Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MALEF

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από MALEF »

Χαλαρωστε βρεεε!
Το μονο που μας λυπει τωρα ειναι να μαλωνουμε και μεταξυ μας!-.-
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Δεν σε ωφελεί να αμολάς και άλλα σκατά γιατί στο βόθρο που επιμελώς έχτιζες είσαι μέσα πλέον και θα σε πνίξουν.
Αντε περαστικά,"καλοπροαίρετε" και μη μου συγχίζεσαι....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Σε λυπαμαι, τι να πεις...!!!! Εχεις για να πεις..? Μονο τις ιδιες και τις ιδιες μαλκιες ακομα και τωρα...
Οσο για τα σκατα και τους βοθρους μαλλον κρινεις εξ ιδιων και εχεις αποψη...
Για το πρωτο ξεραμε ,τωρα μαθαμε και για το δευτερο...

ΑΝτε περαστικα, "ακομπλεξαριστε"...και δεν συγχιζομαι ξερεις...καθε αλλο, το απολαμβανω...

ΥΓ. Το τοπικ του Σαντος ειναι ανοιχτο...ορμαααα...!!!!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τελικά ρε Θόδωρε, εθελοτυφλούσα και δεν ήθελα να το πιστέψω όταν διάβαζα σε internet και εφημερίδες, ότι εσύ, αυτός που έβγαλες την ομάδα από τον βούρκο των χρεών, την ανυποληψίας και της αγωνιστικής απαξίωσης, έχεις τόσους εχθρούς, τόσους αμφισβητίες.
Τελικά Θόδωρε, νύχτα θα φύγεις κι εσύ, όπως κάθε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, όσο με θυμάμαι.
Ίσως τελικά να αισθανόμαστε καλύτερα με γούμενους, βουλινούς και μπατατούδηδες στο τιμόνι. Ίσως έχουμε ανάγκη την μίρλα και την μιζέρια του αιώνιου αδικημένου και του "φυτευτού" προέδρου. Ίσως χρειαζόμαστε το άλωθι του λαμογιοπροέδρου για να μπορούμε να σπάσουμε και να κάψουμε. Ίσως μας ζαλίζουν τα ψηλά πατώματα του CL και είμαστε βολεμένοι με τα ουεφάκια. Ή, ακόμα καλύτερα, με το τίποτα, που δεν κοστίζει κιόλας. Ας ξοδεύεται ο Ατρόμητος.
Τελικά Θόδωρε, ο χάρβαρντ δεν ήταν μόνος όταν έριχνε σπόντες και μομφές επειδή τόλμησες να μας βγάλεις 2ους και όχι 4ους.
Μάλλον το έχουμε σαν λαός το να δαγκώνουμε το χέρι που μας ταΐζει.
Οι κερκόπορτες που έλεγα.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

w.s έγραψε:-Λενε- οτι εκαναν καποια ανοιγματα και υπολογιζαν στο γιου λου. Χοντρικα περιπου 1 εκ ο μπιπ-μπιπ(700+250), 500 ο βιτολο, καπου 400 που πηρε η ομαδα του σορλεν, η δοση της αταλαντας για τον μουσλιμοβιτς... + καπου 700 χιλιαρικα τα οποια ψαχνει η νικολουλη να τα βρει
Ρε παίδες αυτά τα ξέραμε από πέρυσι, δεν είναι τίποτα καινούριο. Πήραμε πολλούς παίχτες το καλοκαίρι του 09 χωρίς να μπορέσουμε να πουλήσουμε κανέναν. Ξέραμε ότι αν μπαίναμε ομίλους EL θα βγάζαμε κέρδος και αν δεν μπαίναμε θα είχαμε άνοιγμα. Όλα αυτά είναι γνωστά από πέρυσι και έχουν γίνει και οι σχετικές ενημερώσεις από τη διοίκηση. Τα συζητάγαμε μάλιστα στο τόπικ των μεταγραφών του 2009.
Ας μη λέμε τώρα ότι ξαφνικά εμφανίστηκε η τρύπα και που πήγαν τα λεφτά οεο ξερω γω.
Ξέρουμε που πήγαν.
Βιτόλο, Σορλέν, Βιερίνια, Φώτάκης, Αμπου (μισό χρόνο), Σαβίνι, Τσιρίλο, Κριστιάνο + Εντίνιο + Μουν (μισό χρόνο), Κρέσιτς και φυσικά τα πολλά που είναι του Κούτσια.
Μπορέσαμε μόνο να γλυτώσουμε μικρά συμβόλαια όπως του Μπαλάφα, Μπιζέρα, και Μάρκος Αντόνιο και κάτι άλλα πολύ ψιλα. Του Κονσεισάο το πληρώσαμε ολόκληρο μια και ο μισθός του δεν άλλαξε. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι αλλά χοντρικά αυτά είναι και είναι ξεκάθαρο γιατί δημιουργήθηκε η τρύπα.

Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο στα σίγουρα ας βγει να το πει.

Για τις παραπάνω κινήσεις που δεν είναι όλες πετυχημένες ευθύνη έχει ο Βρύζας όση έχει ο Ζαγόρ, είναι άδικο να τα ρίξουμε στον ένα ή στον άλλο μόνο. Έτσι νομίζω εγω τουλάχιστον. Λάθη κάνουν όλοι και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, πρόβλημα έχω αν κάποιος έχει βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι και παντελόνιασε τίποτα φράγκα, αυτό με νοιάζει να μάθω και από τους ισολογισμούς δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Αν κάποιος ξέρει κάτι να πει πρέπει να το πει κι ας παίζουμε το μέλλον μας την Πέμπτη γιατί αν υπάρχει τέτοιο αρρούρι ποιο μέλλον και σκατά στα μούτρα μας.
Αν όμως δεν ξέρει κανείς να πει τίποτα στα σίγουρα (και μόνο άκουσα στην καφετέρια μπλα μπλα) τότε η συζήτηση πρέπει να σταματήσει γιατί εξελίσσεται σε λασπολογία άνευ προηγουμένου.
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Είναι λογικό ο κόσμος να ανησυχεί , να υπάρχει άγχος και νεύρα και αγωνία και ανησυχία και κόντρες και αντιπαραθέσεις και πολλά άλλα...

Λοιπόν εδώ υπάρχουν κάποια δεδομένα. Και βάση αυτών μπορούμε να κάνουμε και κάποιες προβλέψεις και να τα αναλύσουμε.

Το πρώτο το δεδομένο είναι ότι άμα προκριθεί ο ΠΑΟΚ επί της Φενερ (κάτι που το πιστεύουμε και το ευχόμαστε όλοι πρώτα για το καλό του ΠΑΟΚ και όχι πρώτα για το καλό του Ζαγοράκη) , τότε τα πράγματα θα ηρεμήσουν "κάπως"... και όλα θα μπούνε σε μία σειρά.
Η θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα είναι μία νευραλγική θέση και θέλει πολύ προσοχή.
Ο Ζαγοράκης δεν εμπιστεύεται κανένα για αυτή την θέση (εδώ δεν εμπιστευόταν τον Βρύζα).
Τότε ο Ζαγοράκης αναγκαστικά θα ακολουθήσει την συνταγή της παπαναστασίου.
Σου λέει ο Ζαγοράκης: ότι όποιον και να φέρω τεχνικό διευθυντή στον ΠΑΟΚ δεν θα τον εμπιστεύομαι γιατί θα έχω την υποψία πάντα ότι παίρνει ποσοστά από μεταγραφές και συμβόλαια παιχτών και διάφορους μάνατζερ και δεν ξέρω και τι θα κάνει στα αποδυτήρια κτλ.
Άμα κάνω εγώ τις επιλογές και δεν ρωτάω τον Τ.Δ. τότε αυτός θα αντιδράσει ...και συν της άλλης θα τον πληρώνω και τσάμπα. ..
Επίσης άμα κάνω εγώ τις μεταγραφές ή μέσω κανενός κουμπάρου μου (όπως στην περίπτωση Κουτσιανικούλη) , τότε θα με κράζουν για λαμόγιες και μίζες και κουμπουριές και φιλίες και θα λένε κουφάλα έφαγες τον Βρύζα για άλλους λόγους κτλ...
Οπότε πάω στην περπατημένη οδό των υπογείων... δηλαδή 2 σε 1...Ψάχνω για μάνατζερ και Τ.Δ. 2 σε 1 που θα έχει όλη την ευθύνη για το αγωνιστικό .... Βάζω δηλαδή τον Ζήκο που είναι Τ.Δ. και μάνατζερ με ένα απλό βασικό μισθό ή και χωρίς μισθό! και του λέω: ότι εκεί που θα τα κονομάνε διάφοροι μάνατζερς και ο τεχνικός διευθυντής μαζί ... Καλύτερα να τα κονομάει μόνο ένας που θα έχει και τον ρόλο του μάνατζερ και του Τ.Δ. και να έχει την ευθύνη και για το αγωνιστικό όπως ο Κόντης για παράδειγμα.
Δυστυχώς (λόγο χαρακτήρα Ζαγοράκη) μετά την φυγή Βρύζα βλέπω να πάμε σε ένα τέτοιο μοντέλο.

