20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 »

Στα τέλη της ποδοσφαιρικής του καριέρας η σημαία Πάμπλο Γκαρσία έπεσε στον Δώνη.
Η μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας μας, ο Μπερμπάτοφ έπεσε στον τρελο-Τούντορ.
Ο τεράστιος Αντρέ για κακή μας τύχη έπεσε στον Αμπέλ.

Είπαμε άσπρο και μαύρο.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Εγώ απορώ με όλους εσάς που είδατε πως ο Βιερίνια δεν μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά...Που το είδατε αυτό ρε παιδιά??Πέρσι??Ποιος πρόσφερε πέρσι???Ο Μάτος??Ο Βαρέλα που θυμήθηκε τα παλιά λάθη που έκανε??Ο Καντουρι που δεν υπήρχε πουθενά?Ο Μαουρίσιο που τον ξανακάλεσαν τώρα?Ποιος ήταν καλός?Ο Ιγκανσον που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο.Ο Ακπομ που έβλεπε το γκολ με τηλεσκόπιο?Ο Ζαμπά?Ο Αγκούστο?Ποιος ήταν καλός πέρσι εκτός από τον Μίσιτς??6 γκολ και 3 ασίστ με 1 γκολάρα με τον Παναθηναικό...και αυτά σε μια χρονιά που όπως λέτε ήταν ανύπαρκτος και μετά από τραυματισμό...που δεν τα πήγαινε καλά με τον προπονητή που έπαιξε σε 3 διαφορετικές θέσεις μπροστά που που που...Να σας θυμίσω πως την χρονιά του πρωταθλήματος που ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας είχε 6 γκολ και 4 ασίστ, ναι σε άλλη θέση με πολλά περισσότερα παιχνίδια όμως και χωρίς τραυματισμό...για να ξέρουμε τι λέμε...ΜΙα χαρά χωρούσε στο ρόστερ...όλα τα άλλα είναι για λαική κατανάλωση..
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Αρχηγέ καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική καριέρα σου.Ελπίζω αφού κρεμάσεις τα παπούτσια σου οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4

Δημοσίευση από ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 »

Συμφωνώ απόλυτα ότι μπορούσε να προσφέρει πάρα πολύ αγωνιστικά, σε επιλεγμένα παιχνίδια
και χρόνο συμμετοχής και το ακόμα σπουδαιότερο η παρουσία του μέσα στα αποδυτήρια.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Τίποτα δεν ξέρω, όλα τα υποθέτω.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας αυταρχικός άνθρωπος, εγωιστής σε μεγάλο βαθμό και πολύ πεισματάρης. Φυσικά είναι και επιχειρηματίας, μέγαλοεπιχειρηματίας. Έγραψα ξανά ότι δεν πιστεύω να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ τόσο ενεργά, τόσο καθημερινά όσο φανταζόμαστε. Δεν πιστεύω ότι παίρνει τηλέφωνο στον τάδε παίκτη ή στον δείνα παίκτη για να του πει να κάνει υπομονή, ή θα τα βρούμε μην ανησυχείς κ.ο.κ. Τουλάχιστον όχι πια, ίσως κάτι τέτοιο να γινόταν τα πρώτα χρόνια και αυτό γιατί τότε βρισκόταν πολύ πιο συχνά στην Θεσσαλονίκη. Αν τώρα κάτι τέτοιο συμβαίνει από το παιδί του, τον γιό του, δεν με απασχολεί, ας ασχοληθεί ο μπαμπάς του. Ο Ιβάν τα τελευταία χρόνια πικράθηκε πολύ, από την πολιτεία, από την δικαιοσύνη, από την πλήρη αδιαφορία για τις επενδύσεις του, από τα βαθιά σαθρό Ελληνικό κράτος. Ίσως σε μερικά ζητήματα να έφταιξε και ο ίδιος, σε κάθε περίπτωση όμως το αθηνοκεντρικό και μόνο κατεστημένο του φέρθηκε άθλια. Στην πίκρα του επάνω άρχισε να γυρνά από πόλη σε πόλη και όπου έβρισκε την αποστολή του ΠΑΟΚ, φιλούσε και αγκάλιαζε όποιον έβρισκε μπροστά του. Ο Ιβάν μετά την κατάκτηση του double λυτρώθηκε. Αποφάσισε με ψύχραιμη ματιά πια να φέρει σε οικονομική ισορροπία τον ΠΑΟΚ. Αποφάσισε να μην τον παρασύρει πλέον ο πληγωμένος του εγωισμός. Αποφάσισε να στήσει σε στέρεες βάσεις την επιχείρηση του - λάβετε υπ' όψη σας παρακαλώ την εκτίμηση μου, ότι ναι μεν ο Ιβάν βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν μια από τις επιχειρήσεις του τον ΠΑΟΚ αλλά με μεγάλη δόση συναισθηματισμού -. Στα πλαίσια αυτά έδωσε και τις κατευθυντήριες οδηγίες. Ανώτερο συμβόλαιο χ χιλιάδες ευρώ, ανώτερη αγορά ψ χιλιάδες ή εκατομμύρια ευρώ. Περιπτώσεις που πιστεύετε ότι χρειάζεται υπέρβαση απαιτείται έγκριση. Βέβαια ο ΠΑΟΚ γεννήθηκε στις 19/7/2020, προϋπήρχε με ανειλημμένες υποχρεώσεις και συμβόλαια, μερικά εκ των οποίων δένουν χειροπόδαρα την διοίκηση. Στα ήδη υπάρχοντα συμβόλαια και στις ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ υπήρχε η ίδια γραμμή. Προτείνετε μειώσεις και όποιος θέλει εκεί βέβαια που μπορείτε σεβόμενοι την προγενέστερη υπογραφή μας. Φημολογείται ότι δεν εφάρμοσε οριζόντια περικοπή, φημολογείται ότι καθ' υπέρβαση πρότεινε στον Βιερίνια 900000ε σχεδόν διπλάσια αμοιβή από την χ ανώτερη αμοιβή.

