Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Ε δεν τους ειδαμε αυτους με Λουτσεσκου.Μπορει και να μην επαιζαν...Να ηταν και αυτοι αλλοι 2-3 απο τους 20...Ο Γιαννουλης ελαμψε με τριαδα στην αμυνα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 10 Οκτ 2022, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ δεν έχω καταλάβει τι προσπαθεί να κάνει φέτος ο Λουτσεσκου.
Αν έχει καταλάβει κάποιος ας μας πει,παρακαλώ.
Μια κοπια του ΠΑΟΚ του 18-19...Σαν στυλ παιχνιδιου δεν εχει αλλαξει και πολυ
Αλλα......
1. Του λειπουν τα πιο αρχιδατα ακραια μπακ στην ιστορια της ομαδας (Ματος και Αντρε)
2. Του λειπει το καλυτερο αμυντικο διδυμο (σαν λειτουργια μιλαω) που ειχε εβερ η ομαδα
3. Του λειπει η σωστη πιεση στην πρωτη μπαλα που εβαζε ο Μητσος
4. Του λειπει ενας κιλερ οπως ηταν ο κοτσιδας και στο υπολοιπο της σεζον ο Τσουμπα που μπηκε στα παπουτσια του.
5. Του λειπει ενα σκυλι (Κανιας) που θα ριξει 5-6 ψιλες οταν οι αντιπαλοι πανε να βγαλουν υποψια αντεπιθεσης
Το μονο που βρηκε ειναι εναν μετρονομο (Νταντας) οπως ηταν ο Μαουρι.
Αλλα......
1. Του λειπουν τα πιο αρχιδατα ακραια μπακ στην ιστορια της ομαδας (Ματος και Αντρε)
2. Του λειπει το καλυτερο αμυντικο διδυμο (σαν λειτουργια μιλαω) που ειχε εβερ η ομαδα
3. Του λειπει η σωστη πιεση στην πρωτη μπαλα που εβαζε ο Μητσος
4. Του λειπει ενας κιλερ οπως ηταν ο κοτσιδας και στο υπολοιπο της σεζον ο Τσουμπα που μπηκε στα παπουτσια του.
5. Του λειπει ενα σκυλι (Κανιας) που θα ριξει 5-6 ψιλες οταν οι αντιπαλοι πανε να βγαλουν υποψια αντεπιθεσης
Το μονο που βρηκε ειναι εναν μετρονομο (Νταντας) οπως ηταν ο Μαουρι.
- Sick Bastard
να τους κατεβάσει όλους στο επίπεδό μαςobanebane έγραψε:Εγώ δεν έχω καταλάβει τι προσπαθεί να κάνει φέτος ο Λουτσεσκου.

Αν όντως προσπαθεί να ξεπατικώσει εκείνη την περίοδο, έχουμε μπει σε τρελό rabbit hole.
Προσπαθεί να παίζει με πολύ ψηλά ποσοστά κατοχής,έστω και μη ενεργητικής με σκοπό να ελέγχει το ρυθμό και να βρίσκει 4-5 φασεις ανά ματς αλλά κυρίως να μην δέχεται κατάσταση τρανζίσιον.
Θα υποθέσω ότι αυτός είναι ο λόγος πως παίκτες που θεωρεί πιο επιρρεπεις στο να φύγουν απο τα προγραμματισμένα και να δώσουν κατοχές δεν παίζουν ποτέ.
Μέχρι στιγμής αυτό βέβαια δεν του έχει βγει αφού τα ποσοστά πριγιοβιτς δεν θα τα βρεις ούτε από τον ολιβειρα αλλά είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις και από όποιον φορ και να φέρεις με αποτέλεσμα να βάζει μετά βίας 1 γκολ απέναντι σε ομάδες που όλες οι ομάδες κάνουν 10 τελικές.
Στην άμυνα ναι μεν αυτό λειτουργεί αφού όντως υπάρχει μια διαχείριση των αγώνων αλλά και λίγες δύσκολες καταστάσεις αλλά η πίεση στο σύλλογο, η έλειψη αυτοπεποίθησης , οι δικές του επιλογές πολλές φορές και σίγουρα και η ατυχία έχουν οδηγήσει σε καποια πολύ άσχημα αποτελέσματα.
