Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
embuji

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από embuji »

Ημερα 10η.

Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη. Θα φυγω με μεταγραφη :lol: :pano:
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
Mica, Dimitris_L4, theo G4
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Φτάσαμε και στο τελευταίο 10ημερο.
Στόπερ αγνοείται.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ως ανώμαλος που είμαι μετράω αντίστροφα μόνο ως το επόμενο ματς που θα απολαύσω ΠΑΟΚ από κοντά
These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
nunies4, Sera4, gervasio artigas
icue

Δημοσίευση από icue »

Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.

Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ υπολογίζονται. Άρα εκεί πρέπει να έρθει κάποιος οπωσδήποτε.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Στα στόπερ μπορεί να υπολογίζουν και Θυμιανη,τόσο καιρό προπονείται με Λουτσε και με τον βαζελο τον χρησιμοποίησε…
Ένα ακραίο μπακ πρέπει να φέρουν όμως για κάλυψη Τειλορ και Μπάμπα έρχονται πολλά ντέρμπι και συνεχόμενα!!
Ποσοτικά γενικά είμαστε καλά λίγο την ποιότητα αμυντικά πρέπει να ενισχύσουν και λογικά θα το κάνουν!!!
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Τι καλα να ειναι ο λοβρεν εχει να παιξει απο 7 δεκεμβρη. Συν οτι υπαρχει ιστορικο. Μπορεις να βασιστεις επανω του;

Ο κετζιορα ηταν σε εκτεταμένη περιοδο ντεφορμαρισματος και επειδη εκανε καλο ματς στο τηγανι ξαφνικα ολα τελεια ολα ροδινα;

Με εναν μιχαηλιδη και εναν συμπαθητικο βολιακο ειναι μεγαλο ρισκο οταν υπαρχουν τοσοι πολλοι μαζεμενοι αγωνες υψηλων απαιτήσεων
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

embuji έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 08:24 Ημερα 10η.

Αδερφε μου σκανδαλη4 μεχρι την Κυριακη θα ερθει...δν ξερω τπτ απολυτως αλλα θα τν φερουμε τν στοπερ..να μπορεις να πηγαινεις ανετα στη δουλεια...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
embuji
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 09:50

Αδερφε μου σκανδαλη4 μεχρι την Κυριακη θα ερθει...δν ξερω τπτ απολυτως αλλα θα τν φερουμε τν στοπερ..να μπορεις να πηγαινεις ανετα στη δουλεια...
Αστα αυτα τα δε ξερω, μιλα Βιρνα
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

icue έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 09:32 Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.

Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ υπολογίζονται. Άρα εκεί πρέπει να έρθει κάποιος οπωσδήποτε.
Άκουσα Ταορμπατζογλου που έλεγε ότι ο Λοβρεν θέλει διαχείριση. Άρα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μη σταματήσεις έχουμε αγώνα την Πέμπτη.. :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author marsantos for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Άκουσα τον Μαλιούφα για την εξέλιξη των δικών μας παιδιών και έμαθα και ότι ο Τσιφτσής δικός μας ήταν και τον παρακολουθούσαν στενά, βασίστηκαν στο πουλί τον ...Σιαμπάνη

Μεταγραφικά δεν καίγομαι, πιστεύω ότι κάτι θα φέρουν προς το τέλος αλλά μπορεί αντί για στόπερ να δούμε τίποτα εξτρέμ...σε αυτά είμαστε λίγο αλλοπρόσαλλοι :lol: :lol: :lol:
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

marsantos έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 10:36

Μη σταματήσεις έχουμε αγώνα την Πέμπτη.. :opaokara: :opaokara:

Μέχρι να βγεις στη σύνταξη έχουμε...
These users thanked the author Maezono Masakiyo for the post (total 2):
marsantos, embuji
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγω εχω την αισθηση οτι Πεμπτη βραδυ θα παρθει η αποφαση για τον στοπερ.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
marsantos, sakis_the_fraud, paokspren
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

navigator11 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 23:25
bane1980 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 22:24 Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει μπροστά της 9+2+2+6 = 19 ματς.

