Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Sera4 »

ενα απο τα πραγματα που απεχθανομαι περισσοτερο στο τοπικ πλεον ειναι ενα γενικοτερο τσουβαλιασμα που επιχειρειται, και μια ταση ακραιοποιησης των αποψεων που γραφονται εδω μεσα...ας σεβαστουμε επιτελους την αποψη, οπως αυτη γραφεται, και ας μην την οδηγουμε σε καποιο ακρο προκειμενου να τη μειωσουμε ή να την υπονομευσουμε...

στο διαταυτα τωρα...επιτρεψτε μου να θεσω ενα ερωτημα, το οποιο νομιζω, πως θα καθοδηγησει και την ολη συζητηση που προσπαθει να γινει...μακρια απο μπλουμηδες, βασιλειες, χαρτινους κλπ...

σε τι ποσοστο πιστευετε, οτι ο τωρινος ΠΑΟΚ, ειναι αποτελεσμα καποιου στοχευμενου αγωνιστικου πλανου ή καποιας συγκεκριμενης στρατηγικης? αυτη ειναι η ερωτηση η δικη μου, και προσωπικα θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις ολων των παιδιων...

αν μπορεσουμε και δωσουμε μια κατευθυνση στη συζητηση μεσω του συγκεκριμενου ερωτηματος, τοτε μπορουμε να μιλησουμε και πιο συγκεκεριμενα...με γεγονοτα οσο το δυνατον περισσοτερο, για να αποφυγουμε τις παρερμηνειες...

και απο γεγονοτα, υπαρχουν μπολικα εδω που τα λεμε...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

eorptol1 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Ποιες ειναι οι φήμες ρε συ εορτπτολ;
Που συνεχίζεις νε αγνοείς την περιγραφή για βερνμπλουμ κ γραφεις μονο το καδρόνι επειδή ετσι σε συμφέρει
Καδρονι αυτό μένει αν δεν είναι απαξιωτική έκφραση τι είναι; εγώ ξέρω ότι καδρονι σημαίνει αμπαλος μόνοκοματος ατσουμπαλος..... Μετά από αυτήν την λέξη ότι και να γράψεις αυτό μένει τι κάνουμε.... Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι..... Ούτε η καριέρα δείχνει αυτό το πράγμα.... Τώρα τελείωσε τσάμπα ασχολούμαστε

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλό θα ήταν να δέχεσαι και υην άλλη άποψη ουαν μάλιστα είναι από άνθρωπο που ζει πολλά χρόνο στη σουηδία και κάτι παραπάνω θα ξέρει για αυτόν μιλώντας εκεί με ανθρώπους που ξέρουν τους παίχτες τους και μπάλα.

υγ. γκοραν ξέχασες τον πασιέντζα που τον είχανε με καμουφλάζ και δεν το. είδε κανείς τρεις μέρες στη θεσνικη
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Έχω να γράψω εδώ κ ΧΡΟΝΙΑ κι ας διαβάζω. (Κι αφού δεν με διαγράφετε, θα πετάγομαι στο ξεκαρφωτο)

Να πω λοιπόν κάτι για την κριτική γιατί μπορεί οι απόψεις μας (σας) μπορεί να απέχουν ελάχιστα...μπορεί και να απέχουν έτη φωτός.

Ναι ρε καρντάσια...ναι στην κριτική, την εποικοδομητική , ουσιαστική και καλοπροαίρετη φυσικά για το καλό της ομάδας.
Μπορεί κάποιος όμως να μου πει η κριτική που διαβάζω από χθες που βασίζεται;
Σε γεγονότα ή σε υποθέσεις - κουτσομπολιά - ραδιοφωνατζηδες και "άρδ"; Από τη μια τους βρίζετε...από την άλλη οπότε γουστάρετε ενστερνίζεστε τις αποκλειστικότητες τους...

Ναι λοιπόν στην κριτική. Από τη στιγμή που κάποιος από σας θα ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΝ...ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ...γιατί κάποιοι φαίνεται ότι τα ξέρετε όλα. Και δεν το λέω ειρωνικά. Πείτε μου όλα τα στοιχεία κ να κάνουμε μαζί....το "είπε ο Γιώργης ότι αναλαμβάνει την ευθύνη" δεν θα το δεχτώ ως απάντηση. Δεν είναι στοιχείο που οδηγεί στα αυθαίρετα κατά κανόνα συμπεράσματα σας.....πχ, ο Γιώργος μπορεί να εννοούσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη που άφησε το Μιχελ να τρέχει την υπόθεση ενός παίχτη δύο μήνες κ να καθυστερήσει η ενίσχυση. Αυτό , αν κ ελπίζω να μην το έλεγε έτσι, έρχεται πάντως σε αντίθεση με τα συμπεράσματα σας για γλάστρα μιχελ....
άρα περιμένω στοιχεία.....

