ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ακόμα δεν έσκασε;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να δω τι θα κανουμε το καλοκαιρι με ενα παρκαρισμενο φορ που στοιχισε 3,5 μυρια,ενα φορ που το συμβολαιο του θα ληγει σε 1 χρονο και εχει τα γνωστα συν και πλην και ενα φορ δανεικο χωρις ρητρα...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Καλημέρα.. ρε σεις δε μπορώ να καταλάβω πως η μεταγραφή του Βαγγε ήταν καλή, μιλάμε για Σεπτέμβριο, και αυτή του Τσέχου είναι κακή?
Ο ένας ήταν στοίχημα δανεικός χωρίς ρήτρα, ο άλλος έτοιμος παίχτης μπαίνει μέσα αύριο και παίζει επίσης χωρίς ρήτρα.

Τα λάθη έγιναν το καλοκαίρι..τωρα είναι αργά.. πάμε να σώσουμε ότι σώζεται.
Από το να είμαι με 1 επιθετικό το σβιντε, ας έχω δύο αλλά ο δανεικός να μπορεί να παίξει.
Επίσης παίζει και δεξιά πλάγια ως δεύτερος επιθετικός, μπορεί να δώσει ανάσες στο ζιφκοβιτς.

Εδώ που φτάσαμε ας βάλει 10 γκολακια να πιάσουμε κάνα στόχο και ας τον πουλήσουν οι Βέλγοι και 35 εκατομμύρια στη City..

ΥΓ: και 25 γκολ να βάλει σε μισή σεζόν τα 6 που έδωσαν δεν πρόκειται να τα βρουν πουθενά, ίσως από καμιά Αραβία και αν..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Καθίστε να τον δούμε πρώτα και άμα γουστάρει, θα βρεθεί η λύση.
Ποτε δηλαδή πληρώσαμε ρήτρα σε δανεισμό για να το κάνουμε και τώρα; :p
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Φαίνεται να χαλάει του Κροβίνοβιτς ... .
Το Οπόρτο δεν έχει τίποτα να προσφέρει; Εκτός από τις αναλογίες με την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, τις σχέσεις κλπ. , κλείσαμε και το σπίτι του αντιπάλου τους ... .
Ακούστηκε ότι κοιτάμε σε παίκτη τουρκικής ομάδας.

Πάμε παρακάτω: ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ να καταγράφονται τα πάντα στον ΠΑΟΚ για να υπάρχει επιστημονικότητα, εμπειρία, πληροφορία, συνέχεια.
Ολες οι διαδικασίες πρέπει να μπαίνουν σε ειδικό αρχείο για να μελετούνται και να αποτελούν γνώση για το μέλλον.
Ιβάν Σαββίδη, έτσι γίνονται οι μεγάλες ομάδες και όχι στην τύχη. Θέλω την γνώμη και την στήριξη των συνοπαδών στο θέμα.

Μαθαίνω τα αυτονόητα: ότι Εσίτι και Μπίσεσβαρ έχουν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα.
Σωστές οι δύο κινήσεις (λογικά ισχύει και για τον Ρέι και τον Τσόλακ).
Αλήθεια είναι ότι ο Εσίτι με 200.000 δεν θα με χάλαγε, αλλά με 800.000 είναι πρόκληση και μεγάλο κόστος για ένα τέτοιο παίκτη. Θυμάμαι την χαρά του προέδρου της ομάδας που μας τον πούλησε, θυμάμαι την απορία μου και ότι τσακωνόμουν με φίλους που μου έλεγαν για το "φιλικό" ... .
Ο Μπίσεσβαρ έχει κάτσει στο συμβόλαιό του. Δικαίως ο Γκαρσία και η ομάδα του φέρονται έτσι. Ο Γκαρσία του έδωσε ευκαιρίες και αυτός έπαιζε πιο χαλαρά από παραλία ... .
Ο Ρέι έχει "αδικηθεί". Δεν πήρε πολλές ευκαιρίες. Γενικά έχουμε άσχημη συμπεριφορά στους τερματοφύλακες. Προφανώς και αυτός κάθεται στο συμβόλαιο των 500.000 ευρώ.
Ο Τσόλακ αν τον παίρναμε free agent θα έλεγα ΟΚ, έγινε ένα λάθος. Ομως εδώ τα πράγματα είναι τραγικά.

