Τί να κάνουν κ οι παίκτες μας; Οικογένειες έχουν ε θα πάμε να το σηκώσουμε!!!

όλος ο σταθμός είναι κίτρινος, απλά για λόγους δεοντολογίας έχουν κάποιους ρεπορτερ ΠΑΟΚτσίδες δημοσιογράφους μπιζ μπιζε να κάνουν εκπομπές πάντα δίπλα σε κίτρινους ποτέ μόνοι και τον Καμόρα με τα ψυχολογικά του που ήταν στα δικαστήρια με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί τα έχωνε στον Ιβαν και άλλα πολλά. Δεν έχουν φανατικούς ΠΑΟΚτσίδες. Εχουν επαγγελματίες ΠΑΟΚτσίδες εδώ έπαιζε ο ΠΑΟΚ στο Ζαγρεμπ και είχαν πρώτο θέμα την έδρα του τελικού λες και ο τελικός είναι κοντά. Πάμε στο regency να δούμε τον ΠΑΟΚ και το μικρόφωνο κάθε φορά το έχει ένας κίτρινος λες και δεν έχει ΠΑΟΚτσίδες να προλογίσουν τον αγώνα. Ολα αυτά φυσικά γιατί ο σταθμός δεν αρμέγει τον Ιβαν, αν τον άρμεγε θα άκουγες άλλα. Ο Καραφλός παίρνει χαρτάκι είναι jukebox ότι τον λένε να πει τα λέει δεν υπολογίζει μπροστά στο χρήμα τίποτα και φυσικά κατάκιτρινος και αυτός. Τζάμπα συζητάτε ο σταθμός τον καλύπτει πάντα . Αυτό βγήκε με εντολή Παλέτα , γιατί ο σταθμός αποκάλυψε την απεργία των παιχτών του Παλέτα και την αποχή από την προπόνηση πρόσφατα γιατί τους είχε απλήρωτους. Η πολη στα ΑΡΔ είναι 33-33-33 Απλήρωτοι αυτοί με το έτσι θέλω απλήρωτοι και εμείςSardan έγραψε:Αυτό με τους απλήρωτους η φαλακρή κάμπια που το παίζει ποδοσφαιρικός αναλυτής το είπε? Γιατί ο Ζαΐρης τα πήρε κράνος με αυτόν και τον έχωσε δημόσια (είδα κατά τύχη ένα βιντεακι στο youtube).
Θα πάρουμε οι κάτοχοι διαρκείας. Δε θα μπουν Βέλγοι στο γήπεδο. Δε χωράμε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ιβάν, αν δεν βρω εισιτήριο σε γήπεδο που είμαι 2.5 ώρες με το αυτοκίνητο, αυτό το topic θα γίνει η λεκάνη τουαλέτας μου. Τσετσένο θα σε ανεβάζω, άφραγκο θα σε κατεβάζω. Θα κάνω avatar Τέλη Μυστακίδη.
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
Είμαι 100% σίγουρος πως θα μπορέσεις να βρεις εισιτήριο από τους Βέλγους. Είδα το ματς με τη Μόλντε και το μισό γήπεδο ήταν άδειο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ιβάν, αν δεν βρω εισιτήριο σε γήπεδο που είμαι 2.5 ώρες με το αυτοκίνητο, αυτό το topic θα γίνει η λεκάνη τουαλέτας μου. Τσετσένο θα σε ανεβάζω, άφραγκο θα σε κατεβάζω. Θα κάνω avatar Τέλη Μυστακίδη.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ιβάν, αν δεν βρω εισιτήριο σε γήπεδο που είμαι 2.5 ώρες με το αυτοκίνητο, αυτό το topic θα γίνει η λεκάνη τουαλέτας μου. Τσετσένο θα σε ανεβάζω, άφραγκο θα σε κατεβάζω. Θα κάνω avatar Τέλη Μυστακίδη.
Blackgr4 έγραψε:Είμαι 100% σίγουρος πως θα μπορέσεις να βρεις εισιτήριο από τους Βέλγους. Είδα το ματς με τη Μόλντε και το μισό γήπεδο ήταν άδειο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ιβάν, αν δεν βρω εισιτήριο σε γήπεδο που είμαι 2.5 ώρες με το αυτοκίνητο, αυτό το topic θα γίνει η λεκάνη τουαλέτας μου. Τσετσένο θα σε ανεβάζω, άφραγκο θα σε κατεβάζω. Θα κάνω avatar Τέλη Μυστακίδη.
Επίσης αν τελικά βρεις εισιτήριο, στείλε pm να τα πούμε από κοντά. Κερνάω.
Έχουν κλείσει τα νέα membership από την στιγμή της κλήρωσης και μετά. Δεν είναι τόσο εύκολο.Blackgr4 έγραψε:Είμαι 100% σίγουρος πως θα μπορέσεις να βρεις εισιτήριο από τους Βέλγους. Είδα το ματς με τη Μόλντε και το μισό γήπεδο ήταν άδειο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ιβάν, αν δεν βρω εισιτήριο σε γήπεδο που είμαι 2.5 ώρες με το αυτοκίνητο, αυτό το topic θα γίνει η λεκάνη τουαλέτας μου. Τσετσένο θα σε ανεβάζω, άφραγκο θα σε κατεβάζω. Θα κάνω avatar Τέλη Μυστακίδη.
Επίσης αν τελικά βρεις εισιτήριο, στείλε pm να τα πούμε από κοντά. Κερνάω.