ΣδναΣτη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα συνεχίσει την καριέρα του όπως φαίνεται ο Μαρίν Λέοβατς του ΠΑΟΚ.
Πρόσφατα μέσα από το SDNA είχαμε σημειώσει πως σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της Ντιναμό, οι Κροάτες κατέθεσαν πρόταση στον Δικέφαλο για την αγορά του Μαρίν Λέοβατς, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.
Παράλληλα πριν λίγη ώρα ο ρεπόρτερ της Κροατικής ομάδας Bruno Herljević μετέφερε πως ο Λέοβατς περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πως το θέμα κλείνει οριστικά θετικά.
Εφόσον επιβεβαιωθεί το παραπάνω, τότε δεν αποκλείεται από αύριο να υπάρξουν οι όποιες εξελίξεις με τις σχετικές ανακοινώσεις.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Αυτα περι Κρεσπο στα αριστερα ειναι απλα ΑΝΕΚΔΟΤΟ.Αν κατεβεις σε σοβαρο παιχνιδι με Κρεσπο ακραιο και Χατσεριδη στο κεντρο της αμυνας θα γελασει ο καθε πικραμενος.Δεν νομιζω πως μπορει να υπαρξει αλλη λυση απο τη μεταγραφη ακραιου ισως με την ικανοτητα να παιζει και δεξια ετσι ωστε συνδιαστικα να κανει μια φουλ σεζον και να προσελκυσεις ενα καλο ονομα.
Ο Γιαννούλης έχει συμβολαιο ως δανεικός στον Ατρομητο ενα χρόνο ακόμη. Θα δεχτώ την παραμονή του εκεί αρκεί να φέρουν αρ. μπακ. Είναι αστείο να συζητάμε ότι η θέση αυτη θα καλυφθεί εκ των ενόντων. Αρα το πιθανότερο είναι να παμε για παίκτη με μονοετες συμβολαιο, δηλαδή είτε για ελευθερο 30 και βαλε ηλικιακά, είτε για δανεικό (ευκολάκι το τελευταιο).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Πέμ 07 Ιουν 2018, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
παραλογη κινηση
νεαρος με πολυ καλα στατιστικα σε καλη ομαδα που ως μπακ απ θα επαιρνε καποια ματς φετος,παραμενει δανεικος
παρολο που εχουμε κενο στην θεση που παιζει!
νεαρος με πολυ καλα στατιστικα σε καλη ομαδα που ως μπακ απ θα επαιρνε καποια ματς φετος,παραμενει δανεικος
παρολο που εχουμε κενο στην θεση που παιζει!
Όλοι στην ομάδα παράλογοι είναι αλλά ευτυχώς που υπάρχουμε εμείς οι λογικοί
Τώρα που μαθεύτηκε ότι η Ίντερ έκανε πρόταση στον SRN4, μήπως τον ξαναθέλουμε?
Ο Κρέσπο, είτε αριστερά, είτε δεξιά, μπορεί να παίξει μεν αξιοπρεπώς, αλλά μόνο σε περίπτωση αίσχατης ανάγκης... Με τα δείγματα γραφής του σε μας όμως, όσες φορές τον είδαμε να παίζει εκεί, νομίζω ότι με τίποτα δεν μπορεί να στηριχτεί το περσινό μας σύστημα, με αυτόν βασικό σαν ακραίο μπακ, στην ανάπτυξη και στον επιθετικό τομέα μας!!
Ο Κρέσπο, είτε αριστερά, είτε δεξιά, μπορεί να παίξει μεν αξιοπρεπώς, αλλά μόνο σε περίπτωση αίσχατης ανάγκης... Με τα δείγματα γραφής του σε μας όμως, όσες φορές τον είδαμε να παίζει εκεί, νομίζω ότι με τίποτα δεν μπορεί να στηριχτεί το περσινό μας σύστημα, με αυτόν βασικό σαν ακραίο μπακ, στην ανάπτυξη και στον επιθετικό τομέα μας!!
- Παλαιολόγος
εχω διαφορετικη αποψη tolare,αρκετα χρονια σε γενικες γραμμες γινοταν μετριοτατη διαχειριση,με μια καλυτερη θα ειχαμε καλη ομαδα πολυ νωριτερα(αν θα παιρναμε κανα τιτλο βεβαια δεν ξερω,ετσι οπως ηταν δομημενο το ποδοσφαιρο και με εκεινη την ΕΠΟ πολυ δυσκολα)
παντως ειναι παραλογη κινηση διοτι επιπροσθετα δεν θα μας κοστιζε και τιποτα
αλλα μηπως σκεφτονται λεβεκ;
παντως ειναι παραλογη κινηση διοτι επιπροσθετα δεν θα μας κοστιζε και τιποτα
αλλα μηπως σκεφτονται λεβεκ;
Δεν ξέρω πόση βάση έχει αλλά στο σδνα διάβασα η Τότεναμ ετοιμάζει 55 μύρια για το διεθνή 18χρονο στόπερ του Άγιαξ.
Άμα ο Λουτσεσκου ρωτήθηκε και είπε όχι δεν είναι τίποτα παράλογο. Είναι απλό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Πέμ 07 Ιουν 2018, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι και ο Κυβρακιδης.
Πάντως αυτή τη στιγμή στο ροστερ υπάρχουν οι Λεβεκ,Κιτσιου,Δεληγιαννιδης άλλα και ο μικρός από την Κ20 που αν είναι τόσο καλός όσο γράφουν δεν αποκλείεται να έχει αποφασιστεί να του δωσουν ευκαιρία,δύσκολο ακούγετε άλλα ποτέ δεν ξέρεις.
