Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
-
mbison
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Eνταξει ο παπαΠορκυ πονταρε στο να φυγει ο Τζαλμα, γι αυτο μιλησε για κοινοτικο εξτρεμ. Αν ομως δεν φυγει τι να τον κανουμε.
Για μενα θα ρθει αλλος μονο αν φυγουν Τζαλμα, Ουαρντα, Καντουρι.
Επισης εχω τον καλυτερο, τον Βιειρινια.
50 συμβολαια εχουμε παιδια (κ ερχονται κ απο την Κ20)
Πλεον νεα συμβολαια πρεπει να γινονται με το σταγονομετρο. Κανονικα 30 με 35 πρεπει να χουμε.
Υ.γ.
Αν ο Γιαννουλης μεινει Ατρομητο, ισως να σημαινει οτι με την παραμονη Μαλεζα, ο Κρεσπο θα ειναι μια λυση κ για μπακ.
Για μενα θα ρθει αλλος μονο αν φυγουν Τζαλμα, Ουαρντα, Καντουρι.
Επισης εχω τον καλυτερο, τον Βιειρινια.
50 συμβολαια εχουμε παιδια (κ ερχονται κ απο την Κ20)
Πλεον νεα συμβολαια πρεπει να γινονται με το σταγονομετρο. Κανονικα 30 με 35 πρεπει να χουμε.
Υ.γ.
Αν ο Γιαννουλης μεινει Ατρομητο, ισως να σημαινει οτι με την παραμονη Μαλεζα, ο Κρεσπο θα ειναι μια λυση κ για μπακ.
ελπιζω να μην σημαινει οτι εμεις θα πληρωσουμε παλι ενα σκασμο λεφτα για μπακ απ στα αριστερα..απλα για να μην χαλασουμε τις σχεσεις με ατρομητο και ελπιζω να ανανεωσει κιολας ο γιαννουλης εστω για ενα ακομα χρονο..
- BlackBlockAttack
Ο μανατζερ που αναφερει το σαιτ ηταν στο Ροστοφ χθες και εκλεισε τη μεταγραφη ενος παικτη απο την ΑΙΚ στη τοπικη ομαδα.....
https://twitter.com/agentmork?lang=el
Το αν ηταν ο Ιβαν στο Ροστοφ η συναντηθηκε μαζι του η με καποιον αλλο απο τον ΠΑΟΚ η ο μανατζερ ειναι αυτη τη στιγμη στη Σουηδια για να μιλησει με τον Βερνμπλουμ δε το ξερω
https://twitter.com/agentmork?lang=el
Το αν ηταν ο Ιβαν στο Ροστοφ η συναντηθηκε μαζι του η με καποιον αλλο απο τον ΠΑΟΚ η ο μανατζερ ειναι αυτη τη στιγμη στη Σουηδια για να μιλησει με τον Βερνμπλουμ δε το ξερω
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Οριστική απόφαση να μείνει ο Γιαννουλης στον Ατρομητα. Βρε λες στο τέλος να σκάσει κανένας σταφ;;
- sourmenetes
- Moderator
Αν ισχυσει δεν μ αρεσει σαν κινηση εκτος αν ερθει παικτης εκει.
Θεωρω πως ο γιαννουλης μπορουσε να παρει αρκετα ματς εντος εδρας.
Θεωρω πως ο γιαννουλης μπορουσε να παρει αρκετα ματς εντος εδρας.
Ο Λουτσεσκου είχε μιλήσει για τις 2 αποχωρήσεις,του Αζεβεδο λογικά και του Μακ.Ο τελευταίος αρχικά θα αντικατασταθεί εκ των έσω.Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει περίπτωση να μην έρθει ο Γιανουλης και να μην αποκτηθεί ακραίο μπακ.
ακατανοητη κινηση.. ακομα ενα δειγμα νεοπλουτισμου.. να εχεις τον καλυτερο μπακ του πρωταθληματος δανεικο(μετα τον αντρε) και να μην τον περνεις πισω και να πας για μεταγραφη.. κριμα..
Όντως παράξενο με τον Γιαννουλη...
Φαντάζομαι θα ενεργοποιήσουν περισσότερο τον Κρεσπο στα πλάγια.., όπου βέβαια κατά την γνωμη μου δεν είναι χειρότερος των Κιτσιου-Γιαννουλη...
Φαντάζομαι θα ενεργοποιήσουν περισσότερο τον Κρεσπο στα πλάγια.., όπου βέβαια κατά την γνωμη μου δεν είναι χειρότερος των Κιτσιου-Γιαννουλη...
-
crazy nagbe4
Πλακα κανω.Dimitris_L4 έγραψε:Ηρεμησε τρελε και να σε βλεπουμε πιο συχνα...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Όταν λες ακόμη ένα δείγμα; Που έχουμε δείξει νεοπλουτισμό;Demir έγραψε:ακατανοητη κινηση.. ακομα ενα δειγμα νεοπλουτισμου.. να εχεις τον καλυτερο μπακ του πρωταθληματος δανεικο(μετα τον αντρε) και να μην τον περνεις πισω και να πας για μεταγραφη.. κριμα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Πέμ 07 Ιουν 2018, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πείτε μου 1 καλό παιχνίδι του Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ, 1!!!
Τον Μέσι να πας σε μια ομάδα, αν δεν κολλήσει δεν πρόκειται να παίξει ως Μέσι, αλλά ως μισός Μέσι
SM-G935F
Τον Μέσι να πας σε μια ομάδα, αν δεν κολλήσει δεν πρόκειται να παίξει ως Μέσι, αλλά ως μισός Μέσι
SM-G935F
μπορω να σου πω 20 φετινα.. καλα ας φερουνε οποιον θελουν με 500.000 εμεις πληρωνουμε..?
το οτι για την 18 αδα και ανω δεν εμπιστευομαστε νεαρους εμενα δεν μ αρεσει, το να εχουμε 4 τερματαδες και να θελουμε παλι να δωσουμε 600 χιλ να παρουμε κ αλλον , τεσπα μακαρι να κανουν το σωστο.
το οτι για την 18 αδα και ανω δεν εμπιστευομαστε νεαρους εμενα δεν μ αρεσει, το να εχουμε 4 τερματαδες και να θελουμε παλι να δωσουμε 600 χιλ να παρουμε κ αλλον , τεσπα μακαρι να κανουν το σωστο.
Όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα, το περσινό δείγμα της πολύ καλής ομάδας έδειξε ότι γίνεται δουλειά περιμένουμε φέτος η ομάδα να είναι ακόμη καλλίτερη.....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι προτεραιότητες τωρα ειναι το αμ.χαφ κ ο επιθετικός. Οταν κλείσουν αυτοί, θα δούμε κ τι κενά θα υπάρχουν, αποχωρήσεις-πωλήσεις κτλ. Για αγορές πάντως πάμε μετα την 1η Ιουλίου, τοτε που ανοίγει λογιστικά το επόμενο έτος κ λογω ffp ( Μιχαι;;-Ζιφκοβιτς;;-Μελιόπουλος ; )...
Αίσθηση μου ειναι οτι θα εχουμε επιστροφή Σταφ σαν δανεικό ως το τελος Αυγούστου
Αίσθηση μου ειναι οτι θα εχουμε επιστροφή Σταφ σαν δανεικό ως το τελος Αυγούστου