Ο Αντρέ Βιερίνια είναι ένας νέος άνθρωπος, ένας πολύ καλός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έβαλε πολύ συναίσθημα και αυτός στην επαγγελματική του σχέση με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια ανήκει και αυτός στη γενιά του νέου συστήματος που γεννά τραγουδιστές, ηθοποιούς, μοντέλα, ποδοσφαιριστές, μυαλοπώλες και χίλια άλλα είδη φυγόπονων, απαίδευτων, χρηματολάγνων νέων και νεανίδων που για έναν αδιανόητο λόγο απαιτούν τον ουρανό με τ' άστρα και αν είναι δυνατόν μέχρι τα 30 τους χρόνια. Διευκρινίζω, ανήκει σε αυτή τη γενιά, ιδέα δεν έχω για τον χαρακτήρα του νέου. Εκτιμώ όμως ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπόρεσε να διαχειρισθεί την τόσο μεγάλη λατρεία και δόξα που του πρόσφερε Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Ένα είδος αποθέωσης, που θα ξελόγιαζε έναν σοφό όχι ένα νέο άνθρωπο χωρίς στιβαρό υπόβαθρο. Και με την απειρία του αυτή, μάλλον αντέδρασε άκομψα και βεβιασμένα στην πρώτη οικονομική πρόταση της διοίκησης, καθώς θεωρούσε ότι αυτός που τόσο λατρεύτηκε άξιζε επιβράβευση και όχι μείωση της αμοιβής του. Όταν αντιλήφθηκε ότι η διοίκηση του έστελνε άλλο μήνυμα και μάλιστα όταν είδε στην πράξη την νέα τάξη πραγμάτων, πραγματικά όπως λέει έκανε τα πάντα να προσεγγίσει (κάνοντας στην άκρη το εγώ του), αλλά τότε έπεσε επάνω στο εγώ ενός άλλου προϊόντος του νέου συστήματος. Του συστήματος εκείνου που δημιουργεί επιχειρηματίες που διοικούν αυταρχικά, χωρίς μεγάλες εμπειρίες στο management, που έχουν ανάγκη να διοικούν λίγο απολυταρχικά.
Κρίμα. Τέλος πάντων.

ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΦΩΝΟΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΕΥΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΥΡΡΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΔΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. Έχω υστεροβουλία Κύριοι, δεν είμαι αγνός. ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ.

