Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Καθόλου τραβηγμένη από τα μαλλιά Josh.
Είναι παιχτες που βρίσκονται στην προετοιμασία και είναι οι θέσεις που φαίνεται να τους υπολογίζει ο προπονητής.
Καταρχήν, υπάρχουν οι παλιοί. Καντουρι και Μπισε.
Ο Μαροκινός όσο είναι υγιής δεν βγαίνει από την 11αδα και ο Μπισε θα κάνει σίγουρα 20-30 παιχνίδια. Εδώ θα είμαστε.
Μετά έχεις 2 μεγάλες επενδύσεις. Κουαλιατα και Φ.Σοαρες. 5Μ έδωσες πάνω κάτω να τους φέρεις, λες να δώσαμε αυτά τα λεφτά για να τους έχουμε στον πάγκο.
Για Φιλιπε σας το λέω εδώ και καιρό και θα το δείτε (ήδη φαίνεται από την 11αδα του πρώτου φιλικού) ότι ο Λουτσε τον υπολογίζει στο 10. Γι' αυτό ήρθε (και) ο Νταντας στα χαφ.
Μετά έχεις δεξιά Ζιβκο και λογικά Ναρει.
Η βασική, δηλαδή, 6αδα είναι αυτοί.
Τέλος, έχεις στην προετοιμασία 2 παιδιά που πλέον δεν είναι στην ηλικία "ταλέντου". Είναι στην φάση ή κάνω το ξεπεταγμα μου τώρα ή τα λέμε.
Ρικάρντο και Ντελιας.
Από αυτούς θα κριθεί αν και πότε θα γίνει κίνηση. Αν τα πάνε καλά στην προετοιμασία και κερδίσουν τον Λουτσε δεν παίρνουμε άλλον παίχτη, δεν βγαίνουν τα νούμερα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι παιχτες που βρίσκονται στην προετοιμασία και είναι οι θέσεις που φαίνεται να τους υπολογίζει ο προπονητής.
Καταρχήν, υπάρχουν οι παλιοί. Καντουρι και Μπισε.
Ο Μαροκινός όσο είναι υγιής δεν βγαίνει από την 11αδα και ο Μπισε θα κάνει σίγουρα 20-30 παιχνίδια. Εδώ θα είμαστε.
Μετά έχεις 2 μεγάλες επενδύσεις. Κουαλιατα και Φ.Σοαρες. 5Μ έδωσες πάνω κάτω να τους φέρεις, λες να δώσαμε αυτά τα λεφτά για να τους έχουμε στον πάγκο.
Για Φιλιπε σας το λέω εδώ και καιρό και θα το δείτε (ήδη φαίνεται από την 11αδα του πρώτου φιλικού) ότι ο Λουτσε τον υπολογίζει στο 10. Γι' αυτό ήρθε (και) ο Νταντας στα χαφ.
Μετά έχεις δεξιά Ζιβκο και λογικά Ναρει.
Η βασική, δηλαδή, 6αδα είναι αυτοί.
Τέλος, έχεις στην προετοιμασία 2 παιδιά που πλέον δεν είναι στην ηλικία "ταλέντου". Είναι στην φάση ή κάνω το ξεπεταγμα μου τώρα ή τα λέμε.
Ρικάρντο και Ντελιας.
Από αυτούς θα κριθεί αν και πότε θα γίνει κίνηση. Αν τα πάνε καλά στην προετοιμασία και κερδίσουν τον Λουτσε δεν παίρνουμε άλλον παίχτη, δεν βγαίνουν τα νούμερα.
Ρε σεις ειλικρινα τώρα, θα πονταρουμε στην ξαφνικη απογειωση του Ντελια, στον Μπισεσβαρ και στον πολυτραυματια Καντουρι?
Για μενα αυτη τη στιγμη στις 3 θεσεις πισω αππ τον επιθετικο εχουμε:
Κουαλιατα
Ρικαρντο
Ζιφκο
Μπισε/Καντουρι (2 παιχτες που σε συνδυασμο ισως βγαλουν τα ματς ενος παιχτη)
Ο Σοαρες παιζει μονο δεκαρι αρα δεν μπορει να καλυψει καμια αλλη θεση απο τις 3.
Αν ερθει ο Ναρει τοτε εχουμε 2 δεξια εξτρεμ, 3 δεκαρια απο τα οποια οι 2 παιζουν και αριστερά και 2 παιχτες ερωτηματικα, ο ενας λογω ηλικιας και γενικοτερης εικονας τα τελευταια 3 χρονια και ο αλλος λογω τραυματισμων.
