5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Καμια απορια γιατι αυτός ο τοπος συνεχίζει και ψηφίζει οικογένειες και δημοκρατίες νέες...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλησπερα σας. Να κανω και γω μερικες ερωτησεις.
1. Ποιος απο εμας ειναι σιγουρος για το τι ακριβως εχει γινει με Βαρελα;
2. Ποιος απο εμας θα αφηνε το παιδι του να παιζει στον ΠΑΟΚ, αν το ζητουσε η Μπενφικα?
3. Ειμαστε σιγουροι οτι ο Βαρελα ζητησε να ανανεωθει το συμβολαιο του και να παει πακετο με το συμβολαιο του μικρου?
4. Ειμαστε σιγουροι οτι ο Βαρελα δεν προσπαθησε να παρει περισσοτερα χρηματα η ομαδα, απο τη μεταγραφη του μικρου?
Εγω δεν ειμαι σιγουρος για κανενα απο τα παραπανω ερωτηματα. Για 2 πραγματα ειμαι σιγουρος. Για το οτι καποτε ο Βαρελα επαιζε με αυταπαρνηση για τη φανελα της ομαδας και για την ανθρωποφαγια των ΜΜΕ.
Δε θελω να τον υπερασπιστω. Αν εκανε βλακεια καλως ηταν εκτος ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Η απάντηση είναι απλή
Αυτός που τον έθεσε εκτος ομάδος.
Ο Ιβάν
Ο Ιβάν είναι σίγουρος
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

DamoN έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:
DamoN έγραψε:Μπράβο για σήμερα . Σίγουρα το έκανες για τον λουτσεσκου . Από μόνος σου σιγά μην το σκέφτηκες . Έστω και ετσι
Τι έκανε φίλε;
Ήταν αξιοπρεπέστατος χωρίς δείγμα σταρχιδισμου.μέλος της ομάδας σαν να μην έλειψε μια μέρα.
Έκανε μαλακια χοντρή , αλλά δεν έδειξε σε κανένα σημείο αδιαφορία ξέροντας ότι χαιρετάει και ενώ η ομάδα τον πέταξε έξω.. Και όπως είπα αυτή η στάση του λογικά είναι νίκη λουτσεσκου γιατί δεν τον έχω για τύπο πο υνα καταλαβε το λάθος του ή έστω να μετάνιωσε.[/quo

Μαζί σου
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ειναι ενα πραγμα η προσφορα του Βαρελα στην ομαδα την 6ετια (αναμφισβητητη) ειναι αλλο πραγμα η συμπεριφορα του προς την ομαδα και τον Ιβαν (ΚΥΡΙΩΣ) στο θεμα του γιου του. Και δεν μιλαω για την επιλογη Μπενφικα. Πολυ καλα εκανε αν εκρινε οτι ειναι καλυτερο για τον γιο του. Για τον τροπο μιλαω
Οπως και να εχει και αγωνιστικα δεν υπαρχει κατι να εξετασουμε.
Ας περασουν 2 μηνες να φυγει απο την ομαδα και για την αγωνιστικη προσφορα του θα μνημονευεται οπως πρεπει. Κανεις δεν θα του το στερησει.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

black_star_ninja έγραψε:Καλησπερα σας. Να κανω και γω μερικες ερωτησεις.
2. Ποιος απο εμας θα αφηνε το παιδι του να παιζει στον ΠΑΟΚ, αν το ζητουσε η Μπενφικα?
3. Ειμαστε σιγουροι οτι ο Βαρελα ζητησε να ανανεωθει το συμβολαιο του και να παει πακετο με το συμβολαιο του μικρου?
4. Ειμαστε σιγουροι οτι ο Βαρελα δεν προσπαθησε να παρει περισσοτερα χρηματα η ομαδα, απο τη μεταγραφη του μικρου?
Εγω δεν ειμαι σιγουρος για κανενα απο τα παραπανω ερωτηματα. Για 2 πραγματα ειμαι σιγουρος. Για το οτι καποτε ο Βαρελα επαιζε με αυταπαρνηση για τη φανελα της ομαδας και για την ανθρωποφαγια των ΜΜΕ.
Για να πει ο Ιβάν να μείνει εκτός κάτι θα ξέρει περισσότερο, δεν συμφωνείς? Ο Λουτσέσκου για να τον χρησιμοποιήσει ζήτησε άδεια από Ιβάν. Νομίζω αυτό τα λέει όλα.
Ότι και να κάνει ο Βαρέλα στον αγωνιστικό χώρο, και ο κορυφαίος να είναι δεν πρόκειται να τον εκθειάσω προσωπικά γιατί είναι μικρός άνθρωπος χωρίς ηθικές αξίες. Όταν μια ομάδα σου δίνει ύδωρ και ζεις μια πλουσιοπάροχη ζωή ωφείλεις να εκτιμάς. Αν δεν εκτιμάς τότε δεν εισπράττεις και εκτίμηση. Ο βαρέλα θα φύγει από τον ΠΑΟΚ και θα μείνουν τα τελευταία γεγονότα. Ο ίδιος το έκανε ο ίδιος θα το υποστεί.
:pano:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