Το market value του Κρμέντσικ είναι 4 εκ. . Προφανώς θα έπεφτε και άλλο εάν έμενε στην Μπρύζ. Το να ζητούν ρήτρες 6 εκ. όταν τους σώζουμε από την καταστροφή είναι πραγματικά αδιανόητο ή χαρακτηριστικό της εικόνας που έχουν για εμάς (σ.σ. Ούστ αχώνευτοι ανά την Ευρώπη και ανά τον κόσμο Βέλγοι).
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Mitsospaoki4 έγραψε:Ακόμα δεν έσκασε;
Το λάστιχο πάντως μου έσκασε το πρωί ...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Btw το novasports λέει ότι η μπενφικα έδωσε το οκ και του τελείωνε του Κροβίνοβιτς
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω μερικες φορες.

Ωραια και φτανει ο Ρεμπε ετοιμος να κλεισει τον παιχτη που θελει και ο Γκαρσια και ξαφνικα του λεει η Μπριζ δεν βαζω ρητρα. Τι να εκανε; Να χαλασει ετοιμη μεταγραφη που ο παιχτης ηρθε απο τις 4 Ιανουαριου, για να ψαξει ποιον; Να ξεκινησει απο το μηδεν, να χασει αλλες 10 μερες και στο τελος να βρουν καποιον που μπορει να μην τον ηθελαν και τοσο πολυ;

Τον Τσεχο απο οτι φαινεται τον ηθελαν πολυ και τον εφεραν 4 Ιανουαριου. Απο την Πεμπτη που λεει ο λογος θα μπει και θα παιξει. Επιτυχια ειναι. Σε χρονια FFP ενω εχουν δωσει 3+ μυρια για Τσολακ πριν 3 μηνες φερανε και παιχτη ισως καλυτερου επιπεδου. Εγω στα ισα πιστευα οτι θα μας ελεγαν στηριζουμε Τσολακ, αυτος ειναι, καποια στιγμη θα παιξει.

Στην τελικη η Μπριζ 5 φορ εχει, οι 4 ειναι πρωτοκλασσατοι. Με την μεταγραφη του Bas Dost στην ουσια καλυψε την θεση του Τσεχου. Αμα ζητησει το καλοκαρι ενα ποσο εξωπραγματικο ας παει να το βρει οπου το βρει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδιά ειλικρινά αυτός ο πεσιμισμός έχει κουράσει.

Οκ ναι σημαντική η ρήτρα.

Ακόμα σημαντικότερο να έχεις δικό σου καλό παίκτη και όχι δανεικό.

Το πρώτο όμως είναι να παίξει μπάλα και να νικάμε.

Έλεος πια τη μια μέρα γκρίνια ότι δεν έρχεται αρκετά καλός παίκτης, την άλλη μέρα γκρίνια γιατί ο ίδιος παίκτης δεν θα μείνει μετά από έξι μήνες, χωρίς καν να είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα γίνει, ούτε αν θα τον θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κι εγώ δεν συμφωνώ με τον πεσιμισμό και η συζήτηση για την ρήτρα μου φαίνεται υπερβολική.

ΑΛΛΑ σίγουρα δικαιολογώ τους γκρινιάζοντες γιατί όντως έχουν κάνει τόσες μ@λ@κίες εκεί στην διοίκηση, δύο συνεχόμενα καλοκαίρια, οπότε δεν μπορώ να τους πώ τίποτα.

