Răzvan Lucescu
- aspromaura ioannina
-
-
Re: Răzvan Lucescu
Αν ήμασταν ήδη 5-6 βαθμούς κάτω από κούλα-γαύρο, τότε να βλεπα στήριξη του θεσμού, στα δύσκολα... :ugeek:
giapas έγραψε:Ρε παιδιά , ποια στήριξη λέμε; Στην Ελλάδα είμαστε ,το ΠΑΟΚ υποστηρίζουμε , μη παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας.
Ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη δεν εμπιστεύτηκε πραγματικά κανέναν προπονητή του - είτε άξιζε , είτε όχι. Δεν έδωσε τα κλειδιά πουθενά, ούτε καν στον Ιβιτς που έφερε τίτλο.
Α λα καρτ είναι αυτή η στήριξη που λέτε. Αν ξυπνήσει ο Γιώργης στραβά , φεύγει ο προπονητής. Αν η γκρίνια στο κόσμο φουντώσει μετά από γκέλα , θα φύγει ο προπονητής.
Η πραγματική στήριξη σε έναν προπονητή , στα δικά μου μάτια τουλάχιστον είναι 3ετες κλειστό συμβόλαιο , να βγει ο ίδιος ο Ιβαν να δηλώσει ότι για 3 χρόνια δεν αλλάζει ο προπονητής. Η πραγματική στήριξη σε ένα προπονητή είναι να είναι εκείνος αφεντικό του αγωνιστικού κι όχι μια μαριονέτα , ένας αυτοφωράκιας που απλά επιλέγει ( ; ) ενδεκάδα.
Δε τους πιστεύω πλέον , δε τους εμπιστεύομαι και δε τους εκτιμάω ότι έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν μια σωστή ποδοσφαιρική ομάδα. Και αναφέρομαι τόσο στην οικογένεια Σαββίδη όσο και σε γκαγκατσοκυριακόπαρατρεχάμενους. Παρόλα αυτά , σέβομαι απεριόριστα τη καψούρα και το χρήμα που βάζουν.
Είναι σαν αυτό που λένε οι γκόμενες όταν τους τη πέσει κάποιος και αρνούνται ευγενικά... καλό παιδί να πιούμε κανά early drink , να κάνουμε παρεούλα , αλλά δε κάνει για παραπέρα. Αυτό με πονάει πλέον , πως ο αρσενικός ΠΑΟΚ έχει δώσει τη θέση του στο φραγκάτο φλούφλη που ακόμα και με το χρήμα δε μπορεί. Κάποτε ο ΠΑΟΚ ήταν πάνω από όλα , το ισχυρότερο brand name. Τώρα το ισχυρότερο brand name είναι το επίθετο του ιδιοκτήτη , ιδίως μέσα από τα καμώματα του μικρού.
Οταν εχεις να προτεινεις αυτον που κανει για παραπερα ελα να μας ξαναπεις την ιστοριουλα σου. Για την ωρα ειναι απλα αχρηστη. Κι εμενα δεν μπορω να πω οτι με γεμιζει 100% η φαση, αλλα οσα εχω ζησει στο παρελθον, ηταν καμια 100 φορες χειροτερα απο οσα ζω τωρα, και δεν υπαρχει τιποτα να μου εγγυαται οτι με περιμενει κατι καλυτερο περα απο αυτο. Οποτε, ναι μεν κριτικη, αλλα το "καλο παιδι αλλα δεν κανει για παραπερα" ειναι απλα ευκολα λογια εντυπωσεων, γιατι απο ουσια, περιεχουν ΜΗΔΕΝ. Ακουω την εναλλακτικη που εχεις να προτεινεις.
