Ελπίζω και εύχομαι να μην παίζει το παιχνίδι του φαταούλ, γιατι όπως φαίνεται γίνεται μαχη για τις ΕΠΣ και ΕΠΟ.prist64 έγραψε:Βρε τον Σκαρταδο.
Μέγιστος παίχτης, αλλά ξεπέφτει με τέτοιες μικροτητες για μια θεσούλα!
Ελπίζω και εύχομαι να μην παίζει το παιχνίδι του φαταούλ, γιατι όπως φαίνεται γίνεται μαχη για τις ΕΠΣ και ΕΠΟ.prist64 έγραψε:Βρε τον Σκαρταδο.
Μία από τα ίδια κι εγώ, χωρίς καν τους τίτλους ειδήσεων ανά ώραKostomanolis έγραψε:Εγω πλεον δεν ακουω κανεναν... Στο ραδιο στο αυτοκινητο μουσικουλα και μονο οταν τυχει ανα ωρα τους τιτλους ειδησεων... PAOKMANIΑ και ξερο ψωμι!
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Την καλύτερη δουλειά κάνεις. Θα καθαρίσει το μυαλό σου.Kostomanolis έγραψε:Εγω πλεον δεν ακουω κανεναν... Στο ραδιο στο αυτοκινητο μουσικουλα και μονο οταν τυχει ανα ωρα τους τιτλους ειδησεων... PAOKMANIΑ και ξερο ψωμι!
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
++++++++++ Πέφτω απ τα σύννεφα...Τον είχα και για σοβαρό και τον πρότεινα και για τιμ μάνατζερ πριν μου πείτε ότι δούλευε στις ακαδημίες του πουστόγαυρου...prist64 έγραψε:Βρε τον Σκαρταδο.
Δεν θυμάμαι να το έχω ακούσει ποτέ, αλλά δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν ο αριθμός είναιpaokovios1974 έγραψε:Παμε και ενα καινουριο Κουιζ,επειδη εγινε πολυς λογος για τις τελικες προσπαθειες και οτι μην μιλας ΠΑΟΚακι δεν πατησες περιοχη εκανες μια τελικη.
Ερωτηση, με ποσες τελικες πηρε η εθνικη το Γιουρο με Γαλλια,Τσεχια ,Πορτογαλια.
Το "Τα εχει κανει μανταρα" ειχε αποδοση 1,000000001goran 64 έγραψε:Στοιχηματίζω το σπίτι μου ότι το: "Τα έχει κάνει μαντάρα" είναι για εμάς...
![]()
Τι έγινε;;;![]()
Μήπως κέρδισα...αντιπαροχή 65%-35% για πολυκατοικία ή συγκρότημα μεζονετών;![]()
![]()
paokovios1974 έγραψε:Θα σας παραθεσω τιτλους απο εφημεριδες για ολες τις ομαδες.Βρειτε ποιος ειναι για τον ΠΑΟΚ .
"STAR WARS" "ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ" "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ Τ ΑΣΤΕΡΙΑ" "ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ"
Υποψη οτι ο βαζελος μολις αποκλειστηκε απο το κυπελο, η κουλα εκανε ηττα απο ατρομητο, ο γαυρος δειχνει να μην παταει καλα ενοψει αντερλεχτ και βγαινει προς τα εξω οτι καλυτερα να μην επαιζε αποψε με κουλα,και ο ΠΑΟΚ προκριθηκε στους 4 του κυπελου και αν μη τι αλλο εχει βελτιωσει σε πολυ μεγαλο βαθμο την αμυνα του,ενω εχει παραληλα μια 11αδα απουσιες.
Μπορουμε να το κανουμε και παιχνιδι, ο Ξερολας των Α.Ρ.Δ.