Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από pilotos »

Trilofiotis έγραψε:Ο Τσανδάρης για Αμπερ Αλέρτ ειναι
Αμπελαλε να τον κάνει ο αρχηγός των εγκεφαλικά καμμένων οπαδών του

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

ron-swanson έγραψε:Το θεμα ειναι οτι ο Αρνεσεν εχει ενα βιογραφικο απιστευτο και ο Βρυζας δεν εχει βιογραφικο στη συγκεκριμενη δουλεια (μονο οτι εκανε στον ΠΑΟΚ).

Δεν λεει κανεις ουτε οτι ο Αρνεσεν ειναι μαγος, ουτε οτι θα πετυχει ντε και καλα στον ΠΑΟΚ.

Εμενα μεχρι τωρα 2 πραγματα μου αρκουν. 1)Οτι ξερει να στηνει κανονικα μια ομαδα. Εφερε εξτρεμ, εφερε χαφ, εφερε μπακ, εφερε επιθετικο με το που εφυγε ο Λουκας. Με το που χαλαει καποιου παιχτη εχει κατευθειαν ετοιμη την επομενη λυση και 2) οτι σου φερνει προπονητη που ο Βρυζας (πχ) δεν θα ηξερε καν οτι ειναι προπονητης. Σου φερνει τον Ζαιρο απο το πουθενα και φαινεται να ειναι κανονικος παιχτης. Δηλαδη ξερει απιστευτα καλα την παγκοσμια αγορα.

Το μονο που με χαλαει (οχι πολυ, αλλα καπως) ειναι οτι εχουμε μαζεψει πολλα στοιχηματα και πολλους νεους σε ηλικια παιχτες που ισως δεν εχουν την εμπειρια να γυρισουν μια στραβη.
Με την λογική του τριετούς πλάνου , την πρώτη χρονιά μαζευεις νεαρους με προοπτικές και προσπαθείς να κρατηθείς όσο ποιο ψηλά γίνεται,χτίζεις. Όσο για τις στραβές, αν ακολουθούν το πλάνο του προπονητή και παίζουν σαν ομάδα αυτές οι περιπτώσεις μπορεί να συμβούν μόνο με καλλίτερες απο εσένα ομάδες.
Αν συνεχίσουν έτσι και δέσουν και οι καινούριοι δεν βλέπω να συμβαίνει συχνά , από σπάνια ως καθόλου.
Φυσικά αν δεν δέσουν , ναι θα υπάρξει πρόβλημα ηγεσίας , γιατί θα καλούνται να λύσουν τον δεσμό παίκτες με ποιότητα και εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Θα ρθει η μέρα που με τις μαλακιες που κανουν ουτε 15χρονο ποδοσφαιριστη δε θα μπορούν να πάρουν.
Χαρηκα παρα πολύ πάντως για κεινο το στρακι τον Καραμάνο. Βάλε το τόξο εκεί που ξες τωρα ανύπαρκτε.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Κάνοντας ένα search στο Transfermarkt για ελεύθερους επιθετικούς, ανακάλυψα ότι ο Σαλπιγγίδης έχει μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από τον Berbatov.
Γκρεμίζεται το σύμπαν.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

pilotos έγραψε:

Ο Τσανδάρης σε συνεργασία με τον μανατζερ του εφτιαξε ένα βιογραφικό όπου στα 22 λεει παίκτης ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ.
Αυτό φτάνει να έχει φτιάξει την καριέρα του μέχρι τα 30 όπου κάποιος θα τον βάζει στο ρόστερ του.
Λυπηρό και όπως λέει ο Rain δεν έχουν φιλοδοξία να παίζουν παρά να υπάρχουν και να πληρώνονται.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ε ας τον παρουμε αμα είναι. :P:P
Εν τω μεταξύ ο Μπεμπατοφ να φανταστώ προετοιμασία μηδέν ε;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

northend4 έγραψε:
pilotos έγραψε:

