Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από chri5ti9 »

delos15 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/iker-muniain/profil/spieler/54235
Μας χαλάει ?
Να ξεκινήσει άμεσα το αθλητικο κέντρο μας χαλάει?
Psaras ξεκινα τα gifs γιατι εγω δεν εχω καταφέρει να βρω πως ανεβαίνουν τα ρημαδια.
Επειδή έχω ακούσει από πολλούς για αυτή την παιχταρά; Ακούστηκε κάπου ; Έχασα κατι;
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Πάντως δεν ξέρω γιατί αλλά μου ταιριάζει στον ΠΑΟΚ ως φάτσα ο Oscar Rodriguez για Ισπανός 10αρι
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Xlapatsas4 έγραψε:Πάντως δεν ξέρω γιατί αλλά μου ταιριάζει στον ΠΑΟΚ ως φάτσα ο Oscar Rodriguez για Ισπανός 10αρι
Μη ρεαλιστικος στοχος. Απο την αποψη οτι ειναι 25 και δεν ειναι ελευθερος και οτι θα προτiμhσει να βρει συμβολαιο στην La liga.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος delos15 την Παρ 07 Ιουν 2024, 09:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

O ΠΑΟΚ θα μπορεί να κρατάει τα ταλέντα του μόνο όταν πριν αρχίσει η χρονιά έχει εξασφαλισμένα 20 εκατ. Με το που ξεκινάει η χρονιά ,μέχρι τοτε είναι υγεία αυτό που γίνεται με τον Ντέλια . Κατάφερε η ομάδα φέτος να πάρει πρωτάθλημα με παιδιά απο τις ακαδημίες του . ¨Έρχονται και άλλοι από πίσω και θα έρχονται πιο εύκολα όταν στεγαστούν όλα τα τμήματα στο προπονητικό. ΕΙμαι πολύ αισιόδοξος για την χρονιά που έρχεται.
Μου φαίνεται περιέργο να έχουμε κλείσει το βασικό δεκάρι της Μπιλμπαο όταν οι απο κάτω έχουν προπονητη απο έκει.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Κανενα χιουμορ

Δηλαδη, υπαρχει εστω και μισος ΠΑΟΚτσης, που να μην ξενερωνει με την πωληση του Ντελια (του παικτη που μας εκανε να ξαναγαπησουμε την μπαλα), για 17,5 μυρια (λιγοτερα απο οτι θα κοστισει ο Ιωαννιδης) 2 μηνες πριν διεκδικησουμε την προκριση μας στους ομιλους κ στο ονειρο του Τσουλου, στη ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ; Σοβαρα τωρα;

Τι να πω.

Σιγουρα παντως οι μισοι μας αντιπαλοι πανηγυριζουν κ οι αλλοι μισοι τριβουν τα ματια τους με τα ποσα που ακουγονται
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εν τω μεταξύ το έχετε παρά γαμήσει με τον Πέλκα και όλα αυτά βασιζόμενοι επάνω στο post του makispaspartou, που είπε πως ζήτησε πολλά και ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να τα δώσει.

Καμία επαφή με τη πραγματικότητα. Καμία όμως.

Υπάρχει κάποιος, που για τους δικούς του λόγους, δεν ήθελε να γυρίσει ο Πέλκας στην ομάδα. Η συζήτηση (η επίσημη, αυτή στο πρώτο μεταγραφικό meeting πριν φύγει ο Λουτσέσκου) άνοιξε για τον Πέλκα και έκλεισε μέσα σε 1 λεπτό.

Το έγραψε χθες και ο λογαριασμός paok_fans_gate4 στο insta. Τυχαία το είδα και δεν τον γνωρίζω, ούτε ξέρω αν γενικά λέει αλήθειες, το συγκεκριμένο πράγμα όμως το γνωρίζω εδώ και 15-20 μέρες.

Και εγώ δεν τον ήθελα πίσω, δεν θα κάτσω όμως να τον προσβάλω και να του χρεώνω μαλακίες λες και δεν έδωσε πράγματα στην ομάδα. Κάπου φτάνει. Έκλεισε δεν θα έρθει πάμε παρακάτω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackgr4 την Παρ 07 Ιουν 2024, 09:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

soflodoras έγραψε:Κανενα χιουμορ

Δηλαδη, υπαρχει εστω και μισος ΠΑΟΚτσης, που να μην ξενερωνει με την πωληση του Ντελια (του παικτη που μας εκανε να ξαναγαπησουμε την μπαλα), για 17,5 μυρια (λιγοτερα απο οτι θα κοστισει ο Ιωαννιδης) 2 μηνες πριν διεκδικησουμε την προκριση μας στους ομιλους κ στο ονειρο του Τσουλου, στη ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ; Σοβαρα τωρα;

Τι να πω.

