Razvan Lucescu IV
- abc_o_ karpouzas
Re: Razvan Lucescu IV
Πουθενά δεν θα πάει....
Εδώ θα μείνει να τους ξεπατωσει όλους και μαζί με αυτούς να....μαθει..και σε αρκετούς δικούς μας τι ειναι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο που είναι κομμάτι του....
Marsantos....
Πιστεύω αρχίζουν κσι σου γίνονται κατανοητά όσα έγραψα για την...μεθοδολογία....
Ραζβανε μου....
Τα εύκολα περάσανε...τωρα μπροστά είναι ο ποιο δύσκολος αγώνας....
Οταν μια ομάδα είναι...ετοιμη...ετσι όπως πρέπει και εάν δεν την...χαλάσουν...ασύμμετροι παράγοντες μπορεί και 2 στα 2 και 3 στα 3 και 4 στα 4 και όσο χρειαστεί....
Εδώ θα μείνει να τους ξεπατωσει όλους και μαζί με αυτούς να....μαθει..και σε αρκετούς δικούς μας τι ειναι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο που είναι κομμάτι του....
Marsantos....
Πιστεύω αρχίζουν κσι σου γίνονται κατανοητά όσα έγραψα για την...μεθοδολογία....
Ραζβανε μου....
Τα εύκολα περάσανε...τωρα μπροστά είναι ο ποιο δύσκολος αγώνας....
Οταν μια ομάδα είναι...ετοιμη...ετσι όπως πρέπει και εάν δεν την...χαλάσουν...ασύμμετροι παράγοντες μπορεί και 2 στα 2 και 3 στα 3 και 4 στα 4 και όσο χρειαστεί....
- PAOK_Antarctica
Σωστός, τα μέτρησα λάθος.Pa0ki έγραψε:Αν είχαμε κερδίσει τη Λαμία, σήμερα θα ήμασταν πρωταθλητέςPAOK_Antarctica έγραψε:Ξέρω ότι η γκέλα με την Λαμία μας έκανε να απολεσουμε το δικαίωμα στο Χ, όμως έχω την αίσθηση πως αυτό λειτουργεί υπέρ μας.
Η ομάδα όταν πρέπει να μπει για να κερδίσει δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Γαμω το σπίτι μου.
το ότι έχει καταφέρει όσα έχει καταφέρει φέτος, με το ρόστερ που διαθέτει, είναι ένα μικρό θαύμα
κανείς μας δεν το περίμενε, να λέμε την αλήθεια
υπόκλιση στον μεγάλο προπονητή ράζβαν λουτσέσκου
κανείς μας δεν το περίμενε, να λέμε την αλήθεια
υπόκλιση στον μεγάλο προπονητή ράζβαν λουτσέσκου
Κάνεις λάθος αδερφέ.PAOK_Antarctica έγραψε:Ξέρω ότι η γκέλα με την Λαμία μας έκανε να απολεσουμε το δικαίωμα στο Χ, όμως έχω την αίσθηση πως αυτό λειτουργεί υπέρ μας.
Η ομάδα όταν πρέπει να μπει για να κερδίσει δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Με νίκη στη Λαμία τώρα θα πανυγυρίζαμε πρωτάθλημα
Δεν ξερω ποσες κωλοτουμπες επιτρεπονται στη ζωη ενος ανθρωπου αλλα εγω προφανως εχω δρομο ακομη!
Μιλαμε για ονειρικο βραδυ και τρομερο ραζβαν!
Ευτυχως που ο Ιβαν σε πιστευει και σε στηριζει και δεν λειτουργει παρορμητικα οπως λειτουργω εγω.
Την Κυριακη θα ειναι μεγαλη αμαρτια και αδικία αν το χασουμε, αλλα εγω θα σε εκθειασω ακομη κι αν χασουμε. Ακομη κι αν μπουμε και ειμαστε στα χαμενα. Εχεις κανει αθλο και αδιανόητα πραγματα φετος!
Αν φυσικα το παρεις, θα ειναι το πιο κακαλατο και μαγκικο πρωτάθλημα που εχει παρει ευρωπαικη ομαδα. Δεν νομιζω οτι εχει βγει πρωταθλήτρια αλλη ομαδα με δυσκολοτερες συνθηκες απο τις δικες μας
Τελος δεν θεωρω πως αν ειχαμε κερδισει την Λαμια θα ημασταν σημερα πρωταθλητές. Ενα αποτελεσμα αλλαζει ολη την συνεχεια. Η ισοπαλια εκεινη ειναι το οπλο π χρησιμοποιησες για να κερδισεις 3 ντερμπι στη σειρα μετα. Και τι νικες. Αδιαμφισβητητες. Εμφατικες. Νικες πρωταθλητή.
Σημερα η κουλα εχασε επειδη εσυ τους γαμησες την ψυχολογια.Εσυ τους εκανες σαφες πως φετος δεν. Και το αποδεχθηκαν και να το αποτελεσμα.
Ακομη και γκελα τους στην Λαμια βλεπω, αλλα θα καθαρισουν τα κορακια εκει.
Μιλαμε για ονειρικο βραδυ και τρομερο ραζβαν!
Ευτυχως που ο Ιβαν σε πιστευει και σε στηριζει και δεν λειτουργει παρορμητικα οπως λειτουργω εγω.
Την Κυριακη θα ειναι μεγαλη αμαρτια και αδικία αν το χασουμε, αλλα εγω θα σε εκθειασω ακομη κι αν χασουμε. Ακομη κι αν μπουμε και ειμαστε στα χαμενα. Εχεις κανει αθλο και αδιανόητα πραγματα φετος!
Αν φυσικα το παρεις, θα ειναι το πιο κακαλατο και μαγκικο πρωτάθλημα που εχει παρει ευρωπαικη ομαδα. Δεν νομιζω οτι εχει βγει πρωταθλήτρια αλλη ομαδα με δυσκολοτερες συνθηκες απο τις δικες μας
Τελος δεν θεωρω πως αν ειχαμε κερδισει την Λαμια θα ημασταν σημερα πρωταθλητές. Ενα αποτελεσμα αλλαζει ολη την συνεχεια. Η ισοπαλια εκεινη ειναι το οπλο π χρησιμοποιησες για να κερδισεις 3 ντερμπι στη σειρα μετα. Και τι νικες. Αδιαμφισβητητες. Εμφατικες. Νικες πρωταθλητή.
Σημερα η κουλα εχασε επειδη εσυ τους γαμησες την ψυχολογια.Εσυ τους εκανες σαφες πως φετος δεν. Και το αποδεχθηκαν και να το αποτελεσμα.
Ακομη και γκελα τους στην Λαμια βλεπω, αλλα θα καθαρισουν τα κορακια εκει.
-
Tu est le meilleur traîneur de la ligue grecque
Nous te remercions cordialement
Pour ta patience

