Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
1,5 μυριο μικτα επαιρνε -1,2 καθαρα στην δυναμο ...οποτε 1,5 μικτα και εδω που αντιστοιχουν σε λιγοτερα καθαρα ομως, αλλα με μπονους ακουγεται λογικο να ζηταει...σιγουρα δεν θα ηταν και η μοναδικη προσφορα με τετοιο βιογραφικο
πολυ καλος παικτης επιπεδου νατχο ,πρωταθληματα ρωσιας ,3 μουντιαλ,συμμετοχες σε τσαμπιον και γιουροπα λιγκ
οικογενειαρχης με ρωσιδα γυναικα και 2 παιδια , σιγουρα ταιριαστος στο κλιμα μας μετα απο 7 χρονια στην παγωνια αλλα και στην ιδιοσυγκρασια μας ως λατιν ...χαμογελαστος και κολλημενος με την μπαλα
BIENVENIDO CRISTIAN NOBOA (OXI NOMΠOA-νοβοα)
πολυ καλος παικτης επιπεδου νατχο ,πρωταθληματα ρωσιας ,3 μουντιαλ,συμμετοχες σε τσαμπιον και γιουροπα λιγκ
οικογενειαρχης με ρωσιδα γυναικα και 2 παιδια , σιγουρα ταιριαστος στο κλιμα μας μετα απο 7 χρονια στην παγωνια αλλα και στην ιδιοσυγκρασια μας ως λατιν ...χαμογελαστος και κολλημενος με την μπαλα
BIENVENIDO CRISTIAN NOBOA (OXI NOMΠOA-νοβοα)
- Josey Wales
Αν βάλουμε ότι η εφορία πάει στο 40% τότε βγαίνει γύρω στο 1 εκ. καθαρά το χρόνο. Τώρα τι ακριβώς θα πάρει ας το ξέρουν αυτοί που συμφώνησαν, να έρθει θέλουμε εμείς και απ' ότι φαίνεται έρχεται 

που να περιμενε ο τζανδαρης οτι τη μερα της γιορτης του θα ερχοτανε - μακαρι - ο νομποα να παιξει διπλα του......καλα μεταξυ μας ουτε εγω το περιμενα ουτε να το συζηταγαμε.....
μαλλον παει για 1 συν μπονους για πρωταθλημα ή εξοδο τσ.λ γενικα, συμμετοχες κτλ κτλ.
ενταξει. λογικο ποσο ακουγεται.
ενταξει. λογικο ποσο ακουγεται.

- ilovegame27
GiorgosG4 • μία ώρα πριν
Τα ιδια Παντελακι μου τα ιδια Παντελη μου ερχεται ο ενας ερχεται ο αλλος στο τελος θα σκασει μυτη κανενας αγωγιατης τυπου Μεγκαχεντ και κανενας νομας Αιγυπτιος που θα μας πασαρουν για τον επομενο Ροναλτινιο και ολα καλα αντεκ ια κανενα παλτο απο το Ελληινικο πρωταθλημα ελεος ρε φερτε παικτες αν οχι φετος ποτε τετοιες ευκαιριες μια φορα στα τριαντα χρονια ο ΟΣΦΠ παραπαιει και εσεις παλι καβουρια εχετε στη τσεπη ημαρτον δηλαδη παρσι φερατε τον Νατχο παικταρας μπαλαδορος 800,000 ευρω για 8 παιχνιδια και τελικα επαιξε τα 6 και δεν επαιξε και στον τελικο με τον ΠΑΟ τζαμπα λεφτα πεταμενα και φετος ψαχνουμε στις ζουγκλες του αμαζονιου και τις στεπες της Σιβηριας φερτε ρε Λουγκανο παρτε Μπαλοτελι φερτε Ροναλντινιο ενα σωρο παικταραδες υπαρχουν παρε πισω τον λουκας που παιζεις αριστερο χαφ τον Τζανδαρη και δεξια Σπαλπι Παπαδοπουλο 70 χρονων και οι 2 μαζι
Σχόλιο ενός ντεμεκ παοκτσή!Τελικά μερικοι είναι απίστευτοι!