Τη γνώμη μου για τον Γιαννουλη την έχω γράψει,δε τον πιστεύω,από τη στιγμή ομως που ο προπονητής άφησε να εννοηθεί οτι τον θέλει,έπρεπε να ικανοποιηθεί.
Πάντως αυτή τη στιγμή στο ροστερ υπάρχουν οι Λεβεκ,Κιτσιου,Δεληγιαννιδης άλλα και ο μικρός από την Κ20 που αν είναι τόσο καλός όσο γράφουν δεν αποκλείεται να έχει αποφασιστεί να του δωσουν ευκαιρία,δύσκολο ακούγετε άλλα ποτέ δεν ξέρεις.
Τη γνώμη μου για τον Γιαννουλη την έχω γράψει,δε τον πιστεύω,από τη στιγμή ομως που ο προπονητής άφησε να εννοηθεί οτι τον θέλει,έπρεπε να ικανοποιηθεί.
Να μιλάμε για Λεβεκ,Δελληγιανιδη και Κιτσιου σε μια χρονιά που θέλουμε τόσο ευρωπαϊκή διάκριση όσο και τίτλο και μαλιστα τον τελευταίο ως μονόδρομο είναι αστείο.Κακα τα ψέμματα ο Che έχει δίκιο.Μονη λογική εξήγηση είναι η επιστροφή Σταφυλιδη.Νομιζω πως δεν υπάρχει αριστεροποδαρος παίκτης στην ομάδα.
- Παλαιολόγος
η αληθεια ειναι πως και εγω δεν τον ξερω ιδιαιτερα,αλλα τετοια στατιστικα σε καλη ομαδα
δικος μας παιδι,με προβλημα στην θεση,χωρις να κοστιζει πολυ
και με δεδομενο πως ο λουτσεσκου τον ειχε πιθανο για επιστροφη
τι να αλλαξε; λες να δωσουν μια ευκαιρια στον λεβεκ;
edit αν πανε για σταφυλιδη που λετε γεια σαν,οποτε μπορει να παιξει και ο βιερινια ψηλα(βεβαια ο ρουμανος αλλα λεει στις δηλωσεις του)
τοτε εχει λογικη,αλλα τοσο σιγουρο το εχουν;
δικος μας παιδι,με προβλημα στην θεση,χωρις να κοστιζει πολυ
και με δεδομενο πως ο λουτσεσκου τον ειχε πιθανο για επιστροφη
τι να αλλαξε; λες να δωσουν μια ευκαιρια στον λεβεκ;
edit αν πανε για σταφυλιδη που λετε γεια σαν,οποτε μπορει να παιξει και ο βιερινια ψηλα(βεβαια ο ρουμανος αλλα λεει στις δηλωσεις του)
τοτε εχει λογικη,αλλα τοσο σιγουρο το εχουν;
Βασικά ΑΝΕΚΔΟΤΟ είναι να θεωρείς ότι μπορεί ο Γιαννούλης να παίξει σοβαρό παιχνίδι ως αρ. μπακ αντί πχ. του Κρεσπο που έχει παίξει και διεθνή παιχνίδια στην θεση αξιοπρεπώς...
Τεσπα, ας περιορίσουμε την γκρ...ποδοσφαιρική κριτική έως ότου δούμε τι αποφάσισε ο Λου κι η ομάδα (ή αυτοί που τον καπελώνουν τέλος πάντων
).
Μην ξεχνάμε οτι έχουμε 2 σούπερ ταλαντούχα μπακ που μπορούν να παίξουν και δεξιά και αριστερά ή να αποφάσισαν να κρατήσουν τον Κιτσιου πχ. που επίσης παίζει και τις 2 θέσεις.
Ή να κάνουν μεταγραφή, θα δούμε...
Τεσπα, ας περιορίσουμε την γκρ...ποδοσφαιρική κριτική έως ότου δούμε τι αποφάσισε ο Λου κι η ομάδα (ή αυτοί που τον καπελώνουν τέλος πάντων
Μην ξεχνάμε οτι έχουμε 2 σούπερ ταλαντούχα μπακ που μπορούν να παίξουν και δεξιά και αριστερά ή να αποφάσισαν να κρατήσουν τον Κιτσιου πχ. που επίσης παίζει και τις 2 θέσεις.
Ή να κάνουν μεταγραφή, θα δούμε...
Δηλαδή ο Σταφυλιδης θα έρθει για μπακαπ και των δύο πλαγιων;
Αν είναι έτσι έχει κάποιες πιθανότητες,λίγες κατά τη γνώμη μου.
Αν περάσει ο Βιερινια μπροστά τότε θα μιλάμε για καπέλωμα των θέλω του ρουμάνου.
Σταφυλιδης και συμβιβασμός με τον πάγκο λίγο δύσκολο,μετα δυσκολεύουν τα αποδυτήρια πολύ.
Η συζήτηση με τον Σρνα επιβεβαιώνει ένα τέτοιο σενάριο άλλα ο 36χρονος δε το δέχθηκε.
Ο Σταφ θα το κάνει;
Αν είναι έτσι έχει κάποιες πιθανότητες,λίγες κατά τη γνώμη μου.
Αν περάσει ο Βιερινια μπροστά τότε θα μιλάμε για καπέλωμα των θέλω του ρουμάνου.
Σταφυλιδης και συμβιβασμός με τον πάγκο λίγο δύσκολο,μετα δυσκολεύουν τα αποδυτήρια πολύ.
Η συζήτηση με τον Σρνα επιβεβαιώνει ένα τέτοιο σενάριο άλλα ο 36χρονος δε το δέχθηκε.
Ο Σταφ θα το κάνει;