Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
- PaOkArAsIrAkLiO
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
είναι γελοίο αυτό π βλέπουμε... η ξάνθη προσπαθεί να φάει γκολ και ο γαύρος δε μπορεί να βάλει τη μπάλα μέσα
danirifle έγραψε:είναι γελοίο αυτό π βλέπουμε... η ξάνθη προσπαθεί να φάει γκολ και ο γαύρος δε μπορεί να βάλει τη μπάλα μέσα
φιλε αλλο ματς βλεπεις?απλα ταμπουρωθηκε και αναγκαστικα καναν φασεις
και η διατησια του ματς μονο φιλικη προς τον γαυρο δεν ηταν....ισως κατι γινεται στην ΚΕΔ φετος
Όχι παράθεση όταν απαντάμε στο προηγούμενο post.
ARMY
ποιος τον ακουει το θοδωριδη παλι? ....ο βλαχοδημος εδειξε τεχνικη σημερα...οσο ειδα...και ο μαρκοφσκι ειναι θηριο πολυ δυνατος παικτης
Ειστε σιγουροι οτι δε μπορουμε το πρωταθλημα φετος; αιντααα ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ
εγώ είδα ότι η ξάνθη πίσω έκανε τραγικά λάθηAlastor έγραψε:danirifle έγραψε:είναι γελοίο αυτό π βλέπουμε... η ξάνθη προσπαθεί να φάει γκολ και ο γαύρος δε μπορεί να βάλει τη μπάλα μέσα
φιλε αλλο ματς βλεπεις?απλα ταμπουρωθηκε και αναγκαστικα καναν φασεις
και η διατησια του ματς μονο φιλικη προς τον γαυρο δεν ηταν....ισως κατι γινεται στην ΚΕΔ φετος
- trel@menos
και γω αυτο σκεφτομουνα και αν σκεφτεις και κατι χαζους βαθμους που χασαμε ειναι να τραβας τα μαλλια σου.PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Μήπως η πρώτη θέση δεν είναι τόσο μακρια;;![]()
κερκυρα-οφη 4 βαθμοι.
βαζελος 3.
τελης εκτος 3.
4 ματσακια που μου ρχοντε προχειρα στο μυαλο που αν παιζαμε απλα συμφωνα με τις δυνατοτητες μας θα χαμε 10 βαθμους παραπανω. 2 πανω απο γαυρο και 3 κατω απο βαζελο στη χειροτερη.
γ@μω τις φιλευσπλαχνιες μου γ@μω.
για να μη θυμηθω και τιποτα τριπολες και γιαννενα.
εχουμε αεκ γαβρο μετα...θα δειξει...αν κανουμε το 2 στα 2 θα μειωσουμε αλλιως ας το αφησουμε καλυτερα,,,το ροστερ μας ειναι οριακα ...ετσι κι αλλιως..θα ρθουνε και τα στραβα..
χαχαχαχα βρε τον δαφνομπουκωμενο. Σκοτωνονται τα προβατα οι γαυροι στα σαιτ τους ΤΡελο γελιο!!!
Α ρε τις γκελες με τα λιμα να μην ειχαμε και θα χτυπουσαμε κατι παραπανω.

Α ρε τις γκελες με τα λιμα να μην ειχαμε και θα χτυπουσαμε κατι παραπανω.
έχουμε θεμα στο ξεκινημα της σαιζόν
σχεδόν πάντα
πρεπει να μπαίνουμε τρελλαμένοι και αγριεμένοι στην αρχή
(πιστεύω ο κυρ Λάζλο το πήρε το μάθημά του)
πεταμένοι βαθμοί με Τέλη εκτος (3) ΟΦΗ και Κερκυρα εντός (2+2) =7
για τα ματς μετά από Ευρωπαικές μάχες εντάξει, ψιλο-δικαιολογούνται
σχεδόν πάντα
πρεπει να μπαίνουμε τρελλαμένοι και αγριεμένοι στην αρχή
(πιστεύω ο κυρ Λάζλο το πήρε το μάθημά του)
πεταμένοι βαθμοί με Τέλη εκτος (3) ΟΦΗ και Κερκυρα εντός (2+2) =7
για τα ματς μετά από Ευρωπαικές μάχες εντάξει, ψιλο-δικαιολογούνται
- navigator11
ας ηρεμήσουμε λίγο προτείνω.υπερβολές δε χρειάζονται.αν πάρουμε 6 βαθμούς στους επόμενους 2 αγώνες ίσως να ασχοληθούμε στο μιλητό με ... ονειρώξεις τίτλου και πάλι έτσι χαβάς να γίνεται.

