Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από nothu »

gergeo4 έγραψε:δηλαδη του χρονου θελουμε να εχουμε στα 2 αμ.χαφ

μεταγραφη-μεταγραφη-τζιολης-κατσε-λαγος?μια χαρα θα ειμαστε :D
Ο Μαντουρο;

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από john4serres »

και ο Λαγος πολυ καλη περιπτωση , μακαρι να γινει κινηση , να ψηθει και να ερθει
προσωπικα μου αρεσει σαν παικτης στα παιχνιδια που τον εχω δει
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Demir έγραψε:Πάντως απο εμπειρία τα σπασίματα ειναι οι τραυματισμοί με 100% επούλωση...
Εμείς οι πιο γέροι (42) θυμόμαστε ότι ο Πέτζα τσάκισε το καλάμι του στο Περιστέρι (συντριπτικό κάταγμα κνήμης-περόνης). Πήγε στο ΝΒΑ, τον έφτιαξαν και η συνέχεια γνωστή. Τι θυμήθηκα τώρα....

Συγγνώμη για το off-topic.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Αδερφε ολι να ετοισω σκηνη για αεροδρομιο η να περιμενω;

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Που ειναι ο μπαρμπερης να αναρτησει φωτο απο τις διαπραγματευσεις;

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

john4serres έγραψε:και ο Λαγος πολυ καλη περιπτωση , μακαρι να γινει κινηση , να ψηθει και να ερθει
προσωπικα μου αρεσει σαν παικτης στα παιχνιδια που τον εχω δει
ναι, αλλά....πράσινος Λαγός;;;;;;; μπελάδες στο κεφάλι σου ψάχνεις;;; :? :? :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

σοβαρά τώρα, προχθές που τον είδα και λαϊβ ήταν αρκετά καλός....

Oli, πάντως ο Βραζιλιάνος είναι εκ των πουλέν στο ακατανόμαστο game με εξαιρετικά νούμερα εδώ και μια τριετία , πράγμα που του προσδίδει μια σταθερά και στον πραγματικό κόσμο πιστεύω (και ελπίζω)....

και με 2 μύρια πιστεύω είναι καλά για αγορά. μακάρι γιατί πιστεύω ότι το προφίλ του είναι ακριβώς για τον παίχτη που αναλύεις ότι θέλει ο Χούμπαρος.........πως να το πώ αλλιώς.....

μαζί με τον Φόσεν Χόσεν, νομίζω ότι είναι η πιο καλή περίπτωση απο αυτές που έχουν γραφτεί.........
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Απλά στο δικό μου μυαλό μου φαίνεται λάθος -ή και περίεργο- να κινηθούμε εκτός του φορ και για μεσοεπιθετικό την στιγμή που έχουμε ήδη 3+2 (Stoch, Martens, Lucas + Oliseh, Ninis) -χώρια τα παιδιά που έχουμε στείλει δανεικούς-... Πιο λογικό είναι να κινηθούμε για αμυντ.μέσο τρεχαντίρι που πλην του Kace δεν έχουμε άλλον.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

K_geo έγραψε:ναι Πάρολε. αυτό είναι. :mrgreen:

πές μου ποιος σου είπε ότι ΔΕΝ θέλουμε σεντερ μπακ. Επίσης πες μου πόσοι σου είπανε ότι θέλουμε πρώτα ΦΟΡ (μεταξύ αυτών και ο Προπονητής μας). ;)

και που ξέρεις εσυ (και εγώ φυσικά) ότι δεν υπάρχει σεντερ μπακ κλεισμένο για το καλοκαίρι, ή με συνομιλίες για την απόχτηση του τότε...... ;)
Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.Για το ... παρεάκι μιλάμε.Άκου <<και που ξέρεις εσυ (και εγώ φυσικά) ότι δεν υπάρχει σεντερ μπακ κλεισμένο για το καλοκαίρι, ή με συνομιλίες για την απόχτηση του τότε...... ;>>!!

Εκ youtube παίρνοντας μια μικρή και σίγουρα ριψοκίνδυνη γεύση,ο Μοράες φαίνεται καλό εργαλείο,ειδικά σε σχέση με αυτά,που παρουσιάζουν ως τώρα οι φορ μας.Η δε ηλικία του μια χαρά.Τα χρήματα,που αναφέρετε πως θα προτείνουμε ή έχουμε προτείνει,ανταποκρίνονται στην αξία του;Προφανώς,κάποιοι έχετε γνώση γύρω απ'τον παίχτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 23 Ιαν 2014, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Spiros_S έγραψε:
Demir έγραψε:Πάντως απο εμπειρία τα σπασίματα ειναι οι τραυματισμοί με 100% επούλωση...
Εμείς οι πιο γέροι (42) θυμόμαστε ότι ο Πέτζα τσάκισε το καλάμι του στο Περιστέρι (συντριπτικό κάταγμα κνήμης-περόνης). Πήγε στο ΝΒΑ, τον έφτιαξαν και η συνέχεια γνωστή. Τι θυμήθηκα τώρα....

Συγγνώμη για το off-topic.
και όχι μόνο στο περιστέρι.