Ναι,ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει + 4 βαθμους με οφη και λεβαδειακο,άδικα ηταν, όμως στην μεγάλη εικόνα έπρεπε να τους είχε παίξει πολύ πιο aggressive,πολλές φορές ο προπονητής μεταδίδει τους δικούς του φόβους στους παίκτες του έστω και χωρίς να το θέλει.
Στα 2 ντέρμπι ναι μεν κατέβηκε διαβασμένος,πάλι όμως ειδαμε μια φοβικότητα,με αποτέλεσμα να απειλούμε μόνο μια φορά τον Άρη,ο οποίος αμυντικα γινεται κουδούνια από όλους.
Με τον παναθηναϊκό σίγουρα έκανε ένα εκπληκτικό ημίχρονο,και έπαθε ένα κοκομπλοκο στο δεύτερο που βέβαια ευθυνεται και η υπόθεση ολιβειρα.
Για μένα θα πρέπει να πιστέψει παραπάνω στην ομάδα,να πάρει περισσότερα ρίσκα,ειδικά στα ματς εκτός των Ντέρμπι να παίξει πιο επιθετικά και να ρισκάρει καταστάσεις transition και φυσικα να ανοίξει το rotation. Ότι και να λένε όλοι,όσο δεν το ανοίγει,δεν μπορείς να κρεμάσεις ανάποδα παίκτες που πήραν ελάχιστες ευκαιρίες.
Ο ΠΑΟΚ βέβαια πλέον,στα σκατα που φτασαμε θέλει νίκες, μπροστά υπάρχει μια πρόσκληση που κάνεις δεν πιστεύει από τον περίγυρο αλλά πολλές φορές ετσι γυρνάει το γ@μοκουμπι.
Μακάρι έστω και με άπειρη τύχη και με όποιον παίξει να έρθει το αποτέλεσμα που θα δώσει μία ευκαιρία και χρόνο στον προπονητή να γυρίσει το κλίμα.
Θα υποθέσω ότι αυτός είναι ο λόγος πως παίκτες που θεωρεί πιο επιρρεπεις στο να φύγουν απο τα προγραμματισμένα και να δώσουν κατοχές δεν παίζουν ποτέ.
Μέχρι στιγμής αυτό βέβαια δεν του έχει βγει αφού τα ποσοστά πριγιοβιτς δεν θα τα βρεις ούτε από τον ολιβειρα αλλά είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις και από όποιον φορ και να φέρεις με αποτέλεσμα να βάζει μετά βίας 1 γκολ απέναντι σε ομάδες που όλες οι ομάδες κάνουν 10 τελικές.
Στην άμυνα ναι μεν αυτό λειτουργεί αφού όντως υπάρχει μια διαχείριση των αγώνων αλλά και λίγες δύσκολες καταστάσεις αλλά η πίεση στο σύλλογο, η έλειψη αυτοπεποίθησης , οι δικές του επιλογές πολλές φορές και σίγουρα και η ατυχία έχουν οδηγήσει σε καποια πολύ άσχημα αποτελέσματα.
Ναι,ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει + 4 βαθμους με οφη και λεβαδειακο,άδικα ηταν, όμως στην μεγάλη εικόνα έπρεπε να τους είχε παίξει πολύ πιο aggressive,πολλές φορές ο προπονητής μεταδίδει τους δικούς του φόβους στους παίκτες του έστω και χωρίς να το θέλει.
Στα 2 ντέρμπι ναι μεν κατέβηκε διαβασμένος,πάλι όμως ειδαμε μια φοβικότητα,με αποτέλεσμα να απειλούμε μόνο μια φορά τον Άρη,ο οποίος αμυντικα γινεται κουδούνια από όλους.
Με τον παναθηναϊκό σίγουρα έκανε ένα εκπληκτικό ημίχρονο,και έπαθε ένα κοκομπλοκο στο δεύτερο που βέβαια ευθυνεται και η υπόθεση ολιβειρα.
Για μένα θα πρέπει να πιστέψει παραπάνω στην ομάδα,να πάρει περισσότερα ρίσκα,ειδικά στα ματς εκτός των Ντέρμπι να παίξει πιο επιθετικά και να ρισκάρει καταστάσεις transition και φυσικα να ανοίξει το rotation. Ότι και να λένε όλοι,όσο δεν το ανοίγει,δεν μπορείς να κρεμάσεις ανάποδα παίκτες που πήραν ελάχιστες ευκαιρίες.
