Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Λογικά τους είπε πάρτε το Conference, να πάρουμε το μπόνους να πληρωθείτε.

Τί να κάνουν κ οι παίκτες μας; Οικογένειες έχουν ε θα πάμε να το σηκώσουμε!!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ιβάν, αν δεν βρω εισιτήριο σε γήπεδο που είμαι 2.5 ώρες με το αυτοκίνητο, αυτό το topic θα γίνει η λεκάνη τουαλέτας μου. Τσετσένο θα σε ανεβάζω, άφραγκο θα σε κατεβάζω. Θα κάνω avatar Τέλη Μυστακίδη.

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Και κατα προτίμηση σε κατόχους μετοχών της ΠΑΕ και της ΚΑΕ :D
:opaokara:

Πέρα από την πλάκα, αυτό θα ήταν το δίκαιο, όσοι ζουν στο εξωτερικό δεν έχουν συχνά την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ομάδα απο κοντά!
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Sardan έγραψε:Αυτό με τους απλήρωτους η φαλακρή κάμπια που το παίζει ποδοσφαιρικός αναλυτής το είπε? Γιατί ο Ζαΐρης τα πήρε κράνος με αυτόν και τον έχωσε δημόσια (είδα κατά τύχη ένα βιντεακι στο youtube).
όλος ο σταθμός είναι κίτρινος, απλά για λόγους δεοντολογίας έχουν κάποιους ρεπορτερ ΠΑΟΚτσίδες δημοσιογράφους μπιζ μπιζε να κάνουν εκπομπές πάντα δίπλα σε κίτρινους ποτέ μόνοι και τον Καμόρα με τα ψυχολογικά του που ήταν στα δικαστήρια με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί τα έχωνε στον Ιβαν και άλλα πολλά. Δεν έχουν φανατικούς ΠΑΟΚτσίδες. Εχουν επαγγελματίες ΠΑΟΚτσίδες εδώ έπαιζε ο ΠΑΟΚ στο Ζαγρεμπ και είχαν πρώτο θέμα την έδρα του τελικού λες και ο τελικός είναι κοντά. Πάμε στο regency να δούμε τον ΠΑΟΚ και το μικρόφωνο κάθε φορά το έχει ένας κίτρινος λες και δεν έχει ΠΑΟΚτσίδες να προλογίσουν τον αγώνα. Ολα αυτά φυσικά γιατί ο σταθμός δεν αρμέγει τον Ιβαν, αν τον άρμεγε θα άκουγες άλλα. Ο Καραφλός παίρνει χαρτάκι είναι jukebox ότι τον λένε να πει τα λέει δεν υπολογίζει μπροστά στο χρήμα τίποτα και φυσικά κατάκιτρινος και αυτός. Τζάμπα συζητάτε ο σταθμός τον καλύπτει πάντα . Αυτό βγήκε με εντολή Παλέτα , γιατί ο σταθμός αποκάλυψε την απεργία των παιχτών του Παλέτα και την αποχή από την προπόνηση πρόσφατα γιατί τους είχε απλήρωτους. Η πολη στα ΑΡΔ είναι 33-33-33 Απλήρωτοι αυτοί με το έτσι θέλω απλήρωτοι και εμείς :lol:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ιβάν, αν δεν βρω εισιτήριο σε γήπεδο που είμαι 2.5 ώρες με το αυτοκίνητο, αυτό το topic θα γίνει η λεκάνη τουαλέτας μου. Τσετσένο θα σε ανεβάζω, άφραγκο θα σε κατεβάζω. Θα κάνω avatar Τέλη Μυστακίδη.

Θα πάρουμε οι κάτοχοι διαρκείας. Δε θα μπουν Βέλγοι στο γήπεδο. Δε χωράμε.