Πάντως ρε αδερφέ επειδή εκείνη τη μέρα είχα πάει κλέφτικα στο γήπεδο και στεκόμουν χαμηλά στα κάγκελα, έγινε 5 μέτρα μπροστά μου και ακόμα το θυμάμαι και γυρνάει το στομάχι μου.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

seaman έγραψε: Πάντως ρε αδερφέ επειδή εκείνη τη μέρα είχα πάει κλέφτικα στο γήπεδο και στεκόμουν χαμηλά στα κάγκελα, έγινε 5 μέτρα μπροστά μου και ακόμα το θυμάμαι και γυρνάει το στομάχι μου.
Άρα θα θυμάσαι και πώς ήταν όταν γύρισε. Ντουλάπα. Τρόμαξα να τον γνωρίσω. Παιδάκι τους στείλαμε, θηρίο μας γύρισαν πίσω.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

sotos26 έγραψε:Στην Ολλανδία και το κλασσικό 4-3-3 το 9άρι παίζει πιο πολύ σαν 10άρι παρά σαν φορ φουνταριστός
, γνωστό και σαν 4-3-3 false nine(ψευ΄τικο 9άρι)...Πρώτα πασάρεις και τοποθετείσαι στον χώρο, αλλάζεις θέσεις σωστά και μετά τελειώνεις, στο 4-3-3 οι πλάγιοι τελειώνουν συνήθως...να ακούτε τον Ολιβ'αρες...Φορ έχω δεύττερο στράικερ θέλω να χει λίγο εν'εργεια να ούμε...
Τσεκάρετε εδώ τα περί ου ο λόγος...

http://www.youtube.com/watch?v=0wfuK1e92sc
παίρνω αφορμή από το βιντεάκι που έβαλες και βάζω και εγώ ένα

[youtube]Vy9h4QgNIc8[/youtube]

δείτε τα 2 πρώτα λεπτά
είναι στα ξένα
μια βδομάδα έμεινε...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

GK Glykos/Jacobo/Itandje/K20 κομπλε
DR Kitsiou/Skondras/Konstantinidis κομπλέ
DL ......./Tzavellas/Lino?????Spyropoulos??????? εδώ ή παίρνεις βασικό DL και 2ος Τζαβέλλας ή μένεις ως έχεις και 1ος οΤζαβέλλας...πάντως είσαι κομπλέ με 1 ή καμία μεταγραφή.
DC Vitor/......./K20
DC....../Katsouranis???? εδώ θέλεις 2 μεταγραφές ο ένας γα βασικός και ανανέωση Κατσουρ.....ο 2ος ίσως να είναι και ο Μαλεζάς...για βασικό θα ήθελα κάποιον σαν τον Pejcinovic ή Khacheridi
MC Maduro/Tziolis/Kace
MC ......./Lazar??????/K20 εδώ αν δεν ανανεώσεις Lazar καλύτερα να πας σε ελπιδοφόρο Έλληνα...για βασικό 8αρι μπορείς και τώρα πάντως να κλείσεις τον παικταρά Natkho!!!!!!!!!
AMC Martens/Ninis??????/Vukic???? εδώ μάλλον δε θες 2ο με τη λογική οτι θα μπορεί καποιος από τους φορ σου να παίξει..οπότε μένεις με Martens και ίσως Πέλκα..
AMR Lucas/..... εδώ θες μεταγραφή....
ΑML Stoch???/Oliseh??????//Popovic εδώ κρατάς Stoch...και παίρνεις και Vieirinha!!!!!!!!!!!!οπότε έχεις 3(Lucas,Stoch,Vieirinha) για 2 θέσεις και τους πιτσιρικάδες από πίσω
SC ......../Athanasiadis/Salpingidis εδώτο ιδανικό θα ήταν να πάρεις και Vosssen και Moraes ώστε να καλύψεις το κενό του Βούκα...οπότε συνοψίζοντας 2 εντεκάδες...Jacobo-Kitsiou-Tzavellas-Vitor-μεταγραφή-Maduro-μεταγραφή-Lucas-Stoch-Martens-μεταγραφή και Glykos-Skondras-Lino-μεταγραφή-Katsouranis-Tziolis-Lazar-μεταγραφή-μεταγραφή-Athanasiadis-μεταγραφή και Salpi-Kace-Spyropoulos-Konstantinidis-Itandje..Άρα θες τουλάχιστον 2 ακόμα μεταγραφές για χειμώνα (ιδανικά CB και SC) και άλλες 5 το καλοκαίρι( CB-AML-AMR-FC-MC)..Από αυτούς το 1 CB,ο MC και ο SC πρέπει να είναι 11δάτοι...
Νομίζω ρεαλιστικό ροστερ με το οποίο αν κάνεις δυνατές κινήσεις 4-5 χτυπάς CL και πρωτάθλημα..και λέγοντας δυνατές εννοώ Pejcinovic/Vieirinha/Moraes/Vossen/Natkho
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ψηνομαι πολυ για μοραες παιδες που αναφερει και ο ολι μπορει να μην ειναι τρανταχτο ονομα αλλα με τους μεσοεπιθετικους που εχουμε και τις τελικες που βγαζουμε θα κανει μητροπολιτες το παλικαρι
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τα 2 πρωτα λεπτα λοιπον περιγραφουν αυτο που πανω κατω θελει να κανει ο στεφενς στον ΠΑΟΚ ,η κυρια φιλοσοφια το δογμα ειναι το εξης το μεταφραζω απο το κειμενο"Η θεληση για νικη ειναι μεγαλυτερη απο τον φοβο για ηττα"παρτε και την απαντηση γιατι δεν τρελενεται για σεντερ μπακ,αν ειμαι οφ η μοντς ας με μεταφερουν στο τοπικ του προπονηταρα μας
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Οταν λεμε Μοραες δεν εννοουμε ....Cristiano??? :lol: :lol:
:opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”