Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- kataramenos5
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Γνωρίζει κανείς αν είναι καλά ο ΤΖΕΛΑΣ.
Υπάρχει επικοινωνια με κάτι τέλος πάντων.
Κάθε χρόνο, ειδικά τα τελευταία, έστω μέχρι τέλη Ιουλίου, εμπαινε να βγάζει βαθμολογίες κλπ.
Τουλάχιστον αν είναι καλά ξέρουμε.
Μόνο αυτό.
Υπάρχει επικοινωνια με κάτι τέλος πάντων.
Κάθε χρόνο, ειδικά τα τελευταία, έστω μέχρι τέλη Ιουλίου, εμπαινε να βγάζει βαθμολογίες κλπ.
Τουλάχιστον αν είναι καλά ξέρουμε.
Μόνο αυτό.
Το "Μεταγραφές καλοκαιριού" να μετονομαστεί άμεσα σε "Κριτικές-σχόλια-τσακωμοί μεταγραφικού σχεδιασμού". Κάθε 10 σελίδες ζήτημα να βρείς 1-2 οντοπικ ποσταρίσματα.
Αυτό το ποστάρισμα , χωρίς να έχω γνώση αναλυτικά των κανόνων του σαιτ αλλά διαισθητικά θα έλεγα ότι δεν είναι για παρατήρηση ή μπαν αλλά για κρέμασμα. Η μεταφορά ηλίθιων απόψεων ,απευθείας από το βόθρο των ερτζιανών είναι η πηγή γκρίνιας και τοξικότητας στο φόρουμ. Και δεν αναφέρομαι στον Αποστόλη ο οποίος προφανώς τρολάρει αλλά ο άλλος παραθέτει σενάρια επιστημονικής φαντασίας ως δεδομένα.
Athens έγραψε:δεν ειναι απιθανο σεναριοΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με όσα διαβάζω εδώ μέσα, περιμένω άφιξη Κόλευ, Μπακαγιόκο και εν συνεχεία παραίτηση Luce και αντικατάσταση με Ivic
ο στοχος του κλαμπ, το τσου λου χαθηκε...
ο Ιβαν θεωρει οτι φταιει ο Ραζβαν που παρουσιασ μια ομαδα ανετοιμη, αυτος κρατησε για τους αγωνες αυτους τα 3Κ, και δεν υπεκυψε στις υπερβολικες απαιτησεις του Μειτε, ο οποιος εκβιασε μετσω του Λουτσε το κλαμπ
Ο Λουτσε θεωρει οτι ο Ιβαν δεν του εκανε ο μοναδικο χατιρι που ηθελε, το βασικο γραναζι της μαδας τον Μειτε...πιστευει οτι αν τον ειχε θα περνουσε στο προκριμ. γυρο.
το γυαλι μεταξυ των δυο εσπασε και πιστευω οτι με καλα αποτελεσματα θα κολησει γιατι η ομαδα χρειαζεται και τον Ιβαν και τον Λουτσε, ετσι μονο θα ξαναπαρουμε πρωταθλημα, κανωντας υποχωρησεις και οι 2
Σόρι αλλά δέν βλεπω καπου να λεει ο φίλος οτι ειναι δεδομένα...ισα ισα λεέι οτι ειναι ένα πιθανό σενάριο απο το μυαλό του.Διαστρεβλώνεις αυτά που διαβάζουμε.Γιατί αρπάζεστε με το παραμικρό.Υπάρχει τυφλή εμπιστοσύνη στο μεταγραφικό τήμ; Σας ενοχλεί ένα πιθανό-απίθανο φανταστικό σενάριο ενώ αφήνετε να περνάνε τεράστιες μπαρούφες...
Τουλάχιστον ας το διορθώσει το πόστ.
Εσύ το ξέρεις αυτό 100% ;
Δέν λέω οτι πρέπει να γράφονται τέτοια σενάρια εδώ μέσα, λέω οτι ο φίλος γράφει οτι είναι απο το μυαλό του.
Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον.
