7.Omar El Kaddouri

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: 7.Omar El Kaddouri

Δημοσίευση από bersekeros »

renegade έγραψε:
bersekeros έγραψε:.

Ούτε scouters είμαστε, ούτε ειδικοί.
Αλλά κάνουμε κουβέντα εν τέλει.

Αντί κάποιοι να ειρωνεύονται, ας προσφέρουν τις παραπάνω γνώσεις τους στα αδέρφια τους.
Από τη στιγμή που δεν είμαστε σκάουτερ και είμαστε οπαδοί του ΠΑΟΚ,ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοι κ ας σταματήσουμε τις χαζές συγκρίσεις παικτών επιπέδου όπως ο καντουρι με παικτακια της σειράς όπως ο Τζέκο,ο κριστιτσιτς,ο Σάσα κ.α...απλα και μόνο επειδή μπορεί στο τρανσφερμαρκτ να έχουν καλύτερα νούμερα
Ναι, 100%.

Αλλά όποιος έχει συνδρομή πχ στο wyscout, ας τους απαντήσει καταλλήλως με αντίστοιχους αριθμούς,

εις μεγαλύτερο εύρος και γνωστικό βάθος, για να "τους βάλει στη θέση τους".

1,2,...4. Χωρίς να τους ψέξει.
Απλά να τους απαντήσει και να τους ανασκεύασει αναλόγως.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

renegade έγραψε: Από τη στιγμή που δεν είμαστε σκάουτερ και είμαστε οπαδοί του ΠΑΟΚ,ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοι κ ας σταματήσουμε τις χαζές συγκρίσεις παικτών επιπέδου όπως ο καντουρι με παικτακια της σειράς όπως ο Τζέκο,ο κριστιτσιτς,ο Σάσα κ.α...απλα και μόνο επειδή μπορεί στο τρανσφερμαρκτ να έχουν καλύτερα νούμερα
Τα παικτάκια της σειράς σου ρίξανε 3μπαλο, κατάφερες να τους πιάσεις στη δεύτερη θέση, απέχεις μόλις 2 βαθμούς από τα παικτάκια της Κούλας και 7 από τα παικτάκια του Βάζελου μετά από 31 αγώνες.

Επίσης το transfermarkt χρησιμοποιήθηκε για να μετρήσει λεπτά συμμετοχής, ασίστ και γκολ. Τα υπόλοιπα να φανταστώ που έχουν αναφερθεί πέραν του transfermarkt δεν προξένησαν το ενδιαφέρον γιατί η σύγκριση γίνεται με παικτάκια της σειράς...

Μία το trasnfermarkt, μία οι συγκρίσεις, μία ο Σάσα, μία ο Καμαρά, διαλέχτε όμως τι σας ενοχλεί...

Μήπως τελικά αυτό που πρέπει να λείψει είναι η αλαζονεία?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτό που κάνεις ( να συγκρίνεις ένα ομαδικό άθλημα) με βάση μόνο τις μονάδες ατομικα είναι ακόμα χειρότερο και από τις συγκρίσεις μέσω τρανσφερμαρκτ.
Και Ατλέτικο πήρα πρωτάθλημα βαπο την Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στα καλύτερα τους, δεν σημαίνει ότι είχε καλύτερο ρόστερ και ότι είχε καλύτερους παίκτες από Μέσι, Ρονάλντο,μπενζεμα,ινιεστα κ.α

Προσωπικά με ενοχλεί η υπεραπλούστευση κάποιων πολύ πιο περίπλοκων και πολυπαραγοντικων θεματων
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

renegade έγραψε:Αυτό που κάνεις ( να συγκρίνεις ένα ομαδικό άθλημα) με βάση μόνο τις μονάδες ατομικα είναι ακόμα χειρότερο και από τις συγκρίσεις μέσω τρανσφερμαρκτ.
Και Ατλέτικο πήρα πρωτάθλημα βαπο την Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στα καλύτερα τους, δεν σημαίνει ότι είχε καλύτερο ρόστερ και ότι είχε καλύτερους παίκτες από Μέσι, Ρονάλντο,μπενζεμα,ινιεστα κ.α

Προσωπικά με ενοχλεί η υπεραπλούστευση κάποιων πολύ πιο περίπλοκων και πολυπαραγοντικων θεματων
Υπεραπλούστευση το να συγκεντρώνεις καμιά 10ρια δείκτες που παρουσιάζουν την απόδοση του παίκτη. Μάλιστα.

