Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από pilotos »

Μάζεψε τους και ξέσκισε τους τους παίκτες που πληρώνεις. Τέλος!

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μην μασάς πρόεδρε, θα βγεί η άκρη. υπάρχουν θεματοφύλακες, αυτοί που στο 1-1 αντί να μιζεριάσουν, στήριξαν.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αααα ρε Ιβάν, αυτό το κακό χούι να ακούς τους πάντες να μην ειχες
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Έχουμε πολύ πλάκα πάντως, εμείς που δε μπορούμε να κάνουμε κουμάντο στην τσέπη μας την ίδια στιγμή να κάνουμε υποδείξεις σε έναν από τους πλέον πλούσιους και αυτοδημιούργητους ανθρώπους του πλανήτη...

Εγώ μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω σε αυτόν τον άνθρωπο και ότι κάνει να το έχω σαν παράδειγμα στη ζωή μου
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

K_geo έγραψε:μην μασάς πρόεδρε, θα βγεί η άκρη. υπάρχουν θεματοφύλακες, αυτοί που στο 1-1 αντί να μιζεριάσουν, στήριξαν.
:nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Πρόεδρε βαλε μια σκουπα σε διοικητικο επιπεδο και σε επιπεδο στελεχωσης...
Αμαρτία ειναι να ριχνεις τοσα λεφτα και να μην υπαρχουν 10 σωστοι τεχνοκρατες να τα αξιοποιησουν!
Δλδ ο τεχν διευθ και ο κοουτς ειναι οι μονοι π παντα φταινε?
Αν ερθει ο Βρυζας τοτε ξεκάθαρα καποιος μεσα στην ομαδα κοροιδευει κ εσενα και εμας!
Ας απεμπλακουμε επιτέλους απο τις παθογενειες της εποχης γουμενου που μας ακολουθουν μεχρι και σημερα...
Ελεος με τους κλικαδωρους τους ασχετους που τρωνε λεφτα απο την μπαλα επειδη καποτε την κλωτσουσαν συμπαθητικα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Αυτό με τη σκούπα είναι πάντα της μόδας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν πρεπει να αποδοθούν καποτε ευθύνες σε στελεχη που ειναι χρονια στην ομαδα για τις σοβαρες ελλειψεις που εμφανιζουμε σε επιπεδο οργάνωσης του αγωνιστικου τμηματος? Δλδ ο τεχν διευθυντης και ο κοουτς φταινε για ολα?
ΟΚ ο ορος σκουπα ειναι σχημα καθ υπερβολή. Αλλα αν παρατηρηθουν παλινωδίες του τυπου ζησης βρυζας, τοτε κατι δεν παει καλα στην ομαδα...

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

3 σεζόν συνεχόμενα η ομάδα έχει πάρει 3 κύπελλα και 2 πρωταθλήματα.
Τα περί σκούπας είναι το λιγότερο υπερβολικά.
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

Grigorios_PAOK έγραψε:Έχουμε πολύ πλάκα πάντως, εμείς που δε μπορούμε να κάνουμε κουμάντο στην τσέπη μας την ίδια στιγμή να κάνουμε υποδείξεις σε έναν από τους πλέον πλούσιους και αυτοδημιούργητους ανθρώπους του πλανήτη...

Εγώ μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω σε αυτόν τον άνθρωπο και ότι κάνει να το έχω σαν παράδειγμα στη ζωή μου
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Mīngus έγραψε:3 σεζόν συνεχόμενα η ομάδα έχει πάρει 3 κύπελλα και 2 πρωταθλήματα.
Ετερον εκατερον.
Το αφεντικο εριξε 150 μυρια για να τα πάρουμε. Ολα ειναι εργο Ιβαν. Δεν θεωρω πως τα στελεχη μας ειναι τοσο φοβερα. Εχω ενστασεις για Πουρλιωτοπουλο Σβουρα (που τις επιβεβαιωσε προσφατα), Γκαγκατση, για τους δυο πρωην διαιτητες κλπ
Σε επιπεδο μαρκετινγκ ειμαστε πολυ μπροστα.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πολλοι εχουν ενστασει για πουριοτοπουλο αλλα οι ακαδημιες μας ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο.

