Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
sotos26

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από sotos26 »

Μόνο με ανανέωση συμβολαίου θα κλείσουν στόματα δυστηχώς... Βλέπω κάποιοι πέφτουν απ τα σύννεφα με το άκουσμα του Τσιώλη... Ας επικρατήσει η λογική της στατιστικής που λέει πως όχι δεν θα πάρουμε έναν απο τους 30-40 καλύτερους του Στέφενς και μπορεί να πάρουμε Σάκη ή Μάκη...Διάβαζα την σημερινή ανακοίνωση του Ιβάν... Ταμάμ ήταν ρε πρόεδρε, πριν τα μεγάλα ματς να πάμε με συγκέντρωση και ηρεμία
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ο χουμπ δεν προκειτε να παει πουθενα
εδω θα συνεχισει μαζι μας δεν ειναι χθεσινος
η διοικηση πλεον εχει γνωση και ολες οι κινησεις της σε αυτον τον τομεα απο την εποχη ζαγορ μεχρι τωρα δεν δειχνουν κατι αντιθετο

εχουν παιξει μπαλα και ξερουν καποια βασικα και δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ανατρεψουν τα πιστευω τους

αυτο που κανουν οι αρδ το ξερουν πολλη καλα
εξαλλου ....καποιοι....μεσα στην διοικηση το εζησαν στο πετσι τους
και απο την στιγμη που ολο αυτη η μαλ@κια ξεκινησε απο την αθηνα ειναι φανερο πλεον οτι ο στοχος ειναι ο κοσμος...εγω εσυ ο διπλανος μας που παμε στο γηπεδο.....για να υπαρξει πιεση στην διοικηση να τους αναγκασουν να παρουν εν θερμο αποφασεις

στην μνημη μου ερχοντε οι στιγμες με τον γκαρσια τοτε που ταχα μου...κατα κολκα ευαγγελιο...ηταν να φυγει
και μετα απο πολλη σκεψη το μονο συμπερασμα που εβγαλα ηταν οτι εαν κουνουσε το μαντηλι θα το εκανε μονο και μονο γιατι ο σαντος πιστευε οτι θα κανει την δουλεια του με τον βιτολο

το ολο προβλημα με μας ειναι οτι μας εχουν παρει χαμπαρι οι αρδ οτι ειμαστε ευκολοι και οτι παπαρια πετανε την αρπαζουμε και την κανουμε σημαια

ακομη εναν σοβαρο προβληματισμο-λογο δεν εχω ακουσει για ποιον λογο θα πρεπει να διωξει ο ΠΑΟΚ τον στεφενς μετα απο 6-7-8 μηνες μετα απο συνεχομενες αλλαγες στο ροστερ και μετα απο προσπαθεια που κανει ο ιδιος να αλλαξει ολη την αγωνιστικη φιλοσοφια μιας ομαδας που στο μονο που ηταν καλη ηταν να κανει αμυνα
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

navigator11 έγραψε:Εγώ πάλι λέω να αφήσουμε στην άκρη σεναριολογίες για ... τσ(ι)ώλια και κλίκες οποιασδήποτε απόχρωσης και να στηρίξουμε τους παίχτες και τον προπονητή μας εκεί που πρέπει,στο γήπεδο.Ομολογώ πως μέχρι τώρα δεν είχα διάθεση να πατάω Τούμπα,αξιοποιώντας το διαρκείας μου,για λόγους κύρια μη αγωνιστικούς.Εφεξής αλλάζουν τα "γράμματα"!Προτιμότερο να (συν)δημιουργήσω κλίμα μόνος μου απ'το να αντιμάχομαι αυτό,που άλλοι καλλιεργούν.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙΣ ΑΗΔΙΑΣ!
Ωραιος
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχα μεχρις αηδιας λεει
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

alex ntepo έγραψε: Στηρίζω τον προπονητή της ομάδας μου γιατί είμαι ΠΑΟΚ, κάνω υπομονή γιατί είμαι ΠΑΟΚ, ελπίζω να έχουν δίκιο στις αναλύσεις τους οι αγαπητοί μου "Χουμποφύλακες"

