Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Αν έρθουν ζαμπρανο καντουρι τώρα ποιον άραγε θα δηλώσουμε στα ευρωπαϊκά ματς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Λογικα καντουρι, ή οποιος ειναι πιο ετοιμος.
Αλλα μαλλον λεω καντουρι μιας και ο τσιμιροτ δεν ειναι και πολυ σιγουρο οτι θα μεινει.
Αλλα μαλλον λεω καντουρι μιας και ο τσιμιροτ δεν ειναι και πολυ σιγουρο οτι θα μεινει.
καλα σοβαρα τωρα αν παρουμε καποιον εστω.κ σημερα κ τον δηλωσουμε λεω.γω, θα τον βαλει την πεμπτη στο ματς με τους σουηδους; για κανεναν λογο. ειδικα στο πρωτο του ματς σαν προπονητης. με τους βασικους θα ξεκινησει.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ειπαμε να τον βαλει berry μεθαυριο.Αλλα σαν μια αλλαγη στον επαναληπτικο μπορει να παιξει.
inpaok
Τελειωμένη εδώ και ημέρες είναι η μεταγραφή του Ελ Καντουρί ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του.
Χθες ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο Μαροκινό έρχεται στην Ελλάδα ενώ την είδηση την επιβεβαιώνουν και ιταλικά ΜΜΕ που μιλούν για αγορά του ποδοσφαιριστή και επιβεβαιώνουν το INPAOK που έκανε αναφορά για τριετές συμβόλαιο με 500.000 ευρώ ετησίως και απόκτηση του από την Έμπολι με 1,2 εκατομμύρια ευρώ.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
O ελ καντουρι δεν λογίζεται ως ξένος,έχει βελγική υπηκοότητα.donpablo έγραψε:με σαχοβ ,ματος,ελ καντουρι,ενρικε,σαμπρανο εαν και εφοσον ο κολομβιανος δεν χωραει σαν ξενος αρα η παιρνουμε και τους δυο και καποιος ξενος αποχωρει η μαλλον παιρνουμε μονο τον μαροκινο
οποτε δεν καιγομαστε να παρουμε για τα παιχνιδια με τους σουηδους. ε κ αν δεν παιξει...κλαιν. το θεμα ειναι να ενισχυθουμε κ οχι ποιος θα δηλωθει
Ουτε οι μαροκινοι πιανουν θεσεις ξενουΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:O ελ καντουρι δεν λογίζεται ως ξένος,έχει βελγική υπηκοότητα.donpablo έγραψε:με σαχοβ ,ματος,ελ καντουρι,ενρικε,σαμπρανο εαν και εφοσον ο κολομβιανος δεν χωραει σαν ξενος αρα η παιρνουμε και τους δυο και καποιος ξενος αποχωρει η μαλλον παιρνουμε μονο τον μαροκινο
-
Πάρτε και Ελ Καντουρί να έχετε να βλέπετε. Και είναι πολλά.
https://www.youtube.com/results?search_ ... marssadpro
Απ' αυτά που έχω δει, είδα έναν παίχτη με τεχνική και φαντασία, όχι ιδιαίτερα γρήγορο, ικανό για το καλύτερο και το χειρότερο που πολλές φορές ψάχνει εξεζητημένες πάσες. Αυτά όλα βέβαια στην Ιταλία με πολύ στενά μαρκαρίσματα και οι αντίπαλοι φαίνεται να του δίνουν μια προσοχή παραπάνω.
https://www.youtube.com/results?search_ ... marssadpro
Απ' αυτά που έχω δει, είδα έναν παίχτη με τεχνική και φαντασία, όχι ιδιαίτερα γρήγορο, ικανό για το καλύτερο και το χειρότερο που πολλές φορές ψάχνει εξεζητημένες πάσες. Αυτά όλα βέβαια στην Ιταλία με πολύ στενά μαρκαρίσματα και οι αντίπαλοι φαίνεται να του δίνουν μια προσοχή παραπάνω.
Για τον επαναληπτικό λέω, τώρα φυσικά όχιberry έγραψε:καλα σοβαρα τωρα αν παρουμε καποιον εστω.κ σημερα κ τον δηλωσουμε λεω.γω, θα τον βαλει την πεμπτη στο ματς με τους σουηδους; για κανεναν λογο. ειδικα στο πρωτο του ματς σαν προπονητης. με τους βασικους θα ξεκινησει.
Μπορεί να τον πάρει αποστολή και να τον βάλει μετά το 3-0, έτσι για το μπιζ...berry έγραψε:καλα σοβαρα τωρα αν παρουμε καποιον εστω.κ σημερα κ τον δηλωσουμε λεω.γω, θα τον βαλει την πεμπτη στο ματς με τους σουηδους; για κανεναν λογο. ειδικα στο πρωτο του ματς σαν προπονητης. με τους βασικους θα ξεκινησει.