Τώρα πάμε και στο άλλο σενάριο το απαισιόδοξο (που δεν το θέλουμε, πρώτα για το καλό του ΠΑΟΚ και όχι πρώτα για τον Ζαγοράκη)...
που δεν προκρίνεσαι επί της Φενερ ....
Άσχημο κλίμα για Ζαγοράκη και Δερμιτζακη κτλ....
Εκεί βλέπω μαύρα σύννεφα πάνω από την Τούμπα και τον Ζαγοράκη να ετοιμάζει βαλίτσες σιγά σιγά... Δυστυχώς θα υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα για να βγει η χρονιά καθώς η τρύπα διογκώνεται.... Εκεί θα πρέπει να πουλήσει παίχτες σε καλή τιμή για να σώσει την κατάσταση όπως επίσης και να βρει και αγοραστές αλλιώς θα χρειαστεί να «σκοτώσει» την τιμή των παιχτών....Εκεί είναι για γερά στομάχια η κατάσταση και θα πάρει πολλούς η μπόρα....

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε κάλα για τον ΠΑΟΚ ότι και να γίνει...

Οπότε η πρόκριση είναι μονόδρομος
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Δεν πιστευω να παιζει τετοιο χοντρο θεμα στην ομαδα thrix.
Απλα εχουμε γινει σαν τους 10 μικρους νεγρους της Αγκαθα Κριστι. Ενας ενας εξαφανιζονται με καποιον τροπο ατομα ικανα που αποδεδειγμενα εχουν προσφερει στον ΠΑΟΚ. Αρα κατι πρεπει να συμβαινει. Ενα προσθετο θεμα ειναι με ποιους αυτοι αντικαθιστανται.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ποιοι είναι αυτοί που εξαφανίστηκαν φίλε Νίκο55 και δεν αντικαταστάθηκαν?

Είτε απο την ομάδα είτε απο την διοίκηση είτε στον τεχνικό τομέα?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Παιδιά να ρωτήσω κάτι εντελώς αφελές?
Ο γκαγκάτσης τι κακό μας έκανε?

Και το ρωτάω αυτό γιατί και οι βάζελοι τα έχουν με τον γκαγκάτση, και τα σκουλήκια τα έχουν με τον γκαγκάτση, χανούμια να τα έχουν με τον γκαγκάτση, ακόμα και γάβρους έχω ακούσει να τα έχουν με την πάρτη του.

συγκεκριμμένες απάντήσεις θέλω αν γίνεται, please!

