. ε αν θες ο ΠΑΟΚ να πάρει τώρα πρωτάθλημα πάρε τον στο μάνατζερ.. δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για πρωτάθλημα... δλδ να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα όπως έχουν.. εκτός αν θες να ονειρεύεσαι και να ονειροβατείς..

υγ. με σωστή διαιτησία θα είχαμε 24-25 βαθμούς και θα είμασταν με γαυρο-βάζελο στις πρώτες θέσεις μαζί. και παίζουμε και χάλια μπάλα.. δλδ αν παίζαμε μπάλα τί θα γινόταν?
δηλαδή εσύ μου λες να παρατήσω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ.
και όλα τα όνειρα που κάνω εγώ και τόσοι πολλοί για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας?
όλες η πικρες όλες η χαρες όλα τα βάσανα.
όλα τζάμπα?
αν είναι έτσι,ναι θα πάρω playstation και θα παίζω τον παοκ.

αλλα δεν είναι έτσι φιλε μου.

δεν ήθελα να πω αυτά που θα πω τώρα αλλα με αναγκάζεται

e λοιοπών αν δεν πιστεύετε στον ΠΑΟΚ αλλάξτε ομάδα η μην ασχολείστε.
εγώ πιστεύω και μάλιστα παρα πολύ.
και βεβαια δεν μου αρκεί η 3 θέση γκίκα φιλε μου.για μένα είναι αυτονόητο να αρχίζουμε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και πηγαίνουμε για DOUBLE.
ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
!! πια ελλάδα μου λέτε τώρα.
(αυτήν την τρελα δεν θα μου την πάρει κανεις σας)
κόψτε αυτήν την κόλο νοοτροπία ,εδώ είναι ελλάδα .
e και?
εμενα με ενδιαφέρει μονο ο ΠΑΟΚ ,όχι η ελλάδα και τι κάνουν οι άλλες ομάδες.

ακόμα δεν έχει χαθεί ούτε το πρωτάθλημα και όσο ακόμα αγωνιζόμαστε θα το πιστεύω και ας δεν γουστάρω τον santos.
τώρα στον santos

ας μείνει δεν θα το αποφασίσω εγώ αν πρέπει η όχι
εγώ λέω μονο την άποψη μου στο "τοπικ" SANTOS όχι ΠΡΟ SANTOS .το "τοπικ" λέγεται santos.
και θα πρέπει να λέμε και αρνητικά πράματα.
εσείς τους krazezte όλους .αλλα η χειρότεροι είσαστε εσείς που το παίζεται proffesor του τόπι.

ένα είναι βέβαιο ,αν συνεχιστεί έτσι αυτή η τραγική εικόνα τίως ομάδας μας κάποιος θα την πληρώσει την νύφη.
μάλλον δεν θα είμαι εγώ
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Μέχρι τον Ιούνιο του 2010(εκτός απρόοπτου ή ανανέωσης συμβολαίου) ο κύριος Φερνάντο Σάντος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας..
Θέλουμε δεν θέλουμε έτσι είναι...
End of Story..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δεν εχετε καταλαβει ενα πραγμα εσεις ολοι που υπερ γαπατε τον Π.Α.Ο.Κ και εμεις οχι..Ο Ζαγορακης εφερε τον Σαντος να χτισει μια ομαδα σε βαθος χρονου. Ο Βρυζας το συνεχιζει αυτο το πλανο και (πιστεψτε το ) θα χρειαστει χρονος για να φτασουμε εκει που πρεπει...Τωρα ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ο Βρυζας θα τον διωξει ,πιστευω πωε δεν εχετε καταλαβει μετα απο τοσα χρονια το σκεπτικο αυτων που διοικουν..
Οταν με τον Σαντος βγηκαμε 9οι ,δεν θα τον εδιωχνε..? Γιατι εδιωξε 12-13 παικτες και κρατησε τον προπονητη..? Γιατι αν αυτοι οι αμπαλοι Βρυζας και Ζαγορακης εβλεπαν οτι δεν κανει ρε παιδι μου ,να μην τον εδιωχναν..? Για να τους τα ζαλιζει ο καθενας..? Εχουν καποιο οφελος δηλαδη..? Γιατι λιγο ακομα και θα το ακουσουμε και αυτο...Ακομα περιμενω να δω κριτικη στους παικτες αλλα ματαια θα περιμενω..Δεν προκεται να γινει..Παντα φταιει ο σαντος στον Π.Α.Ο.Κ...Μην "ακυρωνετε" την προσπαθεια της διοικησης για ΟΡΙΣΤΙΚΗ ανακαμψη ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ και οχι προσωρινη και παροδικη...Δεν γιναμε Μπαρτσελονα και Ρεαλ ξαφνικα....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

pagotatzis έγραψε: δηλαδή εσύ μου λες να παρατήσω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ.
και όλα τα όνειρα που κάνω εγώ και τόσοι πολλοί για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας?
όλες η πικρες όλες η χαρες όλα τα βάσανα.
όλα τζάμπα?
αν είναι έτσι,ναι θα πάρω playstation και θα παίζω τον παοκ.