Τα ιδια Παντελακι μου τα ιδια Παντελη μου ερχεται ο ενας ερχεται ο αλλος στο τελος θα σκασει μυτη κανενας αγωγιατης τυπου Μεγκαχεντ και κανενας νομας Αιγυπτιος που θα μας πασαρουν για τον επομενο Ροναλτινιο και ολα καλα αντεκ ια κανενα παλτο απο το Ελληινικο πρωταθλημα ελεος ρε φερτε παικτες αν οχι φετος ποτε τετοιες ευκαιριες μια φορα στα τριαντα χρονια ο ΟΣΦΠ παραπαιει και εσεις παλι καβουρια εχετε στη τσεπη ημαρτον δηλαδη παρσι φερατε τον Νατχο παικταρας μπαλαδορος 800,000 ευρω για 8 παιχνιδια και τελικα επαιξε τα 6 και δεν επαιξε και στον τελικο με τον ΠΑΟ τζαμπα λεφτα πεταμενα και φετος ψαχνουμε στις ζουγκλες του αμαζονιου και τις στεπες της Σιβηριας φερτε ρε Λουγκανο παρτε Μπαλοτελι φερτε Ροναλντινιο ενα σωρο παικταραδες υπαρχουν παρε πισω τον λουκας που παιζεις αριστερο χαφ τον Τζανδαρη και δεξια Σπαλπι Παπαδοπουλο 70 χρονων και οι 2 μαζι
Σχόλιο ενός ντεμεκ παοκτσή!Τελικά μερικοι είναι απίστευτοι!
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, μιας και ο Balotelli παρακαλά να παίξει στον Π.Α.Ο.Κ.!
Τι είναι αυτοί ρε...

Τι είναι αυτοί ρε...
- john4serres
κατι το οποιο εχω παρατηρησει :
- Ο Μακ μενει Θεσσαλονικη με την οικογενεια του και ειναι υπερευχαριστημενοι ( βλεπω και υποθετω απο τις φωτογραφιες στα social media )
- Ιδια περιπτωση ισως κατσει και του Noboa , να ερθει οικογενειακως
( ΚΑΙ ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ) να γουσταρει με Σαλονικη και Χαλκιδικη.
Να μεινουν τετοιας αξιας παικτες πολλα χρονια να γουσταρουμε
- Ο Μακ μενει Θεσσαλονικη με την οικογενεια του και ειναι υπερευχαριστημενοι ( βλεπω και υποθετω απο τις φωτογραφιες στα social media )
- Ιδια περιπτωση ισως κατσει και του Noboa , να ερθει οικογενειακως
( ΚΑΙ ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ) να γουσταρει με Σαλονικη και Χαλκιδικη.
Να μεινουν τετοιας αξιας παικτες πολλα χρονια να γουσταρουμε
-
Απο sdna.gr

Ενταξει καντε καμια τετοια μαλκια εκει στην ΠΑΕ και τα λεμεΤελειώνουν τον Σπυρόπουλο
Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr ο Νίκος Σπυρόπουλος μετράει ημέρες στον ΠΑΟΚ, αφού στον «δικέφαλο του βορρά» έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή.
Μόνο τυχαίο, άλλωστε, δεν είναι το γεγονός ότι ο Σπυρόπουλος έμεινε εκτός αποστολής για τον σημαντικό αγώνα με την Κέρκυρα, ειδικά από την στιγμή που λείπει και ο Τζαβέλλας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sdna.gr, μάλιστα, ο Σπυρόπουλος είχε φραστικό επεισόδιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη στην προπόνηση της επομένης του αγώνα με τον Πανιώνιο. Υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες και λογομαχία.
Πλέον ο παίκτης θεωρείται ξένο σώμα και μόλις ολοκληρωθούν οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ θα αναζητηθεί φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή.
Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που υπάρχει ανάλογο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Σπυρόπουλο, ο οποίος είχε έρθει σε ρήξη και με τον Χουμπ Στέφενς. - See more at: http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superl ... pLFCq.dpuf

- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση μυστακοφόρε...Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Γράφω λίγο. Συνειδητά. Είδα δύο πρωταθλήματα, πιστεύω φέτος να δω και το τρίτο (πρέπει να είμαι ο πρεσβύτερος μετά τον Αποστόλη). Παρακολουθώ το φόρουμ καθημερινά. Προσπαθώ γενικά στην ζωή μου να είμαι υποψιασμένος. Κάποια πράγματα είναι εμφανή για αυτούς που μπορούν και θέλουν να δουν.
