Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από shark4 »

K_geo έγραψε:2εκ. το χρόνο στον 32 ετών Saviola ή με 200.000 Necid
Εγω θα το τροποποιουσα λιγο ...

2εκ. το χρόνο στον 32 ετών Saviola ( kαι ΓΔ στον παγκο ) ή με 200.000 Necid ( και Στεφενς ) ?

Ο μεσος οπαδος της ΔΕΚΟ , επειδη εχει ζησει το ποσο αναλωσιμοι ειναι οι προπονητες στην κ@λοομαδα του - μια και φροντιζουν αλλοι να ξεπερναει τα εμποδια- θα προτιμουσε το πρωτο....

Ανεκαθεν τους αρεσαν "μαγοι" "ζογκλερ" και διαφορα αλλα που τα συναντας σε τσιρκο..... Παντως εγω επιμενω ο Μιτσελ οσο μ@λακας και αν ειναι , αλλα εχει ζητησει....Εχει δει καποιες χτυπητες αδυναμιες ....Αλλα οι οπαδοι του χαρτινου θηριου αλλου εχουν το μυαλο τους....

Οποιοσδηποτε αλλος οπαδος , ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα προτιμουσε το δευτερο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Τετ 24 Ιούλ 2013, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Προπονητής Μίτσελ δεν υπάρχει.
Που έκτισε όνομα προπονητή, στην Χετάφε, στον Λεβαδειακό της Ισπανίας?
Είναι κάτι σαν τον Λεμονή στην Ελλάδα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ερχεται λενε ο σαβιολα,και αυτος σαν τον βερδου?
Καμια γυναικα που να μην τον αφηνει εχει αυτος?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ολυμπιακός: Μπήκε στο αεροπλάνο ο Σαβιόλα!
Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 14.14

Καθ’ οδόν προς την Ελλάδα και τον Πειραιά βρίσκεται ο Χαβιέρ Σαβιόλα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό - Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντίνος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Πολύ κοντά στην… πυροδότηση της βόμβας του καλοκαιριού βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι», καθώς όπως όλα δείχνουν, ο Χαβιέρ Σαβιόλα θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο παίκτης απέστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό και εντός της ημέρας θα έρθει στην Αθήνα, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στην ελληνική ομάδα.

http://www.onsports.gr/
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

obanebane έγραψε:Καταρχην ο φερειρα δεν ειναι μιτσελ σε καμια περιπτωση,δευτερον εγω αν δεν τον δω να φοραει κοκκινοασπρα δε πιστευω τιποτα.
Και τελος ειναι σιγουρα καλυτερος απο τον τζιμπουρ αλλα οχι τοσο οσο να μην μπαινει σε συγκριση μαζι του.
Για μένα τη δεδομένη χρονική στιγμή ο τζιμπούρ είναι καλύτερος.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Τέλος πάντων εγώ λέω να μην ρίξουμε στο επόμενο φιλικό πάνω από 5, γιατί ο γαύρος θα φέρει κι άλλο όνομα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

θελουμε δεν θελουμε αν τελικα οριστικοποιηθει η μεταγραφη του σαβιολα θα ειναι ενα πολυ μεγαλο μπουμ οπου αν τον περναμε εμεις θα ειχε γινει το ελα να δεις
giapas

Δημοσίευση από giapas »

όχι απλά το έλα να δεις... θα είχε γκρεμιστεί το γήπεδο.

Άλλο βέβαια το όνομα του καθενός και άλλο το τι θα κάνει μέσα στο γήπεδο.

Αλλά αν ολοκληρωθεί μιλάμε για μπαμ τάξης μεγέθους ριμπο , μπαμ το οποίο από εμάς λείπει πολύ τόσο σε πρεστίζ όσο και σε ουσία.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Καλώς να ορίσει.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Αυτός ο Μιγκέλ Τόρρες που ακούγεται για γαύρο, είναι κίνηση πολύ πιο ουσιαστική και με μέλλον σε σχέση με το Σαβιόλα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πολύ δυνατό όνομα. ταμαμ για πρωτοσέλιδα.

Ο τζιμπούρ όμως σε 4231 ταιριάζει περισσότερο να παίζει μόνος κορυφή από ότι ο 1,68 & 32ετών Αργεντίνος σούπερ στάρ. εκτός άν διατηρεί καταπληκτικό επιτόπιο άλμα .....

έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ. 8-)

ΥΓ: συμφωνώ με Χίτμαν στο παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

οκ το πιάσαμε

σιγά το σαβιόλα να ούμε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

danirifle έγραψε:οκ το πιάσαμε

σιγά το σαβιόλα να ούμε
κάπως έτσι :D ;)

ΥΓ: Σοβαρά τώρα, δεν παύω να θεωρώ ουσιαστικότερη προσθήκη τον Necid των 200.000 απο τον Σαβιόλα των 2εκ. Φυσικά, μακάρι να έχω δίκαιο και στο τέλος της σεζόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 24 Ιούλ 2013, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
black death

Δημοσίευση από black death »

giapas έγραψε: Αλλά αν ολοκληρωθεί μιλάμε για μπαμ τάξης μεγέθους ριμπο
Ε όχι δα, ούτε το δεξί του Ρίμπο δεν ήταν ποτέ ο Σαβιόλα... Βέβαια μπαμ μπουμ και τα λοιπά και αν ερχόταν σε μας θα έπεφτε το αεροδρόμιο, δεν αντιλέγω, αν και μακάρι να είχαν τα @@ και τη γνώση να τα έδιναν σε πιο μικρούς και εξελίξιμους παίχτες αυτά τα λεφτά οι Ελληνικές ομάδες.
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Μην έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αν ερχόταν στον ΠΑΟΚ τι θα λέγατε? Και για τα τελευταία ένσημα να έρθει, έχει για πλάκα μπόλικα μπαλάκια και ασσίστ. Για πλάκα όμως. Ξεκολλάτε, μιλάμε για τον Σαβιόλα και ταυτόχρονα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Να δούμε ο Σαββίδης τώρα, που έλεγε για Ροναλτίνιους, αν θα φέρει κάποιον που να πλησιάζει σε βιογραφικό τον Σαβιόλα. Εγώ ευχαριστημένος είμαι από την ομάδα μας, αλλά όταν σαν πρόεδρας βγαίνεις και λες τέτοια πράματα και ο βασικός ανταγωνιστής σου σε πετάει το γάντι με αυτόν τον τρόπο, ή θα το σηκώσεις και θα απαντήσεις (αφού υποτίθεται ότι φράγκα έχεις, άρα μπορείς να το κάνεις), ή θα το βουλώσεις και κάνεις τον κινέζο και δε θα ξαναμιλήσεις με φανφάρες για μεταγραφές. Σόρρυ για το ύφος μου παιδιά, αλλά τσαντίζομαι με τα επικοινωνιακά σφάλματα. Και είναι πολλά. Ναι ο χοντρός πουλάει σανό στα πρόβατα, ναι δεν στήνει καλύτερη από την δική μας (αγωνιστικά) ομάδα, αλλά επικοινωνιακά φυσάει (δεδομένης και της μεταγραφής Σαβιόλα). Μιλήστε και πράξτε λίγο έξυπνα γαμώτο, τόσο δύσκολο είναι να τα συνδυάσετε (οι της διοίκησης)?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”