Αμπελαλε να τον κάνει ο αρχηγός των εγκεφαλικά καμμένων οπαδών τουTrilofiotis έγραψε:Ο Τσανδάρης για Αμπερ Αλέρτ ειναι
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Αμπελαλε να τον κάνει ο αρχηγός των εγκεφαλικά καμμένων οπαδών τουTrilofiotis έγραψε:Ο Τσανδάρης για Αμπερ Αλέρτ ειναι
Με την λογική του τριετούς πλάνου , την πρώτη χρονιά μαζευεις νεαρους με προοπτικές και προσπαθείς να κρατηθείς όσο ποιο ψηλά γίνεται,χτίζεις. Όσο για τις στραβές, αν ακολουθούν το πλάνο του προπονητή και παίζουν σαν ομάδα αυτές οι περιπτώσεις μπορεί να συμβούν μόνο με καλλίτερες απο εσένα ομάδες.ron-swanson έγραψε:Το θεμα ειναι οτι ο Αρνεσεν εχει ενα βιογραφικο απιστευτο και ο Βρυζας δεν εχει βιογραφικο στη συγκεκριμενη δουλεια (μονο οτι εκανε στον ΠΑΟΚ).
Δεν λεει κανεις ουτε οτι ο Αρνεσεν ειναι μαγος, ουτε οτι θα πετυχει ντε και καλα στον ΠΑΟΚ.
Εμενα μεχρι τωρα 2 πραγματα μου αρκουν. 1)Οτι ξερει να στηνει κανονικα μια ομαδα. Εφερε εξτρεμ, εφερε χαφ, εφερε μπακ, εφερε επιθετικο με το που εφυγε ο Λουκας. Με το που χαλαει καποιου παιχτη εχει κατευθειαν ετοιμη την επομενη λυση και 2) οτι σου φερνει προπονητη που ο Βρυζας (πχ) δεν θα ηξερε καν οτι ειναι προπονητης. Σου φερνει τον Ζαιρο απο το πουθενα και φαινεται να ειναι κανονικος παιχτης. Δηλαδη ξερει απιστευτα καλα την παγκοσμια αγορα.
Το μονο που με χαλαει (οχι πολυ, αλλα καπως) ειναι οτι εχουμε μαζεψει πολλα στοιχηματα και πολλους νεους σε ηλικια παιχτες που ισως δεν εχουν την εμπειρια να γυρισουν μια στραβη.
Ο Τσανδάρης σε συνεργασία με τον μανατζερ του εφτιαξε ένα βιογραφικό όπου στα 22 λεει παίκτης ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ.pilotos έγραψε:Αμπελαλε να τον κάνει ο αρχηγός των εγκεφαλικά καμμένων οπαδών τουTrilofiotis έγραψε:Ο Τσανδάρης για Αμπερ Αλέρτ ειναι
Με πόσες συμμετοχές;northend4 έγραψε:Ο Τσανδάρης σε συνεργασία με τον μανατζερ του εφτιαξε ένα βιογραφικό όπου στα 22 λεει παίκτης ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ.pilotos έγραψε:Αμπελαλε να τον κάνει ο αρχηγός των εγκεφαλικά καμμένων οπαδών τουTrilofiotis έγραψε:Ο Τσανδάρης για Αμπερ Αλέρτ ειναι
Αυτό φτάνει να έχει φτιάξει την καριέρα του μέχρι τα 30 όπου κάποιος θα τον βάζει στο ρόστερ του.
Λυπηρό και όπως λέει ο Rain δεν έχουν φιλοδοξία να παίζουν παρά να υπάρχουν και να πληρώνονται.
Mīngus έγραψε:Κάνοντας ένα search στο Transfermarkt για ελεύθερους επιθετικούς, ανακάλυψα ότι ο Σαλπιγγίδης έχει μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από τον Berbatov.
Γκρεμίζεται το σύμπαν.
Πιλοτε, δεν τον/τους νοιάζει, γιατί το βιογραφικό του δεν λέει Επανωμη, Καλαμαρια αλλά ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ. Αρκετό για κάποιους μπούφους να τον προσθέτουν στο ρόστερ τους από εδώ και στο εξής.pilotos έγραψε: Με πόσες συμμετοχές;
Mīngus έγραψε:Κάνοντας ένα search στο Transfermarkt για ελεύθερους επιθετικούς, ανακάλυψα ότι ο Σαλπιγγίδης έχει μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από τον Berbatov.
Γκρεμίζεται το σύμπαν.
Κατ αρχάς λέει ΚΑΙ Επανωμήnorthend4 έγραψε:Πιλοτε, δεν τον/τους νοιάζει, γιατί το βιογραφικό του δεν λέει Επανωμη, Καλαμαρια αλλά ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ. Αρκετό για κάποιους μπούφους να τον προσθέτουν στο ρόστερ τους από εδώ και στο εξής.pilotos έγραψε: Με πόσες συμμετοχές;