Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από che4 »

εγω λεω πραγματικα να τελειωσει η γκρινια ... τι σας φταιει ο μπερμπα μερικοι περιμενατε να τρεχει ενας 35αρης που δεν ετρεχε ουτε στα 25 του
επισης βελλιδης βελλιδης ρε παιδια τι να κανουμε δεν ειναι και τοσο χαλιας που λετε και θα το δειτε

τα κερδη απο μπερμπα ηραν πολλαπλα παρττε το χαμπαρι και δεν εχουν να κανουν με λεφτα απο διαφημισεις κτλ. ειναι αλλα που ανεβαζουν το συλλογο

οποιος διαφωνει δε θελω παραθεσεις γιατι βαρεθηκα να μαλωνω με συνοπαδους .... υα παω να κανω ακαουντ στο γκαζετα να μαλωνω με αλλοθρησκους :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

spyretto έγραψε:
K_geo έγραψε:οχι. τον σποραρ θα εφερνε αλλα δεν πειραζει. δεν βλεπεις καθε μερα τον μπερμπατοφ στα ασπρομαυρα. 8-)

:opaokara:

Δεν θα τον έφερνε γιατί την πρόταση του Αρνεσεν την απέρριψε η ομάδα του. Λίγο έρευνα στο διαδίκτιο και το βρίσκες εύκολα.
ναι. αλλά θα ειχε παραπάνω αφού. :mrgreen:

νταξ. να χαμε να λεγαμε ειναι η ολη ιστορια... τεσπα.

εγω προτιμώ μπερμπάτοφ, όπως και να χει. οχι τπτ άλλο, αλλά ποτε ξανά είχα την ευκαιρία να παρω φανέλα με

ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ
10

πότε; ποτέ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Νταξει τσε, αν καταλαβαινεις οτι μας πειραζει ο μπερμπα ή οτι δεν τον θελουμε,
να παω να τσαταρω με το σκυλο μου καλυτερα :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ε και το πα δε θελω τσακωμους ..... δε μιλαω προσωπικα αλλα πες μου δεν εχεις ακουσει απο συνοπαδους σερνεται περπαταει κτλ κτλ και δε βλεπουν οτι ποδοσφαιρικα ειναι πιο γρηγορος και απ το μακ με το γκαρι μαζι

πραγματικα δεν παει σε σενα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ναι ρε μαν, δεν αρπαχτηκα.. ;)

Απλα για να τα λεμε ολα, δεν ειναι και ετσι οπως τα λες, ειδικα σε μια ομαδα που δεν εχει πολυ ατομικη ενεργεια, και χρειαζεται (οπως ολες στο συγχρονο ποδοσφαιρο) πρεσινκ και αθλητικους παικτες..
Ασε που δεν ειναι και ο,τι πιο ευκολο ναχεις παικτη που θελει τετοια ειδικη διαχειριση (γνωμη μου παντα, πχ σε ντερμπι κορυφη (10αρι σιγουρα οχι) δε θα αντεξει πανω απο 60', τεταρτη κυριακη με τιποτα, αν τον βαλεις κορυφη οταν βγαινει συχνα εξω για να μοιρασει (γτ το γουσταρει κιολας) δυσκολα να γυρισει γρηγορα στην περιοχη για ναχεις presence, αν πας για παιχνιδι αντεπιθεσης ειναι ζορικος γενικα (εκτος αν την υποδεχεται και τη σπαει στα εξτρεμ) )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 19 Ιαν 2016, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

εχει καταρριφθει καθε ορος λογικης συζητησης παιδια. ο καθενας θα πει αυτα που θελει no matter what. ουτε καν διαβαζουμε τι λεει ο συνομιλητης. βλεπει καποιος σαββιδης αρνεσεν μπερμπατοφ τουντορ...θα πει τα δικα του.

τσε επ ουδενι δεν παει σε σενα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Για να το κλεισουμε το θεμα με τις καλοκαιρινές μεταγραφες
Το πρόβλημα δεν ηταν στα λεφτα το καλοκαίρι αλλα στις χυλοπιτες που επεφταν η μια μετα την αλλη

Οσο για τον μπερμπα που πολλοι τωρα βγαζουν λαθος μεταγραφη, ειναι ο μοβος λογος που εχουμε ελπιδες στα φετινα πλει οφ, σε διαφορετικη περίπτωση ηταν σιγουρη παλι η αποτυχια.

