Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
ελεος με τα ραδιοφωνικα σκουπιδια και τι ειπε ο καθενας
κι εγω ακουσα οτι ο Σακχοβ ειναι νταβατζης, να τ αναλυσουμε κι αυτο?
κι εγω ακουσα οτι ο Σακχοβ ειναι νταβατζης, να τ αναλυσουμε κι αυτο?
joshua έγραψε:Αν ο Ματος ειναι χειροτερος αμυντικα απο τον Κιτσιου και εχει προβλημα στις σεντρες, οπως δηλωσε ο Μαρκεβιτς, ειναι να κλαις, αλλα προφανως δεν παιζει κατι τετοιο, βεβαια το θεματακι με τις σεντρες επειδη το ειπε ο προπονητης του γεννα καποια ερωτηματα αλλα προφανως δεν εχει δει αυτες του Κιτσιου.
Παντως ασχετα αν το γραφει ο generation με οποια αξιοπιστια γεννα αυτο,ο μπαστος της ροστοφ με χρηματηστηριακη αξια στα 5 μυρια, εστω βαση transfermarkt, ο οποιος μενει και ελευθερος και θεωρητικα υπαρχουν και τα κονε γιατι δεν απασχολει?
-
mbison
Βγαίνει το μεσημέρι, δεν ξέρω τ ονομα του, ρεπόρτερ είναι στην εκπομπή του Τζαντζαρά (όχι ο Κουβεντίδης)eorptol έγραψε:Το ονοματάκι του παπαροπαραγωγου; για να ξέρουμε ποια είναι αυτή η μπαλαδοφατσαmbison έγραψε:Ειπώθηκε απο ραδιοφωνικο παραγωγο ότι ο Μάτος είναι χειροτερος αμυντικος από τον Κίτσιου.
Μήπως θα μπάζουμε από δεξιά?
Τη λύση πρέπει να δώσει 1 δεξιός στόπερ υψηλών προδιαγραφών
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mbison
Eντάξει, αν το δούμε ψύχραιμα και ο Λίνο δεν ήταν καλός αμυντικός.
Εκει έδινε βοηθειες ο Σορλέν. Τώρα μπορεί να δώσει ο Τσιμιροτ
Εκει έδινε βοηθειες ο Σορλέν. Τώρα μπορεί να δώσει ο Τσιμιροτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Παρ 10 Ιουν 2016, 09:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
Από sport24...
"Ο Σλοβάκος πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει τον Σέρβο τεχνικό και μαζί την λογική με την οποία χτίζεται ο νέος ΠΑΟΚ.
Θα αναφερθεί στην προσπάθεια για να ανέβει ποιοτικά το επίπεδο του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και την τρίτη μεταγραφή μετά τους Μάτος και Σάχοβ."
Μάλλον εννοούν τον τζιγεροDjalma...
"Ο Σλοβάκος πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει τον Σέρβο τεχνικό και μαζί την λογική με την οποία χτίζεται ο νέος ΠΑΟΚ.
Θα αναφερθεί στην προσπάθεια για να ανέβει ποιοτικά το επίπεδο του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και την τρίτη μεταγραφή μετά τους Μάτος και Σάχοβ."
Μάλλον εννοούν τον τζιγεροDjalma...
ή τον Όγκνιεν Γκνιάτιτς όπως λέει και η αναζήτηση στον γουγλη,δεύτερο αποτέλεσμα είναι.6άρι δεν θέλουμε;Ψηλός,δυνατός και μιλάει και σέρβικα

- GiorgosAtha
Αυτό με τον Σέρβο το βλέπω λίγο ότι να 'ναι...
Εν το μεταξύ το από πάνω αποτέλεσμα γράφει ακριβώς τα ίδια αλλά όπου ΠΑΟΚ έχει Πλατανιάς... και αν τα κλικάρεις σου ανοίγουν ακριβώς την ίδια σελίδα (Gnjatic - Πλατανιάς)
Τους έχω ικανούς να γκουγκλάρανε τους Σέρβους του πρωταθλήματος (λόγο Ivic) μπας και γράψουν κάνα άρθρο και να πέσαν πάνω σε αυτό το "λάθος"... και αποφάσισαν να το "εμπλουτίσουν".
Εν το μεταξύ το από πάνω αποτέλεσμα γράφει ακριβώς τα ίδια αλλά όπου ΠΑΟΚ έχει Πλατανιάς... και αν τα κλικάρεις σου ανοίγουν ακριβώς την ίδια σελίδα (Gnjatic - Πλατανιάς)
Τους έχω ικανούς να γκουγκλάρανε τους Σέρβους του πρωταθλήματος (λόγο Ivic) μπας και γράψουν κάνα άρθρο και να πέσαν πάνω σε αυτό το "λάθος"... και αποφάσισαν να το "εμπλουτίσουν".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 10 Ιουν 2016, 10:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
joshua έγραψε:Παντως ασχετα αν το γραφει ο generation με οποια αξιοπιστια γεννα αυτο,ο μπαστος της ροστοφ με χρηματηστηριακη αξια στα 5 μυρια, εστω βαση transfermarkt, ο οποιος μενει και ελευθερος και θεωρητικα υπαρχουν και τα κονε γιατι δεν απασχολει?
Τον ειδα σε 2-3 παιχνιδια της ροστοφ φετος,και σε καποια βιντεο πριν απο καμια εβδομαδα γιατι θεωρησα οτι θα παιξει για εμας επειδη μενει ελευθερος.
Δε μου γεμιζει το ματι καθολου ομως,απορω κιολας που εχει τοσο μεγαλη αξια στο μαρκετ.
- ΑποστόληςΑ
mbison έγραψε:Ειπώθηκε απο ραδιοφωνικο παραγωγο ότι ο Μάτος είναι χειροτερος αμυντικος από τον Κίτσιου.
Γράφεται ότι είναι κοντά στην κούλα ο Τσιγκρίνσκι.
Άρα, δεν ενδιαφερθήκαμε. Θεωρώ ότι αν τον θέλαμε, τον είχαμε.
δεν ενδιαφερθήκαμε όπως με τον Μπακασέτα;Spiros_S έγραψε:Γράφεται ότι είναι κοντά στην κούλα ο Τσιγκρίνσκι.
Δεν πιστεύω ότι παίκτη που θέλουμε πραγματικά μπορεί να τον πάρει η κούλα.
- ilovegame27