Δέν λέω οτι πρέπει να γράφονται τέτοια σενάρια εδώ μέσα, λέω οτι ο φίλος γράφει οτι είναι απο το μυαλό του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Τετ 28 Αύγ 2024, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Ποιο απο ολα; Το οτι ο Λουτσεσκου ηταν οκ μονο με τον Μειτε; Εχω απαντησει στο τοπικ προπαγανδα. Ή οτι ο Μειτε εκβιασε το κλαμπ μεσω του Λουτσε;
- sourmenetes
- Moderator
Και μας τι μας ενδιαφέρει;;Jairo έγραψε:Σόρι αλλά δέν βλεπω καπου να λεει ο φίλος οτι ειναι δεδομένα...ισα ισα λεέι οτι ειναι ένα πιθανό σενάριο απο το μυαλό του.Διαστρεβλώνεις αυτά που διαβάζουμε.Γιατί αρπάζεστε με το παραμικρό.Υπάρχει τυφλή εμπιστοσύνη στο μεταγραφικό τήμ; Σας ενοχλεί ένα πιθανό-απίθανο φανταστικό σενάριο ενώ αφήνετε να περνάνε τεράστιες μπαρούφες...
Κάναμε μια σύσταση το πρωί στο τοπικ των μεταγραφών;;
Γιατί με-μας γράφετε στα τετοια σας;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οτι τα έσπασε ο Ιβαν με το Λούτσο επειδή δε βγήκαμε τσουλου είναι ένα απλό σενάριο;Jairo έγραψε:Εσύ το ξέρεις αυτό 100% ;
Και τα αναπαράγουμε εδώ μέσα λες και ειναι μια φήμη του στυλ "ενδιαφερθήκαμε για τον χ παίκτη" ;
Παράξενα πράγματα.
παιδια χαλαρωστε λιγο...
τον athens τον ξερουμε χρονια τωρα...δεν ειναι κανας λογαριασμος που εμφανιστηκε χθες..
ναι το ξερω οτι πολλες φορες ειναι εκνευριστικα αυτα που γραφει αλλα δεν ειναι λογαριασμος με ''ατζεντα'' ή τρολ...
γενικα δεν ειναι ''παραξενος'' λογαριασμος...
δεν θελω να γραψω κατι για τον τροπο σκεψης του γιατι εδω μεσα παρεξηγουνται ευκολα καποια πραγματα...
τον athens τον ξερουμε χρονια τωρα...δεν ειναι κανας λογαριασμος που εμφανιστηκε χθες..
ναι το ξερω οτι πολλες φορες ειναι εκνευριστικα αυτα που γραφει αλλα δεν ειναι λογαριασμος με ''ατζεντα'' ή τρολ...
γενικα δεν ειναι ''παραξενος'' λογαριασμος...
δεν θελω να γραψω κατι για τον τροπο σκεψης του γιατι εδω μεσα παρεξηγουνται ευκολα καποια πραγματα...
Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι στις διακοπές μου δεν θα μπω paokmania να ξελαμπικάρω και γω κι εσείς από την παρουσία μου. Λύγισα σε μια παραλία της Σαρδηνίας που το μαστορι στην καντίνα δεν παίρνει κάρτα και ξεμείναμε από αλκοολ και μπαίνω και διαβάζω τον 1LIFE που θα έπρεπε το όνομα του να είναι non lifer μ’αυτα και μ’ εκείνα, να θυμάται ότι γκρίνιαζα για κάποια τυρόπιτα. Και τώρα στην Σαρδηνία κάνουμε κρα για τυρόπιτα και φρεντο και την βγάζουμε με φοκατσια και σακεραδο.sic-4 έγραψε:Μπα, δεν εφυγε, εδω ειναι και μας δουλευει ακομα.
Τελος Ιανουαριου εκανε account ο ..."κοινωνικος πειραμας" που δεν θυμαται το παλιο του nickname αλλα θυμαται ποσο εκανε η τυροπιτα του gika, και 1μιση μηνα μετα εκανε account ενας σαματας ο οποιος θιχτηκε που αποκαλεσαμε ΑΠΑΤΕΩΝΑ τον καραγκιοζη που ομολογησε πως ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ολο το φορουμ.
Εναν αρχικαραγκιοζη ονοματι Ace, τον θυμοσαστε μηπως; Κι εκεινος κατι τετοια "κοινωνικα πειραματα" εκανε. Κοιτα να δεις ομοιοτητες...
ΥΓ: Black, τι ληξτε το; Αυτος ειναι ο σκοπος αυτου του τοπικ.