71.Παναγιώτης Γλύκος
- Μπαρκαρούτσος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Π.Α.Ο.Κ. Γ@ΜΑ ΤΗΝ ΤΕΝΕΡΙΦΗ
ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΤΟ @ΡΧΙΔΙ!!!!

RoMaN έγραψε:Π.Α.Ο.Κ. Γ@ΜΑ ΤΗΝ ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Εγω δεν αγχωθηκα καθολου εκει στο λαθος
Κυριως βεβαια γιατι με τις γαμωριγες δε πηρα καν χαμπαρι οτι ηταν του γαυρου παιχτης μεχρι να γινει το κορνερ...
Κυριως βεβαια γιατι με τις γαμωριγες δε πηρα καν χαμπαρι οτι ηταν του γαυρου παιχτης μεχρι να γινει το κορνερ...

- Παλαιολόγος
falconakis έγραψε:Μετά την αρχική πατάτα ήσουν άψογος και μετά από καιρό αισθανόμουν ασφάλεια στην άμυνα!
Το χεις ρε γαμώτο είναι ανάγκη να κάνεις γκέλες σε ανύποπτες στιγμές! Πόσο θα σε στοιχειώνει ακόμη εκείνος ο κολοαέρας;
εγω δεν εχω καμια ασφαλεια οταν η μπαλα ειναι σε κορνερ ή σε φαουλ πλαγια,αφου δεν βγαινει σχεδον ποτε απο τηνε στια του
χωρις να εννοω πως ειναι κακο τερμα ,καλος ειναι
- desperando
- Επικοινωνία:
Παναγιώτη συνελθε
Και κόψε και αυτό το χαλαρό στιλακι
Έχεις ρίξει πολύ δουλειά για να αδικείς έτσι τον εαυτό σου
Και κόψε και αυτό το χαλαρό στιλακι
Έχεις ρίξει πολύ δουλειά για να αδικείς έτσι τον εαυτό σου
Το έβγαλες το δύσκολο (που δημιούργησες μόνο σου βέβαια), αλλά σε όλο το παιχνίδι μου έβγαζες ένα αίσθημα οτι έτρεμαν τα πόδια σου..Anyway καιρός ήταν να μην έχουμε τους ίδιους δαίμονες ξανά.Τέλος καλό,όλα καλά.
-
Απλά ευτυχώς ο Ολυμπιακός δεν έκανε ευκαιρία πέρα την ίδια του γλυκού αλλιώς πάλι θα λέγαμε για φιλότιμη βραδιά φτάσαμε να μην θελουμε να μας πέρνει τα ματς ο τερματοφύλακας με καλή εμφάνιση απλά να μην τους τα δίνεις έτοιμα τα γκολ στο πιάτο
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Παναή, θαρρώ ότι ντεφορμαρίστηκες σε πολύ ακατάλληλο σημείο κι αν ήμουν Βλάντο θα σ έβαζα πάγκο πια... 

Αυτη η ομαδα το καλοκαιρι θελει εναν μεγαλο τερματα για να αποφορτιστει ο Γλυκος.
Στο ειπα και στο ραδιο ρε συ. Εκεί δε κάνεις πασούλες στο 5' σε ντέρμπυ και ειδικά όταν σαν πρόσωπο έχεις κάνει λάθη και στα προηγούμενα ματς και ο κόσμος δεν είναι υπέρ σου. Διωξτην την ρημαδα και μη ρισκάρεις. Το ότι την έβγαλε δε λέει κάτι γιατί εξαρχής δεν έπρεπε να δημιουργήσει τις συγκυρίες ώστε να γίνει το σουτRoMaN έγραψε:Μαγκιά του που διόρθωσε το τραγικό λάθος στις πασούλες στο α' ημίχρονο. Αναγνωρίζετε δηλαδή το λάθος, δεν αναγνωρίζετε τη διόρθωση;;;;
-
Ρε Παναγιωτη γιατι;
Δηλαδη οχι μονο εισαι χαλαρος, αλλα η πασα ειναι λαθος οπως και να την δει κανεις. Γιατι να δωσεις την μπαλα στον Σαχοφ ενω εχει 2 γαυρους διπλα του και 1 ερχεται απο πισω, ενω ο Βαρελα ειναι μονος του δεξια; Ανεξηγητα πραγματα.
Δηλαδη οχι μονο εισαι χαλαρος, αλλα η πασα ειναι λαθος οπως και να την δει κανεις. Γιατι να δωσεις την μπαλα στον Σαχοφ ενω εχει 2 γαυρους διπλα του και 1 ερχεται απο πισω, ενω ο Βαρελα ειναι μονος του δεξια; Ανεξηγητα πραγματα.
στο 6 ειδαμε την καριέρα του Παναγιώτη σε μια φάση. αρχικά το λάθος και έπειτα μια απίστευτη απόκρουση...