αλλα δεν είναι έτσι φιλε μου.
Αδερφέ, δεν ξέρω ούτε έναν που να μην θέλει να βλέπει τον ΠΑΟΚ να παίζει σαν την Μπαρτσελόνα και να παίρνει τα διπλάσια πρωταθλήματα απο αυτά που έχει ο γααύρος... Ολοι αυτό θέλουμε!

Αλλά υπάρχει ένα προβλημα:

Σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε το όνειρο απέχει κατά πολύ απο την υλοποίηση του!

Πριν 2-3 χρόνια, όλοι ήμασταν κολλυμένοι σε ένα ραδιοφωνο, προσπαθώντας να δούμε αν θα πέσουμε στην Δ εθνική ή αν θα μας πάρει ο τιτανοτεράστιος σωτήρας Καπεταν Γιαννούλης...

Τα ξέχασες??

Και δυο χρόνια μετά, η ομάδα σου βγαίνει δεύτερη, γράφοντας νέο ρεκορ στα γκολ που δεχτήκαμε... Την επόμενη χρονιά, αρχίζει το πρωτάθλημα, είσαι τρίτος και αν δεν σε γαμούσε η διαιτησία θα ήσουν στους 2-3 βαθμούς διαφορά απο την κορυφή!

Ολα αυτά σε 2 χρόνια μέσα!

Αυτό φυσικά είναι έργο Σάντος- Ζαγοράκη- Βρύζα!!

Αντι όμως να πεις ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους και ακόμα ένα μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, κάθεσε και τους κράζεις γιατί δεν σε κάνανε... Μπαρτσελόνα!!

Με 2 εκ € απο την αυξηση, εσοδα απο πωλήσεις Μελισση-Χρηστοδουλόπουλου και τους χορηγούς, έκανες ομαδάρα για Ελλάδα χτυπώντας για πλάκα τις θέσεις που οδηγάνε στην Ευρώπη και έκανες και προπονητικό!!!

Αμα εσύ θες με αυτά τα μέσα να είχαμε κανει και ποδοσφαιρική ομάδα που να αγωνίζεται εξ' ίσου καλα με τη Μπάρτσα, τότε έχεις πρόβλημα... νοητικο!

pagotatzis έγραψε: δεν ήθελα να πω αυτά που θα πω τώρα αλλα με αναγκάζεται

e λοιοπών αν δεν πιστεύετε στον ΠΑΟΚ αλλάξτε ομάδα η μην ασχολείστε.
εγώ πιστεύω και μάλιστα παρα πολύ.
και βεβαια δεν μου αρκεί η 3 θέση γκίκα φιλε μου.για μένα είναι αυτονόητο να αρχίζουμε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και πηγαίνουμε για DOUBLE.
ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
!! πια ελλάδα μου λέτε τώρα.
(αυτήν την τρελα δεν θα μου την πάρει κανεις σας)
κόψτε αυτήν την κόλο νοοτροπία ,εδώ είναι ελλάδα .
e και?
εμενα με ενδιαφέρει μονο ο ΠΑΟΚ ,όχι η ελλάδα και τι κάνουν οι άλλες ομάδες.

ακόμα δεν έχει χαθεί ούτε το πρωτάθλημα και όσο ακόμα αγωνιζόμαστε θα το πιστεύω και ας δεν γουστάρω τον santos.
Όπα όπα..

Πριν λίγο καιρό όπως έγραψα και παραπάνω δεν ξεραμε αν θα μείνουμε στην Α εθνική και λίγους μήνες μετά ΑΠΑΙΤΕΙΣ (?) η ομάδα να ξεκινάει απο το πρωτάθλημα και να διεκδικεί Νταμπλ??

Σε καταλαβαίνω... Τόσο καιρό ήσουν στην κορυφή και σου κακοφαίνεται η 3 (!) θέση!!

