Φανέλα ΠΑΟΚ
-
john4serres
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
στο επισημο σαιτ της Macron δεν εχουν βγει ακομη τα σχεδια των ομαδων για την επερχόμενη 2015-2016
* επισης διαβασα οτι Ναπολι και Λιντς απο μακρον πηγαινουν Κάππα.
* επισης διαβασα οτι Ναπολι και Λιντς απο μακρον πηγαινουν Κάππα.
Κάποιες λεπτομέρειες της νέας φανέλας Union.
Η macron έχει πολύ ποιοτικές φανέλες,hoodie κλπ
Φοβάμαι μόνο λίγο τις τιμές τους οι Ιταλοί ψιλοβαράνε, αν και μάλλον είναι θέμα της ΠΑΕ αυτό κυρίως...

Η macron έχει πολύ ποιοτικές φανέλες,hoodie κλπ
Φοβάμαι μόνο λίγο τις τιμές τους οι Ιταλοί ψιλοβαράνε, αν και μάλλον είναι θέμα της ΠΑΕ αυτό κυρίως...

η mcaronεχει βγαλει ολες τις φανελες της εκτος απο της αστον βιλα μπειτε footyheadlines.com και δειτε
Μπότσιεκ, Φαν Ρόι, Τουρσουνίδης...fossa έγραψε:To στυλ που θα 'θελα να ξαναδώ...
94/95
Αααααααχχχχχχχχχ
http://www.footyheadlines.com/2015/06/b ... 6-kit.html
θα ηθελα μια τετοια μαυρη με τον δικεφαλο εκει που εχει το λουλουδι
θα ηθελα μια τετοια μαυρη με τον δικεφαλο εκει που εχει το λουλουδι
Αλεξιου...ζαφειριου....Ζουμπουλης(;;).....μιχοπουλος.......αχχχχχχ βαχχχχχAle έγραψε:Μπότσιεκ, Φαν Ρόι, Τουρσουνίδης...fossa έγραψε:To στυλ που θα 'θελα να ξαναδώ...
94/95
Αααααααχχχχχχχχχ
Οντοπικ... πολύ καλή αυτή η φανέλα...την θέλω κι εγώ να την ξαναδω φετος
Αλεξίου,Mιχόπουλος,Μιλάνκο,Ζαφειρίου,Γιουκούδης,Μπότζιεκ
Τέο,Ζουμπούλης,Λαγωνίδης,Τουρσουνίδης,Καπετανόπουλος
Τέο,Ζουμπούλης,Λαγωνίδης,Τουρσουνίδης,Καπετανόπουλος
Με σταθερα νουμερα ακομα, 1. Μιχοπουλος (μοιράζονταν χρονο με Πουρλιοτοπουλο αν θυμαμε καλα) 2.Γιουκουδης 3.Καπετανοπουλος 4.Ζαφηρειου 5.Αλεξιου 6.Λαγωνιδης 7.Ζαγορακης 8.Τουρσουνιδης 9.Μποτσιεκ (πουλεν!) 11. Ζουμπουλης.
10. Φαν Ρου αλλα χειμωνα ηρθε αυτος. Αντικατστησε το Μιλανκο νομιζω που ηταν μονιμα τραυματιας. Πολυ σπεσιαλ η χρονια εκεινη για εμενα που ηταν η πρωτη που πηγα μονος μου στο γηπεδο...πηγα σε ολα τα ματς στην Τουμπα. Απιστευτο αμυντικο ρεκορ μεσα στην τουμπα οπου ειμασταν αηττητοι εχωντας δεχτει μολις 3 γκολ! Γκελες με ΑΕΚ 1-1 στο μοναδικο ματς που βρεθηκαμε πισω στο σκορ. Ισοφαρισαμε με φαουλ του Φαν Ρου. γκελες 0-0 με Λεβαδιακο και με γρια σε ενα πολυ περιεργο ματς στο οποιο ελλειπαν οι περισσότεροι συνδεσμητες γιατι γινοταν το φαιναλ φορ του κυπελου του μπασκετ στη Λαμια. Δυστηχος οσο καλη ηταν εκεινη η ομαδα εντος ηταν κακη εκτος. Νομιζω καναμε με τα χιλια ζωρια 1! εκτος εδρας νικη και αυτη με την Καβαλα που επεσε φουντο.
Αλλα ξεφυγα λιγο
Και εμενα λοιπον η φανελα εκεινης της χρονιας ειναι all-time favourite black & white φανελα. Ακομα την εχω! Μου αρεσει το ισοποσο μαυρο και ασπρο που θεωρω πως πρεπει να εχει η φανελα του ΠΑΟΚ. Οπως και το ασπρο σε ομους και πλαγια στο παντελονακι. Αν ειμουν προεδρας θα την εκανα μονιμη φανελα του ΠΑΟΚ 
10. Φαν Ρου αλλα χειμωνα ηρθε αυτος. Αντικατστησε το Μιλανκο νομιζω που ηταν μονιμα τραυματιας. Πολυ σπεσιαλ η χρονια εκεινη για εμενα που ηταν η πρωτη που πηγα μονος μου στο γηπεδο...πηγα σε ολα τα ματς στην Τουμπα. Απιστευτο αμυντικο ρεκορ μεσα στην τουμπα οπου ειμασταν αηττητοι εχωντας δεχτει μολις 3 γκολ! Γκελες με ΑΕΚ 1-1 στο μοναδικο ματς που βρεθηκαμε πισω στο σκορ. Ισοφαρισαμε με φαουλ του Φαν Ρου. γκελες 0-0 με Λεβαδιακο και με γρια σε ενα πολυ περιεργο ματς στο οποιο ελλειπαν οι περισσότεροι συνδεσμητες γιατι γινοταν το φαιναλ φορ του κυπελου του μπασκετ στη Λαμια. Δυστηχος οσο καλη ηταν εκεινη η ομαδα εντος ηταν κακη εκτος. Νομιζω καναμε με τα χιλια ζωρια 1! εκτος εδρας νικη και αυτη με την Καβαλα που επεσε φουντο.
Αλλα ξεφυγα λιγο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Τετ 24 Ιουν 2015, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H αλλη για μενα κορυφαια ολων των εποχων ασπρομαυρη φανελα ειναι της Newcastle της ιδιας περιοδου, 1995-1997

Εδω φυσικα μιλαμε για Adidas, τι να λεμε τωρα. Κορυφη και δεν υπαρχει συγκριση. Η οποια απο οτι ειδα ανακοίνωσε συμφωνια με γαυρο
Εδω φυσικα μιλαμε για Adidas, τι να λεμε τωρα. Κορυφη και δεν υπαρχει συγκριση. Η οποια απο οτι ειδα ανακοίνωσε συμφωνια με γαυρο
παντος η adidas εβγαλε ωραια φανελα για τους απογωνους ειδικα απο πισω ειναι πολυ ομορφη