Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

giapas

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από giapas »

xrisitsapa έγραψε:Σημερα δηλωσες οτι δεν διαβαζεις εφημεριδες. ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ. Να διαβαζεις, εφημεριδες και σαιτ, να δεις τι γραφει ο καθε ασχετος, να νιωσεις λιγο ντροπη που εχεις δωσει τετοια δικαιωματα, και μετα να ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔ@@ΞΕΙΣ τη Μπενφικα και ΚΥΡΙΩΣ τον gay. Και αφου σηκωσεις την κουπα στην Αθηνα, θα εχει πολυ ενδιαφερον η συνεντευξη τυπου.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ωραίος !!
astnord

Δημοσίευση από astnord »

Αυτή η νεκρική σιγή από πλευράς διοίκησης με εκνευρίζει αφάνταστα.
Μοναδική τους δικαιολογία είναι αν σκέφτονται να αφήσουν τα αρδ να ξεσαλώσουν και να εκτεθούν ανεπανόρθωτα και στη συνέχεια να τους πετάξουν στην γλοιώδικη φάτσα τους μία εκκωφαντική και γεμάτη νόημα ανανέωση της εμπιστοσύνης στον προπονητή ασχέτως του αυριανού αποτελέσματος.ΜΑΚΑΡΙ.
Δυστυχώς όμως έχοντας το προηγούμενο παράδειγμα της αποπομπής του ρουμάνου φοβάμαι μήπως επαναληφθεί το σκηνικό.Ένα σκηνικό που μετά και το ξεδόντιασμα που τους έκανε η αλεπού εκ ρουμανίας με γέμισε ντροπή για πρώτη φορά από τότε που έγινα ΠΑΟΚ.
Για το λόγο αυτό περιμένω από τον κύριο που παρακαλούσαμε και απειλούσαμε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και να μην πάει στο τεχνικό team της εθνικής να φερθεί για μία έστω φορά μετά την επιστροφή του έξυπνα και προς το συμφέρον της ομάδας.Αιντε γιατί από τότε που γύρισε κάνει τη μία γκάφα μετά την άλλη και δεν θα του το συγχωρούμε συνέχεια.
Μικραίνεται πολύ την ομάδα μας κύριοι της διοίκησης και ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είναι χαιβάνια ο λαός του ΠΑΟΚ.
Συνέλθετε εγκαίρως.
IN HUUB WE TRUST-ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ
Άβαταρ μέλους
xalara

Δημοσίευση από xalara »

Στην δήλωση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Νίκου Αλαβάντα αναφέρεται ότι :
"Όλοι μου λένε όταν μιλάω με δημοσιογράφους να μιλάω για τον Στέφενς".
Τί εννοεί με αυτό? Άκουσε κανείς την συνέντευξη live μήπως?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

xrisitsapa έγραψε:Ρε Χουμπ, [...] Να διαβαζεις, εφημεριδες και σαιτ, να δεις τι γραφει ο καθε ασχετος
...μοιάζει με ψυχολογικό πείραμα αυτό.
και μετά, τί; Θα του πούμε να ακούει και Ραπτόπουλο;

Δεν κάνουμε μια προσπάθεια κι εμείς, έτσι για αλλαγή, να διαβάσουμε/ακούσουμε τί λέει ο προπονητής μας που είναι και σχετικός; Καλοί κι οι άσχετοι, πλάκα έχουν, αλλά δεν μας μαθαίνουν και τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

astnord έγραψε:Αυτή η νεκρική σιγή από πλευράς διοίκησης με εκνευρίζει αφάνταστα.
Έχουν υψηλούς μουσαφιρέους τώρα, δεν μπορούν να ασχοληθούν.
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

mpouJr έγραψε:Συγνωμη κιολας εγινε κανενας ΠΑΟΚ επειδη παιρναμε τιτλους;εγινε κανενας ΠΑΟΚ επειδη ειμασταν παντα διεκδικητες τιτλων;τι παει να πει υπομονη τελος;οπαδος κ φιλαθλος εισαι αδερφε κ η δουλεια σου ειναι μια κ μοναδικη ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,αν δεν μπορεις να το κανεις αυτο κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες τοτε για μενα δεν εχεις τα αντερα να εισαι ΠΑΟΚ αδερφε καλυτερα να βρεις κατι αλλο να ασχοληθεις.ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Να φανταστείς πως αν αρχίσουμε να παίρνουμε τίτλους , ίσα που αλλάζω ομάδα!

Για να σοβαρευτούμε , οι πρώτες μου εικόνες απ'την ομάδα είναι απ' τις αρχές του 80. Θυμάμαι να παίζουμε κάθε χρόνο τελικό κυπέλλου , να παίζουμε στο μισό γήπεδο την ΑΕΚ στην Αθήνα στον τελικό που χάσαμε με 2-0, τον Ολυμπιακό να χάνει απ' τα Τέμπη , να παίζουμε τη μεγάλη Μπάγερν στα ίσα , να ανατρέπουμε το 2-0 του ΠΑΟ στην Αθήνα με 4-0 στην Τούμπα , το πρωτάθλημα του 85 και άλλα πολλά.