Σιγουρα παντως οι μισοι μας αντιπαλοι πανηγυριζουν κ οι αλλοι μισοι τριβουν τα ματια τους με τα ποσα που ακουγονται
Στο ντροπη ειναι η ενσταση. Ειναι τουλαχιστον αγνομονοσυνη.
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Εγώ θα πω να μην γκρινιάζουν μερικοί και να στηρίζουν την ομάδα και την διοίκηση που έχει δείξει ότι αγαπάει την ομάδα αλλά και την έχει σε σωστό δρόμο. Κανένας παίκτης, προπονητής, διοικητικός παράγοντας δεν είναι αναντικαταστατος. Το μοναστήρι νσ είναι καλά... Λίγο θετική ενέργεια και πίστη στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν είκοσι μέρες. Είκοσι μέρες πέρασαν και η μιρλα πάει συνεφφο.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Μας ζάλισαν ολοι εδώ μεσα με το ντελια....
Έχει αναρωτηθεί κανείς αν ο ίδιος ήθελε να φύγει από Ελλάδα ? ? Αν ένας παίχτης θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο ότι κ να λέτε εσείς ή ΠΑΕ δε μπορεί να κάνει κ πολλά.
Χίλιες φορές να φύγει ευχαριστημένος πάρα να κάθεται κ να είναι ξενερωμενος...
Λίγο ιδεα από μπάλα να είχατε κάποιοι θα νιώθατε.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ποιος ιωαννιδης θα πουληθει παραπανω ρε εχετε χαζεψει οχι κανενας παοκτσης δεν ξενερωσε τα 20 εκ ειναι τελεια για ομαδα που δεν εχει παιξει τσαμπιονς λιγκ απο εκει φαινεται ποσο μεγαλωσες εδω φευγουν παιχτες π βαζουν 100 γκολ την χρονια ελεος ξεκολλατε Π.Α.Ο.Κ ειμαστε οχι ντελιας να παει στο καλο το παλικαρακι τον ευχαριστουμε μεχρι εκει αυτη τη νοοτροπια του 2000 κρατα τους παιχτες να κανεις ομαδα την εκανε ο ρουλης με τον κοκε κ επεσε 3 φορες δεν λειτουγει ετσι το ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

delos15 έγραψε:
soflodoras έγραψε:Κανενα χιουμορ

Τι να πω.

Στο ντροπη ειναι η ενσταση. Ειναι τουλαχιστον αγνομονοσυνη.
Ενταξει, προφανως δεν ειμαι αγνομων, εκει ειπα να βαλω λιγο δραμα παραπανω, οσο κ στο ποσο αντιπαθω την Γκοτζαρεβα αυτοπροσωπως. Περισσοτερο τον ρολο της αντιπαθω.

Αλλα εχω ξενερωσει οσο δεν παει ρε γμτη μ
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

@soflodoras Σε καταλαβαινω πως το λες και τι εννοεις αλλα αδερφε ετσι ειναι δυστηχως η ευτυχως εδω η παρι εχασε το μπαπε τζαμπα γιατι δεν τον εδινε οταν ηθελε τα 20εκ ειναι πολυ κ με το ποσοστο θα πανε πολυ παραπανω
Άβαταρ μέλους
soflodoras

WestBlock4 έγραψε:Μας ζάλισαν ολοι εδώ μεσα με το ντελια....
Έχει αναρωτηθεί κανείς αν ο ίδιος ήθελε να φύγει από Ελλάδα ? ? Αν ένας παίχτης θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο ότι κ να λέτε εσείς ή ΠΑΕ δε μπορεί να κάνει κ πολλά.
Δεν εχω γκρινιαξει ΠΟΤΕ σε αυτο το φορουμ. Ουτε μιση φορα ομως. Ακομα κ αν ολα πηγαινουν σκατα εγω στηριζω.

Αλλα συγγνωμη η αιτιολογια «ηθελε να φυγει ο παικτης», ειναι μεγαλυτερη ηττα για την ομαδα, απο το να φευγει ο ιδιος ο παικτης. Ειναι τουλαχιστον στεναχωρο να σπας τον κορμο της ομαδας λιγο πριν τους ομιλους τσουλου, επειδη δεν μπορεσες να δημιουργησει συνθηκες κ κινητρα στους παικταραδες σου. Κ πως ενας παικτης σου βλεπει μεγαλυτερο κινητρο σε μια Σαλτσμπουργκ

Τελος παντων. Τι να πω. Δεν εχω λογια
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Τα προηγούμενα χρόνια πάντως ακούγαμε για Τζολη, ακούγαμε για Κουτσια, Λυρατζη, Κωσταντελια, Τζιμα. Τώρα δεν ακούμε για κανένα παιδί από τις ακαδημίες. Στέρεψε το πηγάδι;

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

soflodoras έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Μας ζάλισαν ολοι εδώ μεσα με το ντελια....
Δεν εχω γκρινιαξει ΠΟΤΕ σε αυτο το φορουμ. Ουτε μιση φορα ομως. Ακομα κ αν ολα πηγαινουν σκατα εγω στηριζω.

Αλλα συγγνωμη η αιτιολογια «ηθελε να φυγει ο παικτης», ειναι μεγαλυτερη ηττα για την ομαδα, απο το να φευγει ο ιδιος ο παικτης. Ειναι τουλαχιστον στεναχωρο να σπας τον κορμο της ομαδας λιγο πριν τους ομιλους τσουλου, επειδη δεν μπορεσες να δημιουργησει συνθηκες κ κινητρα στους παικταραδες σου. Κ πως ενας παικτης σου βλεπει μεγαλυτερο κινητρο σε μια Σαλτσμπουργκ

Τελος παντων. Τι να πω. Δεν εχω λογια
Κοίτα δεν έχει να κάνει με το ΠΑΟΚ μόνο.
Ο ντελιας έχει όνειρα να πάει σε μεγάλο πρωτάθλημα, να μου πεις ποια είναι η σαλτσμπουργκ . Με τον χορηγό κ τους μάνατζερ που έχουν ίσως υπάρχει κάτι που ίσως να μη ξέρουμε.οσο αναφορά το μέλλον του μικρού.
Στη τελική πήρε το πρωτάθλημα του έκλεισε με γλυκό τρόπο θα παρει αρκετά λεφτά.
Όλα αυτά τα λέω γιατί όλοι κράζουμε πολλές φορές χωρίς να ξέρουμε 100% πως γίνεται μια μεταγραφη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”