Ναι αλλά και 200 να παρουσίαζα "οι άλλοι είναι παικτάκια της σειράς" και ο ένας δείκτης είναι από το transferarkt. Άρα πάλι υπεραπλούστευση και τζιζ.

2 σελίδες κουβέντα "μα, μου, μη" και δεν έχει ειπωθεί ότι υπάρχουν παίκτες που προσφέρουν πάνω-κάτω τα ίδια σε πολύ λιγότερα χρήματα στο ίδιο μας το πρωτάθλημα.
renegade

Συγνώμη αλλά αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η προσφορά ενός παίκτη σε μικρότερη ομάδα ή σε διαφορετική ομάδα δεν αντικατοπτρίζουν το πόσο θα πρόσφερε ο ίδιος παίκτης στην ομάδα μας δεν έχουμε μια απλή κοινή βάση για να κάνουμε συζήτηση.

Υγβοι ίδιοι παίκτες που νομίζουμε ότι προσφέρουν πάνω κάτω τα ίδια με πολύ λιγότερα,αν φορέσουν τα ασπρόμαυρα θα κλάψουμε από τα γέλια.
Εδώ ήρθε παίκτης από την δεύτερη ομάδα της Κροατίας,κυπελλούχος και πρώτος σκόρερ και δεν μπορούσε να ακουμπήσει.
Είναι ο μέχρι πριν τον τραυματισμό του ο βασικός στράικερ της Τσεχίας και μας φαίνεται λίγος ..και μιλάμε για σασες και μπαστες? Αυτά τα γατάκια αν φορέσουν την ασπρόμαυρη θα γελάνε και οι φροντιστές στην μεσημβρια
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δεν περιμένω να αναπαράγει κάποιος την άρνηση του σε έναν τρόπο που χρησιμοποίησα για να αξιολογήσω φέτος τον Καντουρί. 2 σελίδες το 80% των σχολίων βρίσκεται σε άρνηση.

Περιμένω όμως από το 80%, να μου εξηγήσει αυτήν την "απλή κοινή βάση" που θα αξιολογούσατε εσείς κάποιον παίκτη.

Λάθος εγώ, το βλέπω. Περιμένω όμως να δείξετε το σωστό τρόπο. Άντε γιατί δουλευόμαστε μεταξύ μας.
renegade

Με την λογική σου να πάμε να πάρουμε όλο το ροστερ της Ομόνοιας αφού μας γλεντησαν.
Και ποιο είναι αυτό το 80% που είναι σε άρνηση.
Και τι είδους άρνηση είναι αυτή?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 22 Απρ 2021, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Salvador Allende έγραψε:Δεν περιμένω να αναπαράγει κάποιος την άρνηση του σε έναν τρόπο που χρησιμοποίησα για να αξιολογήσω φέτος τον Καντουρί. 2 σελίδες το 80% των σχολίων βρίσκεται σε άρνηση.

Περιμένω όμως από το 80%, να μου εξηγήσει αυτήν την "απλή κοινή βάση" που θα αξιολογούσατε εσείς κάποιον παίκτη.

Λάθος εγώ, το βλέπω. Περιμένω όμως να δείξετε το σωστό τρόπο. Άντε γιατί δουλευόμαστε μεταξύ μας.
Κάπως απλουστευτικά, τι στοιχεία σου δείχνει και αν ανταποκρίνονται αυτά στη θέση που παίζει.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Άρνηση εννοώ ότι πολλοί δεν αποδέχονται τη μέθοδο που χρησιμοποίησα για να αξιολογήσω τον Καντουρί. Και καλώς.
Πείτε μου όμως συγκεκριμένα, όχι απλουστευτικά, πως θα τον αξιολογήσουμε γιατί στην μπάνκα παίζεται ένα χαρτί.

