Ο Μαντουρο;gergeo4 έγραψε:δηλαδη του χρονου θελουμε να εχουμε στα 2 αμ.χαφ
μεταγραφη-μεταγραφη-τζιολης-κατσε-λαγος?μια χαρα θα ειμαστε
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μαντουρο;gergeo4 έγραψε:δηλαδη του χρονου θελουμε να εχουμε στα 2 αμ.χαφ
μεταγραφη-μεταγραφη-τζιολης-κατσε-λαγος?μια χαρα θα ειμαστε
Εμείς οι πιο γέροι (42) θυμόμαστε ότι ο Πέτζα τσάκισε το καλάμι του στο Περιστέρι (συντριπτικό κάταγμα κνήμης-περόνης). Πήγε στο ΝΒΑ, τον έφτιαξαν και η συνέχεια γνωστή. Τι θυμήθηκα τώρα....Demir έγραψε:Πάντως απο εμπειρία τα σπασίματα ειναι οι τραυματισμοί με 100% επούλωση...
ναι, αλλά....πράσινος Λαγός;;;;;;; μπελάδες στο κεφάλι σου ψάχνεις;;;john4serres έγραψε:και ο Λαγος πολυ καλη περιπτωση , μακαρι να γινει κινηση , να ψηθει και να ερθει
προσωπικα μου αρεσει σαν παικτης στα παιχνιδια που τον εχω δει
Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.Για το ... παρεάκι μιλάμε.Άκου <<και που ξέρεις εσυ (και εγώ φυσικά) ότι δεν υπάρχει σεντερ μπακ κλεισμένο για το καλοκαίρι, ή με συνομιλίες για την απόχτηση του τότε...... ;>>!!K_geo έγραψε:ναι Πάρολε. αυτό είναι.![]()
πές μου ποιος σου είπε ότι ΔΕΝ θέλουμε σεντερ μπακ. Επίσης πες μου πόσοι σου είπανε ότι θέλουμε πρώτα ΦΟΡ (μεταξύ αυτών και ο Προπονητής μας).
και που ξέρεις εσυ (και εγώ φυσικά) ότι δεν υπάρχει σεντερ μπακ κλεισμένο για το καλοκαίρι, ή με συνομιλίες για την απόχτηση του τότε......
και όχι μόνο στο περιστέρι.Spiros_S έγραψε:Εμείς οι πιο γέροι (42) θυμόμαστε ότι ο Πέτζα τσάκισε το καλάμι του στο Περιστέρι (συντριπτικό κάταγμα κνήμης-περόνης). Πήγε στο ΝΒΑ, τον έφτιαξαν και η συνέχεια γνωστή. Τι θυμήθηκα τώρα....Demir έγραψε:Πάντως απο εμπειρία τα σπασίματα ειναι οι τραυματισμοί με 100% επούλωση...
Συγγνώμη για το off-topic.
Άρα θα θυμάσαι και πώς ήταν όταν γύρισε. Ντουλάπα. Τρόμαξα να τον γνωρίσω. Παιδάκι τους στείλαμε, θηρίο μας γύρισαν πίσω.seaman έγραψε: Πάντως ρε αδερφέ επειδή εκείνη τη μέρα είχα πάει κλέφτικα στο γήπεδο και στεκόμουν χαμηλά στα κάγκελα, έγινε 5 μέτρα μπροστά μου και ακόμα το θυμάμαι και γυρνάει το στομάχι μου.
παίρνω αφορμή από το βιντεάκι που έβαλες και βάζω και εγώ έναsotos26 έγραψε:Στην Ολλανδία και το κλασσικό 4-3-3 το 9άρι παίζει πιο πολύ σαν 10άρι παρά σαν φορ φουνταριστός
, γνωστό και σαν 4-3-3 false nine(ψευ΄τικο 9άρι)...Πρώτα πασάρεις και τοποθετείσαι στον χώρο, αλλάζεις θέσεις σωστά και μετά τελειώνεις, στο 4-3-3 οι πλάγιοι τελειώνουν συνήθως...να ακούτε τον Ολιβ'αρες...Φορ έχω δεύττερο στράικερ θέλω να χει λίγο εν'εργεια να ούμε...
Τσεκάρετε εδώ τα περί ου ο λόγος...
http://www.youtube.com/watch?v=0wfuK1e92sc