Απλά, ας κοιτάξουμε μπροστά και ας δούμε πώς θα φτιάξουμε τον νέο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το μεγαλύτερο λάθος μας ήταν που δεν κρατήσαμε το Λουτσέσκου. Έγκλημα, όχι λάθος. Έπειτα, το ότι διώξαμε τον επιτυχημένο σχετικά Μίχελ, για να έρθει η λαίλαπα. Ο Μίχελ μη ξεχνάμε ότι εφερε στο τζαμπέ Μάτος, αλλά και τον τίμιο Σάκχωφ. Στη συνέχεια, το απίστευτο που έψαχναν προπονητή και δεν μπορούσαν να βρουν έναν που να παίζει το 4-2-3-1/ 4-3-3, που το παίζουν το 80% των προπονητών. Δήλωσε η λαίλαπα ότι δεν είναι σημαντικό, αλλά του πήρε 3 μεταγραφικές περιόδους να προσαρμόσει το ρόστερ στον Ελ Μάγο. 1000 φορές τότε να δίναν τα σκήπτρα στον Πάμπλο, έστω ως υπηρεσιακός, αν τους πίεζε ο χρόνος.

Ακόμη πιο πίσω, το διώξιμο του Ίβιτς. Όλοι οι σοβαροί προπονητές είχαν πρόβλημα με την διοίκηση και έχουν κάνει σχετικές δηλώσεις. Πρώτος και καλύτερος ο Ιβάν που παραδέχτηκε δημόσια ότι αν ξυπνήσει μια μέρα στραβά τους αλλάζει. Δεν δείχνει σεβασμό στον πιο κρίσιμο ποδοσφαιρικό ρόλο, αυτόν που πρέπει να τραβάει αυτιά και να πειθαρχεί τους παίκτες του. Τον κρατάει δηλαδή μόνιμα αδύναμο. Ο Ίβιτς αν έμενε, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα είχε πάρει το πρωτάθλημα, αντί να πάει στο πείραμα με το Στανόγιεβιτς.

Θα πω κάτι που δεν λέγεται εύκολα από οπαδούς του ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έχει τεράστια ευθύνη που ο ΠΑΟΚ έχασε εκείνο το πρωτάθλημα. Για μένα, το έλεγα από την αρχή της χρονιάς (ανατρέξτε στα ποστ μου αν θέλετε), έριξε πολύ τον πήχη, λες και πήγε στην 3η/4η ομάδα της Ελλάδας και δεν έβαζε την πίεση που έβαλε μετά (το παραδέχτηκε και ο ίδιος - εννοώ το ραντεβού στο ξενοδοχείο και οι φωνές που άκουσε). Είχε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μπάτζετ, και ποιοτικότερο ρόστερ του πρωταθλήματος, και επιρρεαζότανε από την περιρέουσα ατμόσφαιρα, που έδινε πάντα φαβορί τον γαύρο. Για μένα ήταν για πρώτη χρονιά το φαβορί αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ. Έπρεπε λοιπόν να αφήσει πίσω πολλούς βαθμούς τους ανταγωνιστές του, και εκείνοι δε θα μπορούσαν να σε κλέψουν. Δε γίνεται να μη νικάς εκείνη την ΑεΧ στον 1ο γύρο με αποβολή παίκτη τους. Είναι πολλά τα ματς. Για μένα, που το έλεγα από την αρχή της χρονιάς (όχι μετά Χριστόν προφήτης), έπρεπε πολύ πιο νωρίς να δοκιμάσει Βιεϊρίνια ως αριστερό μπακ, σε θέση που πονούσε ποιοτικά η ομάδα. Ήταν το προφανές, το είχα γράψει άπειρες φορές τότε. Επίσης η εμμονή στον Ελ Καντουρί, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που προπόνησε :lol:. Μόλις τραυματίστηκε, τρένο πήγε ο ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα για μένα το έχασε κατά 50% ο Λουτσέσκου, κατά 25% ο χαμένος χρόνος με τον Στανόγιεβιτς και κατά 25% η βρωμιά της Αθήνας. Εκεί θα μπαίναμε ομίλους κατά πάσα πιθανότητα αντί της ΑεΧ. Την επόμενη σεζόν πήρε αήτητο νταμπλ, ωρίμασε ως προπονητής, και ο Ιβάν τσιγκουνεύτηκε να του δώσει 1εκ-1,2εκ μιθό, αλλά για την Πορτογαλική μαϊμού δεν είχε πρόβλημα να ξηλωθεί.

