Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
obanebane έγραψε:Στοχευμενα χτυπηματα ο περιπτερας.
Σα να διαβάζεις ballaφλώρο...
Για πες μας εσύ σοβαρέ και ακριβοδίκαιε σε μας τους άμυαλους τι μ@λακία έκανε ο Ιγκόρ... αλλά και τι θα έκανες ΕΣΥ στη θέση του! Και θελώ και ακριβή περιγραφή... όχι αοριστολογίες και αερορολογίες.
Βέβαια θα είμαστε off-topic αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε με τα γενικόλογα και τα μισόλογα χωρίς αιτιολόγηση.
Σόρρυ μόδς...
Αφου το ειπε ο Ραιόλα στον Μηλιο ετσι θα ειναι....Και στην τελικη ποτε να μην κλεισει ο Τοιβονεν στον ΠΑΟΚ με αυτον τον κωλο μανατζερ που εχει...Ας παρουμε Ρουντνεβς ή Μπερμπάτοφ η καποιον εμπειρο τελοσπαντων...Μαζι με αμυντικο που να ανεβαζει την ομαδα απο την αμυνα ορθολογικα...
PaokPatraG4 έγραψε:Αφου το ειπε ο Ραιόλα στον Μηλιο ετσι θα ειναι....Και στην τελικη ποτε να μην κλεισει ο Τοιβονεν στον ΠΑΟΚ με αυτον τον κωλο μανατζερ που εχει...
Και ο Ραιόλα ποιος είναι και ότι λέει είναι νόμος και αλήθεια?
Καταρχήν νομίζω δεν είναι καν manager του Ola.
Απλά ακούστηκε από ΑΡΔ νομίζω ότι λαμβάνει μέρος στις διαπραγματεύσεις. Μπορεί να μην ισχύει καν κιόλας.
Και στην τελική μόνο ο Μήλιος είχε την ιιδέα να τον ρωτήσει ή μόνο σε αυτόν λέει τα αποκλειστικά?
PaokPatraG4 έγραψε:Αφου το ειπε ο Ραιόλα στον Μηλιο ετσι θα ειναι....Και στην τελικη ποτε να μην κλεισει ο Τοιβονεν στον ΠΑΟΚ με αυτον τον κωλο μανατζερ που εχει...
Και ο Ραιόλα ποιος είναι και ότι λέει είναι νόμος και αλήθεια?
Καταρχήν νομίζω δεν είναι καν manager του Ola.
Απλά ακούστηκε από ΑΡΔ νομίζω ότι λαμβάνει μέρος στις διαπραγματεύσεις. Μπορεί να μην ισχύει καν κιόλας.
Και στην τελική μόνο ο Μήλιος είχε την ιιδέα να τον ρωτήσει ή μόνο σε αυτόν λέει τα αποκλειστικά?
Γιωργο το ιδιο λεμε....Με την φραση μου ''αφου το ειπε ο Ραιόλα ετσι θα ειναι'' (ειρωνικα το ειπα για τον Ραιόλα)ηθελα να πω οτι δεν ξερεις τι μπορει να σου κανει αυτος ο κωλο μανατζερ και δεν ξερω και πραγματικα εαν ειναι οντως μανατζερ του Τοιβονεν...μ'αυτα και μ'αυτα ξενερωσα με την υποθεση Τοιβονεν οσο και εαν θα τον ηθελα στην ομαδα...
Και τωρα που λιγο πολυ, μετα τις αποχωρησεις και σχεδον το περας των μεταγραφων μας, το ροστερ εχει κλεισει ας βαλουμε κατω τα δεδομενα.
