Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ολοι μιλαμε και λεμε θεωριες,και καλα κανουμε...

εγω θελω εναν γιγαντα που να μπορει να κανει και δυο τριπλες μεσα στην περιοχη..ας ειναι και σερβος,ας ειναι και αιγυπτιος,ας ειναι και κινεζος..θελω εναν επιθετικο που να γουσταρωωωωωωωωωω...κανω υπομονη καποτε θα ερθει..μπορει αυριο μπορει μεθαυριο μπορει του χρονου....εγω παντως οποιος παιζει μπροστα θα τον εμψυχωνω(θα ριχνω μπινελικια απο μεσα μου)...

Υ.Σ υπομονη και ονειρα :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Μαζί με Αίγυπτο , θα έβγαζα κ μαροκο ,αλγερια...
Όπως κ Βουλγαρία,Σερβία,κροατια...
Αν δεν μπορείς να έχεις δίκτυο σε αυτές τις περιοχές , τι ελπίδα έχεις στην Λατινική Αμερική???
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Lord Byron διαφωνούμε αλλά αυτό είναι ωφέλιμο γιατί πασχίζουμε να ξεκαθαρίσουμε τι εννοούμε και έτσι προκύπτουν χρήσιμες διευκρινίσεις. Ο Φαν Πέρσι έπαιζε και αριστερά στην Αρσεναλ, ο Φαν Νιστελρόυ ήταν ο μοναδικός κλασσικός φορ από την εποχή του Φαν Πάστεν που έλεγε και ο Διακογιάννης, o Marica κάθε άλλο παρά κλασσικός φορ περιοχής είναι και με αυτό χρειαζόμαστε ως διαδικασία ορισμού την εις άτοπο απαγωγή για να συννενοηθούμε ώστε να ορίσουμε το αντίθετο δηλ. το σέντερ φορ που δεν μπορεί να παίξει σε καμία άλλη θέση μπροστά όπως ο Klaus και ο Παπάζογλου. Ε τέτοιο πράγμα δεν το θέλει αφού ακόμα κι ο Hundelaar περνάει αρκετό χρόνο έξω από το κουτί ενώ τον Janko τον βρήκε όταν πήγε εκεί για χρόνια στη Red Bull δεν τον διάλεξε όπως καλείται να κάνει τώρα και αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα τον βάζει όπως κάνει και με τον Klaus αλλά απαιτεί από το σενδερ φορ του συμμετοχή στην ανάπτυξη και συνεχή κίνηση με εναλλαγή θέσεων μπροστά αντί για κλασσικό παιγνίδι με πλάτη. Η λογική της Ολλανδίας να παίζει με τρεις εναλασσόμενους μπροστά όπως οι Φαν Πέρσι, Ρόμπεν και Κάουτ ώστε να μην προλαβαίνεις να ξέρεις ή να βλέπεις από που θα σου έρθει έχει επικρατήσει σε συνδυασμό και με την αξιοποίηση που ανέφερε κι ο Σώτος του επιθετικογενούς χαφ ως κρυφού κυνηγού με κάθετη κίνηση στην περιοχή στο στυλ του Σνάιντερ είναι το τακτικό είδος επιθετικής ανάπτυξης που προτιμά και επιλέγει να αναπτύξει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος olivares την Πέμ 23 Ιαν 2014, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το οποίο θέλει και την περισσότερη δουλειά ΕΙΔΙΚΑ στην Ελλάδα, καθότι τελείως ξένο για τους Έλληνες παίκτες.
Γι αυτό και για μένα είναι λογικό να καθυστερήσει παραπάνω απ το φυσιολογικό να πετύχει αυτό που θέλει, και να βλέπουμε σκαμπανεβάσματα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Περουβιανέ Αετέ... η διαφορά όμως πχ. του Περσι με τους Κάιτ και Ρομπέν είναι ότι ο κεντρικός φορ σε αντίθεση με τους άλλους 2 είναι κυρίως περιοχάτος και κατ'ανάγκη "ακραιος" απλά και μόνο επειδή έχει μια Α τεχνική και ταχύτητα. Ο "μαυρούκος" είναι πρώτα από όλα "ακραίος" και κατ'ανάγκη περιοχάτος.
Πρίν ξέχασα και τον Ibra στον Ajax! :D
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Αντί για να τρελένονται για το φορ δεν τρέχουν καλύτερα να σκάσουν το 1,5 μύριο συμβόλαιο στον Natkho που είναι ελεύθερος, να δέσει το κέντρο για τα επόμενα 5 χρόνια και ο Μαντούρας να γυρίσει στα στόπερ???

