Καλα, ο Ακπομ ειναι παιχταρας, συμφωνω αν και μου αρεσει και ο Πέτκοβιτς.Jack_MeHoff έγραψε:Πολλές κλάσεις ανώτερος ο Ακπομ του Πετκοβιτς, από κάθε άποψη
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Ποιος ακπομ ρε παιδιά; Δεν υπάρχει περίπτωση να ερχόταν πριν τα 32. Βρίσκει συμβόλαιο σε οποίο πρωτάθλημα από τα top5 θέλει
Ποιος Γκούμας και ποιος Κουαλιατα ρε μάγκες; Φέρτε εξτρέμ φορ και Μειτε
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που τον ειδες ρε συ Ναπολιτανε και ειδες να μιλαει της μπαλας? Απο που κι ως που λιγο πιο κατω απο Ντελια? Σε μας οσο ειναι την παταει και σκονταφτει! Στην Ουρουγουαη ολα του τα χαιλαιτ ειναι σε φαση π ειναι ή μονος ή σχεδόν μονος και με αμυνες παιδικες χαρες...Napoli4 έγραψε:Δεν έχω πολλές ελπίδες για Κουαλιατα.
Είναι από τους παίκτες που "της μιλάνε" και παίζει το ταλέντο του να είναι λίγο πιο κάτω από Ντελια. Το βλέπεις στις επαφές, στα σουτ, στις κινήσεις του σώματος.
Αλλά του λείπουν άπειρα άλλα πράγματα που είναι βασικά όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου, αλλά για να παίξεις επαγγελματικά γενικά. Είναι πολύ σοφτ, χάνεται μέσα στο ματς, τακτικά είναι πολύ πίσω...
Αν καταφέρει να τον βάλει σε ένα καλούπι όπως τον Ντελια θα είμαστε πολύ κερδισμένοι, αλλά η ηλικία και το γεγονός πως είναι σε ξένο περιβάλλον, νομίζω το κάνουν φοβερά δύσκολο. Δεν έδειξε και προσαρμοστικότητα.
Αλήθεια δεν μπορω να καταλαβω απο που προκύπτει το ταλεντο και η τεχνικη κατάρτιση του συγκεκριμενου.
- Μπαρκαρούτσος
Εντάξει το λίγο κάτω από Ντελια ίσως είναι υπερβολή αλλά κοίτα και στα φιλικά, και στα βιντεάκια, και στα βίντεο των προπονήσεων κάθε επαφή που έχει με την μπάλα. Είναι μπαλαδορος. Δεν πάει η μπάλα πάνω του και λες τώρα θα την κατεβάσει ή όχι; Την κολλάει. Τα σουτ πάνε εκεί που θέλει να πάνε. Οι κινήσεις και οι αλλαγές κατεύθυνσης επίσης. Αντίθετα χάνει την μπάλα και κοιτάει, ανεβαίνει ο Μπάμπα για το οβερλαπ και του παίρνει 3 χρόνους να καταλάβει πως πρέπει να κόψει μέσα. Και όταν το κάνει δεν ξέρει που να πάει και προς τα πού να γυρίσει το βλέμμα του. Ο παίκτης είναι απλά ατόφιο ταλέντο. Τίποτα παραπάνω. Και έτσι δεν παίζεις όχι στον ΠΑΟΚ, ούτε στον Αστέρα. Ο Ουαρντα για να σου δώσω άλλο παράδειγμα κάνει όλα αυτά με την μπάλα αλλά έχει και μια οξυδέρκεια χωρίς αυτήν.
Αυτα λοιπον που αναφερεις ως αδυναμιες,δεν ειναι θεμα τακτικής παιδεία κατ εμε, αλλα εγκεφαλικης λειτουργιας, ή αλλιως αντιληψης. Και καλως ή κακως την αντιληψη ή την εχεις ή οχι. Ή σου κοβει απο μικρο ή δεν.
Αρα ακομη ενας λογος για να μην παραμυθιαστουμε οτι μπορει να δουμε αλλον Κουαλιατα φετος. Στις προπονήσεις με μηδεν αγχος ειναι καλος. Στα κανονικα ματς π παιζει πιεση και θελει γρηγορη σκεψη παλι τα ιδια θα δουμε.
Αρα ακομη ενας λογος για να μην παραμυθιαστουμε οτι μπορει να δουμε αλλον Κουαλιατα φετος. Στις προπονήσεις με μηδεν αγχος ειναι καλος. Στα κανονικα ματς π παιζει πιεση και θελει γρηγορη σκεψη παλι τα ιδια θα δουμε.
