Καλα ο Μποτο δεν εφευγε Παρασκευη πρωι;Mitsospaoki4 έγραψε:Για την μεταγραφή στο σκαουτινγκ τιμ εδώ συζητάμε;;
Σκάουτερ από Σαχτάρ φέρνει ο Μποτο
Ξέρει πολύ καλά τι κάνει
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Η χειρότερη δουλειά αυτές τις ημέρες: Moderator στο ΠΑΟΚμάνια.
Υπομονή μάγκες. Κάποια στιγμή θα υπάρξει κάποιο bot που θα κάνει την δουλειά. Αν και προβλέπω να κλείνει το forum σε 1-2 ώρες μέσα.
Υπομονή μάγκες. Κάποια στιγμή θα υπάρξει κάποιο bot που θα κάνει την δουλειά. Αν και προβλέπω να κλείνει το forum σε 1-2 ώρες μέσα.

-
Ο Μινος ειπε στις 4 ωρα στα νεα της ερτ οτι την πεμπτη θα ερθουν 3 μεταγραφες αεροδρομιου ξερει καποιος κατι; 

Μόνο στο ημίχρονο να μην ανακοινωθούν 
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
4 η ωρα ειναι δυσκολη ωρα για τον Μινο. Απο το τραπεζι τον σηκωσαν.Koumpouriscorfu έγραψε:Ο Μινος ειπε στις 4 ωρα στα νεα της ερτ οτι την πεμπτη θα ερθουν 3 μεταγραφες αεροδρομιου ξερει καποιος κατι;
Εξού και τα εισητηρια την Πέμπτη....
Να τον ακουτε τον Μινο.
Ανακοινώσεις πριν το ματς και βουρ στα εκδοτήρια
Να τον ακουτε τον Μινο.
Ανακοινώσεις πριν το ματς και βουρ στα εκδοτήρια
Δεν είπε ότι θα έρθουν την Πέμπτη. Είπε μετά το ματς. Μετά το ματς είναι και το 2030Koumpouriscorfu έγραψε:Ο Μινος ειπε στις 4 ωρα στα νεα της ερτ οτι την πεμπτη θα ερθουν 3 μεταγραφες αεροδρομιου ξερει καποιος κατι;
-
- theodorsalonika
εχει δικιο ...εξαλλου αν ερθουν, στο αεροδρομιο θα ερθουν!!!!
τρεις κιολας?
για να δουμε..αμα πεσει μεσα θα ειναι θεουλης!!!
τρεις κιολας?
για να δουμε..αμα πεσει μεσα θα ειναι θεουλης!!!
πραγματικα πολυ καλη ειδηση η σημερινη, μου δινει αφορμη να μοιραστω καποιες σκεψεις.
για μεταγραφες μιλωντας για να ειμαστε και ον τοπικ, ελπιζω οτι η ελευση των νεων σκαουτ ειναι δειγμα οτι εδραιωνεται η παρουσια του και δε θα φυγει πχ υπο πιεση (ενος αποκλεισμου η whatever). νταμπλ παιρνεις και με τον Αντωνιου ΤΔ, το θεμα οπως πολυ σωστα το εθεσε ο ιδιος ο Μποτο ειναι να χεις ενα repeatable process που θα σου δινει επιτυχιες σε κλιμακα χωρις να υποθηκευεις το μελλον της ομαδας. φαινεται οτι δουλευει πανω σε αυτο και μενα προσωπικα μου αρκει και δεν εχω κανενα θεμα να κανω υπομονη. λαθη εγιναν και θα γινουν κι αλλα, κι επειδη ΠΑΟΚ εισαι θα τα πληρωσεις ολα. περα απο λαθη θα γινουν και εγιναν και κακες επιλογες παικτων. ολα μες το παιχνιδι ειναι. ομως, προσωπικα μονο αισιοδοξος μπορω να ειμαι οταν βλεπω εναν προεδρο που αφου απεδειξε στους υπολοιπους οτι μπορει κι εκανε την καυλα του, τωρα μεριμνα για το μελλον της ομαδας και δεν κοιτα μονο το σημερα.
για μεταγραφες μιλωντας για να ειμαστε και ον τοπικ, ελπιζω οτι η ελευση των νεων σκαουτ ειναι δειγμα οτι εδραιωνεται η παρουσια του και δε θα φυγει πχ υπο πιεση (ενος αποκλεισμου η whatever). νταμπλ παιρνεις και με τον Αντωνιου ΤΔ, το θεμα οπως πολυ σωστα το εθεσε ο ιδιος ο Μποτο ειναι να χεις ενα repeatable process που θα σου δινει επιτυχιες σε κλιμακα χωρις να υποθηκευεις το μελλον της ομαδας. φαινεται οτι δουλευει πανω σε αυτο και μενα προσωπικα μου αρκει και δεν εχω κανενα θεμα να κανω υπομονη. λαθη εγιναν και θα γινουν κι αλλα, κι επειδη ΠΑΟΚ εισαι θα τα πληρωσεις ολα. περα απο λαθη θα γινουν και εγιναν και κακες επιλογες παικτων. ολα μες το παιχνιδι ειναι. ομως, προσωπικα μονο αισιοδοξος μπορω να ειμαι οταν βλεπω εναν προεδρο που αφου απεδειξε στους υπολοιπους οτι μπορει κι εκανε την καυλα του, τωρα μεριμνα για το μελλον της ομαδας και δεν κοιτα μονο το σημερα.
Μήπως εννοούσε τους παίκτες της Λεφκι;Koumpouriscorfu έγραψε:Ο Μινος ειπε στις 4 ωρα στα νεα της ερτ οτι την πεμπτη θα ερθουν 3 μεταγραφες αεροδρομιου ξερει καποιος κατι;
Το έχουμε και αυτό το χούι να ψωνίζουμε από τους αντιπάλους.
-
Φιλε ειπε οτι μετα το παιχνιδι με τη Λεφσκι.adman έγραψε:Δεν είπε ότι θα έρθουν την Πέμπτη. Είπε μετά το ματς. Μετά το ματς είναι και το 2030Koumpouriscorfu έγραψε:Ο Μινος ειπε στις 4 ωρα στα νεα της ερτ οτι την πεμπτη θα ερθουν 3 μεταγραφες αεροδρομιου ξερει καποιος κατι;

Στα λόγια μου έρχεσαι. Μετά το παιχνίδι με τη Λέφσκι μπορεί να είναι οποτεδήποτε. Δεν σημαίνει με το που σφυρίξει ο διαιτητήςKoumpouriscorfu έγραψε:Φιλε ειπε οτι μετα το παιχνιδι με τη Λεφσκι.adman έγραψε:Δεν είπε ότι θα έρθουν την Πέμπτη. Είπε μετά το ματς. Μετά το ματς είναι και το 2030Koumpouriscorfu έγραψε:Ο Μινος ειπε στις 4 ωρα στα νεα της ερτ οτι την πεμπτη θα ερθουν 3 μεταγραφες αεροδρομιου ξερει καποιος κατι;
- Metagrafakias
Τι να τους κανεις τους 3 παικταραδες αμα αποκλειστεις απο την Λεφσκι, να παιζουν ενα παιχνιδι την βδομαδα με τις Λαμιες και τους Λεβαδειακους και να χαντακωθουν και οι νεοι μας??πρωταθλημα δεν παιρνεις οσο ειναι ετσι η κατασταση,ο μονος λογος να τους παρεις ειναι για να μη σε περασουν αεκ και ρουλης και ξεφτυλιστεις εντελως....