Από αυτά, τα 14 είναι ντέρμπι.
Εάν περάσει τελικό και Ευρώπη, θα έχει 22 τουλάχιστον ματς με τα 17 να είναι ντέρμπι εκ των οποίων μία τετράδα θα είναι μέσα σε 12 μέρες και μια εξαδα με ρυθμο π.ο. και με ενδεχόμενο τελικό κυπέλλου στα ενδιάμεσα.

Για όλους αυτούς που εντός και εκτός ομάδος λένε ότι δεν χρειάζεται ενίσχυση ούτε στα σέντερ μπακ ούτε στα πλάγια μπακ (είτε επειδή το στηρίζουν στο αγωνιστικο ή στις ελάχιστες αλλαγές που θέλει ο προπονητής, είτε επειδή έτσι τους είπαν να ταίσουν, είτε επειδή βολεύει επειδή το ταμείον είναι μειον), απλά να ρωτήσω πόσα από αυτά θα βγάλουν ο Τειλορ και ο Σάστρε και τι θα γίνει εάν 1.2 ξαναβγάλει πρόβλημα ο Λόβρεν.

Μόνο αυτό.
Εγώ να συμφωνήσω με την προσέγγιση αυτή. Σε περίπτωση που ξαναπέσουμε σε λούπα ιώσεων, γριπών κλπ, που μέχρι Φεβρουάριο-Μάρτιο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνεται σφαγή, και γίνουμε ένα μίνι νοσοκομείο, όπως πρόπερσι την περίοδο που είχαμε να παίξουμε με τους Βέλγους, τι κάνουμε; Θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε χωρίς να αποκτηθούν τώρα ακόμα 5-6 εν δυνάμει βασικοί, ώστε να καλύψουμε όσο γίνεται τον κώλο μας σε περίπτωση που - ΠΑΟΚ είσαι - μας χτυπήσει η κακοτυχία την πόρτα;;
Φίλτατε πλοηγέ,

Το σενάριο της γρίπης vol2 είναι μια υπόθεση.
Το ότι ο Μπάμπα και ο Κένι ΔΕΝ μπορούν να βγάλουν 4 συνεχόμενα ντέρμπι σε 12 μέρες ούτε 14-15 ματς από τα 19 εναπομείναντα, είναι βεβαιότητα, όχι υπόθεση.

Επίσης, ακριβώς επειδή ενδέχεται να υπάρξουν και αστάθμητοι παράγοντες (γριπες, τραυματισμοί, κάρτες, φτου φτου), γίνεται επιτακτικότερη η ανάγκη ενίσχυσης στα πλάγια μπακ.

ΥΓ. Εάν ο προπονητής πιστεύει ότι οι 2 αναπληρωματικοι μπακ θα κρατηθουν στο επίπεδο που πρέπει εάν χρειαστεί για τουλάχιστον 6-8 ματς ο καθενας, ας πάρει το ρίσκο. Η πράξη όμως μέχρι τώρα αλλά δείχνει, ειδικά για το συμπαθή Σάστρε

ΥΓ2. Τώρα μου ήρθε. Το ότι και οι 2 ακραίοι αναπληρωματικοι ονομάζονται Ράπτης στη γλώσσα του ο καθενας...wtf ?? :opaokara:

ΥΓ3. Γενικά, αν είναι 100% επιλογή προπονητή, ας μην ερθει κανένας. Δεν με νοιάζει. Το να αρχίζει το μασαζάκι όμως επειδή είτε δεν βρίσκουν να φέρουν (αμφιβάλλω πια εάν το θέμα είναι το scouting γιατί βλέπω διαφορετικά πράγματα σε αυτό το κομμάτι τελεευταια), είτε επειδή δεν παίζει σάλιο, δεν τιμάει κανέναν. Ούτε την πηγή ούτε τον αναμεταδοτη, ούτε εμάς. Εγώ πιστεύω ότι περιμένουν την Πέμπτη. Πρόκριση σημαίνει συν 2 ματς μέσα σε δύσκολη περίοδο και συν 500.000 η νίκη συν η πρόκριση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και φυσικα υπηρξε και πριν λιγο καιρο και αλλος "Ραπτης" στα ακραια μπακ. Καποια διαστροφουλα μου μυριζει :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”