Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:Δεν πρεπει να αποδοθούν καποτε ευθύνες σε στελεχη που ειναι χρονια στην ομαδα για τις σοβαρες ελλειψεις που εμφανιζουμε σε επιπεδο οργάνωσης του αγωνιστικου τμηματος? Δλδ ο τεχν διευθυντης και ο κοουτς φταινε για ολα?
ΟΚ ο ορος σκουπα ειναι σχημα καθ υπερβολή. Αλλα αν παρατηρηθουν παλινωδίες του τυπου ζησης βρυζας, τοτε κατι δεν παει καλα στην ομαδα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα ο προϊστάμενος του αγωνιστικού τμήματος είναι ο τεχνικός διευθυντής, αυτός είναι υπεύθυνος για τη στελέχωση επιτόπου και τη σωστή λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος.
Αν εξαιρέσεις το αγωνιστικό, όλα τα άλλα τμήματα στην ομάδα είναι έτη φωτός μπροστά
Το τεχνικο διευθυντη ποιος τον επιλεγει?

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η διοίκηση
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ποσες λαθος επιλογες τεχν. διευθ. μετραμε?

Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

renegade έγραψε:Αυτό με τη σκούπα είναι πάντα της μόδας
Και τα πλακάκια. Σημαντική παράμετρος
renegade

Gospi έγραψε:Ποσες λαθος επιλογες τεχν. διευθ. μετραμε?

Δεν ξέρω, για πες
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ουτε εγω ξερω για να ειμαι ειλικρινης.
Γτ δεν ξερω αν φταινε οι τεχν. διευθυντες ή καποιος αλλος για τις λαθος επιλογες.
Μεχρι τωρα παντως εχουμε παραιτησει/εχουν παραιτηθει οι βρυζας, τσιστιακοφ, αρνεσεν, μιχελ, μπρανκο.
Ο Μιχελ πιστωνεται τους τιτλους αλλα κι αυτος εφυγε αδοξα.
Αν λοιπον ολοι οι τεχνικοι διευθυντες της εποχης Σαββιδη εφυγαν ως αποτυχημενοι καποιος πρεπει να φταιει γι αυτο.
Δλδ οταν ο προπονητης αποδεικνυεται αποτυχημενος την ευθυνη την παιρνει ο τεχν. διευθυντης
Οταν ο τ.δ. αποδεικνυεται λαθος την ευθυνη ποιος την παιρνει?
Αληθεια στην διοικηση της ΠΑΕ ποιο στελεχος ξερει ποδόσφαιρο? Ποιος εχει τις αναγκαιες και απαραιτητες γνωσεις για να επιλεξει τεχνικούς διευθυντες και λοιπα στελεχη του ποδοσφαιρικού τμηματος? Ποιος ειναι ο τεχνοκρατης μας σε θεματα ποδοσφαιρου και οργανωσης ποδοσφαιρικου τμήματος?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Είμαι της άποψης να έχεις δυνατό-συγκεντρωτικο προπονητή που να κανονίζει τα πάντα. Φοβάμαι διαχρονικά τη διάσταση απόψεων προπονητή-τ.δ . Γενικά νομίζω Η θέση του τδ είναι ψιλομουφα,τσαμπα λεφτά.

