Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Όσοι λέτε για σταφυλιδη ξέρετε πόσο καιρό έχει να ακουμπήσει μπάλα έτσι;
SM-G965F
SM-G965F
σουρμε οι 2 χατσε βερνμπ ειναι σχεδον εκτος και μεγαλη δαπανη.Οι αλλοι 2 Καντουρι Ουαρντα εχουνε θεματα.sourmenetes έγραψε:Ναι νασο.nasos66 έγραψε:Macho έγραψε:Τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι ομάδες. Όποιος βαζει το εγώ του πάνω από την ομάδα, απλά δεν θέλει να ανήκει σε αυτήν.
Ξαφνικά προέκυψαν πολλά (περισσότερα) διαθέσιμα χρήματα για μεταγραφές.
Του Γιαννούλη το διέρρευσαν πρώτοι οι Ιταλοί, ισχύει, ο παίκτης θέλει. Λίγη υπομονή να πάρουμε επιβεβαίωση.
Υ.Γ.1 Αυτή την εβδομάδα κάντε τατουάζ το χαμόγελο καλού κακού.
Υ.Γ. Οι ανανεώσεις είναι ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ[/quote
Ο Μπισε?
Μονο ο σακχοφ μαλλον δε θα ανανεωσει
Ο Πελκας ειναι χαλια φετος και βασταει και τον Μπισεσβαρ σε λαθος θεση.Αν φερει προτση μεγαλη για μενα πρεπει να φυγει.Για μενα ειναι προτιμοτερο να παρουνε παιχνιδια στο δευτερο γυρο καποιοι παιχτες παρα στο ενα μηνα της προετημασιας
μια βδομαδαpilotos έγραψε:Όσοι λέτε για σταφυλιδη ξέρετε πόσο καιρό έχει να ακουμπήσει μπάλα έτσι;
SM-G965F
Κύριοι με ένα τηλέφωνο στο χέρι είμαι και την Ισπανίδα τρελοπαοκι (και σε ενδιαφέρουσα) γυναίκα μου να φωνάζει ωωω ΠΑΟΚΑΡΑ. Λίγο υπομονή
Dim στον χαφ δίνουμε λεφτά. Λεφτά ομως
- navigator11
Παπά μας πουλάει ρε, μην ψαρώνεις!Dimg4 έγραψε:Ω ΝΑ ΣΟΥ...Macho έγραψε:Τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι ομάδες. Όποιος βαζει το εγώ του πάνω από την ομάδα, απλά δεν θέλει να ανήκει σε αυτήν.
Ξαφνικά προέκυψαν πολλά (περισσότερα) διαθέσιμα χρήματα για μεταγραφές.
Του Γιαννούλη το διέρρευσαν πρώτοι οι Ιταλοί, ισχύει, ο παίκτης θέλει. Λίγη υπομονή να πάρουμε επιβεβαίωση.
Υ.Γ.1 Αυτή την εβδομάδα κάντε τατουάζ το χαμόγελο καλού κακού.
Υ.Γ. Οι ανανεώσεις είναι ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ
- sourmenetes
- Moderator
Και θα τον παρουμε και φθηνα, αν τον θελουμε..
Για να δουμε..
Θεωρω θα εχουμε και αποχωρησεις και πωλησεις και μεταγραφες φουλ!!!

Για να δουμε..
-
Dimg4
ΑΝτε να κοιμηθεις τωρα και 7 τ πρωι εχουμε και πτηση. Ματσο, παιζει να πετυχω κανεναν στο αεροδρομιο τ πρωι?> 
Συμφωνώ με τον συλλογισμό σου, για Κεσερου όμως δεν είμαι ιδιαίτερα ζεστός ,πριν δυο χρονια ναι,σίγουρα πάντως δεν θέλω ούτε Μπονατινι.joshua έγραψε:Επιμενω παντως πως ο επιθετικος πρεπει να ειναι καποιος εμπειρος με παραστασεις και ας μην ειναι τοσο ηχηρο ονομα.Ο Λουτσεσκου δικαιολογημενα αρχικα θα στηριξει Ακπομ και καπως ετσι ενα προτζεκτ νεαρου ταλαντουχου δεν θα βρει χωρο και χρονο ποσο μαλλον αν ειναι δανεικος.Μπορει αρχικα να μην ενθουσιαστηκα αλλα πλεον ο Κεσερου μοιαζει ιδανικος.Παικτης που γνωριζει ο Λουτσεσκου,χωρις πολυ βαρυ συμβολαιο,παικτης με δεδομενο χαρισμα που δεν εχει κατι να αποδειξει.
με το καλο ματσο...Macho έγραψε:Κύριοι με ένα τηλέφωνο στο χέρι είμαι και την Ισπανίδα τρελοπαοκι (και σε ενδιαφέρουσα) γυναίκα μου να φωνάζει ωωω ΠΑΟΚΑΡΑ. Λίγο υπομονή
μου χρωστας μια απαντηση ομως...θα τρεχει το χαφ ή σε ριπλει θα παει και τουτος?
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
Ουστ ρε, αρχιπαπάντζα!sourmenetes έγραψε:Και θα τον παρουμε και φθηνα, αν τον θελουμε..
Για να δουμε..
![]()
![]()
![]()
Πιλοτε εγω το λεω για σταφυ σα περιπτωση που εχει καλα στοιχεια σα παιχτης και θα δεσει ευκολα στην ομαδα,να ελευθερωθει και ο βιειρινια.Αλλα δεν το θεωρω και το ποιο βασικο στη φαση που ειναι η ομαδα.Για μενα το πιο βασικο εινα η ανανεωση του Μπισεσβαρ,αλλα να παιξει και στη θεση του.pilotos έγραψε:Όσοι λέτε για σταφυλιδη ξέρετε πόσο καιρό έχει να ακουμπήσει μπάλα έτσι;
SM-G965F