21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Έχει να παίξει καλά από το Άμστερνταμ. Και μόνο που είναι στην 11αδα η ομάδα γίνεται πιο επιθετική, αλλά δε φτάνει αν δεν κάνει 1-2 ενέργειες για να δικαιολογήσει την παρουσία του σε αυτήν...
Πιστεύω αν είχαμε υγιείς Ζαμπα και Καντουρι ισως να μην ηταν 18αδα.
Πιστεύω αν είχαμε υγιείς Ζαμπα και Καντουρι ισως να μην ηταν 18αδα.
Ο Μπισεσβαρ μια ζωή ηλίθιες δικαιολογίες έχει.
Πρόκειται για ένα παίκτη ΠΑΓΚΙΤΗ με κάποια ωραία στοιχεία αλλά είναι αδιανόητο ομάδα πρωταθλήτρια σε ευρωπαϊκή χώρα να στηρίζεται στον επαγγελματία ερασιτεχνη.
Εξαιρετικά στοιχεία τεχνικά, καμία διάθεση να πασχίσει για τίποτα.
Πρόκειται για ένα παίκτη ΠΑΓΚΙΤΗ με κάποια ωραία στοιχεία αλλά είναι αδιανόητο ομάδα πρωταθλήτρια σε ευρωπαϊκή χώρα να στηρίζεται στον επαγγελματία ερασιτεχνη.
Εξαιρετικά στοιχεία τεχνικά, καμία διάθεση να πασχίσει για τίποτα.
Mattias_g4 έγραψε:Για αλλαγή και αυτός και ο Πέλκας τουλάχιστο ο δεύτερος τρέχει.
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο το Πέλκας τρέχει τελικά μήπως του κάνει κακό; Τρέχει τόσο ατσούμπαλα, που η κιτρινη σε καθε ματς είναι δεδομένη, δυστυχώς οι στοιχηματικές δεν το προσφέρουν. Στο 6ο λεπτό καρτα παλι.
10 δεν παιζει; ελεος με τους επιθετικούς που το προσόν τους είναι ότι βοηθάν στην άμυνα.
Τραγικά ολα τα τελειώματα του .
-
Grigorios_PAOK
Ο Πέλκας δεν παιζει 10 box to box οχταρι παιζει. Το ότι ο Άμπελ έχει κάνει τις θέσεις λαστιχο δεν φταίει κανένας Πέλκας η Μπίσεσβαρ.pk77 έγραψε:Mattias_g4 έγραψε:Για αλλαγή και αυτός και ο Πέλκας τουλάχιστο ο δεύτερος τρέχει.
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο το Πέλκας τρέχει τελικά μήπως του κάνει κακό; Τρέχει τόσο ατσούμπαλα, που η κιτρινη σε καθε ματς είναι δεδομένη, δυστυχώς οι στοιχηματικές δεν το προσφέρουν. Στο 6ο λεπτό καρτα παλι.
10 δεν παιζει; ελεος με τους επιθετικούς που το προσόν τους είναι ότι βοηθάν στην άμυνα.
Τραγικά ολα τα τελειώματα του .
- thanos-xanthi
σταθερα κακος αν και σημερα ειχε και κανα δυο καλες στιγμες
πρεπει να ανεβει πολυ μπας και βοηθησει στα πλευοφ
πρεπει να ανεβει πολυ μπας και βοηθησει στα πλευοφ
Ρε θα τους πηδήξει όλους ο αφανας όταν έρθει η ώρα, αρκεί να μη του σπάει τα @@ ο μάγος στον πάγκο, ο πρώτος που θα πληρώσει τη νύφη θα ειναι αυτός που παίζουμε στις 23/2.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ακριβώς αυτό. Κι εγώ που τον κράζω μονίμως, σήμερα μου φάνηκε ότι τακτικά ήταν ολοσωστος, κι ας μην έπαιξε πολύ καλά. Και μόνο που κινούνταν στους χώρους που έπρεπε, βοήθησε την λειτουργία της ομάδας.renegade έγραψε:Σε σχέση με τα ματς που έχει κάνει φέτος αυτό είναι απ' τα καλα
- navigator11
obanebane έγραψε:Ρε θα τους πηδήξει όλους ο αφανας όταν έρθει η ώρα, αρκεί να μη του σπάει τα @@ ο μάγος στον πάγκο, ο πρώτος που θα πληρώσει τη νύφη θα ειναι αυτός που παίζουμε στις 23/2.