Οσο για το ότι εσύ πιστεύεις στην ομάδα και εμείς όχι, θα το έθετα αλλιώς... Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα ενώ εσύ σε θαυματα πιο δυσκολα και απο το να χωρίσει ο Μωησής το Αιγαίο στα 2... Εμείς είμαστε ρεαλιστές, εσύ ζεις στο ροζ συνεφάκι της δεκαετίας του '70!

pagotatzis έγραψε: τώρα στον santos

ας μείνει δεν θα το αποφασίσω εγώ αν πρέπει η όχι
εγώ λέω μονο την άποψη μου στο "τοπικ" SANTOS όχι ΠΡΟ SANTOS .το "τοπικ" λέγεται santos.
και θα πρέπει να λέμε και αρνητικά πράματα.
εσείς τους krazezte όλους .αλλα η χειρότεροι είσαστε εσείς που το παίζεται proffesor του τόπι.

ένα είναι βέβαιο ,αν συνεχιστεί έτσι αυτή η τραγική εικόνα τίως ομάδας μας κάποιος θα την πληρώσει την νύφη.
μάλλον δεν θα είμαι εγώ
1) "ας μείνει". Ε αφού τον αφήνεις...
2) "αλλα η χειρότεροι είσαστε εσείς που το παίζεται proffesor του τόπι." Σου ξαναλέω ότι απλώς είμαστε ρεαλιστες... Δεν ξέρω απο ποδοσφαίρο, αλλά ξέρω ότι είναι απιθανο το οτιδηποτε να φτασει απο τον πάτο στην κορυφή σε λίγους μήνες μέσα...
3) "ένα είναι βέβαιο ,αν συνεχιστεί έτσι αυτή η τραγική εικόνα τίως ομάδας μας κάποιος θα την πληρώσει την νύφη" Να σου θυμήσω ότι είμαστε τρίτοι και αν τελειώσουμε έτσι, δεν βλέπω να φεύγει ο Σάντος?? Τριτοι είμαστε... Τριτοι... Το είδες??? Τρίτοι είμαστε παγωτατζήηη.... ΤΡΙΤΟΙ... Την επόμενη φορά που θα πλησιασουμε την 10η θέση και δεν βλέπεις καλό ποδοσφαιρο διώξτον... Οσο είσαι τρίτος, τουμπεκι...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

erevos187 έγραψε:
erevos187 έγραψε:Μπορει να χασαμε τα 2 ματς στην τουμπα αλλα μου εκανε μεγαλη εντυποση η διαφορα με την οποια αγωνιστηκε η ομαδα σε σχεση με τα αντιστοιχα παιχνιδια στην αρχη της περιοδου.

Ανεξαρτητος αποτελεσματος και το οτι προδοθηκαμε (ειδικα στο ματς με την αεκ) απο το δυνατο μας σημειο που ειναι η αμυνα, μεσα σε λιγοτερο απο 6 μηνες ειδα μια τρομερη αλλαγη στον τροπο αναπτυξης και δημιουργιας φασεων απο τον ΠΑΟΚ κατι που παρολη την πικρα της ηττας μου εβγαλε θετικα συναισθηματα.

Φυσικα ολα αυτα ειναι καθαρα εργο προπονητη και εδω ειναι το σημειο που πρεπει εμεις οι φιλαθλοι να ασκησουμε κριτικη και οχι σε καποια αλλαγη η επιλογη προσωπου. Εδω παντος θα αξιζε να κραζαμε αν δεν βλεπαμε καποια βςλτιωση στον τροπο παιχνιδιου της ομαδας

gika gika εισαι εδω βρηκα κατι προχειρο
Και αν θεωρουσα την ικανοτητα της ομαδας ευθυνη (και πιθανον και εσεις τοτε να συμφωνουσατε) του προπονητη
δεν πρεπει να θεωρισουμε την σημερινη ανικανοτητα ευθυνη του ιδιου προσωπου???????????????????????????????????

1+1=2
Κατ' αρχήν το ποστ είναι... περσυνο! :lol: :lol:

Κατα δεύτερον λες ότι ο Σαντος έμαθε στην ομάδα μπαλα κτλ... Τότε γιατί κράζεις??
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Φιλε μοικαν συμφωνω για την στιριξη στον προπονητη και το εργο που βλεπουν να γινετε στον ΠΑΟΚ απο τον σαντος απλα πιστευω οτι οταν θα δει η διοικηση οτι δεν μπορει αλλο αυτος ο προπονητης θα τον αλλαξει. Κατι για το οποιο λογικα συμφωνουμε ολοι αφου στιρίζουμε την διοικηση.

Εκει που διαφωνουμε ειναι στο οτι θεωρω (προσωπικη αποψη) οτι η διοικηση ψαχνετε για αντικαταστατη αφου δεν νομιζω να αρεσει σε κανεναν αυτο που βγαζει ο ΠΑΟΚ στο χορταρι.

