Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από hasio_john »

Να μας έλεγε κανείς ότι τέτοια εποχή θα είμαστε στο +4 (και μάλιστα από χοντρή μ@λακία μας δεν είναι +10) , θα τον λέγαμε ονειροπόλο και τρελό! Ωστόσο πάλι αυτή η μιζέρια, η μίρλα, η κλάψα, το κόμπλεξ κατωτερότητας...
ΡΕ ΣΕΙΣ, η ομάδα γ@μεί φέτος αν αναλογιστεί κάποιος με τι υλικό είμαστε εδώ που είμαστε!
Τολμάτε να μιλάτε για τον Άγγελο? ΝΑΙ κάποιες φορές οι αποφάσεις του είναι κάπως (και μένα σήμερα η 11δα μου φάνηκε κάπως και το δήλωσα πως θα κερδίσουμε -ΤΟ ΗΞΕΡΑ- απλά με το γνωστό άγχος και εγκεφαλικό μέχρι το τέλος!) ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο Άγγελος έχει κάποιο σχέδιο, κάποιο πλάνο, κάποια Θεϊκή παρέμβαση :lol: , κάτι βλέπει στις προπονήσεις που εμείς επι του καναπέος δεν το βλέπουμε!
Γι' αυτό ΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ τον Αγγελάρα και ας τον αφήσουμε να φέρει εις πέρας το όραμα της Παναγίας που έχει δει και αυτό δεν είναι άλλο από την ΠΑΟΚΑΡΑ μας στην πρώτη θέση! ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Χαλαρώστε κλείστε μάτια και ονειρευτείτε!Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ:

http://www.superleaguegreece.net/el/scoreboard
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

hasio_john έγραψε:και μένα σήμερα η 11δα μου φάνηκε κάπως
Η μόνη εξήγηση που μουρθε είναι να μη κατεβάσει τους κουρασμένους απέναντι σε ξεκούραστους απ την αρχή αλλα μετά το ημίχρονο που θα υπήρχε κόπωση και στον αντίπαλο.Τρελό μεν αλλα ..Αγγελος ειναι αυτος . :?
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

[quote

Είσαι δυστυχισμενος σήμερα ε ντεσπε? πίκρα το γκολ του κάτσε ε?[/quote]

Εσυ,δεν ντρπεσαι λιγο?
Εχει καμποσες μερες,που ορμας γενικως,για ηρεμησε,το ΄χεις παραχεσει.[/quote]

και που δεν ορμουσα ρε αδερφε τοσες μερες τι κατάλαβα. Αλωνίζατε και γράφατε τόσες μερες και κατηγορουσατε και ασκουσατε κριτικη. Όχι ρε παλίκαρε δε ντρεπομαι. Και στο φινάλε ποιος είσαι εσυ που θα μου πεις να ηρεμήσω? Και αν έλεγα κάτι που δεν έπρεπε με τρόπο που δεν έπρεπε υπάρζουν τα παιδια που θα με ηρεμούσαν με αλλο τροπο. Οπότε μάλλον εσύ πρεπει να χαλαρώσεις.Και στο φινάλε κριτική κάνω κι εγω.[/quote]

Κατ΄αρχας,κανεις ευθεια επιθεση(στον ντεσπε) και οχι κριτικη.
Κατα δευτερον,ποτε δεν σχολιαζω κριτικη που δεν συμφωνω,γιατι σεβομαι το δικαιωμα οποιουδηποτε,να εχει αλλη αποψη απο τη δικια μου.
Κατα τριτον,δεν προσπαθω να αντικαταστησω καποιον,αλλα εχει καμμια βδομαδα,που με ποιον διαφωνεις του ορμας.
Τελος,αν αισθανεσαι περηφανος για τον τροπο που την ειπες στον ντεσπε,
μπραβο σου,και σ΄ανωτερα.
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

PAOK_Antarctica έγραψε:Μια στιγμή ρε παιδιά. Έχει άδικο σε αυτό που λέει ο despe?
Δηλαδή εσείς τη βρίσκετε λογική την δικαιολογία "εμένα μου είπαν οι παίκτες ότι μπορούν, αν και ο γιατρός είπε ότι είναι οριακά";