Έτσι γνώρισα τον ΠΑΟΚ. Δε φταίω εγώ αν εσύ και πολλοί εδώ μέσα τον γνωρίσατε ως άτι το κομπάρσο. Θεωρώ ντροπή να μικραίνετε την ομάδα. Μάλλον εσείς πρέπει ν' αλλάξετε ομάδα
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Oli κατ'αρχήν να σου δώσω συγχαρητήρια για όλα τα ποστ και για το γεγονός οτι δεν τα παρατάς και συνεχίζεις με αναλύσεις και επιχειρήματα.
Απο την πλευρά μου κατανοώ τα όσα λες. Αυτό που με καίει ομως είναι ένα.
Η γνώμη της δοιήκησης και του Σαββίδη ποιά είναι στο θέμα Χουμπ? ( μιας και γνωρίζεις πραγματα και καταστάσεις)

Άν η στάση τους είναι ουδέτερη και απλά αφουγκράζονται καταστάσεις για μένα το χάσαμε το παιχνίδι. Ο κόσμος γκρινιάζει και θα γκρινιάζει όσο βλέπει μπάλα. Σε όλο τον κόσμο συμβαίνει αυτό. Το θέμα είναι η διοίκηση να κρατάει χαρακτήρα γιατι η αντίδραση του κόσμου έρχεται και φεύγει.
Άν απο την άλλη ο Σαββίδης κυρίως έχει κλείσει αυτιά και δέν ακούει κανένα παρα μόνο το επιτελείο. Τότε είμαι διατεθειμένος να κάνω υπομονή και 2 και 3 χρόνια με σφαλιάρες και με ότι θες. Επειδή όμως δεν βγαίνει κατι απο την ΠΑΕ και καλά κανει βεβαια γιατί μένα και επειδή η ΠΑΕ φαινεται να έχει κλείσει και τις πόρτες σε όλου σχεδόν τους ΑΡΔ, δώσε μας λίγο τα φώτα σου...!!
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Ποτε δεν θα μπορουσα να φανταστω ότι θα ελεγα αυτή τη φραση: μπραβο μητσοτακη
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ε που να το φανταστεις.αφου πανω σε αυτους τους θριαμβους χτιστηκαν υποδομες κ απο τοτε δε σταματησαμε να παιρνουμε τιτλους.αλλωστε η συχνοτητα που παιρνουμε τιτλους αποδεικνυει οτι ολα γινονταν με μεθοδικοτητα και υπομονη.μετα απο καθε επιτυχια γινομασταν και πιο δυνατοι γιατι ο ΠΑΟΚ δεν διοικουνταν ποτε με νοοτροπιες μικρης ομαδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 19 Φεβ 2014, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Εννοείται ότι όποιος θεωρεί εαυτόν ΠΑΟΚτσή οφείλει να (υπο)στηρίζει τον προπονητή του ΠΑΟΚ ως θεσμό, άρα και ως πρόσωπο. Από εκεί και πέρα όμως, η άσκηση κριτικής δεν είναι αντίθετη με τη στήριξη. Ναι, δε με ικανοποιεί το έργο που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής. Ναι, δεν έχω πεισθεί ότι υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο και καλά καταστρωμένο πλάνο, με σύμφωνη και τη διοίκηση, το οποίο έχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα μέσα στον οποίο θα αρχίσει να αποδίδει. Για το πρώτο σκέλος ευθύνεται ο ίδιος και όσοι σχετίζονται με το αγωνιστικό τμήμα. Για το δεύτερο ευθύνεται ο ίδιος και όσοι συμμετέχουν στον σκληρό πυρήνα της διοίκησης.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ!
Στηρίζω τον προπονητή της ομάδας μου γιατί είμαι ΠΑΟΚ, κάνω υπομονή γιατί είμαι ΠΑΟΚ, ελπίζω να έχουν δίκιο στις αναλύσεις τους οι αγαπητοί μου "Χουμποφύλακες" γιατί είμαι ΠΑΟΚ, περιμένω τα καλύτερα που ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ γιατί είμαι ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως... Ναι ρε παλιοΑΡΔ, ο λυσσαλέος πόλεμος που κάνετε στον προπονητή μου, όσο κι αν τον αμφισβητώ, μου γυρνάει το μυαλό, μου θυμίζει το βρώμικο παιχνίδι που πάντα παίζατε, και με κάνει να πω κι εγώ:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΛΑΜΟΓΙΑ!
υγ: Αυτό το λαμόγια όμως, ας έχει ξεκάθαρο αποδέκτη, και αυτός δε θα μπορούσε ποτέ να είναι συνοπαδός μου. Παρακαλώ λοιπόν να κοπούν επιτέλους τα υπονοούμενα περί περισσότερο και λιγότερο Παοκτσήδων, ανάλογα με το αν συμφωνούν ή όχι μαζί μας.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αλεξ αυτη η φαση με το θεσμο του προπονητη ξυπνα βρυκολακες.δεν υπαρχει τετοιος θεσμος.η μαλλον υπαρχει οσο υπαρχει κ θεσμος δεξιου μπακ.υπαρχουν ανθρωποι ικανοι κ ανικανοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 19 Φεβ 2014, 18:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