Και οχι δεν γιναμε μπαρτσα η ρεαλ αλλα δεν ειναι σιγουρα ουτε ο πανθρακικος
erevos187

gika έγραψε:
erevos187 έγραψε:
erevos187 έγραψε:Μπορει να χασαμε τα 2 ματς στην τουμπα αλλα μου εκανε μεγαλη εντυποση η διαφορα με την οποια αγωνιστηκε η ομαδα σε σχεση με τα αντιστοιχα παιχνιδια στην αρχη της περιοδου.

Ανεξαρτητος αποτελεσματος και το οτι προδοθηκαμε (ειδικα στο ματς με την αεκ) απο το δυνατο μας σημειο που ειναι η αμυνα, μεσα σε λιγοτερο απο 6 μηνες ειδα μια τρομερη αλλαγη στον τροπο αναπτυξης και δημιουργιας φασεων απο τον ΠΑΟΚ κατι που παρολη την πικρα της ηττας μου εβγαλε θετικα συναισθηματα.

Φυσικα ολα αυτα ειναι καθαρα εργο προπονητη και εδω ειναι το σημειο που πρεπει εμεις οι φιλαθλοι να ασκησουμε κριτικη και οχι σε καποια αλλαγη η επιλογη προσωπου. Εδω παντος θα αξιζε να κραζαμε αν δεν βλεπαμε καποια βςλτιωση στον τροπο παιχνιδιου της ομαδας

gika gika εισαι εδω βρηκα κατι προχειρο
Και αν θεωρουσα την ικανοτητα της ομαδας ευθυνη (και πιθανον και εσεις τοτε να συμφωνουσατε) του προπονητη
δεν πρεπει να θεωρισουμε την σημερινη ανικανοτητα ευθυνη του ιδιου προσωπου???????????????????????????????????

1+1=2
Κατ' αρχήν το ποστ είναι... περσυνο! :lol: :lol:

Κατα δεύτερον λες ότι ο Σαντος έμαθε στην ομάδα μπαλα κτλ... Τότε γιατί κράζεις??

Αυτο σε λεω ρε γκικα αγορι μου το οτι οταν βλεπω κατι καλο να γινετε θα πω μπραβο αν ο αλλος κανει πραγματα που δεν μου αρεσουν θα των κανω κριτικη ανεξαρτιτος αποτελεσματος γιατι δεν ειναι το βασικο αυτο.
Αφου τα αποτελεσματα θα ερθουν στενστου????
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ναι αλλά στο ποστ που παραθέτεις λες ότι ο Σάντος έμαθε στους παίκτες μπάλα... Και τώρα κράζεις γιατι δεν παίξανε καλά με τον Πάνθραξ...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το ότι αφού ο Σάντος τους έκανε ομάδα και τους έμαθε να παίζουν σωστά όπως εσύ μονος σου λες, τι εκανε και τους έκανε να την ξεχάσουν για ένα ματς??

Μηπως τελικά φταίγανε οι παίκτες και γι' αυτό τα ακούσαν απο τον Σάντος???
erevos187

Σιγορα φταινε και οι παικτες αλλα σιγορα φταιει και ο σαντος η φετινη απιθαρχια και η δυσκολια στο να κανουμε μια επιθεση της προκοπης ειναι η εικονα του ΠΑΟΚ των τελευταιων παιχνιδιων. Με κερασακι την χτεσινη εμφανιση.
Και αυτα τα προβληματα της ομαδας δεν καταφερε να τα λυσει απο την αρχη της σεζον.
Κριμα ειχαμε αρκετες προδιαγραφες στην αρχη της σεζον να παιξουμε λιγο καλο ποδοσφαιρο
Κριμα γιατι θεωρουσα οτι θα εβλεπα την συνεχεια των περσινων πλει οφ με την μπαλα κατω και οχι γιομες απο την αμυνα
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Δεν ξέρω ποιο ειναι το πρόβλημα μιας και είμαι 100% σίγουρος ότι δεν φταίνε οι οδηγίες του Σάντος. Το πρόβλημα είναι ότι είναι σαν να υπάρχει αδιαφορία στο να τις εκτελέσουν. Πρέπει να πέσει παραγοντικός δάκτυλος για να στρώσει η κατάσταση. Δηλαδή η διοίκηση να τρίξει κάποια δόντια με κάποιον τρόπο. Ίσως να λείπει και ένας πραγματικός αρχηγός από την 11αδα για να τους ξυπνήσει λίγο. Μάλλον όλα μαζί.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”