Η απόλυτη ισοπέδωση (ξανά) για μια μεταγραφή που (φαίνεται να ) χάλασε χωρίς να γνωρίζουμε τι παίχτηκε ακριβώς. Βαφτίσαμε γλάστρες το Μιχελ, ανίκανη την ΠΑΕ, παιδάκι που παίζει προ το Γιώργο ...και δεν θυμάμαι τι άλλο για μια μεταγραφή που φαινόταν από αρχής ότι ήταν ειδικών συνθηκών. Το αν τον ήθελε διακαώς ο λουτσε κι επέμενε κι ο ίδιος παση θυσία να τον περιμένουμε δεν το ξέρουμε , την άποψη Μιχελ δεν την ξέρουμε , ο Γιώργης ήταν Αμερική κι οχι εδώ χθες, αλλά εμείς τα ξέρουμε όλα καλύτερα...

Και πριν την πέφτετε σε όλους όσους αρνούνται (πριν μάθουν τι γίνεται) να σας ακολουθήσουν στην ισοπέδωση βαφτίζοντας τους Τσουκαλάδες (σας πειράζει όμως όταν σας κρίνουν)
...κοιτάξτε μήπως εσείς γίνεστε ηθελημένα ή άθελα σας ΜυρτσοΡαπτοπουλοι.......(μην παρεξηγηθειτε που απαντώ στον ίδιο τόνο που εσείς δώσατε)!

Και επαναλαμβάνω για 1000στη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια που υπήρξα μέλος:
Γιατί βρίζουμε τους μυρτσοκαμοροραπτόπουλους όταν συμφωνουμε σε όλα μαζί τους...έστω καθυστερημένα; Μα ΣΕ ΟΛΑ όμως !!!(αν φυτέψεις το σπόρο, έστω με καθυστέρηση φυτρώνει). Δεν θα ήταν πιο σωστό να απαιτήσουμε να τους δωθεί θέση διευθυντών γραφείο τύπου;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Κυρ 05 Αύγ 2018, 12:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ιβαν και Γιωργος εχουν τα στραβα τους αλλα εχουν και τα καλα τους. Αν θελετε να τους σταυρωσουμε για τα μειονεκτηματα τους, μαζι σας ειμαι. Πολλα και επαναλαμβανομενα λαθη, τα οποια αργα - αργα μειωνονται. Απο την αλλη βγαζουν οπαδιλικι που αρκετες φορες ειναι καλο, και αλλες τους σπρωχνει σε λαθη.
Αν κανω την σουμα σε ολα αυτα, διαγραφω ολα τα λαθη γιατι τα υπερ ειναι πολλη περισσοτερα.
Αν δεν ηταν πορωμενοι δεν θα εσπρωχναν και χρημα, και δεν θα κανανε και τις ρηξεις με το κατεστημενο. Κριτικη ναι ειναι παντα καλοδεχουμενη, αλλα καλοπροαιρετη. Γιατι προφανως τους μεταφερεται και ο παλμος του φορουμ και οι προβληματισμοι. Η δουλεια με τον Σουηδο ηταν προμελετημενη πιστευω γιατι ο τυπος ειναι φραγκοφονιας και τεμπελης στην ηλικια που εφτασε τωρα.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

che4 έγραψε:μπιμπρας νατχο
Το ιδανικό θα ήταν αλλά υπάρχει το θέμα με τους ξενούς. Αλλιώς να σε πω τον προτιμούσα κ απο τον πόντους.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μεγαλύτερος ζα Μαν φου παίκτης με μπλαζέ ύφος δεν υπάρχει από τον μπιρμπας,χίλιες φορές να έρθει πίσω ο κάτσε η να δώσουμε 2η ευκαιρία στο πάντα αγωνιστη χαρίση.
ΥΓ βερμπλουμ θα λέτε και θα κλαίτε .
Εγώ σαςταλεγα κι έτσι ναουμ
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Πασιφανές οτι η ΠΑΕ λειτουργεί χωρίς μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, πολύ θετική η παραμονή
του Κοουτς και του ευχομαι ολόψυχα να έχει τυχη βουνό φέτος και να περάσει ομιλους CL.
Πιστεύω επίσης ακράδαντα οτι η διοικηση της ΠΑΕ βαδίζει με αργα αλλα σταθερα βήματα
προς την σωστή οργάνωσή της, άσχετα με τις εκάστοτε αστοχίες υλικού που πραρατηρούμε.