Για Γκαγκατση τι ενστασεις εχει καποιος;;; Ενας απο τους ολιγους που εχει την τεραστια εκτιμηση του Ιβαν.

Ενας απο τους λιγους που επεμενε στον Ιβαν να φερει αντελινο και γυρισε το κλιμα υπερ του πορτογαλου.ενας απο τους λιγους την ωρα που ολοι θελανε το κεφαλι του Λουτσεσκου, που ειπε σε πολυ γνωστο μας ανθρωπο "στηριχτε ειναι πολυ καλος προπονητης".

Δεν ξερω ποια ειναι η αρμοδιοτητα του καθενος αλλα θα ηθελα οποιος γνωριζει κατι να το στηριξει καπου για να μαθουμε τι παιζεται.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Mīngus έγραψε:3 σεζόν συνεχόμενα η ομάδα έχει πάρει 3 κύπελλα και 2 πρωταθλήματα.
Σίγουρα υπερβολικά και άδικα ίσως...... Ο Μάκης Γκαγκατσης προσφέρει πάρα πολλά εγώ αυτό βλέπω....Αρωνιάδης και οι άνθρωποι στα social media πάρα πολύ καλοί....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Gospi έγραψε:Δεν πρεπει να αποδοθούν καποτε ευθύνες σε στελεχη που ειναι χρονια στην ομαδα για τις σοβαρες ελλειψεις που εμφανιζουμε σε επιπεδο οργάνωσης του αγωνιστικου τμηματος? Δλδ ο τεχν διευθυντης και ο κοουτς φταινε για ολα?
ΟΚ ο ορος σκουπα ειναι σχημα καθ υπερβολή. Αλλα αν παρατηρηθουν παλινωδίες του τυπου ζησης βρυζας, τοτε κατι δεν παει καλα στην ομαδα...

Μα ο προϊστάμενος του αγωνιστικού τμήματος είναι ο τεχνικός διευθυντής, αυτός είναι υπεύθυνος για τη στελέχωση επιτόπου και τη σωστή λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος.
Αν εξαιρέσεις το αγωνιστικό, όλα τα άλλα τμήματα στην ομάδα είναι έτη φωτός μπροστά
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:Πολλοι εχουν ενστασει για πουριοτοπουλο αλλα οι ακαδημιες μας ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο.

Για Γκαγκατση τι ενστασεις εχει καποιος;;; Ενας απο τους ολιγους που εχει την τεραστια εκτιμηση του Ιβαν.

Ενας απο τους λιγους που επεμενε στον Ιβαν να φερει αντελινο και γυρισε το κλιμα υπερ του πορτογαλου.ενας απο τους λιγους την ωρα που ολοι θελανε το κεφαλι του Λουτσεσκου, που ειπε σε πολυ γνωστο μας ανθρωπο "στηριχτε ειναι πολυ καλος προπονητης".

Δεν ξερω ποια ειναι η αρμοδιοτητα του καθενος αλλα θα ηθελα οποιος γνωριζει κατι να το στηριξει καπου για να μαθουμε τι παιζεται.
Για τον Μακη δεν ξερω κατι.
Και ακομη και να ειναι εξαιρετικος, φανταζει πολυ μονος. Χρειαζομαστε στελεχη με προσοντα και προσωπικοτητα. Οχι αλλους πρώην αστυνομικους πρωην διαιτητες και πρώην ποδοσφαιριστες. Δεν ειναι ασφαλιστικο ταμειο ο ΠΑΟΚ.
Στα media που αναγκαστικα εχεις τεχνοκρατες βλεπετε ποσο δυνατοι ειμαστε. Αρωνιαδης κορυφη!
Και φυσικα απαραδεκτο να μην εχουμε ακομη υπευθυνο επικοινωνιας.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”