"Χουμποφύλακες" ?Αλεξ δε νομιζω οτι οι περισσότεροι που φωνάζουν ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ ΤΟ ΣΤΕΦΕΝΣ ειναι τοσο φαν του Χουμπ οσο της λογικής.Μιας λογικής που λέει οτι έχεις πολύ περισσότερα να κερδίσεις απο εναν εγνωσμένης αξίας προπονητή αν τον αφήσεις να δουλέψει για καιρό ώστε να περάσει τη φιλοσοφία του, παρα να αλλάζεις τους προπονητές σαν τα πουκάμισα καθε εξάμηνο.Η ιστορία του ποδοσφαίρου αυτό δείχνει.Μιας λογικής που λέει ακόμα οτι οι Γερμανοί και Ολλανδοί τεχνοκράτες ομαδων υψηλού επιπέδου, που τον εμπιστεύονται τοσα χρόνια και ανέβασαν το κασέ του σ αυτό το ύψος ,δε μπορεί να ναι ουτε χαζοί ουτε λαμόγια σαν τα δικά μας .Αυτοί σίγουρα ξέρουν καλύτερα απο μας.
Προσωπικά εγω (με τα λιγα ποδοσφαιρικά κολυβογράμματα που ξέρω) δηλώνω Μπολονόσκυλο και κατόπιν Αγγελόσκυλο.Ο Χουμπ δε μ εχει πείσει ακομα οτι μπορεί να περάσει αυτό που θέλει στην ομάδα αλλα αν το καταφέρει ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει παρα πολλά.Αν όχι θα χάσουμε σίγουρα περισσότερα(εχουν αναφερθεί σε προηγούμενα λοστ :mrgreen: ).Κι εμείς κι αυτός.
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

έτσι είναι...

το "Huub, Huub", που για μένα πρέπει να ακουστεί αύριο, είναι σύνθημα υπέρ της λογικής όχι προσωπολατρικό...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

kataramenos5 έγραψε: Προσωπικά εγω (με τα λιγα ποδοσφαιρικά κολυβογράμματα που ξέρω) δηλώνω Μπολονόσκυλο και κατόπιν Αγγελόσκυλο.Ο Χουμπ δε μ εχει πείσει ακομα οτι μπορεί να περάσει αυτό που θέλει στην ομάδα αλλα αν το καταφέρει ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει παρα πολλά.Αν όχι θα χάσουμε σίγουρα περισσότερα(εχουν αναφερθεί σε προηγούμενα λοστ :mrgreen: ).Κι εμείς κι αυτός.
Και εγώ ,,, και εγώωω
!!!!
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

Odi έγραψε:Το να είναι κάποιος ΠΑΟΚ και να διαβάζει Καρμοίρηδες,Καμόρες,Ραπτόπουλους και λοιπές λέρες είναι τουλάχιστον εμετικό.

Ο Στέφενς είναι στον ΠΑΟΚ και στον ΠΑΟΚ θα μείνει,όσο και αν θέλουν διάφοροι λασπολόγοι να μας πείσουν για το αντίθετο.

In Huub we trust.

αυτο το ρημαδιασμενο το in Huub we trust να ανεβει σε πανο, να ακουστει και κανενα Huub Huub που ειπε και καποιος φιλος να το καταλαβουν ολοι καλα... ΖΗΤΩ Ο HUUB :pano:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Odi έγραψε:Το να είναι κάποιος ΠΑΟΚ και να διαβάζει Καρμοίρηδες,Καμόρες,Ραπτόπουλους και λοιπές λέρες είναι τουλάχιστον εμετικό
Βιάστηκες να ξαναπουλήσεις ΠΑΟΚτσιδιλίκι (το χεις ξανακάνει σε μένα), δεν τους διαβάζω φίλτατε, απλά με απασχολεί όταν γράφουν για να μας κάνουν τρύπημα..
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Kat,
τον χαρακτηρισμό "Χουμποφύλακες" έχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι τον χρησιμοποιώ με καθαρά χιουμοριστική διάθεση, άλλωστε το ποστ μου ήταν ξεκάθαρα ενωτικό. Κι εμένα δε μ' έχει κερδίσει ακόμα, αλλά εννοείται πως τον στηρίζω και ελπίζω να πετύχει.
Από την άλλη οφείλουμε να παραδεχτούμε πως, όντας έξω από την ομάδα, η θετική στάση που κρατάμε απέναντί του οφείλεται κυρίως στο βιογραφικό και στο όνομά του, και όχι σε πράγματα που γνωρίζουμε με βεβαιότητα εκ των έσω. Δε μπορούμε δηλαδή να γνωρίζουμε αν όλα αυτά που έχουν καταγραφεί εδώ από τους διάφορους φίλους που τον στηρίζουν απερίφραστα ισχύουν όντως, ή όχι. Πρόκειται περί αναλύσεων που έχουν την ίδια ισχύ με εκείνων που τον κριτικάρουν. Οι αναλύσεις όμως που κάνουμε εμείς μέσα σ' ένα φόρουμ λίγη σημασία έχουν, είναι περισσότερο αποτέλεσμα του πάθους μας για τον ΠΑΟΚ και για το ποδόσφαιρο. Η πραγματικότητα φαίνεται εν ευθέτω χρόνω στο χορτάρι, κι εκεί είναι που λέω ότι όλοι ελπίζουμε να πετύχει ο Χουμπ, ώστε να πετύχει και ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Aλεξ αν και...χουμποφυλακας :D σε βρισκω πολυ σωστο :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Πήγαν οι σύνδεσμοι στην προπόνηση και μιλήσανε και στηρίξανε κι ο Χουμπ είπε πως γούσταρε που ανάψαν λίγο τα αίματα. Σκέφτομαι ότι αν ήταν ο Μάκης τώρα ενεργός θα μπορούσε να πήγαινε να ζουμπαδιάσει και να σακουλέψει το Χουμπ κατευθείαν με το πουλμαντο μετά από πίκρα όπως είχε γίνει μετά τον αποκλεισμό από το Νιόνιο το '89 με ήττα 3-0 στη Σμύρνη πάρα το 2-0 της Τούμπας με έναν άλλον Ολλανδό κυπελλούχο ευρώπης και παλιό παίκτη της Φέγιενορντ τον Rinus Israel και τα θυμάται ο Σερβετάς.