ΥΓ: Παίχτης Νατχο δεν υπάρχει πλέον για τον ΠΑΟΚ, είναι λίγος.
Η βασική ελλειψη της ομάδας είναι το αρ. μπακ.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Sera4 έγραψε:ενα απο τα πραγματα που απεχθανομαι περισσοτερο στο τοπικ πλεον ειναι ενα γενικοτερο τσουβαλιασμα που επιχειρειται, και μια ταση ακραιοποιησης των αποψεων που γραφονται εδω μεσα...ας σεβαστουμε επιτελους την αποψη, οπως αυτη γραφεται, και ας μην την οδηγουμε σε καποιο ακρο προκειμενου να τη μειωσουμε ή να την υπονομευσουμε...

στο διαταυτα τωρα...επιτρεψτε μου να θεσω ενα ερωτημα, το οποιο νομιζω, πως θα καθοδηγησει και την ολη συζητηση που προσπαθει να γινει...μακρια απο μπλουμηδες, βασιλειες, χαρτινους κλπ...

σε τι ποσοστο πιστευετε, οτι ο τωρινος ΠΑΟΚ, ειναι αποτελεσμα καποιου στοχευμενου αγωνιστικου πλανου ή καποιας συγκεκριμενης στρατηγικης? αυτη ειναι η ερωτηση η δικη μου, και προσωπικα θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις ολων των παιδιων...

αν μπορεσουμε και δωσουμε μια κατευθυνση στη συζητηση μεσω του συγκεκριμενου ερωτηματος, τοτε μπορουμε να μιλησουμε και πιο συγκεκεριμενα...με γεγονοτα οσο το δυνατον περισσοτερο, για να αποφυγουμε τις παρερμηνειες...

και απο γεγονοτα, υπαρχουν μπολικα εδω που τα λεμε...
Ο φιλος Σερα έθεσε ωραίο ερώτημα σε ωραίο σημείο και ωραία χρονική στιγμή

Θα απαντήσω με ένα παράδειγμα που ειναι πολυ επικαιρο. Βερνμπλουμ λέγεται.
Όταν λοιπόν πριν 2 μήνες αναφέρθηκε πρώτη φορα το όνομα του Σουηδού και επειδή συμφωνώ απόλυτα εδώ και δυο χρόνια ότι χρειαζόμαστε εκει παιχταρα είπα μέσα μου ότι πλέον η ομάδα κινείται σοβαρά κάτω απο ένα πλάνο.

Παλιότερα έχουμε πολλά παραδείγματα που έδειχναν το εντελώς αντίθετο.
Απο την στιγμή λοιπόν που το πλάνο έλεγε Βερνμπλουμ ακομα και σήμερα ειμαι μοκο και περιμενω το αποτέλεσμα της προσπάθειας να έρθει ο παίχτης. Οι χειρισμοί γενικά μου φαίνονται αποτυχημένοι κυρίως για έναν λόγο.
Όταν έχεις αποφασίσει ότι θέλεις έναν παίχτη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών δεν διαπραγματευεσε μόνο με έναν. Θέλεις τουλάχιστον δυο ή καλύτερα τέσσερις. Το γράφω μετα λόγου γνώσεως και μεγάλης εμπειρίας αφού αυτή ειναι η δουλειά μου πάνω απο δέκα χρόνια ...

Σε αυτή την σοβαρή λεπτομέρεια κρύβεται μια αλήθεια ότι η ομάδα ακομα πάσχει σοβαρά τόσο σε πλάνο όσο και στην εμπιστοσύνη όλου του οργανισμού σε αυτό το πλάνο. Φαίνεται δηλαδή ότι πάντα υπάρχουν δεύτερες σκέψεις ή παρεμβολές. Πχ διαπραγμάτευση σοβαρή με σχόλια προς σταφυλιδη «έλα εδώ σε περιμένουν όλοι» δεν γίνεται

Όταν κίνησε σε μια αγορά με άπειρα λαμόγια για να την βγάλεις όπως εσυ θέλεις και φθηνά θέλει πίστη στο πλάνο. Σε ένα πλάνο όχι 2-3 και αν κάτσει κάτι άλλο το κανουμε και αυτό
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ας συνδεθώ κι εγώ να πω ΜΠΡΑΒΟ Besuch 2!!

Απλά ερωτήματα και ουσιαστικά. Δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά έγινε και σε αυτή την περίπτωση. Οπότε οι απόψεις μας που δε στηρίζονται στα πραγματικά γεγονότα, τα οποία τα ξέρουν ελάχιστοι, κινδυνεύουν να καταλήξουν έωλες και αίολες...