Nous te remercions cordialement
Pour ta patience

Όπως είπε πριν λίγο στην εκπομπή τους ο Καίσαρης, ποτέ ξανά ομάδα στην Ελλάδα δεν είχε τόσο μεγάλο πρέπει για νίκη σε 4 ματς ντέρμπι χωρίς δικαίωμα σταβοπατηματος. Ο ΠΑΟΚ πάει να πάρει πρωτάθλημα παίζοντας την πιο δύσκολη πίστα αρχηγού που έχει υπάρξει ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Νομίζω και εμείς ακόμα δεν έχουμε συνηδητοποιησει τι πάει να πετύχει η ομάδα
Νομίζω και εμείς ακόμα δεν έχουμε συνηδητοποιησει τι πάει να πετύχει η ομάδα
Αν κερδίζαμε στην Λαμία το πιθανότερο ήταν να μην κερδίσουμε μετά 4 μέρες την αεχ, γιατί ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ. 

Στρατηγέ, μας έβαλες τα γυαλιά.
Κανε το κόλπο γκροσο την Κυριακή να τους τρελανουμε όλους.
Αλλά ότι και να γίνει την Κυριακή έχεις γράψει το όνομα σου για πάντα με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Οι επιστροφές 99.99% είναι αποτυχημένες. Εσυ έχεις «ξεφτιλίσει» και τις πιθανότητες.
Τα σέβη μου.
Κανε το κόλπο γκροσο την Κυριακή να τους τρελανουμε όλους.
Αλλά ότι και να γίνει την Κυριακή έχεις γράψει το όνομα σου για πάντα με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Οι επιστροφές 99.99% είναι αποτυχημένες. Εσυ έχεις «ξεφτιλίσει» και τις πιθανότητες.
Τα σέβη μου.
- TylerDurden
Υπέρβαση κάνει. Με όσα έχουν γίνει, με όσα έχουμε πει, με ο,τι και να γίνει στο τέλος, το γεγονός είναι ένα: υπέρβαση.
ο κοσμος ειναι σε επιστρατευση εδω και παρα πολυ καιρο,ακομα και στον σαματα εκανε μασαζ....τωρα αν τελευταια αγωνιστικη ακολουθουν και οι 10-20 που κραζανε δεν λεει κατι, το θεμα ειναι οτι ο λαος εκανε αυτο που πρεπει οταν επρεπε...Parolos έγραψε:ΓΕΝΙΚΗ
ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ
![]()
![]()
![]()