Λαμπρου και Ντελιας για μενα δεν υπαρχουν.
Τον Λαμπρου βαρεθηκα καθε χρονο να τον ακουω στις προετοιμασιες και μετα να μην βλεπεται σε φιλικα και επισημα. Ο Ντελιας θα φανει, αλλα δεν μπορεις να πονταρεις πανω του.
Στα δικα μ ματια λοιπον θα ειναι εγκλημα αν δεν ερθει ενα καθαρο αριστερό εξτρεμ. Οχι ενα εξτρεμοφορ για 2 θεσεις. Καθαρο αριστερο εξτρεμ και αν φυγει Τσολακ ενας παιχταρας επιθετικος.
Αμαρτια να θεσουμε σε διακινδυνευση ολο τον σχεδιασμο για 1 μαμημενη θεση επειδη ανανεωσε ο Μπισε. Τοσο καλα πηγε μεχρι τωρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μενα αυτη τη στιγμη στις 3 θεσεις πισω αππ τον επιθετικο εχουμε:
Κουαλιατα
Ρικαρντο
Ζιφκο
Μπισε/Καντουρι (2 παιχτες που σε συνδυασμο ισως βγαλουν τα ματς ενος παιχτη)
Ο Σοαρες παιζει μονο δεκαρι αρα δεν μπορει να καλυψει καμια αλλη θεση απο τις 3.
Αν ερθει ο Ναρει τοτε εχουμε 2 δεξια εξτρεμ, 3 δεκαρια απο τα οποια οι 2 παιζουν και αριστερά και 2 παιχτες ερωτηματικα, ο ενας λογω ηλικιας και γενικοτερης εικονας τα τελευταια 3 χρονια και ο αλλος λογω τραυματισμων.
Λαμπρου και Ντελιας για μενα δεν υπαρχουν.
Τον Λαμπρου βαρεθηκα καθε χρονο να τον ακουω στις προετοιμασιες και μετα να μην βλεπεται σε φιλικα και επισημα. Ο Ντελιας θα φανει, αλλα δεν μπορεις να πονταρεις πανω του.
Στα δικα μ ματια λοιπον θα ειναι εγκλημα αν δεν ερθει ενα καθαρο αριστερό εξτρεμ. Οχι ενα εξτρεμοφορ για 2 θεσεις. Καθαρο αριστερο εξτρεμ και αν φυγει Τσολακ ενας παιχταρας επιθετικος.
Αμαρτια να θεσουμε σε διακινδυνευση ολο τον σχεδιασμο για 1 μαμημενη θεση επειδη ανανεωσε ο Μπισε. Τοσο καλα πηγε μεχρι τωρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ο Κωνσταντέλιας είναι το Νο 1 ταλέντο του ΠΑΟΚ, ανώτερος, κατά την προσωπική μου άποψη, και από Τζόλη και από Κούτσια. Όταν λέω ανώτερος σημαίνει ότι έχει το υπόβαθρο να εξελιχτεί περισσότερο. Το αν θα τα καταφέρει όμως εξαρτάται από το πόσο θα δουλέψει.xanapaok έγραψε:Αυτός που πέρσι πέρασε και δεν ακούμπησε στο Βέλγιο; Τι έγινε υπέστη μετάλλαξη; Δε λέω πως του λείπει το ταλέντο, αλλά από εκεί που δεν μας έκανε και το στείλαμε δανεικό και μετά από μια χρονιά που δεν έχει τίποτα να παρουσιάσει, είμαι επιφυλακτικός για αυτά που ακούγονται. Φοβάμαι μήπως ξεχωρίζει γιατί αυτοί που φέραμε είναι ακόμη πιο ανέτοιμοιNapoli4 έγραψε:Λένε ο Κωνσταντελιας βγάζει μάτια.
Να δούμε.. είναι και γηγενής οπότε παίζει να μείνει για τις λίστες
Πολλά νεουδια φέτος
Μετάλλαξη λοιπόν δεν πρόκειται να υποστεί. Απλά θα δουλέψει τις (πολλές) αρετές του. Και, θα το επαναλάβω ακόμη μία φορά, ΔΕΝ πρέπει να δοθεί δανεικός. Πρέπει να προσεχτεί και να δουλευτεί από τον ΠΑΟΚ. Σαν δανεικός δεν θα προσεχτεί, απλά θα προσπαθήσουν να πάρουν ό,τι μπορούν από αυτόν.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι συνομήλικοι. Ο Ricardo είναι γεννηθείς 23.08.2000 και ο Γιάννης 10.05.2003JohnDag έγραψε:...Τέλος, έχεις στην προετοιμασία 2 παιδιά που πλέον δεν είναι στην ηλικία "ταλέντου". Είναι στην φάση ή κάνω το ξεπεταγμα μου τώρα ή τα λέμε.