Με σεβασμό στον αντίλογο.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους!

Ζούμε τα καλύτερα ασπρόμαυρα χρόνια. Το απολαμβάνω...

Αποσύνδεση τώρα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 05 Αύγ 2018, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εγώ θα επένδυα στον Χαρίση αντί Μπλούμ και θα έφερνα ένα Νατχοειδές για να κατεβαίνει η μπάλα. Φυσικά οι παίκτες αυτοί πρεπει να εναλλάσονται με τους υπάρχοντες (Μάου, Κάνιας, Σακχοφ), μιλάμε για θέσεις 6αρο8.
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

Μια χαρά τα λέει ο Κόλκας στο sdna περί Βερνμπλουμ και καλό είναι να γράφονται αυτά και πέρα από ένα οπαδικό φόρουμ.
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Το θέμα Βερνμπλουμ για τον ΠΑΟΚ έχει λήξει από χθες, νομίζω ότι το έχουν καταλάβει όλοι.Το αν θα πάρουμε άλλον παίχτη εκει δεν μπορώ να το γνωρίζω, αλλά μόνο να το ελπίζω.Λάθος χειρισμοί σίγουρα έγιναν, όμως μετά από τόσα χρόνια νομίζω ότι έχουμε όλοι καταλάβει πως λειτουργεί η οικογένεια Σαββίδη στις μεταγραφές αλλά και τη διοίκηση της ομάδας.Και λέω ομάδας κι όχι club, γιατί τέτοια είναι η λειτουργία μας όχι μεγάλου club, αλλά ομάδας που διοικείται από μικρό και στενό κύκλο.Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά θα πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να συνηδητοποιήσουμε όλοι πως δεν μπορούμε να έχουμε αυτά που διαβάζουμε ότι συμβαίνουν στα μεγάλα club, τύπου άρτια ομάδα scouting με στοχοθεσία που βασίζεται σε συγκεκριμένο πλάνο, GM που ασχολείται αποκλειστικά με το club κι έχει την ισχύ της λήψης οριστικών αποφάσεων και της υπογραφής κ.α. Η οικογένεια θέλει να χώνει τα ωραία και πολλά λεφτά της, αλλά να έχει ενεργή συμμετοχή σε όλα, σε ό,τι αφορά τις αποφασεις για την ομάδα ακόμα και για το αν θα γίνει η προπόνηση στην Τούμπα ή στη μεσήμβρια.Είναι κι αυτός ένας τρόπος διοίκησης, κι όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε ότι αυτό θέλουν κι αυτό θα κάνουν τόσο πιο εύκολα θα το χωνέψουμε κι όλας.Έστω κι έτσι έχει φτιαχτεί μια σούπερ ομάδα, που στοιχίζει τρελά λεφτά για τα ελληνικά δεδομένα, και όλοι βλέπουμε ότι το αύριο είναι καλύτερο απ το χθες.
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Besuch 2 έγραψε:Έχω να γράψω εδώ κ ΧΡΟΝΙΑ κι ας διαβάζω. (Κι αφού δεν με διαγράφετε, θα πετάγομαι στο ξεκαρφωτο)

Να πω λοιπόν κάτι για την κριτική γιατί μπορεί οι απόψεις μας (σας) μπορεί να απέχουν ελάχιστα...μπορεί και να απέχουν έτη φωτός.

Ναι ρε καρντάσια...ναι στην κριτική, την εποικοδομητική , ουσιαστική και καλοπροαίρετη φυσικά για το καλό της ομάδας.
Σε γεγονότα ή σε υποθέσεις - κουτσομπολιά - ραδιοφωνατζηδες και "άρδ"; Από τη μια τους βρίζετε...από την άλλη οπότε γουστάρετε ενστερνίζεστε τις αποκλειστικότητες τους...

Ναι λοιπόν στην κριτική. Από τη στιγμή που κάποιος από σας θα ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΝ...ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ...γιατί κάποιοι φαίνεται ότι τα ξέρετε όλα. Και δεν το λέω ειρωνικά. Πείτε μου όλα τα στοιχεία κ να κάνουμε μαζί....το "είπε ο Γιώργης ότι αναλαμβάνει την ευθύνη" δεν θα το δεχτώ ως απάντηση. Δεν είναι στοιχείο που οδηγεί στα αυθαίρετα κατά κανόνα συμπεράσματα σας.....πχ, ο Γιώργος μπορεί να εννοούσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη που άφησε το Μιχελ να τρέχει την υπόθεση ενός παίχτη δύο μήνες κ να καθυστερήσει η ενίσχυση. Αυτό , αν κ ελπίζω να μην το έλεγε έτσι, έρχεται πάντως σε αντίθεση με τα συμπεράσματα σας για γλάστρα μιχελ....