Οσο για το πλεον κουραστικό πραγμα στον ΠΑΟΚ ... Αυτη η χαζομαρα για τριετη πλανα ειναι απλά για να αυτοκοροιδευομαστε

Δεν μπορω να ειμαι στα ιδια επιπεδα με την κουλα που ηρθε απο β εθνικη και τον αφραγκο βαζελακο και να δικαιολογουμαστε με τριετη πλανα.

Οκ δεν ζηταει κανεις να παρεις το πρωτάθλημα, αλλα θα επρεπε αυτη τη στιγμη η διαφορα σου με βαζελο και κουλα μα ειναι τουλάχιστον οσοι η δικη μας με τον γαυρο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

να πω κατι για βελλιδη.... ξερω δε ειμαι κανονικα ο πιο ηρεμος αλλα σκεφτειτε λογικα ποιον θα παιρνατε αυτον που ξερει το γαυροβαζελοχανουμοκρατος αυτον που ξερει τι ειναι ο σπαθας η εναν σουηδο που παει να κανει εξοδο και τον κρατανε τρεις και σε οποιοδηποτε πρωταθλημα θα σφυριζαν φαουλ αλλα εδω μεχρι και εμεις οπι οπαδοι τον κραζουμε γιαυτο

εκανε λαθη αλλα να τον κραζουμε γιατι δε βγηκε να τους πατησει ολους κατω τη στιγμη που ο κανονισμος ειναι ξεκαθαρος με ξεπερνα....πριν 5 χρονια τη φαση θα την καναμε σημαια τωρα λεμε μονο ααααααα φα ισ τι παλτα μας φερατε

οποτε στηριξτε το μαρκο σοβαρα τωρα χωρις ειρωνεια αν τελικα ερθει και παμε να γινουμε αυτο που ειμαστε και οχι αυτο που θελει να μας κανει η γαυροεπο η νοβα η ερτ ο σκαι κτλ κτλ
buffalobill4 έγραψε:εχει καταρριφθει καθε ορος λογικης συζητησης παιδια. ο καθενας θα πει αυτα που θελει no matter what. ουτε καν διαβαζουμε τι λεει ο συνομιλητης. βλεπει καποιος σαββιδης αρνεσεν μπερμπατοφ τουντορ...θα πει τα δικα του.

τσε επ ουδενι δεν παει σε σενα.

μπιλ το ξερω γιατι η τοποθετηση μου ειναι γενικη και δεν παει σε κανεναν και αματο θεελετε κι αλλιως ας παει πρωτα σε μενα η φωνη λογικης και ηρεμιας και μετα σε ολους τους αλλους

@ despe η διαφορα μας ειναι αυτη απ αυτους απλα το ολο συστημα γυρω γυρω δε μας αφηνει να το καταλαβουμε ... αν ειχε ο παο η η αεκ τις εμφανισεις τις δικες μας εναντιον τους ακομα και σημερα θα εγραφαν αρθρα γιαυτα ... επισης στο 3/3 με γριες ο τουιτι θα ειχε ριξει την κυβερνηση....παρεπιπτοντως το θεωρω το πιο κομβικο στραπατσο για την ψυχολογια της ομαδας και ηρθε απο διαιτητη αλλα εμεις αποφασισαμε να φαγωθουμε μονοι μας γιαυτο μεχρι και φιλος μου γαυρος απορουσε και ελεγε μια φορα θα ειχατε δικιο κλασσικ γαυρος και εσεις τρωγεστε και δικιο εχει

απο κει και περα τα τριετη πλανα κτλ ειναι οντως μλκιες
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ρε παιδιά, είναι δυνατόν παίκτης που πουλήθηκε 3.1 μύρια στην Βασιλεία πριν λίγο καιρό να τον έφερνε ο Αρνεσεν με 700 χιλιαρικα το καλοκαίρι;
Ανέβηκε η αξία του γιατί έβαλε πολλά γκολ στο πρωτάθλημά του; Σιγά το πρωτάθλημα.
Τον παίκτη τον ήθελαν πολλές ομάδες και για να πάει στη Βασιλεία η Βασιλεία έκανε ρεκόρ μεταγραφής στην ιστορία της.

Με τα λεφτά που έδινε ο Σαββίδης για να φέρει επιθετικό ο Αρνεσεν μπορεί να έφερνε τον Σπόρια. Σπόραρ πάντως δεν νομίζω.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πικρα εδω, πικρα στο μπασκετακι,ημαρτον ρε δε την παλευω αλλο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

τσε και ντεσπε αυτοι παντως που σε περνανε και αυτοι που σε ακολουθανε (αεκ-βαζελος) ειχαν πλανα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:Οκ δεν ζηταει κανεις να παρεις το πρωτάθλημα, αλλα θα επρεπε αυτη τη στιγμη η διαφορα σου με βαζελο και κουλα μα ειναι τουλάχιστον οσοι η δικη μας με τον γαυρο
γιατί; αν δεν κανω λαθος, ούτε τα μπατζετ δικαιολογούν τέτοια διαφορά, ούτε ο χρόνος που είχε η καθε ομάδα να δέσει, ούτε η αντιμετώπιση που έχουμε απο το παρασκήνιο, ακόμα δε και σε θέματα όπως το πρόγραμμα και οι μέρες και ώρες αγώνων. μήπως, λέω μήπως, είμαστε υπερβολικοί με την ομάδα μας; ανυπόμονοι δεν το ρωτάω, είμαστε σίγουρα και αυτό είναι μειονέκτημα μεγάλο. Δεν ξερω πχ πως θα αντιδρούσε ο οργανισμός ΠΑΟΚ αν πέφταμε γ΄εθνική για χρέη... :roll:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:
desperando έγραψε:Οκ δεν ζηταει κανεις να παρεις το πρωτάθλημα, αλλα θα επρεπε αυτη τη στιγμη η διαφορα σου με βαζελο και κουλα μα ειναι τουλάχιστον οσοι η δικη μας με τον γαυρο
γιατί; αν δεν κανω λαθος, ούτε τα μπατζετ δικαιολογούν τέτοια διαφορά, ούτε ο χρόνος που είχε η καθε ομάδα να δέσει, ούτε η αντιμετώπιση που έχουμε απο το παρασκήνιο, ακόμα δε και σε θέματα όπως το πρόγραμμα και οι μέρες και ώρες αγώνων. μήπως, λέω μήπως, είμαστε υπερβολικοί με την ομάδα μας;

Κγεο ο ντεσπε δεν το λεει ως κριτικη φετινη αλλα απο τοτε που ηρθε ο ιβαν και επεσαν τριπλασια λεφτα απ οτι στους δυο αυτους μαζι ασε που οι αλλοι ηρθαν απο γ

Μην ψαχνεις να βρεις κατι να πιαστεις σαν μελος ξεχνα το μοντ κοιτα λιγο λογικα τι εννοει ο αλλος

Και φετος ακομα ο ιβαν εχωσε περισσοτερα απ οτι και οι δυο μαζι ;)

Ασε που η διαφορα μας ειναι τεραστια και θα βγουμε ανετα πρωτοι στα πλει οφ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

έτσι αλλάζει. δεν το έπιασα με τη μία. και η δεύτερη σου πρόταση είναι παντελώς άστοχη αλλα τεσπα.

αλλά, ακόμα και έτσι να είναι, εγώ θέλω να θεωρώ τη φετινή χρονιά ώς την πρώτη σε μια πραγματικά σωστή αρχή και όχι αυτό που είχαμε τα προηγούμενα 3 χρονια με τα ελα εσυ-φυγε εσυ-που σε γχγ...

και θεωρώ βασικό πυλώνα αυτού του πράματος τον Φράνκ Άρνεσεν και κανεναν άλλο και αυτό είναι το πιο σημαντικό μας περιουσιακό στοιχείο και που πρέπει να προστατέψουμε απο τους γνωστούς-άγνωστους.

θεωρώ ότι είμαι ξεκάθαρος, σωστός ή λάθος, όπως το δει κανείς, αυτή είναι η άποψη μου. παντα σαν μελος τσε.

αν ξυπνήσει ο μοντ μεσα μου θα το καταλάβεις. μην ανησυχείς. 8-)
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

βάζελος και κούλα είχαν στρωμένες ομάδες από πέρσι και πρόπερσι, εμείς τώρα ξεκινάμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”