Δεν τρελαίνομαι με Νομπόα, όπως δεν τρελάθηκα με Νάτχο, Λούκας. Γενικά οι παίκτες από Ρωσία είναι υπερεκτιμημένοι. Λογικό αφού θέλουν παραπάνω λεφτά για να παίζουν σε δύσκολες συνθήκες. Άλλο παίκτης των 2 εκατ. στην Ρωσία και άλλο παίκτης των 2 εκατ. σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία. Βγάζω απ΄έξω τους Άγγλους γιατί και αυτοί δίνουν υπερβολικά λεφτά (π.χ. Μήτρογλου). Τώρα το παλικάρι κάνει το ποδοσφαιρικό του καλοκαίρι, αν έρθει θα χρειαστεί προετοιμασία. Το ματς με τον γαύρο είναι σε έναν μήνα (8/2), προλαβαίνει; Το μισό πρωτάθλημα παίζεται με Τρίπολη και Καλλονή, το άλλο μισό στα ντέρμπι με γαύρο και βάζελο. Ο γαύρος μετά τα δύο δύσκολα δικά μας παίζει με Παναιτωλικό (μέσα) Βέροια (έξω). Είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνει 2/2. Αν 8/3 το βράδυ είμαι πρώτος έστω και με μισό βαθμό, θα το πάρω και με διαφορά μετά…O Oυσέρο (όχι κάποιος άλλος, ο Ουσέρο) πρέπει να αποκτηθεί, δώστα τα γ@@@@@να τα 150, θα πιάσουν τόπο. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Ο Γιάννης όμως δεν το βλέπει έτσι. 9 εκατομμύρια μέσα είναι πολλά λεφτά και πέρσι τον άρμεξε και ο κάθε πικραμένος. Κατάλαβε ότι πρέπει να βάλει δικιά του τσατσά για να ελέγξει τον οίκο και αφού έδιωξε την Χιώτισσα, ετοιμάζεται. Ο μόνος λόγος που ο Ζήσης συνεχίζει να είναι τύποις ΤΔ είναι αυτός: τον έχει πείσει ότι με τις γνωριμίες του, θα επανέλθει ο μπαμπάς του Μάκη. Γιατί όποιος πιστεύει ότι την μεταγραφή Νομπόα την τρέχει ο Ζήσης πρέπει να είναι πολύ αφελής. Ούτε και ο μπεζεβέγκης με τα ριάλια πρέπει να έχει σχέση, δεν θα παραξενευτώ αν ο συνονόματος του Μπρέζνιεφ κάνει και άλλες δουλειές στην «μητέρα πατρίδα» με τον Γιάννη. Τα πολλά λεφτά λοιπόν αποφασίζει μόνος του, που θα τα δώσει, δεν εμπιστεύεται κανέναν από τους υπαλλήλους του. Για τα λιμά αφήνει τον Ζήση.
Ο τελευταίος κάνει και μιαν άλλη δουλειά. Συναντιέται στα πατάρια του Νέον με τον Σταύρακα και του λέει τι να γράφει και τι να μην γράφει (ήμουν μπροστά σε μια τέτοια συζήτηση, όταν τον έχεζε αντάμα με τον Μάκη για το πώς χειριζόταν το θέμα της ανανέωσης του Κλάους, όταν ο τελευταίος ήταν δύσκολος στην υπογραφή). Σταύρακα στα χρόνια μου στα πατάρια πηγαίναμε τις γκόμενες. Την καλή προαγωγή στο χαζέττα την πήρε το συνεταιράκι, έχει ομολογουμένως καλή πένα και δεν είναι τόσο αψύς στον λόγο, όπως εσύ. Οι νηφάλιοι κερδίζουν τους ουδέτερους και τώρα στο βωμό της κατάκτησης του οίκου ανοχής πρέπει να τους κερδίσουμε.
Ο κοσμοκαλόγερος είναι έξω από αυτά, είναι τίμιος άνθρωπος και πατριώτης. Μουρμούρας ήταν όμως από μικρός, τον Λόραντ τον είχε σκάσει. Θέλει να πάρει τον τίτλο με τον Φάνη και τον Κάτσε, αλλά έχουν φουσκώσει από το τρέξιμο (ο Κάτσε και από την μικρή, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Ξεκόλλα είναι τρελή ευκαιρία φέτος, άσε να έρθει ο Ουσέρο και ξέχνα τους Τετέδες. Ναι είναι ίδιοι παίκτες, αλλά διαφέρουν οι ομάδες που παίζουν. Δεν παίζουμε μόνοι μας στο πρωτάθλημα. Αμέσως μετά τον τίτλο θέλει να πάει στην Εθνική καβάλα στ΄άλογο. Τράμπα λέγεται, ας το κάνουμε….
Καλή φώτιση, μέρα που είναι.