«Ένιωσα όπως την πρώτη φορά που ήρθα και έπαιξα για τον ΠΑΟΚ. Έχω τόσα πολλά συναισθήματα γι' αυτό το κλαμπ, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, για εμένα είναι ότι καλύτερο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που έκαναν την επιστροφή μου πραγματικότητα».
Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον πλησίασε καθώς φαινόταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένος: «Ναι, έκλαψα, επειδή εγώ από αυτό ζω, από το να παίζω ποδόσφαιρο. Όλο αυτό το διάστημα υπέφερα, αλλά πάντα πίστευα πως θα επιστρέψω πίσω στην ομάδα. Πίστευα στον προπονητή και στα όσα μπορεί να κάνει για εμένα. Δούλευα σαν τρελός για να είμαι πανέτοιμος όταν και αν με καλούσαν να επιστρέψω πίσω. Ήμουν σωματικά εκτός ΠΑΟΚ, αλλά ψυχικά ήμουν πάντα εδώ».

Όσο για το τί του είπε πριν και μετά το τέλος του παιχνιδιού; «Μου είπε να παίξω όπως όταν πρωτοήρθα στην ομάδα. Μου είπε πως γνωρίζει ότι έχω κατακλυστεί από συναισθήματα, αλλά πρέπει να παίξω το ποδόσφαιρό μου, να το ευχαριστηθώ. Ξέρω τι μπορείς να κάνεις. Και αυτό έκανα μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα πλέον μπορεί να συγκριθεί με αυτή που είχαμε όταν ήρθα. Πλέον είμαστε καλύτεροι και αυτό το βλέπουν. Για μένα ήταν εύκολο να παίξω γιατί όλοι καταλαβαίνουμε τα θέλω του προπονητή. Μετά το παιχνίδι δεν μου είπε κάτι...».

Σε ερώτηση για το θέμα που δημιουργήθηκε στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ με αφορμή εκείνον, δήλωσε: «Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό, γιατί είναι παρελθόν, δεν χρειάζεται να μιλάμε για το παρελθόν, αλλά πρέπει να κοιτάμε το μέλλον. Το μέλλον ήθελε να είμαι εδώ σε αυτό το παιχνίδι. Ζω το παρόν, δεν ξέρω τι θα μας φέρει το μέλλον. Ελπίζω να μείνω στην πρώτη ομάδα, αν όχι δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί αγαπώ αυτή την ομάδα και καταλαβαίνω τι έγινε. Το αποδέχομαι. Ποτέ δεν θα πω κακό λόγο για τον ΠΑΟΚ και τα άτομα που δουλεύουν σε αυτόν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, το καταλαβαίνω και το δέχομαι».

Μιλώντας για τα ματς με τη Μαρσέιγ και τη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση του ΠΑΟΚ, ο Βαρέλα τόνισε: «Υποστήριζα και υποστηρίζω την ομάδα πάντα. Και σε αυτά τα παιχνίδια θα τους υποστηρίζω. Πρέπει να πιστέψουν πως μπορούν να προκριθούν επί της Μαρσέιγ. Σε αυτά τα ματς πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου. Έφτασες ως εκεί με πάθος και προσπάθεια. Τώρα πρέπει να πιστέψεις πως μπορείς να πετύχεις αυτό το... όνειρο για το κλαμπ και την πόλη. Όλοι το γνωρίζουν αυτό και θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση.

