Για αυτό χθες ήταν για ένα ακόμα ματς ανύπαρκτος!black_star_ninja έγραψε:Ο Πελκας περναει ιατρικα τωρα παντως (σπορ24, γαβρετα)..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για αυτό χθες ήταν για ένα ακόμα ματς ανύπαρκτος!black_star_ninja έγραψε:Ο Πελκας περναει ιατρικα τωρα παντως (σπορ24, γαβρετα)..
Unpsofable78 έγραψε:Ο Loum που μας έλεγες από Πόρτο; Ακόμη έρχεται;Mattias_g4 έγραψε:Ξυπνάτε πήραμε Κριστο από Ουντινεζε και Κάμπο από βασιλεία. Επιθετικό και επιτελικό μέσο!
Ρε φίλε τελευταία μέρα είναι..Mattias_g4 έγραψε:Ξυπνάτε πήραμε Κριστο από Ουντινεζε και Κάμπο από βασιλεία. Επιθετικό και επιτελικό μέσο!
Α ωραία..Mattias_g4 έγραψε:Ξυπνάτε πήραμε Κριστο από Ουντινεζε και Κάμπο από βασιλεία. Επιθετικό και επιτελικό μέσο!
Δεν μπορέσαμε να διώξουμε Εσιτι μάγκα μου. Είπα για αντί Εσιτι τον έχουμε στην λίστα. Υπομονή όλα θα γίνουν. Υπάρχει και Δεκέμβριος.Unpsofable78 έγραψε:Ο Loum που μας έλεγες από Πόρτο; Ακόμη έρχεται;Mattias_g4 έγραψε:Ξυπνάτε πήραμε Κριστο από Ουντινεζε και Κάμπο από βασιλεία. Επιθετικό και επιτελικό μέσο!
Για να γεμίσει το ροστερ και αν σου κάτσουν; τους πουλάς χρυσάφι!Parolos έγραψε:Α ωραία..Mattias_g4 έγραψε:Ξυπνάτε πήραμε Κριστο από Ουντινεζε και Κάμπο από βασιλεία. Επιθετικό και επιτελικό μέσο!
Πήραμε αναπληρωματικό της Ουεσκα και τον χειρότερο παίχτη του γηπέδου στο Βασιλεία-ΠΑΟΚ 0-3..
Ρε φίλε έχουν πλάκα οι παπάδες αλλά σήμερα όχι και τόσο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μη μασας μαν, ο Καμπος ειναι καλη προσθηκη. μακαρι να ρθει πακετο με Μπραντα/Ντεσποτοφ.Parolos έγραψε:Α ωραία..Mattias_g4 έγραψε:Ξυπνάτε πήραμε Κριστο από Ουντινεζε και Κάμπο από βασιλεία. Επιθετικό και επιτελικό μέσο!
Πήραμε αναπληρωματικό της Ουεσκα και τον χειρότερο παίχτη του γηπέδου στο Βασιλεία-ΠΑΟΚ 0-3..
Ρε φίλε έχουν πλάκα οι παπάδες αλλά σήμερα όχι και τόσο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω προαίσθημα για Bradaric.