w.s έγραψε:-Λενε- οτι εκαναν καποια ανοιγματα και υπολογιζαν στο γιου λου. Χοντρικα περιπου 1 εκ ο μπιπ-μπιπ(700+250), 500 ο βιτολο, καπου 400 που πηρε η ομαδα του σορλεν, η δοση της αταλαντας για τον μουσλιμοβιτς... + καπου 700 χιλιαρικα τα οποια ψαχνει η νικολουλη να τα βρει
Ρε παίδες αυτά τα ξέραμε από πέρυσι, δεν είναι τίποτα καινούριο. Πήραμε πολλούς παίχτες το καλοκαίρι του 09 χωρίς να μπορέσουμε να πουλήσουμε κανέναν. Ξέραμε ότι αν μπαίναμε ομίλους EL θα βγάζαμε κέρδος και αν δεν μπαίναμε θα είχαμε άνοιγμα. Όλα αυτά είναι γνωστά από πέρυσι και έχουν γίνει και οι σχετικές ενημερώσεις από τη διοίκηση. Τα συζητάγαμε μάλιστα στο τόπικ των μεταγραφών του 2009.
Ας μη λέμε τώρα ότι ξαφνικά εμφανίστηκε η τρύπα και που πήγαν τα λεφτά οεο ξερω γω.
Ξέρουμε που πήγαν.
Βιτόλο, Σορλέν, Βιερίνια, Φώτάκης, Αμπου (μισό χρόνο), Σαβίνι, Τσιρίλο, Κριστιάνο + Εντίνιο + Μουν (μισό χρόνο), Κρέσιτς και φυσικά τα πολλά που είναι του Κούτσια.
Μπορέσαμε μόνο να γλυτώσουμε μικρά συμβόλαια όπως του Μπαλάφα, Μπιζέρα, και Μάρκος Αντόνιο και κάτι άλλα πολύ ψιλα. Του Κονσεισάο το πληρώσαμε ολόκληρο μια και ο μισθός του δεν άλλαξε. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι αλλά χοντρικά αυτά είναι και είναι ξεκάθαρο γιατί δημιουργήθηκε η τρύπα.
Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο στα σίγουρα ας βγει να το πει.
Για τις παραπάνω κινήσεις που δεν είναι όλες πετυχημένες ευθύνη έχει ο Βρύζας όση έχει ο Ζαγόρ, είναι άδικο να τα ρίξουμε στον ένα ή στον άλλο μόνο. Έτσι νομίζω εγω τουλάχιστον. Λάθη κάνουν όλοι και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, πρόβλημα έχω αν κάποιος έχει βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι και παντελόνιασε τίποτα φράγκα, αυτό με νοιάζει να μάθω και από τους ισολογισμούς δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Αν κάποιος ξέρει κάτι να πει πρέπει να το πει κι ας παίζουμε το μέλλον μας την Πέμπτη γιατί αν υπάρχει τέτοιο αρρούρι ποιο μέλλον και σκατά στα μούτρα μας.
Αν όμως δεν ξέρει κανείς να πει τίποτα στα σίγουρα (και μόνο άκουσα στην καφετέρια μπλα μπλα) τότε η συζήτηση πρέπει να σταματήσει γιατί εξελίσσεται σε λασπολογία άνευ προηγουμένου.