Ο ΠΑΟΚ βέβαια πλέον,στα σκατα που φτασαμε θέλει νίκες, μπροστά υπάρχει μια πρόσκληση που κάνεις δεν πιστεύει από τον περίγυρο αλλά πολλές φορές ετσι γυρνάει το γ@μοκουμπι.
Μακάρι έστω και με άπειρη τύχη και με όποιον παίξει να έρθει το αποτέλεσμα που θα δώσει μία ευκαιρία και χρόνο στον προπονητή να γυρίσει το κλίμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Δευ 10 Οκτ 2022, 14:40, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Δεν λεω οτι θα παει όπως τότε αλλά όταν έχεις δει να ξανά συμβαίνει καλό να μην μηδενιζεις.
Ότι δεν είναι όλα όπως τα θέλουμε κ ότι έχουν γίνει λάθη αλλά κ το ότι είμαστε κ άτυχοι είναι ευκολα να τα δει κανείς. Θυμάστε την πρωτη του χρονια;;; πρωτο διπλό 13η αγωνιστική. Στους προηγουμενους 12 αγώνες 22 βαθμους. Στο τέλος της χρονιάς πηρες ντάμπλ.
Ότι δεν είναι όλα όπως τα θέλουμε κ ότι έχουν γίνει λάθη αλλά κ το ότι είμαστε κ άτυχοι είναι ευκολα να τα δει κανείς. Θυμάστε την πρωτη του χρονια;;; πρωτο διπλό 13η αγωνιστική. Στους προηγουμενους 12 αγώνες 22 βαθμους. Στο τέλος της χρονιάς πηρες ντάμπλ.
Ο τροπος παιχνιδιου του Λουτσεσκου ,ειδικα με αυτο το υλικο, θυμιζει προπονητη μπασκετ που προσπαθει να πετυχει ψηλους στοχους εν ετη 2022 βασισμενος στην αμυνα...
-
Ενας φοβικος προπονητης ειναι που παιζει ΕΝΑ μονο στυλ.
Αυτο του τελειως αναγχρονιστικου φοβικου ποδοσφαιρου.
Κραταω τη μπαλα οσο περισσοτερο μπορω για να μην δεχθω φαση, και οτι βγει μπροστα.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ξερει να παιζει.
ΜΟΝΟ με ετοιμους παικτες μπορει να σου κανει ομαδα.
Χαμενη χρονια και η φετινη με εναν ΠΑΟΚ που δεν ξερει τι θελει πραγματικα, διοτι ανανεωση και νεο πλανο δεν μπορει να γινει με λουτσεσκου.
Με λουτσεσκου παιρνεις 5 30αρηδες με μισθο ενα εκατομμυριο και ειναι σιγουρο οτι θα διεκδικησεις ολους τους τιτλους.
Και ο ιδιος βεβαια το εχει δηλωσει ξεκαθαρα, δεν με ενδιαφερουν οι ηλικιες μπαινει οποιος πιστευω εγω.
Αυτο του τελειως αναγχρονιστικου φοβικου ποδοσφαιρου.
Κραταω τη μπαλα οσο περισσοτερο μπορω για να μην δεχθω φαση, και οτι βγει μπροστα.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ξερει να παιζει.
ΜΟΝΟ με ετοιμους παικτες μπορει να σου κανει ομαδα.
Χαμενη χρονια και η φετινη με εναν ΠΑΟΚ που δεν ξερει τι θελει πραγματικα, διοτι ανανεωση και νεο πλανο δεν μπορει να γινει με λουτσεσκου.
Με λουτσεσκου παιρνεις 5 30αρηδες με μισθο ενα εκατομμυριο και ειναι σιγουρο οτι θα διεκδικησεις ολους τους τιτλους.
Και ο ιδιος βεβαια το εχει δηλωσει ξεκαθαρα, δεν με ενδιαφερουν οι ηλικιες μπαινει οποιος πιστευω εγω.
είναι και τα χαρακτηριστικά παικτών. δεν είναι τόσο απλό νομίζω
τότε (αναγκαστικά) πήγε ο πέλκας στο 10 από αριστερά επειδή χτύπησε ο καντουρι , πήγε ο βιερινια αριστερό back επειδή ο leovac ζήτησε να φύγει και μπήκε ο πασχαλάκης βασικός ενώ ήταν εκτός μέχρι και στα ματς κυπέλου επειδή ο Rey έτρωγε και τα άουτ.