Εννοείται πως είναι μεγάλος ερασιτεχνισμός αυτό το πράγμα.
Ούτε εγώ κατάλαβα γιατί αρπάχτηκαν κάποιοι αλλά ΠΑΟΚ είσαι, πρέπει να την πέσουμε σε κάποιον
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

georgedoulk2008 έγραψε: Ειρηνη ημιν.
@desperando
ρε αδερφε αν σε χαλάει τοσο πολύ η φετινή ομάδα, κόψτην να ησυχασεις.
τι ευχαριστηση βρισκεις με το να κραζεις τοσο πολύ;
το κραξιμο ρε ξαδερφε που το βλεπεις για να το δω και γω.
μια διαπιστωση εκανα σε μια απορια που ειχα εκφρασει πριν απο μερες.

υγ οσο για τον μπουμπουκο τον απο πανω το εχω ξανα πει... γινε πρωτα ΠΑΟΚ και μετα ελα και μιλα μου για χαρες και λυπες
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

Ρε φίλε δε γίνεται πάντα η μειονοτητα που ειστε εδω μεσα να κάνετε αρνητικη κριτική και να λέτε οτι σας έρθει γιατι έχετε εμπάθεια για τον προπονητη και οι υπόλοιποι να λέμε ε δεν πειραζει ασε τωρα ποιος ασχολειται και τετοια. Φτάνει. Όταν κανετε κριτικη και ορματε, θα ορμαω κι εγω. Οσο μου το επιτρεπουν.
paoki1985

desperando έγραψε:
georgedoulk2008 έγραψε: Ειρηνη ημιν.
@desperando
ρε αδερφε αν σε χαλάει τοσο πολύ η φετινή ομάδα, κόψτην να ησυχασεις.
τι ευχαριστηση βρισκεις με το να κραζεις τοσο πολύ;
το κραξιμο ρε ξαδερφε που το βλεπεις για να το δω και γω.
μια διαπιστωση εκανα σε μια απορια που ειχα εκφρασει πριν απο μερες.

υγ οσο για τον μπουμπουκο τον απο πανω το εχω ξανα πει... γινε πρωτα ΠΑΟΚ και μετα ελα και μιλα μου για χαρες και λυπες
Καλα για το μπουμπουκος δε θα πω τιποτα. Αλλα παλίκαρε μη βγαζεις σε παρακαλω τα ΠΑΟΚομετρα. Πιστεψε δε θα υπαρχει τελειωμος. Απλα θα κλεισω με τα λεγομενα του αντιστρατηγου καποτε..αρε μαναβης που σας χρειαζεται.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω ΠΑΟΚομετρα δεν εβγαλα ποτε αλλα οταν εχω να κανω με καποιον που απο τα 200 ποστ του τα 190 εχουν να κανουν με τον αγγελο καταλαβαινω οτι δεν ειναι ΠΑΟΚ.
αρχισες να γραφεις συστηματικα απο τοτε που ηρθε ο αγγελος,παλαιωτερα εκανες γκεστ σταρ εμφανισεις για να κραξεις τον εκαστοτε προπονητη.

και ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξουμε δεν θα βρουμε ουτε ενα σχολιο σου σε επιτυχιες του παρελθοντος, γι αυτο ασε τον προλογο με τους αντιστρατηγους και τους μαναβηδες
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Αδερφια, χαλαρωστε ολοι και απολαυστε το ταξιδι της ΠΑΟΚΑΡΑΣ τη φετινη χρονια..
Η ομαδα ηδη εχει κανει πολλα περισσοτερα απο οσα πιστευαν ολοι στην αρχη της χρονιας..
Αυτο οφειλεται ΜΟΝΟ στους παιχτες και τον προπονητη (με τα καλα του και τα στραβα του)

Υ.Γ. Λαος του ΠΑΟΚ δεν υφισταται πλεον,ειδικα στη Θεσσαλονικη..
Ειναι κριμα γι αυτην την ομαδα που αν μη τι αλλο καταθετει ψυχη σε καθε ματς,να μην εχει 20.000 κοσμο σε καθε εντος.. :redcard: :redcard: :redcard:
paoki1985

desperando έγραψε:εγω ΠΑΟΚομετρα δεν εβγαλα ποτε αλλα οταν εχω να κανω με καποιον που απο τα 200 ποστ του τα 190 εχουν να κανουν με τον αγγελο καταλαβαινω οτι δεν ειναι ΠΑΟΚ.
αρχισες να γραφεις συστηματικα απο τοτε που ηρθε ο αγγελος,παλαιωτερα εκανες γκεστ σταρ εμφανισεις για να κραξεις τον εκαστοτε προπονητη.

και ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξουμε δεν θα βρουμε ουτε ενα σχολιο σου σε επιτυχιες του παρελθοντος, γι αυτο ασε τον προλογο με τους αντιστρατηγους και τους μαναβηδες
Χαχα είσαι απλά αστείος αδερφε. Δε θα σου πω να μπεις πραγματικα και να δεις τα ποστ μου αλλά αυτα που λες είναι αστεία.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ο Μπάνε μια ζωή έπαιζε με ένεση στα κρίσιμα ματς, με τη μεγαλύτερη ευθύνη δική του χωρίς να υπάρχει 100%συγκατάθεση γιατρού ... Όλοι οι μεγάλοι παίκτες που όταν είναι τραυματισμένοι οριακά και σφίγγουν τα δόντια για να παίξουν σε ένα κρίσιμο ματς , ερασιτέχνες είναι.

Ποδοσφαιρικά μιλώντας πάντα ... Άγγελε , η ομάδα και εσύ, συνέχιστε να τους πηδάτε ασάλιωτα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγω ηθελα να ηξερα,επειδη ειπε κατι ο Αγγελος ειτε λογω αφελειας της στιγμης ειτε οποιουδηποτε αλλου λογου θεωρειτε οτι αυτα δε γινονται πουθενα???

Μου φαινεται εντελως παραλογο να το πιστευετε αυτο.
Θα επαιζε δηλαδη ΠΑΟΚ-γαυρος τελ.κυπελλου θα ειχε ο κλαους 38 πυρετο και δε θα επαιζε??Ή θα μπορουσες σαν Αγγελος,σα στεφενς σαν οτιδηποτε να κρατησεις το πολυβολο σου εκτος του ματς??
Με πυρετο με σπασμενο ποδι θα επαιζε...

Αλλο βεβαια το ενα ματς και αλλο μια διαδοχη αγωνων.Αλλα πρεπει να καταλαβουμε οτι με το "φτωχο" ροστερ πρεπει να γινουν καποιες υπερβολες για να γινει το κατι παραπανω.Και οι υπερβολες και τα ρισκο πρεπει να παρθουν μεχρι που ειμαστε στην κορυφη.Αμα πεσουμε ζοριζει το πραγμα.

Επισης γιατι δεν κακοχαρακτηριζετε τον Αγγελο που εβαλε τον κλαους σημερα μεσα??Δεν ειχε συμπτωματα ιωσης οπως αναφερθηκε???Θα επαιρνες αλλιως το ματς??Δε σας ειδα να ευαισθητοποιηστε καποιοι..

Το ζητημα προς το παρον ειναι το αποτελεσμα.Για μενα στα 2 εναπομειναντα ματς οι μακ,τζιολης,ρατς,κλαους,φακ πρεπει να ειναι 11αδα.Παρε τα ματς και μετα εχεις χρονο να σκεφτεις τι θα κανεις...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Τελικά , ότι κ να πει ο Αγγελος , μα ότι, κάποιοι θα βρουν επιχειρείματα να το δικαιολογούνε.

Κάτι σαν Τζιχάντ.

Μήπως να αναρωτηθείτε αν χρειάζεται όλο αυτό ?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οπως και το αντιθετο....
Οτι και να πει,ξεκινωντας απο την παναγια-τα παληκαρια το πηξε το δειξε κατι θα ενοχλει μονιμως καποιους,κατι σα συνδρομο καταδιωξης...

Εμενα και τον καθε εμενα τι με νοιαζει στο κατω κατω τι λεει???
Για αλλους λεει βλακειες για αλλους φιλοσοφιες.
Η δουλεια του ποια ειναι???
Ειναι λιγη,ειναι πολλη,ειναι μετρια,ειναι κακη?

Ας κρινουμε τη δουλεια του και να προχωρησουμε...Τωρα αν παρω πρωταθλημα και εχω και 5 θλασεις παραπανω δε νομιζω να με χαλασει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”