Κλείνοντας, στάθηκε στους συμπαίκτες του, σε ερώτηση για τον αν έπαιξε και για τον τραυματία Μιχαηλίδη:«Για τον Μιχαηλίδη, τον Μιχάι, τον Κρέσπο. Είναι παίκτες που είναι σημαντικοί για την ομάδα και έχουν δώσει τα πάντα σε όσα ματς αγωνίστηκαν. Είμαστε όλοι μαζί. Όσο ήμουν εκτός μου έστελναν μηνύματα, με υποστήριζαν, μιλούσαμε. Και αυτό είναι ο ΠΑΟΚ! Είμαστε οικογένεια και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις δύσκολες στιγμές».
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Photis έγραψε:
Για να πει ο Ιβάν να μείνει εκτός κάτι θα ξέρει περισσότερο, δεν συμφωνείς? Ο Λουτσέσκου για να τον χρησιμοποιήσει ζήτησε άδεια από Ιβάν. Νομίζω αυτό τα λέει όλα.
Ότι και να κάνει ο Βαρέλα στον αγωνιστικό χώρο, και ο κορυφαίος να είναι δεν πρόκειται να τον εκθειάσω προσωπικά γιατί είναι μικρός άνθρωπος χωρίς ηθικές αξίες. Όταν μια ομάδα σου δίνει ύδωρ και ζεις μια πλουσιοπάροχη ζωή ωφείλεις να εκτιμάς. Αν δεν εκτιμάς τότε δεν εισπράττεις και εκτίμηση. Ο βαρέλα θα φύγει από τον ΠΑΟΚ και θα μείνουν τα τελευταία γεγονότα. Ο ίδιος το έκανε ο ίδιος θα το υποστεί.
Συμφωνω οτι ξερει περισσοτερα ο Ιβαν. Γιαυτο ο Βαρελα επανηλθε. Αρα εμεις πρεπει ή οχι να στηριξουμε την επιλογη Λουτσεσκου-Ιβαν; Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εμεις δεν ξερουμε τι εγινε και δεν μπορουμε να βγαλουμε συμερασματα. Πως ξερεις πχ τι εκτιμησε και τι οχι; αυτο ηθελα να πω γενικα. Οτι τον εχουμε κρεμασει στα σχοινια βασισμενοι σε οτι εγραψαν τα ΜΜΕ για την αποπομπη του. Οντως κατι εγινε. Δεν ξερουμε ομως τι ακριβως εγινε και γιατι τελικα τιμωρηθηκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black_star_ninja την Τρί 22 Μαρ 2022, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Photis έγραψε:
Μαζί σου αλλά κ για να πει ο Ιβάν να γυρίσει που ξέρει περισσότερο ίσως δέν έγιναν όλα αυτά που ακουστηκαν σε αυτό το βαθμό. Δεν νομίζω ότι ο Ιβάν χαρίζεται τόσο ευκολα
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δεν είναι τραγικό, ή ακραία η θέση κάποιων να μην ήθελαν την ενεργοποίηση του.
Σεβαστή και η θέση κάποιων που λέει ότι πληρώνεται αδρά, ο προπονητής τον ζήτησε, ο πρόεδρος συμφώνησε άρα καλώς έγινε.
Εγώ θα σταθώ απέναντι στην όποια ανθρωποφαγία όπως την εννοούμε. Δηλαδή την ευκολία να χαρακτηρίζουμε και να στιγματιζουμε.
Όπως επίσης και στην λογική να βγούμε νικητές με όποιο κόστος.
Λεπτές γραμμές και ισορροπίες.

Για άλλη μια φορά θα αναφέρω ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στηρίχτηκε στην αρχή της χρονιάς σε υπέρμετρο βαθμό όταν πολλοί φωνάζαμε ότι πρέπει να πάρουν χρόνο κι άλλοι.
Τέλος εφόσον προπονητής και ο άμεσα θιγόμενος δηλαδή ο περήφανος μας πρόεδρος συμφώνησαν να επιστρέψει τότε καλώς ενεργοποιήθηκε και μάλιστα με επιτυχία.
Οι σημερινές του δηλώσεις δίνουν περισσότερους πόντους στον οργανισμό του ΠΑΟΚ από ότι στον ίδιο. Ας δούμε και την διπλανή περίπτωση Μήτρογλου.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Doomlord4 έγραψε:Η απάντηση είναι απλή
Αυτός που τον έθεσε εκτος ομάδος.
Ο Ιβάν
Ο Ιβάν είναι σίγουρος
Άρα στηριξε την απόφαση του Ιβαν που τον δέχτηκε πίσω και άσε τις νέες δημοκρατίες για τους ψηφοφόρους της
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Καμία ελπίδα
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Αν ο Βαρελα έχει προσβάλει κάποιον με την συμπεριφορά του αυτός είναι ο Σαββίδης που του έχει προσφέρει τα πάντα.
Αν, λοιπόν, ο άμεσα θιγομενος αποφάσισε να δώσει την συγκατάθεση του για επανένταξη, δεν μας πέφτει λόγος.
Δεν θα γίνουμε "βασιλικοτεροι του βασιλέως".
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αππα πααα, ούτε βασιλικοτεροι ούτε γιουσουφάκια
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δηλαδή τον Ιβάν προσωπικά προσέβαλε,όχι τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του
Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”