Ίσως κάνω λάθος
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

Gospi έγραψε:Ουτε εγω ξερω για να ειμαι ειλικρινης.
Γτ δεν ξερω αν φταινε οι τεχν. διευθυντες ή καποιος αλλος για τις λαθος επιλογες.
Μεχρι τωρα παντως εχουμε παραιτησει/εχουν παραιτηθει οι βρυζας, τσιστιακοφ, αρνεσεν, μιχελ, μπρανκο.
Ο Μιχελ πιστωνεται τους τιτλους αλλα κι αυτος εφυγε αδοξα.
Αν λοιπον ολοι οι τεχνικοι διευθυντες της εποχης Σαββιδη εφυγαν ως αποτυχημενοι καποιος πρεπει να φταιει γι αυτο.
Δλδ οταν ο προπονητης αποδεικνυεται αποτυχημενος την ευθυνη την παιρνει ο τεχν. διευθυντης
Οταν ο τ.δ. αποδεικνυεται λαθος την ευθυνη ποιος την παιρνει?
Αληθεια στην διοικηση της ΠΑΕ ποιο στελεχος ξερει ποδόσφαιρο? Ποιος εχει τις αναγκαιες και απαραιτητες γνωσεις για να επιλεξει τεχνικούς διευθυντες και λοιπα στελεχη του ποδοσφαιρικού τμηματος? Ποιος ειναι ο τεχνοκρατης μας σε θεματα ποδοσφαιρου και οργανωσης ποδοσφαιρικου τμήματος?
Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι δεν φταίει κανένας καθώς αν στο πρωτο γκολ του Άγιαξ στη Τούμπα είχε υποδειχθεί ο παίκτης τους σε θέση οφ σάιτ και στο ματς με την Σλόβαν μας είχε δοθεί το πέναλντι πάνω στον Αουγκούστο τώρα θα ήμασταν αν όχι στους ομίλους του Ch.L. τότε σίγουρα σε αυτούς του E.L. και θα λέγαμε τελείως διαφορετικά πράγματα ακόμα και εδώ μέσα!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τοτε κακως εγινε (αν εγινε) δεκτη η παραιτηση Μπρανκο και κακως ακουγονται φημες για επιστροφη ζηση βρυζα στην ομαδα.

renegade

Υποτίθεται ότι οι ομάδες οι οποίες δεν έχουν τον προπονητή σε ρόλο και τεχνικού διευθυντή το κάνουν για να αποφύγουν αυτό που εμείς φέτος δεν καταφέραμε να αποφύγουμε... Να μην ξεκινάει δηλαδή η ομάδα από το μηδέν σε περίπτωση που ο προπονητής φύγει.

Υγ ομίχλ σίγουρα μόνο αποτυχημένος δεν μπορεί να θεωρηθεί με δύο double στην πλάτη του
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ναι αλλα φαγωθηκε διοτι μια μεριδα αρδ δεν τον γουσταρε...
κι αυτο ειναι το ανησυχητικο τελικα. Πως το πιο πετυχημενο στελεχος φαωωθηκε ενω εκανε εξαιρετικη δουλεια, μονο κ μονο επειδη δεν εκανε χατηρια στους αρδ.
Αν δεν ειναι αυτο παθογενεια για μια ΠΑΕ τοτε ποιο ειναι?

renegade

Ομίχλη δεν φαγώθηκε... Τουλάχιστον μέχρι τα παιχνίδια με την Μπρατισλάβα ήταν στο payroll του Σαββίδη.
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

Gospi έγραψε:Τοτε κακως εγινε (αν εγινε) δεκτη η παραιτηση Μπρανκο και κακως ακουγονται φημες για επιστροφη ζηση βρυζα στην ομαδα.

Ναι κακώς έγινε δεκτή η παραίτηση (αν έγινε δεκτή) χωρίς να σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακές οι φήμες περί Βρύζα (τώρα το διαβάζω για πρώτη φορά) σε περίπτωση απομάκρυνσης του Μπράνκο.
Ο Βρύζας τηρουμένων των αναλογιών έκανε παπάδες την εποχή που ήταν Τ.Δ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Ομίχλη δεν φαγώθηκε... Τουλάχιστον μέχρι τα παιχνίδια με την Μπρατισλάβα ήταν στο payroll του Σαββίδη.
Ως τι? Παραιτηθηκε από την θεση του τ.δ.στην οποια αποδειχθηκε πολυ χρησιμος και ικανος για να αναλάβει ο Μπρανκο που οπως δειχνουν ολα δεν τα καταφερε να ανταποκριθει στον ρολο.
Το να τον κρατησε ως εξωτερικο συμβουλο ο Ιβαν δεν μου λεει κατι.
Στη θεση που αποδειχθηκε ικανοτατος, αυτη τη στιγμη ειναι αλλος και πολυ πιθανον συντομα να ειναι καποιος χειροτερος (τον βρυζα τον θεωρω ότι χειροτερο εεχει περασει απο τον ΠΑΟΚ αλλα δεν θα επεκταθω γτ ειναι προσωπικη εκτιμηση και μονο).

Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι, ήρθε η ώρα της ριξης.
Αρκετά τον ανεχτηκαμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”