[youtube]3HbAM6d4zbk[/youtube]sourmenetes έγραψε: Τα βιντεο δειχνουν πολυ θετικα στοιχεια και ειναι απο ενα παιχνιδι.Δεν εχει καλυτερες στιγμες.
Φαινεται αρκετα ολοκλρωμενος και θεωρω πως εχει αυτο το σκληρο που ψαχναμε στη μεσοαμυντικη γραμμη
παίδες μου αυτά ειναι γούστα..πολύ οφ τόπικ επαιξε ελπίζω το αγαπημένο μας θρέντ να μείνει οσο γίνεται πιστό στις μεταγραφες
αν έρθει αυτη η παικτούρα ο Κολομβιανός θα μαστε σούπερ..
σκέφτομαι αξονα με Ρει- Ζαμπράνο-Τορρες-Ελ-Καντουρι-Πρίγιο (αν με το καλό έρθουν φυσικά οι 2 λατινοι)
και αναρωτιέμαι ποια ομάδα είχε ποτε καλυτερο αξονα απο αυτη που παμε να στήσουμε
ο Ζαμπράνος σκυλος πολέμου
ο Τόρρες σκυλί αηταγο
ο Ελ καντουρι σκυλος μαύρος
ο Πρίγιο σκυλός κοτσιδάτος
με αυτή τη σκέψη δεν μπορώ παρά να πιστέψω οτι ολοι αυτοί και οι υπόλοιποι μαζί με τον αρχι-σκυλά Λουτσέσκου
θα ναι ολοι μαζί τον Μαιο σε σκυλάδικο να γιορτάζουνε ντάμπλ
(μικρό οφ τοπικ)
οσο για τον Λουτσέσκου μόνο που έγινε η κινηση τόσο νωρίς συνδυαστικά με την Επο την χορηγια και τις ηχηρές μεταγραφές μου δείχνει πόσο πολύ το θέλει ο Ιβαν φέτος, μόνο αυτό
απάνω τους

αν έρθει αυτη η παικτούρα ο Κολομβιανός θα μαστε σούπερ..
σκέφτομαι αξονα με Ρει- Ζαμπράνο-Τορρες-Ελ-Καντουρι-Πρίγιο (αν με το καλό έρθουν φυσικά οι 2 λατινοι)
και αναρωτιέμαι ποια ομάδα είχε ποτε καλυτερο αξονα απο αυτη που παμε να στήσουμε
ο Ζαμπράνος σκυλος πολέμου
ο Τόρρες σκυλί αηταγο
ο Ελ καντουρι σκυλος μαύρος
ο Πρίγιο σκυλός κοτσιδάτος
με αυτή τη σκέψη δεν μπορώ παρά να πιστέψω οτι ολοι αυτοί και οι υπόλοιποι μαζί με τον αρχι-σκυλά Λουτσέσκου
θα ναι ολοι μαζί τον Μαιο σε σκυλάδικο να γιορτάζουνε ντάμπλ
(μικρό οφ τοπικ)
οσο για τον Λουτσέσκου μόνο που έγινε η κινηση τόσο νωρίς συνδυαστικά με την Επο την χορηγια και τις ηχηρές μεταγραφές μου δείχνει πόσο πολύ το θέλει ο Ιβαν φέτος, μόνο αυτό
απάνω τους

- SplashBro22
4-1-2-3 Λουτσεσκου
Rey
Leveque Crespo Zambrano Matos
Torres
El Kaddouri Biseswar
Mak Prijovic Vierinha (αν δεν κάνει την ντίβα)
ΓΚΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Rey
Leveque Crespo Zambrano Matos
Torres
El Kaddouri Biseswar
Mak Prijovic Vierinha (αν δεν κάνει την ντίβα)
ΓΚΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