-
Asimos
Είδα τον Ολυμπιακό πρώτη φορά φέτος επειδή ήταν φρεε.
Είδα μια ομάδα που δεν έχει διαφορές από τις υπόλοιπες. Τον έπαιξα και ανατροπή τρομάρα μου στο 60. Απλά απαράδεκτος, τραγικός και τον λαμέ διόγο πιο αίσχος από ποτέ.
Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ΠΑΟ, Κούλα και γαύρος δεν είναι μέγεθος που δεν φτάνουμε. Σε σύγκριση με αυτά που βλεπω τις τελευταίες ημέρες που δεν είναι ΚΑΝΕΙΣ φορμαρισμένος.
Ναι οκ, έλειπε ο Τζιμπούρ...
Απορώ ρε πούστη μου πως έχουμε καταφέρει και είμαστε τόσο πίσω. Θα δω επίτηδες και το ΠΑΟ - Ατρόμητος...
Πάντως η άποψη μου για το Ελληνικό ποδόσφαιρο άλλαξε άρδην μετά το σημερινό. Τώρα καταλαβαίνω όσους λέγανε πως δεν βλέπεται στους τελευταίους αγώνες.
Εύχομαι ολόψυχα στη Ρούμπιν να έρθει και να ρίξει 4 εδώ μέσα.
Αυτά και περαστικά μας. Του χρόνου με ΧΑΜΗΛΑ τη μπάλα όλα θα είναι πιθανά. (Βέβαια είναι και ο Πλατανιάς Χανίων που πάει τρένο και φοβάμαι μην έχουμε ανταγωνιστή του χρόνου
)
Είδα μια ομάδα που δεν έχει διαφορές από τις υπόλοιπες. Τον έπαιξα και ανατροπή τρομάρα μου στο 60. Απλά απαράδεκτος, τραγικός και τον λαμέ διόγο πιο αίσχος από ποτέ.
Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ΠΑΟ, Κούλα και γαύρος δεν είναι μέγεθος που δεν φτάνουμε. Σε σύγκριση με αυτά που βλεπω τις τελευταίες ημέρες που δεν είναι ΚΑΝΕΙΣ φορμαρισμένος.
Ναι οκ, έλειπε ο Τζιμπούρ...
Απορώ ρε πούστη μου πως έχουμε καταφέρει και είμαστε τόσο πίσω. Θα δω επίτηδες και το ΠΑΟ - Ατρόμητος...
Πάντως η άποψη μου για το Ελληνικό ποδόσφαιρο άλλαξε άρδην μετά το σημερινό. Τώρα καταλαβαίνω όσους λέγανε πως δεν βλέπεται στους τελευταίους αγώνες.
Εύχομαι ολόψυχα στη Ρούμπιν να έρθει και να ρίξει 4 εδώ μέσα.
Αυτά και περαστικά μας. Του χρόνου με ΧΑΜΗΛΑ τη μπάλα όλα θα είναι πιθανά. (Βέβαια είναι και ο Πλατανιάς Χανίων που πάει τρένο και φοβάμαι μην έχουμε ανταγωνιστή του χρόνου
ελειπαν τζεμπουρ μιραλας,,,και γενικα μετα την επανεναρξη δεν παιζουν καλα...αλλα καλοι ειναι ειδικα μπροστα οταν ειναι ολοι..
Ρε παιδιά εντάξει, μη το μαμήσουμε κι όλας...
Το να κάνεις το 12/12 στο πρωτάθλημα + να πάρεις το κύπελλο + να περάσεις την Ουντινέζε και μετά την Άντερλεχτ 'η την Αλκμάαρ κτλ είναι ΑΔΥΝΑΤΟ...
Αλλά πως είμαστε έτσι σαν λαός.
Με 2 στραβά αποτελέσματα σκεφτόμαστε τον υποβιβασμό και με 2 νίκες το νταμπλ...

Το να κάνεις το 12/12 στο πρωτάθλημα + να πάρεις το κύπελλο + να περάσεις την Ουντινέζε και μετά την Άντερλεχτ 'η την Αλκμάαρ κτλ είναι ΑΔΥΝΑΤΟ...
Αλλά πως είμαστε έτσι σαν λαός.
Με 2 στραβά αποτελέσματα σκεφτόμαστε τον υποβιβασμό και με 2 νίκες το νταμπλ...