υ.γ. πριν την εποχή γκάγκάτση ήμασταν σε ποδοσφαιρικό παράδεισο και δεν το ξέρω? πείτε μου σας παρακαλώ.
kos

Δημοσίευση από kos »

για ποια περιοδο μιλας φιλε μου? για την περιοδο που ηταν στον ΠΑΟΚ ή για την περιοδο που ηταν στην επο?
για να ξερω ποιον τομο να κατεβασω απο την βιβλιοθηκη.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

σε όλη του την θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ποια ήταν τα κακά που έκανε στον ΠΑΟΚ?
γιατί έχω μπερδευτεί εντελώς.
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΗΤΑΝΕ.
kos

Δημοσίευση από kos »

ναι μπουρδελο ηταν αλλα αυτο δεν σημαινει κατι. γιατι με την δικη σου λογικη και ο πιλαβιος που εστειλε τον σπαθα και που τωρα τον ξαναβαζει στους πινακες ειναι μια χαρα τυπος. μπουρδελο ανελαβε, μπουρδελο θα παραδωσει. εαν το βλεπεις ετσι μια χαρα ηταν ο γκαγκατσης
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

άλλο είναι το πνεύμα μου.
Πως είναι δυνατόν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τίτλους και διακρίσεις, όλοι να έχουν πρόβλημα με την πάρτη του? Ακόμα και οι γάβροι που τα πέρναν με τη σέσουλα.

Πως γίνεται να ταυτίζομαι εγώ με το σκουλήκι στο θέμα γκαγκάτση, όταν το ερπετό με είχε γανιάσει με το γκαγκατσοκύπελο? Εδώ έχουμε σαφή ανορθολογισμό.

Αν υπήρχαν κάποιες ΠΑΕ που είχαν ευνοηθεί από αυτόν και κάνανε τουμπεκί, ενώ άλλες είχαν αδικηθεί και φώναζαν, οκ θα το καταλάβαινα. Αλλά εδώ, ευνοημένοι και μη είναι εναντίον του, πως γίνεται αυτό μπορείς να μου εξηγήσεις?

και επίσης επειδή στην Ελλάδα είμαστε και η επιτυχία φέρνει φθόνο, πως γίνεται να είναι αυτός που σήκωσε τη κούπα, μετά από τριβέλες και σία?

κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα στο μυαλό μου.
γιατί ήταν από τις πρώτες επιλογές του Ζαγοράκη, που θεωρήθηκε άκρως αποτυχημένη.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Οι αδικημένοι τα έχουν μαζί τους γιατί αδικήθηκαν.

Οι ευνοημένοι (βασικά, Ο ευνοημένος, ΟΣΦΠ) τα έχουν μαζί του γιατί δρυός πεσούσης κτλ κτλ και σε κάποιον ρε αδερφέ πρέπει να φορτώσουν το χάλι τους...

Όσοι νομίζουν ότι ο κόσμος θα στηρίξει οποιοδήποτε πρόσωπο "με καλές προθέσεις" και αν είναι στη θέση του Ζαγοράκη ας το ξανασκεφτούν. Πρώτον άντε βρες κάποιον με όντως καλές προθέσεις, δεύτερον άντε βρες άλλον που παράτησε την ησυχία του και τα ενδεχόμενα ήσυχα λεφτά στην εθνική για να αναλάβει το τρελοκομείο που λέγεται ΠΑΟΚ.

Ο Ζαγοράκης έχει κάνει λάθη κι ελπίζω να εξηγήσει αρκετά πράγματα με τη συνέντευξή του. Είναι όμως καθαρός. Αυτό δεν αρκεί, σίγουρα όμως είναι χαρακτηριστικό που δεν το βρίσκει και πανεύκολα κανείς.

Έχουμε αποπροσανατολιστεί πλήρως... :|
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Ρε συ εδώ έχουμε 2 μέρες να μάθουμε τα αγωνιστικά νέα της ομάδας. Ακόμα και στα δημοσιογραφικά σάιτ, έχουν αποδιοργανωθεί με τον Βρύζα, ασχολούνται με αυτό το θέμα και το αγωνιστικό έχει μείνει πίσω.
Και εκεί είναι που τα έχω πάρει μαζί του.
Κάτσε ρε Ζήση, περίμενε 2 βδομάδες και μετά κάντηνα! Τώρα έπρεπε να παραιτηθείς και εσύ!
ΟΛΟΙ το γκόλο σας σκέφτεστε στο φινάλε!

ΠΑΟΚ - ΛΑΟΣ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”