Το προβλημα του ΠΑΟΚ είναι το ποιος επιβραβεύεται και ποιος τιμωρείται. Είναι φυσικά, η έλειψη κανονικής εταιρικής στρατηγικής, να ακολουθηθεί σταθερά. Όταν μιλάμε για στρατηγικούς εταιρικούς στόχους, έχουν τουλάχιστον μια 5ετία. Ο ΠΑΟΚ με κάθε ΤΔ, ανά έτος έχει από μια νέα στρατηγική και στην αξιολόγησή τους, ρίχνει κέρμα για να πει αν ήταν επιτυχημένος ή όχι. Το να διώξεις κάποιον αποτυχημένο ΤΔ είναι λογικό, το να αλλάζεις άρδην μυαλά, με τον νέο ΤΔ είναι παιδική χαρά, όχι ποδοσφαιρικό σωματείο. Είμαστε η χαρά του κάθε μάνατζερ και του κάθε μιζαδώρου. Εδώ πανηγύριζαν που έφεραν τον χειρότερο ΤΔ της ιστορίας του ποδοσφαίρου, τον Τσιστιακώφ, που κατάφερε να φαλιρίσει ένα από τα πιο εύρωστα τότε κλαμπς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 05 Ιαν 2021, 09:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

vs40 έγραψε:Το προβλημα του ΠΑΟΚ είναι το ποιος επιβραβεύεται και ποιος τιμωρείται.
+1926

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Το θέμα είναι να πάει καλά το παιδί που ήλθε και να αποδώσει στο σκοράρισμα (για αυτό τον φέραμε και όχι για άλλα).
Αυτός ο καθ..ίκης ο Αραμπί είναι τελικά μηχανή των γκολ και πρέπει να δούμε ποιος θα αναλάβει να τον βιδώσει.
Scouting : Τα ηλεκτρονικά παίγνια (που λέγαμε παλιά και ακόμα παλιότερα τα λέγαμε UFO) προσφέρουν μια χαρά πληροφορίες και αναλύσεις για να ξεκινήσει κάποιος το ψάξιμο. Είναι μία τεράστια, τζάμπα βάση δεδομένων. Η άλλη είναι το transfermarkt και αντίστοιχα sites.
Πρέπει να υπάρξουν οι διαδικασίες που έχω προτείνει. Να εκμεταλλευτούμε την τεράστια ροή πληροφοριών, την γνώση και να φτιάξουμε την δική μας βάση δεδομένων και διαδικασιών. Ακόμα και οι τρόποι - διαδικασίες αναζήτησης και πολύ περισσότερο αξιολόγησης πρέπει να καταγράφονται. Οπως πρέπει να καταγράφονται και οι διαδικασίες και επιλογές άλλων ομάδων που οδηγούν σε επιτυχημένες μεταγραφές με μπάτζετ αντίστοιχα με τα δικά μας. Τα γραφεία μάνατζερς κλπ. .

Από αυτές μπορούν να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα, όπως π.χ. το αυτονόητο ότι το σέντερ φορ που θα φέρεις από έξω πρέπει κατά τεκμήριο να είναι από ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Γιατί ; γιατί και εκεί αγωνίζεται απέναντι σε κλειστές άμυνες και ο ρόλος του είναι να τις ανοίγει.
Αυτό γιατί από 5 βίντεο στο Youtube και 10 στατιστικά στο internet (ακόμα και τα Fm κλπ. που γράφω μπορεί να "πειράζονται" λίγο από μανατζαρέους) δεν έχει πλήρη εικόνα του συνόλου.
Σαφώς και ένα ελληνόπουλο που εκτιμάς ως ταλέντο θα το πάρεις από μικρή ομάδα, γιατί έχεις εδώ την "πολυτέλεια" να το δεις σε βάθος.
Αφού επικεντρώσεις θα πρέπει να στείλεις τους αναλυτές σου να δουν τον παίκτη έχοντας συγκεκριμένο και καταγεγραμμένο ερωτηματολόγιο.
Τέλος πάντων, κουράζω και κουράζομαι με τα αυτονόητα.

Θέλω να επισημάνω ότι οι πρωταθλητές μικροί μας έχουν ένα επιπλέον προσόν για να ενσωματωθούν στην μεγάλη ομάδα: έχουν νοοτροπία πρωταθλητή - νικητή.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλημερα. Η διαφορα αναμεσα σε Ουαγκε και Κρμεντσικ ειναι οτι τον πρωτο τον πηραμε απο Μπαρτσελονα και τον δευτερο απο Μπριζ. Ειναι μεγαλη η διαφορα δυναμικοτητας και ειναι λογικο οταν παιρνεις εναν παικτη απο μια τοσο μεγαλη ομαδα να μη σε νοιαζει ακομα και αν δεν εχει ρητρα. Σου αρκει που θα παρακολουθουν την ομαδα οι ανθρωποι που σχετιζονται με Μπαρτσελονα.
Απο την αλλη το καλοκαιρι ο Κρμεντσικ θα εχει κλεισει τα 28. Εχει ενα καλο συμβολαιο σιγουρα (ισως και δυο αναλογα πως θα παει). Δε νομιζω να μας ζητησουν τοσα πολλα. Αν ο παικτης τελικα αποδειχτει οτι εχει ενα καλο τριετες συμβολαιο δε θα μπορεσουμε να τον πουλησουμε ευκολα (αν πχ την τελευταια χρονια δεν παει καλα). Απο την αλλη και ματια να βγαζει στα 31 ποσο να τον δωσεις; Νομιζω οτι εκαναν το κομματι τους οι Βελγοι και εμεις το δεχτηκαμε αφενος μεν γιατι υπαρχει πιεση χρονου, αφετερου γιατι δεν εχουν πολλα περιθωρια για παζαρι. Και στην τελικη αν παμε σε παζαρι εχουμε περιθωριο να ψαξουμε αλλους 6 μηνες..
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Πάντως κακά τα ψέματα το καλοκαίρι θα χρειαστούμε 8 παίχτες.. χωρίς καμία υπερβολή.

Καλό θα είναι να τους κοιτάξουν από τώρα και να κλείσουν τους 4-5 ελεύθερους και όχι να περιμένουμε ανάλογα με τους στόχους που θα πιάσουμε.

Για το καλοκαίρι η ομάδα θα χρειαστεί
Τερματοφύλακα
Αριστερό μπακ (αν πουληθεί Γιαννούλης)
Δεξί μπακ
6αρι
8αρι
10αρι
Εξτρέμ
Επιθετικό

Το 6αρι καλό θα ήταν να το φέρουν από τώρα έστω.

Μου είναι αδιανόητο αν ήμουν Σαββίδης και Γκαρσία να μη μου έφερνε ο Ρεμπε λίστα με 5 παίχτες, να μην πω 10, για κάθε μία από αυτές τις θέσεις και τα εκτιμώμενα κόστη για τον καθένα, αλλά και για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού τους. Όπως με Τζιμπι το καλοκαίρι βγάλαμε έστω από τα νούμερα του wyscout ότι ο Τσολακ μόνο να σπρώχνει τη μπάλα κάνει. Δηλαδή δεν το ήξεραν αυτό οι ίδιοι? Ότι ο Χ παίχτης κάνει αυτό κι αυτό, ο Ψ παίχτης εκείνο κι εκείνο.
Μου είναι αδιανόητο να μη γίνονται αυτά σε σοβαρή ομάδα.
Δηλαδή ο Ρεμπε ξεκινάει και ψάχνει παίχτη μόνο όταν ζητηθεί από τον προπονητή? Και λέει ε αυτούς τους δύο μου πρότειναν διάλεξε..

Δε θέλω να το πιστέψω πραγματικά ότι συμβαίνει έτσι.

100 εντεκαδες έτοιμες με αναλυτικά τα πάντα όλα πρέπει να έχει ο τεχνικός διευθυντής. Τί σκατα κάνει όλη μέρα..

Στη δουλειά μου ξέρω απ' έξω 5000 κωδικούς τι κάνει το καθένα και τις τιμές τους, για ψωροδιφραγκα.. δε γίνεται να είσαι τεχνικός διευθυντής και να είναι μετά τον κροβινοβιτς το χάος..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”