Γιατί είναι η φετινή εσωτερική μεταγγραφήΜπαρκαρούτσος έγραψε:Γιατί μιλάτε εδώ για Quagliata;
-
- Επικοινωνία:
Πολύ καλό scout report οι τυπαδες και δείχνουν να το κατέχουν το αντικείμενο.Φοβερες περιπτώσεις οι Rodrigo Ely & Botheim ( με συμβόλαια της πλάκας δυσανάλογα της ποδοσφαιρικής τους αξίας και βιογραφικού) που προτείνουν και αρχίζω να αναρωτιέμαι πώς γίνεται δύο "ερασιτέχνες" να βρίσκουν τέτοιους και οι δικοί μας Ekong & Samatta με τετραπλάσιες αποδοχές και μηδαμινή συνεισφορά.Μπαρκαρούτσος έγραψε:[youtube]CJDzZmi-4_E[/youtube]
Δεν διαφωνώ κάπου. Και τακτικό είναι και αντίληψης, αλληλένδετα είναι τα 2. Αλλά πες το όπως θες.Gospi έγραψε:Αυτα λοιπον που αναφερεις ως αδυναμιες,δεν ειναι θεμα τακτικής παιδεία κατ εμε, αλλα εγκεφαλικης λειτουργιας, ή αλλιως αντιληψης. Και καλως ή κακως την αντιληψη ή την εχεις ή οχι. Ή σου κοβει απο μικρο ή δεν.
Το έγραψα και στο αρχικό δεν έχω πολλές ελπίδες για Κουαλιατα.
Χαφ-φορ-εξτρεμ σε πρώτο χρόνο
Αντί Οζντοεφ, αντί Εκονγκ σε δεύτερο
Και είμαστε τοπ
Δεν διαφωνώ κάπου. Και τακτικό είναι και αντίληψης, αλληλένδετα είναι τα 2. Αλλά πες το όπως θες.Gospi έγραψε:Αυτα λοιπον που αναφερεις ως αδυναμιες,δεν ειναι θεμα τακτικής παιδεία κατ εμε, αλλα εγκεφαλικης λειτουργιας, ή αλλιως αντιληψης. Και καλως ή κακως την αντιληψη ή την εχεις ή οχι. Ή σου κοβει απο μικρο ή δεν.
Το έγραψα και στο αρχικό δεν έχω πολλές ελπίδες για Κουαλιατα.
Χαφ-φορ-εξτρεμ σε πρώτο χρόνο
Αντί Οζντοεφ, αντί Εκονγκ σε δεύτερο
Και είμαστε τοπ
-
- Επικοινωνία:
Ελπίζω να μην ισχύει και να μην μας πασάρουν τον Quagliata ως το εξτρέμ που περιμένουμε γιατί βλέπω τον Taison να ξεψυχάει στο γήπεδο.Απλα είναι τα πράγματα για την απογείωση:Στοπερ αντί Εkong,Meite η Marin, αριστερό εξτρέμ εφάμιλλο ιτων Taison,Zile, Despodov και δύο φορ(έναν ποιοτικό και έναν πιο ρολιστα) με παράλληλη φυγή Samatta.Μην αυτοκτονήσουμε για άλλη μια φορά επειδή δεν πήραμε το ελάχιστο ρίσκοnunies4 έγραψε:Γιατί είναι η φετινή εσωτερική μεταγγραφήΜπαρκαρούτσος έγραψε:Γιατί μιλάτε εδώ για Quagliata;
- ΑποστόληςΑ
Σου έστειλε sms o Γάλλος;PAOK1LIFE έγραψε: Στις 16 έρχεται και ο Μειτε ...
-
Καλά για να περνάει η ώρα μια χαρά το βίντεο. Αν δεν παίρνεις πραγματικές αποφάσεις για μια ομαδα κ προτείνεις παικτες δείχνοντας 4-5 κλιπακια για τον καθένα όλα τέλεια φαίνονται.
Εν τω μεταξυ ο Gospi μας λέει ότι δεν του κόβει του Κουαλιατα. Μάλιστα. Θα μου πεις ο ίδιος έλεγε ότι ο Ραφα Σοαρες είναι 5 φορές πιο επικίνδυνος από τον Μπαμπά, πριν να παρει μπρος ο Γκανεζος οπότε ελπίζω για ανάσταση του Ουρουγουανου. Άκου δεν του κόβει..
Εν τω μεταξυ ο Gospi μας λέει ότι δεν του κόβει του Κουαλιατα. Μάλιστα. Θα μου πεις ο ίδιος έλεγε ότι ο Ραφα Σοαρες είναι 5 φορές πιο επικίνδυνος από τον Μπαμπά, πριν να παρει μπρος ο Γκανεζος οπότε ελπίζω για ανάσταση του Ουρουγουανου. Άκου δεν του κόβει..