21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από Napoli4 »

Έχει να παίξει καλά από το Άμστερνταμ. Και μόνο που είναι στην 11αδα η ομάδα γίνεται πιο επιθετική, αλλά δε φτάνει αν δεν κάνει 1-2 ενέργειες για να δικαιολογήσει την παρουσία του σε αυτήν...

Πιστεύω αν είχαμε υγιείς Ζαμπα και Καντουρι ισως να μην ηταν 18αδα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο Μπισεσβαρ μια ζωή ηλίθιες δικαιολογίες έχει.

Πρόκειται για ένα παίκτη ΠΑΓΚΙΤΗ με κάποια ωραία στοιχεία αλλά είναι αδιανόητο ομάδα πρωταθλήτρια σε ευρωπαϊκή χώρα να στηρίζεται στον επαγγελματία ερασιτεχνη.

Εξαιρετικά στοιχεία τεχνικά, καμία διάθεση να πασχίσει για τίποτα.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Mattias_g4 έγραψε:Για αλλαγή και αυτός και ο Πέλκας τουλάχιστο ο δεύτερος τρέχει.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο το Πέλκας τρέχει τελικά μήπως του κάνει κακό; Τρέχει τόσο ατσούμπαλα, που η κιτρινη σε καθε ματς είναι δεδομένη, δυστυχώς οι στοιχηματικές δεν το προσφέρουν. Στο 6ο λεπτό καρτα παλι.
10 δεν παιζει; ελεος με τους επιθετικούς που το προσόν τους είναι ότι βοηθάν στην άμυνα.
Τραγικά ολα τα τελειώματα του .
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σε σχέση με τα ματς που έχει κάνει φέτος αυτό είναι απ' τα καλα
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

pk77 έγραψε:
Mattias_g4 έγραψε:Για αλλαγή και αυτός και ο Πέλκας τουλάχιστο ο δεύτερος τρέχει.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο το Πέλκας τρέχει τελικά μήπως του κάνει κακό; Τρέχει τόσο ατσούμπαλα, που η κιτρινη σε καθε ματς είναι δεδομένη, δυστυχώς οι στοιχηματικές δεν το προσφέρουν. Στο 6ο λεπτό καρτα παλι.
10 δεν παιζει; ελεος με τους επιθετικούς που το προσόν τους είναι ότι βοηθάν στην άμυνα.
Τραγικά ολα τα τελειώματα του .
Ο Πέλκας δεν παιζει 10 box to box οχταρι παιζει. Το ότι ο Άμπελ έχει κάνει τις θέσεις λαστιχο δεν φταίει κανένας Πέλκας η Μπίσεσβαρ.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

σταθερα κακος αν και σημερα ειχε και κανα δυο καλες στιγμες
πρεπει να ανεβει πολυ μπας και βοηθησει στα πλευοφ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε θα τους πηδήξει όλους ο αφανας όταν έρθει η ώρα, αρκεί να μη του σπάει τα @@ ο μάγος στον πάγκο, ο πρώτος που θα πληρώσει τη νύφη θα ειναι αυτός που παίζουμε στις 23/2.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

renegade έγραψε:Σε σχέση με τα ματς που έχει κάνει φέτος αυτό είναι απ' τα καλα
Ακριβώς αυτό. Κι εγώ που τον κράζω μονίμως, σήμερα μου φάνηκε ότι τακτικά ήταν ολοσωστος, κι ας μην έπαιξε πολύ καλά. Και μόνο που κινούνταν στους χώρους που έπρεπε, βοήθησε την λειτουργία της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:Ρε θα τους πηδήξει όλους ο αφανας όταν έρθει η ώρα, αρκεί να μη του σπάει τα @@ ο μάγος στον πάγκο, ο πρώτος που θα πληρώσει τη νύφη θα ειναι αυτός που παίζουμε στις 23/2.

Τον συμπαθώ, μας έχει βοηθήσει πολύ τις προηγούμενες σεζόν, αχάριστος δε θέλω να είμαι, αλλά μέχρι τώρα η εικόνα του αγγίζει το όριο του άκρως ξενερωτικού. Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα είναι στην τελευταία στροφή των υποχρεώσεων της ομάδας. Μακάρι να αναστηθεί. Δε διατηρώ ιδιαίτερες ελπίδες, να είμαι ειλικρινής.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
renegade έγραψε:Σε σχέση με τα ματς που έχει κάνει φέτος αυτό είναι απ' τα καλα
Ακριβώς αυτό. Κι εγώ που τον κράζω μονίμως, σήμερα μου φάνηκε ότι τακτικά ήταν ολοσωστος, κι ας μην έπαιξε πολύ καλά. Και μόνο που κινούνταν στους χώρους που έπρεπε, βοήθησε την λειτουργία της ομάδας.
Κι εγώ έτσι το είδα. Το 1ο παιχνίδι μετά το Άμστερνταμ που πέρασε σαφώς τη βάση.
Τον ψήφισα και ΜΒΠ, λόγω της ισορροπίας που έδωσε μετά από καιρό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το καλό με το πουλέν είναι ότι βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να παίζει στον άξονα. Ζητάει μπάλα και μάλιστα μπορεί και την κρατάει και αυτό δεν το κάνουν πολλοί. Αν μάλιστα είχαμε μπροστά παίκτες που έκαναν πιο συχνά την κάθετη κίνηση θα τον εκμεταλλευόμασταν περισσότερο γιατί περνάει πολύ καλές πάσες.
Από την άλλη δε πρεσσάρει και δεν έχει καλό σουτ.
kostas.doumpis

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

δινει την πασα στο πεναλτυ ,και επισης βγαζει παρε βαλε, σεντρα λουκουμι,στον λαμπρου!σε καποια αλλη φαση ο τροπος που δεχεται με κοντρολ τη μπαλα και γυρναει στο χωρο ,τη δινει στον μαου ,και αυτος τη μαμαει τη μανα,ειναι μια φαση που αλλος παιχτης στην ελλαδα δεν μπορει να κανει!δηλαδη και ο μετριος προς κακος μπισεσβαρ ειναι πολυ σημαντικος για την ομαδα!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

kostas.doumpis έγραψε:δινει την πασα στο πεναλτυ ,και επισης βγαζει παρε βαλε, σεντρα λουκουμι,στον λαμπρου!σε καποια αλλη φαση ο τροπος που δεχεται με κοντρολ τη μπαλα και γυρναει στο χωρο ,τη δινει στον μαου ,και αυτος τη μαμαει τη μανα,ειναι μια φαση που αλλος παιχτης στην ελλαδα δεν μπορει να κανει!δηλαδη και ο μετριος προς κακος μπισεσβαρ ειναι πολυ σημαντικος για την ομαδα!
Αυτό!!!
Συν το ότι έτρεχε πίσω να βοηθήσει να μην έχουν πίεση τα μπακ για να έχουν εύκολη πάσα.
Αυτό ήταν το τρικ του Αμπελ για να φύγει η πίεση στον Βαρελά που είχαμε στο ΟΑΚΑ

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η ποιότητα του Μπισε είναι αδιαμφισβητητη!!!

Αρκεί να βρει ρυθμό και να μην κάνει λάθη που δε μας έχει συνηθίσει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τουλάχιστον θυμηθήκαμε πως είναι να παίζουμε με δύο εξτρέμ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”