Γράφεις πολύ καλά και σε γενικές γραμμές συμφωνούμε σε αυτά που παραθέτεις.Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Ο τελευταίος κάνει και μιαν άλλη δουλειά. Συναντιέται στα πατάρια του Νέον με τον Σταύρακα και του λέει τι να γράφει και τι να μην γράφει (ήμουν μπροστά σε μια τέτοια συζήτηση, όταν τον έχεζε αντάμα με τον Μάκη για το πώς χειριζόταν το θέμα της ανανέωσης του Κλάους, όταν ο τελευταίος ήταν δύσκολος στην υπογραφή). Σταύρακα στα χρόνια μου στα πατάρια πηγαίναμε τις γκόμενες. Την καλή προαγωγή στο χαζέττα την πήρε το συνεταιράκι, έχει ομολογουμένως καλή πένα και δεν είναι τόσο αψύς στον λόγο, όπως εσύ. Οι νηφάλιοι κερδίζουν τους ουδέτερους και τώρα στο βωμό της κατάκτησης του οίκου ανοχής πρέπει να τους κερδίσουμε.
Πάντα φιλικά θα ήθελα να σταθώ στην τοποθέτηση σου για τον Βρύζα.
Δεν νομίζω ότι ειναι μεμπτό να βρίσκεται στα πατάρια και να δίνει οδηγίες σε κάποιον ρεπόρτερ.
Ίσως αυτό χρειάζεται και αποτελεί την ισορροπια που πρέπει να υπάρχει, για να μην λοιδορείται μονόπλευρα η ΠΑΕ από τραγικούς δημοσιογράφους που κάθε μέρα ξεσκίζουν την διοίκηση κ τον Βρύζα για τα πάντα.
Και από την στιγμή που δεν υπάρχει ραδιόφωνο και εφημερίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτός είναι ενας καλός τρόπος να περνάει η διοίκηση κάποια μηνύματα στον κόσμο, ο οποίος δηλητηριάζεται καθημερινά με ότι κακό ακούει.
Και την δουλειά αυτή σήμερα θα την κάνει κάποιος Κολκας αύριο κάποιος άλλος και πάει λέγοντας. Δεν νομίζω πως ειναι αρνητικό.
- ace79grpaok
Να πω κάτι μιας και απ οτι φαίνεται έκλεισε ο νομποα,φτου φτού να μην το ματιασω,η απόκτηση Νομπόα είναι το αποτέλεσμα της 6μηνης παραμωνης νατχο και της "εξυπηρέτησης " που έκανες σαν ΠΑΟΚ Πέρσι στον μάνατζερ του ,Ρον βοήθησε πέρσι σε έστειλε Νομπόα φέτος και ελπιζω με αυτήν την σχέση που εχεις κανει μαζί τους να σε στείλουν ακόμα καλύτερους
μπράβο... να μας τα λές ποιό συχνά.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Γράφω λίγο. Συνειδητά. Είδα δύο πρωταθλήματα, πιστεύω φέτος να δω και το τρίτο (πρέπει να είμαι ο πρεσβύτερος μετά τον Αποστόλη). Παρακολουθώ το φόρουμ καθημερινά. Προσπαθώ γενικά στην ζωή μου να είμαι υποψιασμένος. Κάποια πράγματα είναι εμφανή για αυτούς που μπορούν και θέλουν να δουν.
Δεν τρελαίνομαι με Νομπόα, όπως δεν τρελάθηκα με Νάτχο, Λούκας. Γενικά οι παίκτες από Ρωσία είναι υπερεκτιμημένοι. Λογικό αφού θέλουν παραπάνω λεφτά για να παίζουν σε δύσκολες συνθήκες. Άλλο παίκτης των 2 εκατ. στην Ρωσία και άλλο παίκτης των 2 εκατ. σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία. Βγάζω απ΄έξω τους Άγγλους γιατί και αυτοί δίνουν υπερβολικά λεφτά (π.χ. Μήτρογλου). Τώρα το παλικάρι κάνει το ποδοσφαιρικό του καλοκαίρι, αν έρθει θα χρειαστεί προετοιμασία. Το ματς με τον γαύρο είναι σε έναν μήνα (8/2), προλαβαίνει; Το μισό πρωτάθλημα παίζεται με Τρίπολη και Καλλονή, το άλλο μισό στα ντέρμπι με γαύρο και βάζελο. Ο γαύρος μετά τα δύο δύσκολα δικά μας παίζει με Παναιτωλικό (μέσα) Βέροια (έξω). Είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνει 2/2. Αν 8/3 το βράδυ είμαι πρώτος έστω και με μισό βαθμό, θα το πάρω και με διαφορά μετά…O Oυσέρο (όχι κάποιος άλλος, ο Ουσέρο) πρέπει να αποκτηθεί, δώστα τα γ@@@@@να τα 150, θα πιάσουν τόπο. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Ο Γιάννης όμως δεν το βλέπει έτσι. 9 εκατομμύρια μέσα είναι πολλά λεφτά και πέρσι τον άρμεξε και ο κάθε πικραμένος. Κατάλαβε ότι πρέπει να βάλει δικιά του τσατσά για να ελέγξει τον οίκο και αφού έδιωξε την Χιώτισσα, ετοιμάζεται. Ο μόνος λόγος που ο Ζήσης συνεχίζει να είναι τύποις ΤΔ είναι αυτός: τον έχει πείσει ότι με τις γνωριμίες του, θα επανέλθει ο μπαμπάς του Μάκη. Γιατί όποιος πιστεύει ότι την μεταγραφή Νομπόα την τρέχει ο Ζήσης πρέπει να είναι πολύ αφελής. Ούτε και ο μπεζεβέγκης με τα ριάλια πρέπει να έχει σχέση, δεν θα παραξενευτώ αν ο συνονόματος του Μπρέζνιεφ κάνει και άλλες δουλειές στην «μητέρα πατρίδα» με τον Γιάννη. Τα πολλά λεφτά λοιπόν αποφασίζει μόνος του, που θα τα δώσει, δεν εμπιστεύεται κανέναν από τους υπαλλήλους του. Για τα λιμά αφήνει τον Ζήση.