επομένως το κλειδί ήταν 3-4 κινήσεις που ενώ δούλευε καλά ,στην ουσία δεν τις είδε, ήρθαν από συγκυρίες .
Το ίδιο έγινε πέρσι με τον τσιγγάρα και τον λυρατζη.Επομένως, όσον αφορά τη διαχείριση του ρόστερ ας μου επιτρέψουν όλοι να είμαι επιφυλακτικός. Βέβαια από αυτό μέχρι την ισοπέδωση λες και έχει ρόστερ ρεάλ μαδρίτης και αυτός είναι μια καρικατούρα απέχει πολύ,
τότε (αναγκαστικά) πήγε ο πέλκας στο 10 από αριστερά επειδή χτύπησε ο καντουρι , πήγε ο βιερινια αριστερό back επειδή ο leovac ζήτησε να φύγει και μπήκε ο πασχαλάκης βασικός ενώ ήταν εκτός μέχρι και στα ματς κυπέλου επειδή ο Rey έτρωγε και τα άουτ.
επομένως το κλειδί ήταν 3-4 κινήσεις που ενώ δούλευε καλά ,στην ουσία δεν τις είδε, ήρθαν από συγκυρίες .
Το ίδιο έγινε πέρσι με τον τσιγγάρα και τον λυρατζη.Επομένως, όσον αφορά τη διαχείριση του ρόστερ ας μου επιτρέψουν όλοι να είμαι επιφυλακτικός. Βέβαια από αυτό μέχρι την ισοπέδωση λες και έχει ρόστερ ρεάλ μαδρίτης και αυτός είναι μια καρικατούρα απέχει πολύ,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Δευ 10 Οκτ 2022, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Με την αγωνιστική πορεία που πόσταρες δεν βγαίνεις play off αλλά play out!Doomlord4 έγραψε:Το τόπικ του Λουτσέσκου μέχρι τα μέσα Μαϊου
08η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
09η Αγωνιστική: Νίκη__________Σας πονάει ο Αήττητος Νταμπλούχος.Τεράστια Επαγγελματική Νίκη
10η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
11η Αγωνιστική: Νίκη__________Σας πονάει ο Αήττητος Νταμπλούχος.Τεράστια Επαγγελματική Νίκη
12η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
13η Αγωνιστική: Νίκη__________Σας πονάει ο Αήττητος Νταμπλούχος.Τεράστια Επαγγελματική Νίκη
14η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
15η Αγωνιστική: Νίκη__________Σας πονάει ο Αήττητος Νταμπλούχος.Τεράστια Επαγγελματική Νίκη
16η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
17η Αγωνιστική: Νίκη__________Σας πονάει ο Αήττητος Νταμπλούχος.Τεράστια Επαγγελματική Νίκη
18η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
19η Αγωνιστική: Νίκη__________Σας πονάει ο Αήττητος Νταμπλούχος.Τεράστια Επαγγελματική Νίκη
20η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
21η Αγωνιστική: Νίκη__________Σας πονάει ο Αήττητος Νταμπλούχος.Τεράστια Επαγγελματική Νίκη
22η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
23η Αγωνιστική: Νίκη__________Σας πονάει ο Αήττητος Νταμπλούχος.Τεράστια Επαγγελματική Νίκη
24η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
25η Αγωνιστική: Νίκη__________Σας πονάει ο Αήττητος Νταμπλούχος.Τεράστια Επαγγελματική Νίκη
26η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
Play-ouffff
01η Αγωνιστική: X μέσα στην άεχ__________Ρεπό όλοι
02η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
03η Αγωνιστική: Νίκη__________Σας πονάει ο Αήττητος Νταμπλούχος.Τεράστια Επαγγελματική Νίκη
04η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
05η Αγωνιστική: Νίκη__________Σας πονάει ο Αήττητος Νταμπλούχος.Τεράστια Επαγγελματική Νίκη
06η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
07η Αγωνιστική: Νίκη__________Σας πονάει ο Αήττητος Νταμπλούχος.Τεράστια Επαγγελματική Νίκη
08η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
09η Αγωνιστική: Νίκη__________Σας πονάει ο Αήττητος Νταμπλούχος.Τεράστια Επαγγελματική Νίκη
10η Αγωνιστική: Γκέλα_________Άμπαλε Λουτσέσκου Φύγε.Άλλη μια Αποτυχία
Άλλο είναι το θέμα,μην το παίρνεις της μετρητοις
(ίσως κι εγώ μέσα στους σχολιαστές,ολοι μας)
Πάντως 13 νικες Χ 3 + 1 ισοπαλία σιγουρα + 12 ήδη βαθμούς = 52 βαθμοί
Αν βάλεις και στις μισές γκελες καμια ισοπαλία,πάμε περίπου στους 60 βαθμούς!