Kace - Natkho στα χαφ κι αν είσαι μάγκας πέρνα...
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

olivares έγραψε:Με τη λογική της Χλωρίνης Κλινέξ αυτόν ξέρω, αυτόν εμπιστεύομαι διαπραγματευόμαστε για δανεισμό με οψιόν
αγοράς το καλοκαίρι για το τελευταίο έτος του συμβολαίου του για την περίπτωση
ενός ακόμα πρώην παίκτη του Huub τον οποίο θυμάμαι από την εποχή του στη Σάλκε
να ξεσηκώνει το Γκέλζενγκιρχεν χάρη στην εξαιρετική ντρίμπλα του και την καλή τεχνική του
αγωνιζόμενος κυρίως δεξιά όπου προφανώς μπορεί να μοιραστεί τα παιγνίδια με το Lucas.
[youtube]MJ36QQbmLqI[/youtube]

Να προσθέσω ότι στην ουσία είναι αληθινό εξτρέμ αφού διαθέτει πολύ καλή σέντρα
αλλά υστερεί στη σύγκλιση στην κορυφή και στα τελειώματα για αυτό και δεν μπορεί
να αγωνιστεί στην κορυφή παραπάνω από κανένα τεταρτάκι.

[youtube]gnnKLSrOy5Y[/youtube]
Μας φτιάχνεις φίλε olivares.

Υ.Γ. Μου αρέσει η λογική αυτόν ξέρω, αυτόν εμπιστεύομαι όταν ο προπονητής μου ξέρει την Σαλκε. :D
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Home / Ποδοσφαιρο / Μεταγραφές / Επιμένουν για Μοράες!
Επιμένουν για Μοράες!

Συντάκτης Μάνος Τσαλγατίδης
Αναρτήθηκε: 23 Ιανουαρίου | 17:18

Μετά τους Ουκρανούς και οι Ρουμάνοι αναφέρονται σε πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Τζούνιορ Μοράες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την «χώρα του Δράκουλα» ο Δικέφαλος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του 26χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού..

Μάλιστα, όπως αναφέρεται οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει πρόταση 2 εκατομμυρίων στην Μέταλουργκ και περιμένουν την απάντηση από την ομάδα, αλλά και τον ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα για τον 26χρονο Λατίνο ενδιαφέρονται τόσο η Κούμπαν, όσο και το Ανόβερο.ινπαοκ

ισχυει?ολι?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν ισχύει αυτό που είπε ο oli και αυτό που είπε ο ινπαοκ :mrgreen: , τότε πάμε για πολλά γουστα!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Παικταρας φαινεται ο βραζιλιανος... Μακάρι ,αλλα πολλά τα 2 μυρια... Κ χωρίς ιδιαίτερη μεταπωλητικη αξία ,διότι ειναι 26 ... Θα δείξει .. Πιστεύω θα πάμε σε πιο φθηνή λύση...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ρε αδερφια παιζει να ισχυει αυτο που ακουγεται;.....οτι δηλαδη παμε για πακετο Jermaine Jones και Chinedu Obasi απο Σαλκε;;;;εαν ισχυει ανεβαινουμε ενα σκαλι τουλαχιστον....
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

που ακουγεται?το πε δημοσιογραφος ή το ειδες καπου γραμμενο?
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

gergeo4 έγραψε:που ακουγεται?το πε δημοσιογραφος ή το ειδες καπου γραμμενο?
Σε συζητηση μεταξυ transfermaniak και ενος αλλου παλικαριου πριν βγουν τα ονοματα για αυτο ειπα να ρωτησω εδω μηπως εχει ακουσει κανεις κατι για αυτους τους 2.....προς θεου ουτε παπατζης ειμαι ουτε τιποτα...απλα ειπα να ρωτησω...και εγω με την ιδια αγωνια με τους περισσοτερους ειμαι.... :) :) :)
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

υπομονη σε 4 μερες θα ξερουμε
Demir

Δημοσίευση από Demir »

PaokPatraG4 έγραψε:
gergeo4 έγραψε:που ακουγεται?το πε δημοσιογραφος ή το ειδες καπου γραμμενο?
Σε συζητηση μεταξυ transfermaniak και ενος αλλου παλικαριου πριν βγουν τα ονοματα για αυτο ειπα να ρωτησω εδω μηπως εχει ακουσει κανεις κατι για αυτους τους 2.....προς θεου ουτε παπατζης ειμαι ουτε τιποτα...απλα ειπα να ρωτησω...και εγω με την ιδια αγωνια με τους περισσοτερους ειμαι.... :) :) :)
Αν έρθει ο j.jones θα κλαίω μια βδομάδα.. Μεγάλη παικταρά...αν κ πιστεύω ότι η πρόταση ήταν πριν τον maduro.. Ενδιαφέρονται γι αυτόν west ham ,west brom k ομάδες απο mls...mπου σημαίνει λεφταααα.... Πιθανόν να τον θέλουν στην θέση του Λαζάρ... Του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει κ πάτησε κ αυτός 32...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”