Τερματοφυλακας. Ολσεν-Γλυκος-Μελισσας. Κομπλε και πολυ καλα
Σεντερ μπακ (3αδα). Κοστα-Βιτορ-Μαλεζας-Σκονδρας-Τζαβελλας-Πουγγουρας. Αριθμητικα εισαι υπερτουμπανος. Παικτικα πιστευω οτι υστερεις, οπως ειναι λαθος και το υψος των συμβολαιων και η κατανομη τους. Δεν ειναι δυνατον το σεντερ μπακ να εχει το μεγαλυτερο με διαφορα συμβολαιο στην ομαδα, ουτε οι αλλαγες (Σκονδρας-Τζαβελλας) μεγαλυτερα συμβολαια απο βασικους (Βιτορ-Μαλεζας). Αυτα ομως ειναι λαθη του παρελθοντος και αδικο να τα φορτωσουμε στον Φρανκ. Αυτο που προβλεπω ειναι να μας αποχαιρετουν το καλοκαιρι οι δυο Πορτογαλοι-ισως και ο Σκονδρας- και να παμε σε αναδιοργανωση της αμυνας γιατι οντως σε τρια ματς που ημουν στο γηπεδο δειχνει οτι θα ειναι η αχιλειος πτερνα μας για φετος.
Φουλ μπακ. Κιτσιου-Κωνσταντινιδης-Λεοβατς-Κοροβεσης. Παμε παρακατω. Μια χαρα ειμαστε εδω. Πολυ καλα για την ακριβεια.
Κεντρο. Εδω εχουμε Κατσε-Τζιολη-Χαριση-Αντωνη-Τσιμιροτ-Πελκα. Κατα την αποψη μου ειμαστε πιο πληρεις απο καθε αλλη χρονια. Καποιοι λενε και για αλλο παιχτη, αντι-πελκα. Αυτο ομως ξεπερνιεται ευκολα με ενα απλο τρικ που το συνηθιζει κιολας ο Τουντορ. Τη μετατροπη του 3-5-2 σε 3-4-2-1. Αμεσως αμεσως δηλαδη παρακαμπτεις τον Πελκα. Πιστευω οτι στο κεντρο δε θα εχουμε κανενα προβλημα φετος ειδικα αν βγει και το ερωτηματικο Αντωνης.
Φορ-δευτερο φορ. Κλαους-Ζαιρο-Μακ -Ροντριγκες-Κουλουρης. Εχοντας μονο τον Κλαους και τον Κουλουρη ως καλσσικο φορ πιστευω πως ειναι επιτακτικη αναγκη να αποκτηθει αλλο ενα, οπως και θα γινει δηλαδη. Παραλληλα εχεις και Μακ-Ροντριγκες που μπορουν να παιξουν στη δυαδα στο 3-4-2-1 που προανεφερα και εισαι κομπλε.
Εν κατακλειδι, γνωμη μου ειναι οτι εγινε καλη και κυριως στοχευμενη δουλεια στις μεταγραφες αν και θα μπορουσε να γινει απο φετος η αναδιοργανωση της αμυνας. Για μενα αυτο ειναι επιτακτικη αναγκη και σιγουρα θα το βρουμε μπροστα μας.
klainmein έγραψε:buffalobill4 να φύγει ο Σκόνδρας και όχι ο Τζαβέλας;;;
Ο σκονδρας ειναι ο μονος στην αμυνα μας που μπορει να πωληθει. Φυσικα και ο Τζαβελλας δεν κανει. Αλλα νομιζω οτι αν δεν κανει μαλακια με τον Τουντορ δε θα του τα σκασουν για αποδεσμευση. Αυτη ειναι η αποψη μου.
klainmein έγραψε:buffalobill4 να φύγει ο Σκόνδρας και όχι ο Τζαβέλας;;;
Ο σκονδρας ειναι ο μονος στην αμυνα μας που μπορει να πωληθει. Φυσικα και ο Τζαβελλας δεν κανει. Αλλα νομιζω οτι αν δεν κανει μαλακια με τον Τουντορ δε θα του τα σκασουν για αποδεσμευση. Αυτη ειναι η αποψη μου.
A, αν μιλάς για πώληση Σκόνδρα ΟΚ. Μόνο εμένα μου είναι συμπαθής ο Σκόνδρας; ΟΚ γνωστές οι αδυναμίες του αλλά είναι παίχτης που θα παίξει όσο μπορεί και θα παλέψει κάθε φορά...Δηλαδή η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τον Τζαβέλλα και τα όσα προβλήματα έχει δημιουργήσει ή τις πάμπολλες κακές εμφανίσεις του που στοίχισαν σε βαθμούς...Πόσα χρόνια συμβόλαιο έχει ακόμη ο Τζάβε; Φέτος και άλλον 1;