Πέρυσι ο 2ος 64
ο 5ος 56
End of trolling... (για ΟΣΟΥΣ χρειάζονται διευκρίνηση)

(ίσως κι εγώ μέσα στους σχολιαστές,ολοι μας)
Πάντως 13 νικες Χ 3 + 1 ισοπαλία σιγουρα + 12 ήδη βαθμούς = 52 βαθμοί
Αν βάλεις και στις μισές γκελες καμια ισοπαλία,πάμε περίπου στους 60 βαθμούς!

Πέρυσι ο 2ος 64
ο 5ος 56
End of trolling... (για ΟΣΟΥΣ χρειάζονται διευκρίνηση)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 10 Οκτ 2022, 15:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- NikLiverpool
Δεν ξέρω τι θα κάνει και πως θα το κάνει αλλά κάτι πρέπει να γίνει γρήγορα...
Η χρονιά φέτος δεν ξέρω γιατί αλλά μου φέρνει ακριβώς στο μυαλό τη χρονιά που έκανε η Έβερτον πέρσι.
Πέρασαν οι τύποι όλο το καλοκαίρι να ασχολούνται με το καινούργιο τους γήπεδο, κάναν μεταγραφές αμφιλεγόμενες, ξεκινάει η χρονιά και οκ δεν λένε ότι πάνε για τίτλο αλλά αισιοδοξία για τετράδα.
Αρχίζουν τα στραβά, No worries η ομάδα θα στρώσει.
Την κατάληξη νομίζω την ξέρετε...Εύχομαι πραγματικά μην έχουμε τίποτα τέτοια γιατί μετά δεν τους ξεπλένει τίποτα...
Η χρονιά φέτος δεν ξέρω γιατί αλλά μου φέρνει ακριβώς στο μυαλό τη χρονιά που έκανε η Έβερτον πέρσι.
Πέρασαν οι τύποι όλο το καλοκαίρι να ασχολούνται με το καινούργιο τους γήπεδο, κάναν μεταγραφές αμφιλεγόμενες, ξεκινάει η χρονιά και οκ δεν λένε ότι πάνε για τίτλο αλλά αισιοδοξία για τετράδα.
Αρχίζουν τα στραβά, No worries η ομάδα θα στρώσει.
Την κατάληξη νομίζω την ξέρετε...Εύχομαι πραγματικά μην έχουμε τίποτα τέτοια γιατί μετά δεν τους ξεπλένει τίποτα...
Λυμένη άσκηση η μπαλίτσα.
Με το Κλοπ να κάνουμε μια συνέντευξη στο παοκμανια, λιγότερη σιγουριά και τετελεσμενα συμπεράσματα θα βγάλει.
Με το Κλοπ να κάνουμε μια συνέντευξη στο παοκμανια, λιγότερη σιγουριά και τετελεσμενα συμπεράσματα θα βγάλει.
Και από πότε αυτό είναι κάτι αρνητικό; Από πότε σταμάτησαν να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ οι τίτλοι;giliopoulos έγραψε: Με λουτσεσκου παιρνεις 5 30αρηδες με μισθο ενα εκατομμυριο και ειναι σιγουρο οτι θα διεκδικησεις ολους τους τιτλους.
Και αν δεν μας ενδιαφέρει η διεκδίκηση των τίτλων, γιατί σκάμε μετά από κάθε γκέλα;
Ο Λουτσέσκου και ο κάθε Λουτσέσκου, δεν έχει πρόβλημα να προπονεί και να διαχειρίζεται μια ομάδα με τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης αλλά το μπάτζετ του ΠΑΟΚ. Όνειρο ζωής είναι αυτό για εκείνους.
Εμείς όμως δεν είμαστε έτσι. Όοοχι. Εμείς θέλουμε και ανανέωση με άγνωστους 23-27 χρονών και να παίρνουν μαξ 400κ συμβόλαιο και να μην γκελάρουμε και να διεκδικούμε και να πουλάμε ότι καλό βγάζουμε και να... γ@μάμε κάθε μέρα μοντέλα.