Τον συμπαθώ, μας έχει βοηθήσει πολύ τις προηγούμενες σεζόν, αχάριστος δε θέλω να είμαι, αλλά μέχρι τώρα η εικόνα του αγγίζει το όριο του άκρως ξενερωτικού. Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα είναι στην τελευταία στροφή των υποχρεώσεων της ομάδας. Μακάρι να αναστηθεί. Δε διατηρώ ιδιαίτερες ελπίδες, να είμαι ειλικρινής.
Κι εγώ έτσι το είδα. Το 1ο παιχνίδι μετά το Άμστερνταμ που πέρασε σαφώς τη βάση.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ακριβώς αυτό. Κι εγώ που τον κράζω μονίμως, σήμερα μου φάνηκε ότι τακτικά ήταν ολοσωστος, κι ας μην έπαιξε πολύ καλά. Και μόνο που κινούνταν στους χώρους που έπρεπε, βοήθησε την λειτουργία της ομάδας.renegade έγραψε:Σε σχέση με τα ματς που έχει κάνει φέτος αυτό είναι απ' τα καλα
Τον ψήφισα και ΜΒΠ, λόγω της ισορροπίας που έδωσε μετά από καιρό.
- ΑποστόληςΑ
Το καλό με το πουλέν είναι ότι βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να παίζει στον άξονα. Ζητάει μπάλα και μάλιστα μπορεί και την κρατάει και αυτό δεν το κάνουν πολλοί. Αν μάλιστα είχαμε μπροστά παίκτες που έκαναν πιο συχνά την κάθετη κίνηση θα τον εκμεταλλευόμασταν περισσότερο γιατί περνάει πολύ καλές πάσες.
Από την άλλη δε πρεσσάρει και δεν έχει καλό σουτ.
Από την άλλη δε πρεσσάρει και δεν έχει καλό σουτ.
-
kostas.doumpis
δινει την πασα στο πεναλτυ ,και επισης βγαζει παρε βαλε, σεντρα λουκουμι,στον λαμπρου!σε καποια αλλη φαση ο τροπος που δεχεται με κοντρολ τη μπαλα και γυρναει στο χωρο ,τη δινει στον μαου ,και αυτος τη μαμαει τη μανα,ειναι μια φαση που αλλος παιχτης στην ελλαδα δεν μπορει να κανει!δηλαδη και ο μετριος προς κακος μπισεσβαρ ειναι πολυ σημαντικος για την ομαδα!
Αυτό!!!kostas.doumpis έγραψε:δινει την πασα στο πεναλτυ ,και επισης βγαζει παρε βαλε, σεντρα λουκουμι,στον λαμπρου!σε καποια αλλη φαση ο τροπος που δεχεται με κοντρολ τη μπαλα και γυρναει στο χωρο ,τη δινει στον μαου ,και αυτος τη μαμαει τη μανα,ειναι μια φαση που αλλος παιχτης στην ελλαδα δεν μπορει να κανει!δηλαδη και ο μετριος προς κακος μπισεσβαρ ειναι πολυ σημαντικος για την ομαδα!
Συν το ότι έτρεχε πίσω να βοηθήσει να μην έχουν πίεση τα μπακ για να έχουν εύκολη πάσα.
Αυτό ήταν το τρικ του Αμπελ για να φύγει η πίεση στον Βαρελά που είχαμε στο ΟΑΚΑ
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Η ποιότητα του Μπισε είναι αδιαμφισβητητη!!!
Αρκεί να βρει ρυθμό και να μην κάνει λάθη που δε μας έχει συνηθίσει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρκεί να βρει ρυθμό και να μην κάνει λάθη που δε μας έχει συνηθίσει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica