να πω κατι για βελλιδη.... ξερω δε ειμαι κανονικα ο πιο ηρεμος αλλα σκεφτειτε λογικα ποιον θα παιρνατε αυτον που ξερει το γαυροβαζελοχανουμοκρατος αυτον που ξερει τι ειναι ο σπαθας η εναν σουηδο που παει να κανει εξοδο και τον κρατανε τρεις και σε οποιοδηποτε πρωταθλημα θα σφυριζαν φαουλ αλλα εδω μεχρι και εμεις οπι οπαδοι τον κραζουμε γιαυτο
εκανε λαθη αλλα να τον κραζουμε γιατι δε βγηκε να τους πατησει ολους κατω τη στιγμη που ο κανονισμος ειναι ξεκαθαρος με ξεπερνα....πριν 5 χρονια τη φαση θα την καναμε σημαια τωρα λεμε μονο ααααααα φα ισ τι παλτα μας φερατε
οποτε στηριξτε το μαρκο σοβαρα τωρα χωρις ειρωνεια αν τελικα ερθει και παμε να γινουμε αυτο που ειμαστε και οχι αυτο που θελει να μας κανει η γαυροεπο η νοβα η ερτ ο σκαι κτλ κτλ
buffalobill4 έγραψε:εχει καταρριφθει καθε ορος λογικης συζητησης παιδια. ο καθενας θα πει αυτα που θελει no matter what. ουτε καν διαβαζουμε τι λεει ο συνομιλητης. βλεπει καποιος σαββιδης αρνεσεν μπερμπατοφ τουντορ...θα πει τα δικα του.
τσε επ ουδενι δεν παει σε σενα.
μπιλ το ξερω γιατι η τοποθετηση μου ειναι γενικη και δεν παει σε κανεναν και αματο θεελετε κι αλλιως ας παει πρωτα σε μενα η φωνη λογικης και ηρεμιας και μετα σε ολους τους αλλους
@ despe η διαφορα μας ειναι αυτη απ αυτους απλα το ολο συστημα γυρω γυρω δε μας αφηνει να το καταλαβουμε ... αν ειχε ο παο η η αεκ τις εμφανισεις τις δικες μας εναντιον τους ακομα και σημερα θα εγραφαν αρθρα γιαυτα ... επισης στο 3/3 με γριες ο τουιτι θα ειχε ριξει την κυβερνηση....παρεπιπτοντως το θεωρω το πιο κομβικο στραπατσο για την ψυχολογια της ομαδας και ηρθε απο διαιτητη αλλα εμεις αποφασισαμε να φαγωθουμε μονοι μας γιαυτο μεχρι και φιλος μου γαυρος απορουσε και ελεγε μια φορα θα ειχατε δικιο κλασσικ γαυρος και εσεις τρωγεστε και δικιο εχει
απο κει και περα τα τριετη πλανα κτλ ειναι οντως μλκιες