@Miles ποια είναι τα στοιχεία αυτά? Εγώ ανέφερα 1,2,3... έστω κάποια. Και πως θα αξιολογήσουμε τους αριθμούς χωρίς να τους ενσωματώσουμε κι άλλα κριτήρια... Ποια είναι αυτά τα κριτήρια? 1,2,3...
renegade

Είναι σαν να με ρωτάς " πες μου πώς μπορώ να κάνω αυτοδιαγνωση ασθένειας"...ε η μόνη λύση είναι πάνε σπούδασε γιατρός. Δεν μπορείς να μάθεις από το ίντερνετ ιατρική.
Μπορεί βτο ποδοσφαίρο να μην είναι τόσο σπουδαίο και σημαντικο αλλά δεν μπορουν να γίνουν κρίσεις όταν η πιο κοντινή σου επαφή ( όχι προσωπικα) είναι από τα 200 μετρα
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Οκ, σε οποιοδήποτε τοπικ παίκτη, προπονητή, μέλους διοίκησης σε δω να κάνεις οποιαδήποτε τύπου κριτική θα σου ποστάρω το τελευταίο σου σχόλιο. Για να ανταποδώσω την τρελίτσα.
ligontakis4

Δημοσίευση από ligontakis4 »

Salvador Allende έγραψε:Άρνηση εννοώ ότι πολλοί δεν αποδέχονται τη μέθοδο που χρησιμοποίησα για να αξιολογήσω τον Καντουρί. Και καλώς.
Πείτε μου όμως συγκεκριμένα, όχι απλουστευτικά, πως θα τον αξιολογήσουμε γιατί στην μπάνκα παίζεται ένα χαρτί.

@Miles ποια είναι τα στοιχεία αυτά? Εγώ ανέφερα 1,2,3... έστω κάποια. Και πως θα αξιολογήσουμε τους αριθμούς χωρίς να τους ενσωματώσουμε κι άλλα κριτήρια... Ποια είναι αυτά τα κριτήρια? 1,2,3...
εχει να κανει με τι μπαλα βλεπει ο καθενας, πχ χθες για εμενα ο καντουρι εκανε ματσαρα, ενω για εσενα ηταν κλαιν μαιν, δεν υπαρχουν αντικειμενικα κριτηρια, το ποδοσφαιρο δεν ειναι μαθηματικα... και ουτε τα στατιστικα ειναι σε θεση να αποδωσουν την πραγματικοτητα, γτ ασιστ μπορει να ειναι το πετσοκομα του καντουρι με τον γαυρο αλλα μπορει να ειναι και μια πασα που θα δωσεις στον μεσι πισω απο το κεντρο και μετα αυτος θα περασει ολη την αντιπαλη ομαδα, τα στατ λενε οτι εισαι παιχταρας γτ εβγαλες ασιστ η πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ θα σου πω κάτι απλό και θα κλείσω.
3-6 Καντουρι γκολ,ασίστς.
4-4 Καμαρα,ο πιο ακριβός παίχτης όλης της Λίγκας, σύμφωνα με το transfermarkt.
Βρες μου εσύ παίχτη,τύπου Καμαρα,ελεύθερο (άρα,χωρίς κόστος,κτήσης) και ας πάει στο καλό ο Ομάρ.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι,δεν φημιζομαστε σαν ομάδα για τις καλές επιλογές παιχτών,τύπου Καμάρα, ένας Τσιμιροτ όλος και όλος και αυτόν τον πουλήσαμε,σχεδόν χωρίς κανένα κέρδος.
Ο Καντουρι,είναι μια δοκιμασμένη λύση και αν οι απαιτήσεις του είναι κοντά στα 700-800,πρέπει να μείνει.
Δεν βρίσκεις ΕΛΕΥΘΕΡΟ παίχτη με την ποιότητα του Μαροκινου, αυτή είναι η δική μου γνώμη, την έχω γράψει επανειλημμένα, σταματάω εδώ, γιατί κούρασα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 22 Απρ 2021, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Salvador Allende έγραψε:Οκ, σε οποιοδήποτε τοπικ παίκτη, προπονητή, μέλους διοίκησης σε δω να κάνεις οποιαδήποτε τύπου κριτική θα σου ποστάρω το τελευταίο σου σχόλιο. Για να ανταποδώσω την τρελίτσα.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά Μ αρέσει δεν Μ αρέσει ένας παίκτης και της αξιολόγησης.
Μπορεί να μην σου αρέσει ο Χ καντουρι και είναι δικαίωμα σου.
Αλλά η αξιολόγηση είναι για αλλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 22 Απρ 2021, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Καμαρά είναι από τους πλέον αθλητικούς παίκτες της SL ενώ ο Καντουρί από τους πλέον εγκεφαλικούς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”