Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Μεχρι πριν λιγο καιρο και εγω προτιμουσα Μπαμπα αλλα πλεον στο συγκεκριμενο ροστερ προσθηκη ακραιου μπακ στυλ Μποριλ θελω.Εχει γεμισει το ροστερ πριμαντονες πρεπει να προστεθει και καποιος να παιζει λιγο ξυλο και προς θεου δεν ειναι σναουτσερ ο Τσεχος.
- Darklord67
Δυστυχώς φαίνεται να έχεις δίκιοTotem_pk έγραψε:Αρα παει και ο Κλαεσον. Αφού έχει τέτοιο ταπεραμέντο μάλλον δεν θα τον πάρουμε. Τους αποφεύγουνε τέτοιους. Δεν ξέρω γιατί. Και ο τσέχος τέτοιος ήταν.mbison έγραψε:Ο Κλαεσον έχει ταμπεραμεντο ΠΑΟΚ, ο Τζοβινκο μου θυμίζει τον Σινιορι που είχε φέρει η γριά. Όνομα αλλά αδιάφορος στα 35 του
Γεματη μερα παντως σημερα...Μετα απο κανα μηνα που δεν ακουστηκε τιποτα σημερα βγηκαν 6-7 παπαδες μαλλον και λογω της μεγαλης θρησκευτικης εορτης...
Ίσως προτιμά το συμπλήρωμα του Αντρέ να είναι ένας πιο ταχυδυναμικος παίκτης με κυριότερο προσόν την δύναμη. Και όχι κάποιος με σούπερ τεχνική μεν αλλά λίγο πιο αργος και σοφτ. Σίγουρα δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.rainmaker έγραψε:Εμένα περισσότερο απ' όλα με τρώει η πιθανότητα να έρθει ο Μποριλ.
Δε καταλαβαίνω τι βλέπει σε αυτόν ο Λουτσεσκου
Και δε καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να θέλουμε ή Μπαμπα ή Μποριλ. Εντελώς άσχετοι μεταξύ τους
Έτσι όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου τον Μποριλ τον θέλει ο Ραζβαν, τον Μπαμπα ο...."οργανισμός" ΠΑΟΚ που τον ξέρει από πέρυσι.
Γιατί τι κακό είχε ο Σνάουτσνερ ρε παιδια; Τον έβαζες εκεί και κλείδωνε το ματσάκι. Θες και κάναν αμυντικό. Καλό είναι να έχεις και κανέναν να κόβει στην ομάδα.
Αυτό θα έγραφα.
Κάτι Λέτο κάτι Σκόκο δεν ακουμπούσαν μπάλα 90 λεπτά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτι Λέτο κάτι Σκόκο δεν ακουμπούσαν μπάλα 90 λεπτά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μας περνά από το μυαλό και το ότι ίσως δεν χρειαστούν καν χρήματα για την απόκτησή του.
Ακόμα και το ονοματάκι του Κροάτη φορ δεν μπορεί να είναι άσχετο με την όλη φάση.
Σλάβια και εκεί? κάτι γίνεται, δεν μπορεί
Ακόμα και το ονοματάκι του Κροάτη φορ δεν μπορεί να είναι άσχετο με την όλη φάση.
Σλάβια και εκεί? κάτι γίνεται, δεν μπορεί
Καλός παίκτης rain.rainmaker έγραψε:Εμένα περισσότερο απ' όλα με τρώει η πιθανότητα να έρθει ο Μποριλ.
Δε καταλαβαίνω τι βλέπει σε αυτόν ο Λουτσεσκου
Και δε καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να θέλουμε ή Μπαμπα ή Μποριλ. Εντελώς άσχετοι μεταξύ τους
Καλός και ισορροπημένος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Παντος αν ισχυουν οτι απο το γιουρο εχει να κανει προπονησεις και εχει καποιο θεμα υγειας, ακουγεται πολυ περιεργο.
Οπως και η φαση του συμβολαίου που προσφατα ανανεωθηκε.
Ισως για να παρει λεφτα η ομαδα μεσω πιθανών καλων εμφανίσεων στο γιουρο;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οπως και η φαση του συμβολαίου που προσφατα ανανεωθηκε.
Ισως για να παρει λεφτα η ομαδα μεσω πιθανών καλων εμφανίσεων στο γιουρο;
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Σουριναμέζος
Eμενα πιο πολυ με προβληματιζει η περιγραφη του rain για τον επιτελικο...Εχει τρελο ματι... 
-
john4serres
Μαγκιά του. Πήγε και έγινε ο νούμερο ένα παίκτης. Και ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του MLS.Kostas87 έγραψε:Φτάνει πια με τον Τζιοβινκο, μπορεί να ήταν παικταράς, μπορεί ακόμη να είναι αλλά όρεξη για ποδόσφαιρο δεν φαίνεται να έχει. Παίκτης που στα 28 του πήγε MLS και μετά Αραβία.
- black_star_ninja
Και γω παιδιά δε θέλω τζιοβινκο. Αν ερχόταν οταν πρωτοεσκασε το όνομα θα ήμουν πιο θετικός λόγω της συμμετοχής του στα προκριματικά. Προτιμώ καποιον νεότερο, τύπου μενσα.
- kataramenos5
Μαρακι με τα χιλια.Θα μαθαινεις και καμια μεταγραφη.Αν περιμενεις απ τους αρδ ....Dark Knight έγραψε:"Λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία". - Διογένης, 410-323 π.Χ., Κυνικός φιλόσοφοςrenegade έγραψε:Εγώ θέλω ανταλλαγή την Μαρίνα του Αμπράμοβιτς με το Μαράκι το δικό μας
"Σαν το Μαράκι δεν έχει" - Dark Knight 2021 μ.Χ.