Αν θελουν πραγματικα οι παικτες να σοβαρευτουν, πρεπει επιτελους να πεσουν μεγαλα ποσα σε προστιμα. Οποις ξενερωσει να μας το πει να φυγει. Τοσα χρονια χαιδεματα. Τη στηριξη αυτη η ιδια η διοικηση την αναιρει τελειωνοντας τον προπονητη λιγο μετα τις δηλωσεις περι στηριξης. Το παιχνιδι στα αποδυτηρια δεν το κανουν τα αμυαλα παικτακιΑ αλλα οι μανατζερ τους. Τους λενε οτι αν ο προπονητης δε σας βαζει καντε τα ολα τατιανα. Ολοι την παρτη τους κοιτανε και τα στατιστικα τους. Παλι, υπο αυτες τις συνθηκες, στηριζουμε το χειροτερο προπονητη της 6ετιες. Ποτε επιτελους θα μας πουν γιατι δεν εμεινε ο Ιβιτς; Εγω νομιζω οτι ο Ραζβαν ΠΡΕΠΕΙ να κανει καριερα πασει θυσια λογω μπαμπα και των κονε. Με ενοχλησε που ο Λουτσεσκου δηλωσε οτι οφειλω να πω οτι παμε για πρωταθλημα για να μην μου παρουν το κεφαλι. Ειναι αυτη δηλωση προπονητη που συναδει με το στοχο που μας εχει θεσει η διοικηση; Ο Γιωργακης μας το εγραψε παλι ξεκαθαρα οτι το Μαιο το σηκωνουμε. Ε πως πιστευει εναν προπονητη που δεν το πιστευει για φετο, και πως αυτος να πεισει τα χαιδεμενα μας; Ο Αγγελος εδινε αγωνα καθημερινο για να τους πεισει ποσο μεγαλος ειναι ο ΠΑΟΚ και οτι παει για το πρωταθλημα. Αυτος σε καθε ευκαιρια εκθειαζει την ανωτεροτητα του ΠοΚ και την κακη μας προυστορια. Ε ας μην κατεβαινουμε στα εκτος εδρας ντερμπι τοτε ρε Ραζβαν. Κριμα για τα λεφτα που βαζετε εκει στη διοικηση. Η προβλεψη μου μου ειναι οτι το πολυ το Μαρτιο θα κανετε ολοι σας στη διοικηση κωλοτουμπα παλι. Βασικα ο χρονος προσδιοριζεται απο το ποτε θα μεινουμε εκτος στοχου, δηλ στο -7 με -8. Γαυρος και Αεκ να μην υπηρχε, μπορειτε να το χασετε και απο Ατρομητο. Τοσο λουζερ mentality.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλά και ο τουντορ τέτοια εποχή στηριζόταν απολύτως από τη διοίκηση και είδαμε που κατέληξε. Οπότε ας μη το δενουμε σχοινί κορδόνι ότι ο λουσεσκου θα τη βγάλει τη χρονιά
Τον στηριζει ο Ιβαν γιατι εχουν την ιδια προφορα και συνεννοουνται.
Εβγαλε την 28η, παει ακαθεκτος για τα Χριστουγεννα.
Μηπως το σχεδιο ειναι να φερουνε κανα παιχταρα τοτε, με τη βοηθεια του μπαμπα, γι αυτο τον κρατανε?
Εβγαλε την 28η, παει ακαθεκτος για τα Χριστουγεννα.
Μηπως το σχεδιο ειναι να φερουνε κανα παιχταρα τοτε, με τη βοηθεια του μπαμπα, γι αυτο τον κρατανε?
- Sick Bastard
ο παοκ χρειαζεται εναν προπονητη με μεγαλη προσωπικότητα και εμπειρια με τετοιο υλικο που εχουμε με εναν αλλον προπονητη θα πηγαιναμε τρενο εγω θα ηθελα να εχουμε στον παγκο μας τον μαρσελο μπιελσα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Λογικά το πιστεύει γιαυτό και οι δηλώσεις στήριξης της ιδιοκτησίας. Τώρα πολύ ή λίγο δεν έχει σημασία μιας και ο Σαββιδης σίγουρα πείστηκε από τις δικαιολογίες του
Θα πεσει παλι γελιο οταν θα παμε στο -6 και μετα η στηριξη θα παει περιπατο. Εδω θα μαστε
Mεγαλο crash test το ματς με βαζελο. Θα εχει θυρες 1 και 2 πίσω του να μουρμουρανε