Ρικάρντο και Ντελιας.
Ισχύει αυτό αλλά σε κάθε περίπτωση και ο Ντελιας 20αριζει φέτος.
Στα 20 δεν θεωρείσαι πλέον ταλέντο.
Πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία φέτος , το αν θα την πιάσει από τα μαλλιά εξαρτάται από αυτόν.
Στα 20 δεν θεωρείσαι πλέον ταλέντο.
Πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία φέτος , το αν θα την πιάσει από τα μαλλιά εξαρτάται από αυτόν.
Εχει λογική αυτό που λέει ο JohnDag, όσο κι αν δεν μας κάθεται καλά.
Γνωρίζουμε και τον προπονητή που αρέσκεται αριστερά στα εξτρεμοδέκαρα.
Μάλλον εδώ έχουμε αλλαγή σχεδίου απ''αυτό που μεταφέρθηκε προς τα έξω.
Δεν σημαίνει πως είναι λάθος, προφανώς βλέπει κάτι προς το παρόν, για τους μικρούς αριστερά.
Θα δούμε σήμερα κάποια στοιχεία, ανυπομονώ.
Και φυσικά υπολογίζει τον Μπίσε, αλίμονο
Στόπερ παίδες...στόπερ
Γνωρίζουμε και τον προπονητή που αρέσκεται αριστερά στα εξτρεμοδέκαρα.
Μάλλον εδώ έχουμε αλλαγή σχεδίου απ''αυτό που μεταφέρθηκε προς τα έξω.
Δεν σημαίνει πως είναι λάθος, προφανώς βλέπει κάτι προς το παρόν, για τους μικρούς αριστερά.
Θα δούμε σήμερα κάποια στοιχεία, ανυπομονώ.
Και φυσικά υπολογίζει τον Μπίσε, αλίμονο

Στόπερ παίδες...στόπερ
Αν δεν αποκτηθει ποιοτικος μεσοεπιθετικος το πως θα εξελιχθει η χρονια θα εξαρτηθει απο το αν θα ξεπερασουν καθε προσδοκια Κουαλιατα και Ρικαρντο...Τωρα ποσες πιθανοτητες συγκεντρωνει αυτο δεν μπορω να το απαντησω...
- ΑποστόληςΑ
Ο εξτρέμ είναι επιθετικός και ως τέτοιος πρέπει να πατάει περιοχή και να σκοράρει.
-
Τη χρονιά του νταμπλ, αριστερά έπαιζε στα περισσοτερα ματς το "δεκαρι" Μπισεσβαρ που συγκλίνει για να δώσει χώρο για οβερλαπ του πλαγίου μπακ. Κ στη θέση πίσω απ τον επιθετικο ο Πελκας, που είχε ως κύριο στοιχείο την πίεση στα μπακ. Οπότε η χρησιμοποιήση Κουαλιατα στα αριστερά δεν είναι εκπληξη, κ δε θα ναι η χρησιμοποιήση του Φελίπε Σοαρες σε ρόλο αντίστοιχο με αυτόν του Πέλκα. Εγώ δε βλέπω εκτός από Ναρει άλλο εξτρεμ να ρχεται, εκτός αν φύγει ο Καντουρί. Επίσης να πιστεύουμε ότι ο Καντουρι (όταν θα ναι διαθεσιμος) θα είναι κάτω στην ιεραρχία από Ρικάρντο κ Κωνσταντελια, δεν υπάρχει περίπτωση. Εγώ είμαι σχεδον σίγουρος ότι στην αρχή της χρονιάς Καντουρι/Κουαλιατα θα πάρουν την αριστερή πλευρά σε ροτεισον. Η' αν θέλετε Καντουρι/Κουαλιατα/Σοαρες/Ζιφκοβιτς/Ναρει * θα τραβήξουν το κουπί στις 3 θέσεις πίσω απ το φορ. Κ συμπληρώματα με λίγα λεπτά Μπισε, Ρικάρντο, Ντελιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Τετ 29 Ιουν 2022, 09:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Λίγο βιαστικά τα συμπεράσματα πιστεύω για το που υπολογίζεται ο κάθε παίκτης.
Εννοείται ότι τα θα δοκιμάσει πράγματα στη προετοιμασία ο Λουτσέσκου που δεν θα τα "κρατήσει" και μετά.