barlow4 έγραψε:Ε που να το φανταστεις.αφου πανω σε αυτους τους θριαμβους χτιστηκαν υποδομες κ απο τοτε δε σταματησαμε να παιρνουμε τιτλους.αλλωστε η συχνοτητα που παιρνουμε τιτλους αποδεικνυει οτι ολα γινονταν με μεθοδικοτητα και υπομονη.μετα απο καθε επιτυχια γινομασταν και πιο δυνατοι γιατι ο ΠΑΟΚ δεν διοικουνταν ποτε με νοοτροπιες μικρης ομαδας.
++++++++++1926+++++++++
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Rage, η νοοτροπία του καπνέμπορα είναι απλούστατη. Τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος καθώς δεν έχει ακλόνητη δίκια του άποψη όπως ο Ζαγόρ π.χ.για να κάνει το σωστό και να τον αφήσει 3 χρόνια να δουλέψει ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στα πρώτα δύο. Δυστυχώς το μεγαλύτερο του μειονέκτημα είναι το ότι μην έχοντας ιδέα από ποδόσφαιρο ακούει τι θα του πουν όλοι οι άλλοι μόνο που συχνότατα δι άδερς έχουν διαμετρικά αντίθετες απόψεις για αυτό και βλέπουμε συχνότατα παλινωδίες σε θέματα που χρίζουν άμεσων αποφάσεων και καταλήγουμε στο φύγε garcia μείνε σμείγμα-φύγε σμείγμα έλα garcia-φύγε κάτσε μέχρι να ξαναγυρίσεις πολύ αργοπορημένα και πάει λέγοντας. Αν του πάρει το μπακίρι ο Χουμπ περνώντας gay-ζέλο και τη δεύτερη θέση εδραιώνεται.

Αν βγει μόνο δεύτερος η ανασφάλεια συνεχίζεται μέχρι τα προκριματικά και το αστείο είναι ότι με αυτή την ανασφαλή φιλοσοφία διαχείρισης έμψυχου δυναμικού μόνο εκ του άμεσου αποτελέσματος πιστεύει ότι τους κρατάει κιόλας όλους στην τσίτα. Αν βέβαια συνεχιστεί αυτό το ανασφαλές βιολί όπως σωστά είπε και ο κορίνθιος δεν αποκλείεται καθόλου να σηκωθεί να φύγει μόνος του ο Χουμπ ο οποίος το τελευταίο που θέλει στα 60 του είναι να βρίσκεται κάπου όπου αισθάνεται ότι δεν τον εμπιστεύονται και θα προλάβει οποιαδήποτε εξέλιξη για να μην χρεωθεί στα γεράματα απόλυση κηλίδα. Άλλωστε στον ΠΑΟΚ το αγαπημένο μας σπορ εδώ και χρόνια είναι το δημόσιο και ιδιωτικό πέσιμο στον προπονητή και στους παίκτες που δεν γουστάρουμε κι ας μην έχουμε ιδέα για τι πράγμα μιλάμε ποδοσφαιρικά και αυτό είναι απίστευτα ψυχοφθόρο όπως είπε και ο μηχανικός. Αυτά μόνο για τώρα γιατί έχουμε και αγώνα και θα μας την πέσουν ως φορείς αποσταθεροποίησης (εδώ γελάστε ελεύθερα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος olivares την Τετ 19 Φεβ 2014, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

barlow4 έγραψε:αλεξ αυτη η φαση με το θεσμο του προπονητη ξυπνα βρυκολακες.δεν υπαρχει τετοιος θεσμος.η μαλλον υπαρχει οσο υπαρχει κ θεσμος δεξιου μπακ.υπαρχουν ανθρωποι ικανοι κ ανικανοι.
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο ρε συ Ken, γι' αυτό και δε νομίζω ποτέ κανένα δεξί μπακ του ΠΑΟΚ να δεχτεί τέτοια ενορχηστρωμένη επίθεση από τους ΑΡΔ.
Τεσπά, φεύγω απ΄το pc τώρα, γρήγορα να πω απλά ότι με λίγα λόγια και καλά η σκέψη μου συνοψίζεται στο εξής: Ακόμα κι αν διαφωνώ, ακόμα κι αν δε με πείθει, ακόμα κι αν πιστεύω ότι έχω λογικά και βάσιμα επιχειρήματα εναντίον της δουλειάς του, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ο προπονητής του ΠΑΟΚ να με διαψεύσει και να πετύχει, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ. Ανεξάρτητα από το πώς λέγεται ή από πού κατάγεται, γι'αυτό μιλώ για θεσμό και όχι για πρόσωπο.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τέτοιο τρύπημα σήμερα είχα χρόνια να δω.. Και μάλιστα "πληροφορίες" και για επόμενο τον τσιωλης...
Αύριο θα φανούν πολλά, ελπίζω να μην πληρώσει το μάρμαρο πάλι ο απλός ΠΑΟΚτσης.

Στάλθηκε από το V3-E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”