[youtube]HaBZ8QugkMU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:lol: :lol: :lol: :lol:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Καλά εδώ στην Αθήνα τους έχει πειράξει η εμφάνιση της ομίχλης με 20 Βαθμούς κελσίου ,ειδικά στην Καλλιθέα που είναι και εδρεύει ο Sport-fm και η Sportday πάνε να αναστήσουν τον παναθηναικό και να κρύψουν τα τεραστία οικονομικα προβλήματα που έχουν με απλήρωτους εργαζόμενους κτλ τα οποία δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Ποιός Τσιώλης αυτός που μετά τον τελικό με τον γαύρο δεν μίλησε και με μας στα Γιάννενα μίλησε σε καθαρό πέναλτι για αλλοίωση αποτελέσματος αυτόν μοστράρουν. Επόμενος ο Σάντος που έβγαλε τον ΠΑΟΚ στο CL και λιγοψύχησε να τον προχωρήσει, η ομάδα θα πρέπει να προειτοιμαστει για τα προκριματικά των ομίλων και αυτός θα είναι στο Μουντιάλ.

Αν φύγει ο Χουμπ που δεν το νομίζω θα έρθει ακόμα μεγαλύτερο όνομα ,ο Σαββιδης δεν ήρθε εδώ για να παίξει.

Εγώ δεν πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ αν δεν πάρει το κύπελλο θα φύγει πάλι ,θα εξαρτηθεί πολύ από τις συνθήκες του τρόπου που θα γίνει. O βραχυπροθεσμος στόχος του ΠΑΟΚ είναι οι όμιλοι του χρόνου του CL,και αυτό που πίστευω είναι να φτιαχτεί μια ομάδα με πολύ καλούς ξένους παίχτες και παιδιά που θα είναι απο την ακαδημία του ΠΑΟΚ αυτό θα είναι το μοντέλο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η χρήση του Νίνη και του Oliseh είναι απόλυτα δικαιολογημένη και το κατάλαβα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Έχουν περισσότερα πνευμόνια από Stoch + Lucas και ο Stevens ήθελε τους δύο πλάγιους να μαρκάρουν και να προσφέρουν βοήθειες σε Lino - Κίτσιου (θα πω και για τον Στέλιο) και μόλις κερδηθεί η μπάλα να κάνουν κίνηση μπροστά. Αν ο Stoch το έκανε αυτό, θα ζητούσε αλλαγή στο 15'. Ο Lucas δεν μπορεί να μαρκάρει τόσο καλά..

Είδαμε Lino - Κίτσιου αντί για Lino - Σκόνδρα ή Τζαβέλλα - Σκόνδρα, λόγω των επιθετικών αρετών τους και της σωστής κίνησης στο χώρο. Ο Τζαβέλλας πχ δεν έχει το 1v1 που 'χει ο Lino ή τη σέντρα φαρμάκι.

Χίλια μπράβο για το στήσιμο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”