21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Όσο αδυναμία του είχα, τόσο μετά τον αποκλεισμο με τον Αγιαξ με απογοητεύει κάθε αγώνα και περισσότερο. Πάλι καλά που σήμερα δεν ήμουν γήπεδο και τον αγώνα τον είδα σε καφε. Δεν έχω κράξει ποτε ποδοσφαιριστή που φορά τα ασπρόμαυρα με τον δικέφαλο στο στήθος με εξαίρεση τον 14 στον τελικό με τον βαζελο που χάσαμε 4-1. Σήμερα θα τον έκραζα και άσχημα καθώς όπως φάνηκε από το γυαλί ήταν προκλητικά αδιάφορος σε σημείο που να σε προβληματίζει αν θέλει να το δείξει κιολας. Χαλαρότητα σε σημείο προκλητικό ενώ ο αγώνας είναι στο γκολ και έχει μπει φρέσκος. Πρέπει να τραβηχτεί αυτί νομίζω. Κρατάω μία πισινή μήπως από το γήπεδο φαίνονταν διαφορετικά τα πράγματα αν και δεν το νομίζω.
-
john4serres
Αδιάφορος, πάλι. Τα 'χω πάρει μαζί του.
Φέρε πρόταση να έρθει κανένας σοβαρός επαγγελματίας.
Φέρε πρόταση να έρθει κανένας σοβαρός επαγγελματίας.
-
Grigorios_PAOK
Μακάρι να έχω άδικο αλλά μου δίνει την εντύπωση πως με τον κοουτς έχουν διαφορετική αντίληψη για το παιχνιδι
Ποσο χάλια φέτος ρε αφανα. Βουντού σου έχουν κανει;;; Από το Αμστερνταμ και μετά δεν έχεις δώσει ούτε ένα ποιοτικό 5λεπτο.
Πολύ κριμα...
Πολύ κριμα...
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Για αλλαγή και αυτός και ο Πέλκας τουλάχιστο ο δεύτερος τρέχει.
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ο Bise δεν είναι για να τρέχει και να μπουκάρει. Είναι για να δίνει πάσες - κλειδιά όπως αυτή στον Πέλκα που κέρδισε το πέναλτυ. Το ξέρουμε ότι δεν πιέζει και δεν μαρκάρει γι αυτό η καλύτερη θέση που μπορεί να παίξει είναι πίσω από το φορ. Όταν παίζει αριστερά ο Γιαννούλης δεν πολυανεβαίνει.
Εγώ δεν θα έβγαζα Μπισε, αλλά Πέλκα. και θα έβαζα αριστερά τον Λάμπρου, ου μπορεί να απειλήσει.
Εγώ δεν θα έβγαζα Μπισε, αλλά Πέλκα. και θα έβαζα αριστερά τον Λάμπρου, ου μπορεί να απειλήσει.
-
john4serres
- ΑποστόληςΑ
- constadine
- bersekeros
Ο Μπίσε δεν είχε ρυθμό γιατί τον είχε ένα μήνα έξω.
Αν ήταν λίγο καλύτερος, ο βάζελος θα είχε φάει τουλάχιστον πέντε.
Μόλις βρει ρυθμό, με το σωστό σύστημα, η ομάδα και με την προσθήκη Λάμπρου, μπορεί να κάνει πάρτι με τους αντιπάλους στα playoff.
Αν ήταν λίγο καλύτερος, ο βάζελος θα είχε φάει τουλάχιστον πέντε.
Μόλις βρει ρυθμό, με το σωστό σύστημα, η ομάδα και με την προσθήκη Λάμπρου, μπορεί να κάνει πάρτι με τους αντιπάλους στα playoff.
Ο Biseswar είναι γενικώς απαράδεκτος. Δεν περίμενα το σημερινό για να το διαπιστώσω. Υπάρχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση και πρέπει να το καλύψουμε με κάποιο τρόπο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.