Υ.Γ. Προσωπικά στεναχωρήθηκα περισσότερο για την αποχώρηση των φίλων Pilotos και Paokovios.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Στεναχωρήθηκα πολύ σήμερα, αλλά κάτι μου λέει ότι θα σε ξαναδώ με τα ασπρόμαυρα..εις το επανιδείν αρχηγέ.
proedros

xrisitsapa έγραψε:Στεναχωρήθηκα πολύ σήμερα, αλλά κάτι μου λέει ότι θα σε ξαναδώ με τα ασπρόμαυρα..εις το επανιδείν αρχηγέ.
Και εγώ αυτή την αίσθηση έχω...
proedros

xrisitsapa έγραψε:Στεναχωρήθηκα πολύ σήμερα, αλλά κάτι μου λέει ότι θα σε ξαναδώ με τα ασπρόμαυρα..εις το επανιδείν αρχηγέ.
Και εγώ αυτή την αίσθηση έχω...
2917

Δημοσίευση από 2917 »

κρίμα, ξανά

Ναι δεν ήταν ίδιος ο αρχηγός αλλά εδώ πρόκειται για τον Βιερίνια, θα έπαιζε λιγότερο, θα βοηθούσε με άλλους τρόπους που μετά την φυγή του Πέλκα δεν ξέρω ποιος μπορεί και γνωρίζει να κάνει μέσα στην ομάδα.

Κατά την γνώμη μου είχαμε 3 αποχωρήσεις σπουδαίων παικτών Τσούμπα-Μήτσος-Αντρέ που έγιναν κάπως άκομψα για την ομάδα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Obdulio έγραψε:
ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 έγραψε:Obdulio είναι τραγικό (για κάθε άνθρωπο) να μη μπορεί να κάνει πατέρα και κάποιον άλλο
εκτός από τον φυσικό του πατέρα, γιό του και κάποιον άλλο, αδερφό του και κάποιον άλλο.
Μακάριος αυτός που τα μπορεί.
Τραγική η έλλειψη αγάπης, είναι η προσωπική κόλαση του καθενός.
Εσείς να φιλάτε το χέρι του αφεντικού σας και να είστε περήφανοι γι' αυτό. Τι υπέροχος ηρωισμός
Εισαι ακριβως αυτο που δεν αντιπροσωπευει τον ΠΑΟΚτση.
proedros

Μόλις είπε ο Τσορμπατζογλιυ πως ο Βιερινια έκανε αντιπρόταση 600.000 και δεν πήρε πότε απάντηση...
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

proedros έγραψε:Μόλις είπε ο Τσορμπατζογλιυ πως ο Βιερινια έκανε αντιπρόταση 600.000 και δεν πήρε πότε απάντηση...
Από πού να προέρχεται άραγε αυτή η διαρροή για το πόσο κοστολογούσε η... σημαία το ΠΑΟΚτσηδηλίκι της στα 34 και υπό τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες;
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Βγαίνω απ τη ναφθαλίνη για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που τον αισθάνθηκα δικό μου.
Απ την πρώτη μέρα που σε είδα πιτσιρίκο με τη χαίτη , τη δρεπανιά του βιτόλο, την γκολάρα και την ασίστ με τη Φενέρμπαχτσε, τον αμήχανο αποχαιρετισμό στο ημίχρονο με τον Κοντρέρας, μέχρι την επιστροφή και την αποθέωση, πάντα πίστευα σε εσένα. Ήσουν αρχηγός, στηριζόμουν σε εσένα και δεν με απογοήτευσες ποτέ.
Μπορεί να μην συνέφερε να παραμείνεις, αλλά εγώ είμαι οπαδός κι όχι λογιστής.
Σου εύχομαι την καλύτερη τύχη και επιφυλάσσομαι για τον αποχαιρετισμό που σου αρμόζει.
Άβαταρ μέλους
Emprostisgisoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisgisoitrelamenoi »

Η ντροπιαστικότερη στιγμή στη «νέα εποχή».

Κηλίδα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Obdulio έγραψε:
proedros έγραψε:Μόλις είπε ο Τσορμπατζογλιυ πως ο Βιερινια έκανε αντιπρόταση 600.000 και δεν πήρε πότε απάντηση...
Από πού να προέρχεται άραγε αυτή η διαρροή για το πόσο κοστολογούσε η... σημαία το ΠΑΟΚτσηδηλίκι της στα 34 και υπό τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες;
ΚαλΑ ρε Obdulio ειλικρινα τι σε,κοφτει? Εμας μας ζοριζει το γεγονος αυτο. Εμεις νοιαζομαστε. Γιατι ειμαστε ισως ρομαντικοι ισως αισθηματιες(sic). Εσενα,ποιο,ειναι το ζορι σου? Ειπες αυτα που ειχες να πεις. Μικρη μειοψηφια εισαι γιατι κανεις τοσο θορυβο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”