Τα σκυλιά της τούμπας που κόντρα σε όλα από την έναρξη της χρονιάς τραγουδούσαμε στο γήπεδο ενώ σε ράδια Ίντερνετ καφενεία είχαν θάψει την ομάδα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Έτσι. Πρώτα τα διαρκείας, και δη του εξωτερικού. Και στις επόμενες φάσεις τα ίδια. Μέχρι την παπαρινα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ιβάν, αν δεν βρω εισιτήριο σε γήπεδο που είμαι 2.5 ώρες με το αυτοκίνητο, αυτό το topic θα γίνει η λεκάνη τουαλέτας μου. Τσετσένο θα σε ανεβάζω, άφραγκο θα σε κατεβάζω. Θα κάνω avatar Τέλη Μυστακίδη.

Είμαι 100% σίγουρος πως θα μπορέσεις να βρεις εισιτήριο από τους Βέλγους. Είδα το ματς με τη Μόλντε και το μισό γήπεδο ήταν άδειο.
Επίσης αν τελικά βρεις εισιτήριο, στείλε pm να τα πούμε από κοντά. Κερνάω.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

κανονιστικε...

απο 100 γερμανια γαλλια πορτογαλια ισλανδια σαν μαρινο
απο 50 ιταλια βελγιο νησοι φεροες γιβλαρταρ γεωργια αλβανια
απο 25 βουλγαρια βελγιο καταλονια ελβετια

περισσευει ενα ...παιζει ...αναμεσα σε σερβια και ... ΟΛΛΑΝΔΙΑ ...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Blackgr4 έγραψε:

Είμαι 100% σίγουρος πως θα μπορέσεις να βρεις εισιτήριο από τους Βέλγους. Είδα το ματς με τη Μόλντε και το μισό γήπεδο ήταν άδειο.

Φίλε να 'σαι καλά!
1. Θα μαλώσουμε ποιος θα κεράσει μάλλον :lol:
2. Αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε καμιά 6-7 άτομα από την παρέα εδώ Ολλανδία + teacher που περιμένω να έρθει και Equalizer, άρα έλα να είμαστε μία μεγάλη Paokmaniaκή παρέα!
4. Ίσως πάω από νωρίς εκείνη τη μέρα στην πόλη.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Έχω κλείσει ήδη να είμαι εκεί 10 του μηνός και θα φύγω 12. Αεροπορικά, διαμονή τα πάντα όλα.
Σοβαρά αν είναι να σκάσεις, στείλε mail - pm οτιδήποτε και τα λέμε εκεί από κοντά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Blackgr4 έγραψε:

Έχουν κλείσει τα νέα membership από την στιγμή της κλήρωσης και μετά. Δεν είναι τόσο εύκολο.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

με την γανδη πηρα εισιτηρια αναμεσα τους και μου το ακυρωσαν οι βελγοι οταν ειδαν το ονομα με το ετσι θελω

τελικα κακως δεν πηγα αφου οποιος πηγε μεχρι εκει τελικα μπηκε και εγω ζουσα τοτε Αμστερνταμ οποτε μου ηταν σχετικα ευκολο

να πατε απ εξω, θα μπειτε
Zois

Δημοσίευση από Zois »

με ντου εννοεις ?
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Και εγώ σε εκδρομές εξωτερικού όσες φορές πήρα εισιτήριο τζάμπα το πήρα αλλά φαντάζομαι δεν ισχύει πάντα αυτό. Το ίδιο και στο ΟΑΚΑ και στο Καυτατζόγλειο πριν πολλά χρόνια όταν κατεβαίναμε με σύνδεσμο μόνο σωματικό έλεγχο μας κάνανε το πολύ. Στο εξωτερικό δεν γινότανε απαραίτητα ντου απλά πλάκωνε μπουλούκι και λέγανε άστους να μπούνε να τελειώνουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χρόνια πολλά 65χρονε ήρωα!
Σ' ευχαριστούμε για όσα έκανες και για όσα κάνεις για τον ΠΑΟΚ μας!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”