Η απόλυτη ισοπέδωση (ξανά) για μια μεταγραφή που (φαίνεται να ) χάλασε χωρίς να γνωρίζουμε τι παίχτηκε ακριβώς. Βαφτίσαμε γλάστρες το Μιχελ, ανίκανη την ΠΑΕ, παιδάκι που παίζει προ το Γιώργο ...και δεν θυμάμαι τι άλλο για μια μεταγραφή που φαινόταν από αρχής ότι ήταν ειδικών συνθηκών. Το αν τον ήθελε διακαώς ο λουτσε κι επέμενε κι ο ίδιος παση θυσία να τον περιμένουμε δεν το ξέρουμε , την άποψη Μιχελ δεν την ξέρουμε , ο Γιώργης ήταν Αμερική κι οχι εδώ χθες, αλλά εμείς τα ξέρουμε όλα καλύτερα...

Και πριν την πέφτετε σε όλους όσους αρνούνται (πριν μάθουν τι γίνεται) να σας ακολουθήσουν στην ισοπέδωση βαφτίζοντας τους Τσουκαλάδες (σας πειράζει όμως όταν σας κρίνουν)
...κοιτάξτε μήπως εσείς γίνεστε ηθελημένα ή άθελα σας ΜυρτσοΡαπτοπουλοι.......(μην παρεξηγηθειτε που απαντώ στον ίδιο τόνο που εσείς δώσατε)!

Γιατί βρίζουμε τους μυρτσοκαμοροραπτόπουλους όταν συμφωνουμε σε όλα μαζί τους...έστω καθυστερημένα; Μα ΣΕ ΟΛΑ όμως !!!(αν φυτέψεις το σπόρο, έστω με καθυστέρηση φυτρώνει). Δεν θα ήταν πιο σωστό να απαιτήσουμε να τους δωθεί θέση διευθυντών γραφείο τύπου;;;
Φίλε τα είπες όλα
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Besuch 2 έγραψε:Έχω να γράψω εδώ κ ΧΡΟΝΙΑ κι ας διαβάζω. (Κι αφού δεν με διαγράφετε, θα πετάγομαι στο ξεκαρφωτο)

Μπράβο ρε φιλε, τα ειπες ολα όπως πρεπει....διάλυση γιατι δεν ηρθε (;;;;) ο Βερνμπλουμ;;Θα τρελαθούμε εδώ μέσα..

Κ όσο για την ΠΑΕ κ τα λάθη της θα παραθέσω μια κουβέντα ενός φίλου μου βαζελου περυςι (υπόψην ειναι μέσα στα τσικο του βαζελου):
"Φιλε, βλεπεις να ερχεται η U20 σας για παιχνίδι στην Αθήνα,κ παθαίνεις πλάκα με την λειτουργία της κ την οργάνωση της. Πραγματικα έχετε ξεφύγει απο τα ελληνικά δεδομένα "

Αυτό εμένα μου φτάνει. Οςο για τα λάθη της ΠΑΕ, τα καπελώματα κτλ αυτα ειναι καφενειακες κουβέντες...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Για το ερώτημα του Sera4:

Οι μοναδικές φορές που η παε λειτούργησε οργανωμένα (με τα όποια λάθη και αστοχίες, αλλά οργανωμένα) είναι δύο:
α) Με Άρνεσεν, η οποία διακόπηκε βιαίως με την έλευση του κυρ Νίκου (!)
β) Με Ίβιτς και Μίχελ όπου η μία από τις αποτυχημένες μεταγραφές ήταν επιλογή του ΓΣ από το FM (Τιαμ) και διακόπηκε λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς ΓΣ και ΙΣ στον προπονητή.

Μπορούμε να ξεχάσουμε (άμα έτσι βολεύει) το άσχετο από ποδόσφαιρο golden boy, την αδυναμία λειτουργίας τεχνικού τμήματος με αποτέλεσμα να φορτωθούμε τα σαπάκια του γιου του Στέφενς, τον "ποδοσφαιράνθρωπο" φραγκούλη που εισηγήθηκε για προπονητή και εισακούστηκε, τον κυνηγό χαρτζηλικίου βούκιτς και άλλα χαριτωμένα...

ΥΓ Κάποτε πριν χρόνια, επί γούμενου ακόμα, υπήρχε φόρουμ της παε όπου έγραφε και ο κυρκυρ. Εκείνος τουλάχιστον είχε το θάρρος να υπογράφει με το όνομά του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”