Ο Τσανδάρης σε συνεργασία με τον μανατζερ του εφτιαξε ένα βιογραφικό όπου στα 22 λεει παίκτης ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ.
Αυτό φτάνει να έχει φτιάξει την καριέρα του μέχρι τα 30 όπου κάποιος θα τον βάζει στο ρόστερ του.
Λυπηρό και όπως λέει ο Rain δεν έχουν φιλοδοξία να παίζουν παρά να υπάρχουν και να πληρώνονται.
Με πόσες συμμετοχές;

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Mīngus έγραψε:Κάνοντας ένα search στο Transfermarkt για ελεύθερους επιθετικούς, ανακάλυψα ότι ο Σαλπιγγίδης έχει μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από τον Berbatov.
Γκρεμίζεται το σύμπαν.

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εντάξει εμείς εδώ λέμε να φτιάξουμε ομάδα κλπ κλπ.. Στήνουμε προτζεκτ με νεαρούς, μιλάμε για Ακαδημίες...
Και αυτοί στέλνουν στα Γιάννενα κοράκι αυτόν που κατέθεσε ενορκα ότι ο μαρινακης τους έκανε μία απλή επίσκεψη στον τελικό του οακα... και βοηθός ο ακρίβος #@%@$^#$^@$%^%&$%#
Δεν υπάρχει σωτηρία.-

Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

O Μπερμπάτοφ δεν χρειάζεται προετοιμασία.
Ερχεται κύριος, ρίχνει μια τσαπου 20 γκολ στην ΣουπερΚλικα, εισπράττει τα δυο του μύρια και φεύγει...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Εγώ δεν ψήνομαι για κανένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για μπροστά... αλλά δεν ξενέρωσα κιόλας που δεν πήραμε τον Τοιβόνεν. Ο Μπερμπάτοφ στην Σούπερ Λίγδα θά'ναι... Περπάτοφ. Δεν τον θέλω.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

pilotos έγραψε: Με πόσες συμμετοχές;
Πιλοτε, δεν τον/τους νοιάζει, γιατί το βιογραφικό του δεν λέει Επανωμη, Καλαμαρια αλλά ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ. Αρκετό για κάποιους μπούφους να τον προσθέτουν στο ρόστερ τους από εδώ και στο εξής.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Mīngus έγραψε:Κάνοντας ένα search στο Transfermarkt για ελεύθερους επιθετικούς, ανακάλυψα ότι ο Σαλπιγγίδης έχει μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από τον Berbatov.
Γκρεμίζεται το σύμπαν.
:lol: :lol:
Γιατί που τον έχει right wing???To Wing που το είδανε???Άς τους ενημερώσει κάποιος να το κάνουν σκέτο right...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτά ίσως ίσχυαν παλιότερα, πλέον ο καθένας μπορεί να μπει και να δει τι απίδια έχει πιάσει ο τάδε παίκτης. Τουλάχιστον εγώ έτσι νομίζω.
Από κει και πέρα, θα μπορούσε για παράδειγμα να τον πάρει ο μαριδάκης στο χωριό του και να πει σας έφερα παίκτη δώρο, να του βάλει και 2-3 φιόγκους για να δέσει το πακέτο :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

northend4 έγραψε:
pilotos έγραψε: Με πόσες συμμετοχές;
Πιλοτε, δεν τον/τους νοιάζει, γιατί το βιογραφικό του δεν λέει Επανωμη, Καλαμαρια αλλά ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ. Αρκετό για κάποιους μπούφους να τον προσθέτουν στο ρόστερ τους από εδώ και στο εξής.
Κατ αρχάς λέει ΚΑΙ Επανωμή :opaokara: :opaokara:

Κατα 2ον, βλαμμένος ειναι ο ΑΔ που θα τον ψάξει να μη δει τις ΜΗΔΕΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΛΑΙΜΑΙ συμμετοχές στο γαυρο;

Τον βλέπω για 2η γερμανίας και μετα παναιτωλικό, όφη, άρη όπως πολλοί παιχταράδες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”