Ο τελευταίος κάνει και μιαν άλλη δουλειά. Συναντιέται στα πατάρια του Νέον με τον Σταύρακα και του λέει τι να γράφει και τι να μην γράφει (ήμουν μπροστά σε μια τέτοια συζήτηση, όταν τον έχεζε αντάμα με τον Μάκη για το πώς χειριζόταν το θέμα της ανανέωσης του Κλάους, όταν ο τελευταίος ήταν δύσκολος στην υπογραφή). Σταύρακα στα χρόνια μου στα πατάρια πηγαίναμε τις γκόμενες. Την καλή προαγωγή στο χαζέττα την πήρε το συνεταιράκι, έχει ομολογουμένως καλή πένα και δεν είναι τόσο αψύς στον λόγο, όπως εσύ. Οι νηφάλιοι κερδίζουν τους ουδέτερους και τώρα στο βωμό της κατάκτησης του οίκου ανοχής πρέπει να τους κερδίσουμε.
Ο κοσμοκαλόγερος είναι έξω από αυτά, είναι τίμιος άνθρωπος και πατριώτης. Μουρμούρας ήταν όμως από μικρός, τον Λόραντ τον είχε σκάσει. Θέλει να πάρει τον τίτλο με τον Φάνη και τον Κάτσε, αλλά έχουν φουσκώσει από το τρέξιμο (ο Κάτσε και από την μικρή, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Ξεκόλλα είναι τρελή ευκαιρία φέτος, άσε να έρθει ο Ουσέρο και ξέχνα τους Τετέδες. Ναι είναι ίδιοι παίκτες, αλλά διαφέρουν οι ομάδες που παίζουν. Δεν παίζουμε μόνοι μας στο πρωτάθλημα. Αμέσως μετά τον τίτλο θέλει να πάει στην Εθνική καβάλα στ΄άλογο. Τράμπα λέγεται, ας το κάνουμε….
Καλή φώτιση, μέρα που είναι.
Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αγοράσει τον ουσέρο με 300.000

λίγο φαταούλ κόλπα...
«Σήριαλ» με Βιεϊρίνια
Μπορεί μέχρι πριν λίγες ημέρες η ανανέωση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια με την Βόλφσμπουργκ να θεωρούνταν δεδομένη ωστόσο τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο.
Ο Πορτογάλος κοιτάζει και άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του και το μέλλον του παραμένει ανοιχτό.
Να θυμίσουμε ότι η Βόλφσμπουργκ προσφέρει στον Βιεϊρίνια ετησίως 1,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν μπόνους τα οποία μπορούν να εκτινάξουν το ποσό στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Το… σήριαλ συνεχίζεται.
inpaok (νικος τοσκιτσης)
ΙΒΑΝ ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕ

Μπορεί μέχρι πριν λίγες ημέρες η ανανέωση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια με την Βόλφσμπουργκ να θεωρούνταν δεδομένη ωστόσο τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο.
Ο Πορτογάλος κοιτάζει και άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του και το μέλλον του παραμένει ανοιχτό.
Να θυμίσουμε ότι η Βόλφσμπουργκ προσφέρει στον Βιεϊρίνια ετησίως 1,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν μπόνους τα οποία μπορούν να εκτινάξουν το ποσό στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Το… σήριαλ συνεχίζεται.
inpaok (νικος τοσκιτσης)
ΙΒΑΝ ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