Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
1. Σαββίδης Ι. διαπιστωσε τι μαλακίες έκανε ο υιός του το καλοκαίρι.
2. Διορθώνει τα σφάλματα μετα από τη συζήητση με Λουτσέσκου.
3. Ισχυροποιειται η θέση του Λιυτσέσκου
4. Απάντησε στην πρόκληση εξ αθηνών
5. Τέλη Μαρτίου Μειτέ πάλι μέσα έτοιμας για τα πλει οφ
6. ΑΘΗΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
2. Διορθώνει τα σφάλματα μετα από τη συζήητση με Λουτσέσκου.
3. Ισχυροποιειται η θέση του Λιυτσέσκου
4. Απάντησε στην πρόκληση εξ αθηνών
5. Τέλη Μαρτίου Μειτέ πάλι μέσα έτοιμας για τα πλει οφ
6. ΑΘΗΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
-
Psagmenos4
Αν δεν τον δω να υπογράφει με το Μαράκι δίπλα και τον Λουτσεσκου με δόντια δράκουλα να γελάει μέχρι τα αυτιά δεν πιστεύω τίποτα. Όλα τα έχουμε δει από Μειτε
Δύο από τις μεγαλύτερες συμπάθειες μου έρχονται πάλι στην ομάδα. Για πελκα είναι σίγουρος ότι θα παίξει αμέσως. Ο σουαλιχο ας βρει ρυθμό στα πλευ οφ αν όχι μου αρκεί να μείνει κ να ξεκινήσουμε του χρόνου με καμαρα Μεϊτέ πενια. Φέρε κ ιβανουσεκ.
Υ.Γ. ο πελκινιο ο φραγκοφονιας έρχεται με το μισό συμβόλαιο κ ο αλήτης ο Μεϊτέ που τον έμοιαζαν μόνο τα λεφτά φαντάζομαι πως έρχεται με μικρότερο συμβόλαιο από ότι του έταξαν οι βαζελοι.
Μπράβο στη διοίκηση. Φέρτε του κ το καλοκαίρι τα εργαλεία που χρειάζεται κ μετά πάμε μαζί να κάνουμε κριτική
Υ.Γ. ο πελκινιο ο φραγκοφονιας έρχεται με το μισό συμβόλαιο κ ο αλήτης ο Μεϊτέ που τον έμοιαζαν μόνο τα λεφτά φαντάζομαι πως έρχεται με μικρότερο συμβόλαιο από ότι του έταξαν οι βαζελοι.
Μπράβο στη διοίκηση. Φέρτε του κ το καλοκαίρι τα εργαλεία που χρειάζεται κ μετά πάμε μαζί να κάνουμε κριτική
-
constantinooo
Είδηση της τελευταίας στιγμής: ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον Γιάννη Γούμενοpxp920 έγραψε:Προλαβαινουμε καμια ανατροπουλα ακομα?
Η εξήγηση, ειναι λογική....μην μπερδευεστε..
Απλα, του ειπε ο μανατζέρ του, μας θέλει ο ΠΑΟ....αυτος νομιζε..ΠΑΟΚ... και του είπε....τους παίδεψα το καλοκαίρι, θα πάω τώρα....
Μετά, εμαθε δεν θα κλίσει στον ΠΑΟΚ, αλλα στο....ΠΑΟ....
Και είπε...δεν παω σε αυτούς....θα θα παω στον ΠΑΟΚ

Απλα, του ειπε ο μανατζέρ του, μας θέλει ο ΠΑΟ....αυτος νομιζε..ΠΑΟΚ... και του είπε....τους παίδεψα το καλοκαίρι, θα πάω τώρα....
Μετά, εμαθε δεν θα κλίσει στον ΠΑΟΚ, αλλα στο....ΠΑΟ....
Και είπε...δεν παω σε αυτούς....θα θα παω στον ΠΑΟΚ
Εγώ δεν έγραψα για να γλιτώσω το κράξιμο,ότι δεν πρόκειται να προσφέρει τίποτα στον βαζελοthomas Murg έγραψε:Σβήστε ποστ όσοι προλαβαίνετε. Ψιλορόμπα γίναμε
γιατί πλέον είναι πρώην ποδοσφαιριστής.
Και θα ήθελα κάτι καλύτερο σε αυτή την θέση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και αριστερό μπακ που θα πάει για βασικός λένε!
Μλκς κάποιος μας τρολλαρει σήμερα.
Μλκς κάποιος μας τρολλαρει σήμερα.
- SePuLtUrA_4_
Α ρε πόσο για την τσαπου καταντησαμε σαν λαός... μέχρι πριν 1 ώρα σταύρωναν τον Ιβάν...η ομάδα στο έλεος του Θεού...το ποκ έχει ξεφύγει.,. φέρνεις διεθνή Πολωνό που πας ρε... φέρνεις Πέλκα που αν πήγαινε στο ποκ θα ήταν όλοι ανύπαρκτοι και πουθεναδες...και τώρα???????
Τώρα Ιβάν πούλα να σωθείς.... δεν σου αξίζει αυτό που περνάς!!!!
Κατάντια....ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ.....
Τώρα Ιβάν πούλα να σωθείς.... δεν σου αξίζει αυτό που περνάς!!!!
Κατάντια....ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ.....
- Montrealiotis
Τοση στεναχωρια για παικτη μας που πηγε αλλου δεν ειχα αλλη φορα τωρα δεν ξερω πως να αντιδρασω στα χαπια θα μας ριξετε!!!!
Βλέπω κάποιοι μιλάτε για δίδυμο Μεϊτε Καμαρά
Θυμίζω ότι για να παίξει σοβαρή μπάλα ο παίκτης Μεϊτε, πρέπει να κάνει κάνα δίμηνο προετοιμασία ξερωγω
Οτιδήποτε άλλο είναι έγκλημα για την υγεία του
Θυμίζω ότι για να παίξει σοβαρή μπάλα ο παίκτης Μεϊτε, πρέπει να κάνει κάνα δίμηνο προετοιμασία ξερωγω
Οτιδήποτε άλλο είναι έγκλημα για την υγεία του
Με θυμάμαι πάνω σε μια καλή στροφή της πρώτης Μειτιάδας το καλοκαίρι να περπατάω στον δρόμο, να έχει καύσωνα κι εγώ να σκέφτομαι αυτό το δύδιμο και να υπερχαίρομαι. Μήνες μετά, κι ενώ έχω πενθήσει και ξεχάσει την φαντασίωση, μια τυχαία μέρα του Ιανουαρίου με βροχή, ΓΙΝΕΤΑΙ.Montrealiotis έγραψε:Θα δούμε επιτέλους το δίδυμο Καμαρα Μειτε; Γαμω το -9
Ότι να΄ναι. Έχω ενθουσιαστεί κι ας μην βγει η μεταγραφη.