Για μένα αυτές οι θέσεις που προέκυψαν από τις 1-2 προπονήσεις στην Ολλανδία είναι καθαρά θέσεις "ομαλής ένταξης" αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Κρίσεις τύπου "τους αλλάζει τις θέσεις" είναι το λιγότερο τραβηγμένες Ιούνιο μήνα...
Επιλέγει στον άξονα (που είναι ένας χώρος που "απαγορεύεται" το εύκολο λάθος) Φ.Σοάρες και Ελ Καντουρί που είναι οι παίκτες με τη μεγαλύτερη εξοικείωση στο σύστημα και στα θέλω του προπονητή. Αφήνει για τα άκρα τους καινούργιους που εκεί υπάρχει μια πιο μεγάλη ελευθερία μέχρι να εξοικειωθούν με το νέο περιβάλλον και τους νέους συμπαίκτες τους. Αν ας πούμε ο Quagliata δεν μπορεί λόγω γλώσσας να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του ε λογικό είναι να τον προστατέψει και να τον ξεκινήσει στα αριστερά στην αρχή...
Εννοείται ότι τα θα δοκιμάσει πράγματα στη προετοιμασία ο Λουτσέσκου που δεν θα τα "κρατήσει" και μετά.
Για μένα αυτές οι θέσεις που προέκυψαν από τις 1-2 προπονήσεις στην Ολλανδία είναι καθαρά θέσεις "ομαλής ένταξης" αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Κρίσεις τύπου "τους αλλάζει τις θέσεις" είναι το λιγότερο τραβηγμένες Ιούνιο μήνα...
Επιλέγει στον άξονα (που είναι ένας χώρος που "απαγορεύεται" το εύκολο λάθος) Φ.Σοάρες και Ελ Καντουρί που είναι οι παίκτες με τη μεγαλύτερη εξοικείωση στο σύστημα και στα θέλω του προπονητή. Αφήνει για τα άκρα τους καινούργιους που εκεί υπάρχει μια πιο μεγάλη ελευθερία μέχρι να εξοικειωθούν με το νέο περιβάλλον και τους νέους συμπαίκτες τους. Αν ας πούμε ο Quagliata δεν μπορεί λόγω γλώσσας να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του ε λογικό είναι να τον προστατέψει και να τον ξεκινήσει στα αριστερά στην αρχή...
Η κουβέντα δεν αφορά τον Ντέλια και τις αδιαμφισβήτες ικανότητες του αλλά τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες που θα στηριχθούμε άμεσα και όχι όταν με το καλό απογειωθούν όλα τα ταλέντα που έχουμε μαζέψειΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Κωνσταντέλιας είναι το Νο 1 ταλέντο του ΠΑΟΚ, ανώτερος, κατά την προσωπική μου άποψη, και από Τζόλη και από Κούτσια. Όταν λέω ανώτερος σημαίνει ότι έχει το υπόβαθρο να εξελιχτεί περισσότερο. Το αν θα τα καταφέρει όμως εξαρτάται από το πόσο θα δουλέψει.xanapaok έγραψε:Αυτός που πέρσι πέρασε και δεν ακούμπησε στο Βέλγιο; Τι έγινε υπέστη μετάλλαξη; Δε λέω πως του λείπει το ταλέντο, αλλά από εκεί που δεν μας έκανε και το στείλαμε δανεικό και μετά από μια χρονιά που δεν έχει τίποτα να παρουσιάσει, είμαι επιφυλακτικός για αυτά που ακούγονται. Φοβάμαι μήπως ξεχωρίζει γιατί αυτοί που φέραμε είναι ακόμη πιο ανέτοιμοιNapoli4 έγραψε:Λένε ο Κωνσταντελιας βγάζει μάτια.
Να δούμε.. είναι και γηγενής οπότε παίζει να μείνει για τις λίστες
Πολλά νεουδια φέτος
Μετάλλαξη λοιπόν δεν πρόκειται να υποστεί. Απλά θα δουλέψει τις (πολλές) αρετές του. Και, θα το επαναλάβω ακόμη μία φορά, ΔΕΝ πρέπει να δοθεί δανεικός. Πρέπει να προσεχτεί και να δουλευτεί από τον ΠΑΟΚ. Σαν δανεικός δεν θα προσεχτεί, απλά θα προσπαθήσουν να πάρουν ό,τι μπορούν από αυτόν.
-
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Τετ 29 Ιουν 2022, 09:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Η κουβέντα περί ανάλυσης των παικτών ή τα της χρονιάς του νταμπλ δεν είναι καλύτερο να γίνεται στο τοπικ της προετοιμασίας;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk