Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Maurice_Escargot έγραψε: Σάβ 09 Μάιος 2026, 12:39 Εγώ θεωρώ ότι για να πήγαν 1000-1200 άτομα στην Μικράς Ασίας σε ένα γραφείο να πάρουν εισιτήριο, σήμερα αντί για 3000-3500 θα έχει λίγο παραπάνω κόσμο. Με 5000 θα είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος.
Μακάρι να έχει 5.000 κόσμο. Θα είναι μεγάλη υπόθεση και είναι κάτι το οποίο θέλουν και οι ίδιοι οι παίκτες.
These users thanked the author PaokCuba4 for the post:
Maurice_Escargot
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Αν ο βασικός μου επιστρέφει από τραυματισμό και ο αναπληρωματικος εχει βοηθήσει στα παιχνίδια που λείπει, κρατάω τον αναπληρωματικο μέχρι το τέλος. Ειδικά όταν ο βασικός δεν δείχνει καλή εικόνα..
Ίσως βέβαια γιαυτό δεν είμαι και προπονητής -βασικά ούτε ο Βαλάντης ειναι-
Τεσπα, ας βάλει όποιον θέλει αρκεί να μπορέσει να βοηθήσει :pano:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Όμως εδώ τώρα ας έρθουμε και στη θέση του προπονητή. Φυσικά και ο Τόρρες έχει παίξει καλά στους τελικούς, και φυσικά ο Κοβάσεβιτς δεν ήταν καλός στους ημιτελικούς. Όμως το είδαμε και στον τρίτο τελικό, ενώ ο Κουβανός βοήθησε τα μέγιστα σε σερβίς και μπλοκ και ήταν αξιοπρεπής στην υποδοχή, τελείωσε ένα παιχνίδι με 1/17 επιθέσεις. Μπορεί να πούμε εύκολα ότι συμβαίνει, αλλά εδώ μιλάμε για τους τελικούς και η εμφάνιση αυτή ίσως να έδειξε και το ταβάνι του παίκτη. Από την άλλη ο Σέρβος μπορεί να μην έχει δείξει την ίδια αποτελεσματικότητα σε σερβίς και μπλοκ, αλλά το ότι ξέρει να παίρνει πόντους και να είναι μια άλλη κλάση όταν είναι ψύχραιμος το έχει δείξει. Και μάλιστα λόγω και των παραστάσεων που έχει είναι αμέσως επόμενο ο Μαμάης να θέλει να τον επιλέξει, γιατί είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και θα χρειαστούμε όλες τις προσωπικότητες που έχουμε, αλλά και θα παίξουμε κάθε εναλλακτική.

Και εγώ ο ίδιος αμφιταλαντεύομαι για το εάν ο Κοβάσεβιτς θα έχει το μυαλό του στο τάραφλεξ, αλλά καταλαβαίνω ότι το παιχνίδι είναι κρίσιμο και θέλεις όλα τα βασικά σου όπλα μπροστά.
These users thanked the author PaokCuba4 for the post (total 3):
st4this, Franky, Dimitrisou
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Σημερα ρωτησα στα εκδοτήρια, δεν είχανε φυγει ακομη 2000. Πιο κάτω.

Περιμένουν κόσμο βέβαια αλλά...
These users thanked the author Franky for the post:
PaokCuba4
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Αλλά από ότι φαίνεται είτε θα πέσουν όλοι μαζί σύντομα είτε απλά θα ζήσουμε τον τέταρτο τελικό της σεζόν 2022-2023.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
These users thanked the author kataramenos5 for the post:
PaokCuba4
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δηλώσεις έκαναν οι Βαλάντης Μαμάης και Μάρκος Γαλιώτος για το σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Βαλάντης Μαμάης

"Έχουμε αφήσει πίσω μας τον τρίτο τελικό στην Αθήνα, και προετοιμαστήκαμε αυτό το διάστημα για τον τέταρτο τελικό στην έδρα μας. Βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, αφού δεν έχουμε κανένα περιθώριο για κάποιο άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Έχουμε δείξει τον απαιτούμενο χαρακτήρα σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, και αυτό καλούμαστε να κάνουμε και τώρα. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, ο οποίος θα γεμίσει το γήπεδο, και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη!".

Μάρκος Γαλιώτος

"Θα τα δώσουμε όλα όλοι οι παίκτες. Θα πρέπει να δώσουμε το 1000% των δυνατοτήτων μας ο καθένας για να κερδίσουμε. Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Ο Παναθηναϊκός θα έρθει εδώ για να τελειώσει την σειρά, κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει στην έδρα μας. Από την αρχή της σεζόν δείχνουμε πόσο δυνατά κρατάμε την έδρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε, παλεύοντας για κάθε ευκαιρία που έχουμε. Είναι η τελευταία ευκαιρία που μπορούμε να το κάνουμε, οπότε θα πρέπει να βγάλουμε τον εγωισμό μας μπροστά γιατί από αυτό το παιχνίδι μπορείς να μείνεις στην ιστορία, και είναι κάτι που όλοι μας θα πρέπει να καταλάβουμε αυτή την έννοια.

Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορετικές στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά ο ένας του άλλου. Από κει και πέρα είναι το ποιος θα πολεμήσει πιο βαθιά στην ψυχή του για να κερδίσει, και ποιος θα είναι πιο ψύχραιμος, κάτι που μας έλειψε από το προηγούμενο παιχνίδι. Τα λάθη θα έρθουν, το βόλεϊ είναι παιχνίδι λαθών, πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, διατηρώντας καθαρό μυαλό έως το τέλος".

Πηγή
https://acpaok.gr/%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce ... 9-05-1730/
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Τρομερό άγχος… Πάμε παλικάρια μου! Τσακίστε τους!
These users thanked the author PAOKevolution for the post:
PaokCuba4
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Όπως όλοι μας....Άντε να σπάσει η αρνητική παράδοση!
marsantos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

PaokCuba4 έγραψε: Σάβ 09 Μάιος 2026, 14:29 Όπως όλοι μας....Άντε να σπάσει η αρνητική παράδοση!
Α ρε Κουβανε.
Βλέπω τα ματσάκια και όταν κερδίζουμε δεν ξέρω αν είναι πιο πολύ για τον ΠΑΟΚ ή για πάρτι σου..
Είσαι αγνό πετσί ρε παλικαρε.
These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
Baldur, PaokCuba4, trouman
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Συντασσομαι με μαρσαντο. Κουβανος ο Μπαρκαρουτσος του βολλευ :mrgreen:
These users thanked the author Baldur for the post (total 4):
PaokCuba4, XamenoKormi, marsantos, trouman
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

marsantos έγραψε: Σάβ 09 Μάιος 2026, 14:59 Α ρε Κουβανε.
Βλέπω τα ματσάκια και όταν κερδίζουμε δεν ξέρω αν είναι πιο πολύ για τον ΠΑΟΚ ή για πάρτι σου..
Είσαι αγνό πετσί ρε παλικαρε.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Το άθλημα αυτό και τα τέσσερα αυτά γράμματα είναι αγάπες που δεν θα σβήσουν ποτέ.
marsantos
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Baldur έγραψε: Σάβ 09 Μάιος 2026, 15:02 Συντασσομαι με μαρσαντο. Κουβανος ο Μπαρκαρουτσος του βολλευ :mrgreen:
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, παλικάρι μου!

Τιμή μου να παρομοιάζομαι με έναν υπέροχο άνθρωπο σαν τον Μπαρκαρούτσο!
These users thanked the author PaokCuba4 for the post (total 2):
Baldur, marsantos
Άβαταρ μέλους
XamenoKormi

Δημοσίευση από XamenoKormi »

Σιγα σιγά ξεκινάω για παλάτι
Κουβανέ είσαι ο πρώτος άνθρωπος που βλέπω να ασχολείται τόσο με το τμήμα, ακολουθείς το ίδιο και τα mainstream τμήματα της ομάδας (μπάλα, μπάσκετ) ή πετσί πετοσφαιρικός; Ειλικρινά μέσα απ την καρδιά μου συγχαρητήρια για την αφοσίωση που δείχνεις και που μας ενημερώνεις σαν να είσαι δημοσιογράφος
These users thanked the author XamenoKormi for the post (total 2):
PaokCuba4, trouman
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! :D

Είμαι πετσί πετοσφαιρικός. Θα παρακολουθήσω ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά σαν το βόλεϊ δεν έχει. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Και μάλιστα παρακολουθώ και το διεθνές βόλεϊ.

Χαρά μου να γράφω και να σας ενημερώνω με τα όσα ξέρω και βρίσκω.

Φώναξε για όλους εμάς εδώ!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
marsantos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”