Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Ο ΜΑ μπήκε για τα καλά.
Ο Γιονι έρχεται και σε λίγο καιρό θα έχει προσαρμοστεί.
Ο Σαματα επιστρέφει, και ο Εκονγκ δεν θα αργήσει.
Όταν και οι 4 παραπάνω είναι διαθέσιμοι και μαζί με τους υπολοίπους, πιστεύω το ρόστερ θα είναι σε πολύ καλή φάση.
Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει την ομάδα να παίζει στο μάξιμουμ.
Ο ΜΑ άργησε να μπει, οι καινούριοι ήθελαν χρόνο προσαρμογής, όταν ανέβαινε ο Ντεσποντοφ, οι Τάισον και Ζιφκο ήταν στα πιτς.
Εμένα προσωπικά μου έλειψαν και οι 2 Αφρικανοί, παρότι δεν εντυπωσίασαν και ίσως θέλουμε κάτι καλύτερο στις θέσεις τους.
Αλλά όλοι αυτοί συνθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο και πιστεύω μπορούν να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο πρόγραμμα που θα έρθει.
Προφανώς για να πετύχεις και στους 3 στόχους θες τύχη. Να μην έχεις τραυματισμούς, να σου πάνε καλά κάποια ματς, να κάνουν λάθη και οι αντίπαλοι. Αλλά κατά τ'αλλα είμαστε μια χαρά. Και όπως λέει ο Λου, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Ακόμα και τώρα.
Όσον αφορά τις προσθηκες, πάντα θα θέλουμε αναβάθμιση. Σε δεύτερο τφ, σε στόπερ, σε φορ. Αν έρθουν αυτοί σε αριστερό εξτρέμ, σε χαφ κλπ. Όσο καλύτερο είναι το ρόστερ, τόσο πιο ψηλά βλέπει, κι όσο πιο ψηλά βλέπει, τόσο χρειάζεται ποιοτικές προσθήκες.
Το ότι χρειαζόμαστε κι άλλη ποιότητα για να πάρουμε το....τρεμπλ, σημαίνει πως το παρόν ρόστερ είναι εξαιρετικό. Γιατί αν δεν ήταν, δεν θα βλέπαμε τόσο ψηλά.
Ο Γιονι έρχεται και σε λίγο καιρό θα έχει προσαρμοστεί.
Ο Σαματα επιστρέφει, και ο Εκονγκ δεν θα αργήσει.
Όταν και οι 4 παραπάνω είναι διαθέσιμοι και μαζί με τους υπολοίπους, πιστεύω το ρόστερ θα είναι σε πολύ καλή φάση.
Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει την ομάδα να παίζει στο μάξιμουμ.
Ο ΜΑ άργησε να μπει, οι καινούριοι ήθελαν χρόνο προσαρμογής, όταν ανέβαινε ο Ντεσποντοφ, οι Τάισον και Ζιφκο ήταν στα πιτς.
Εμένα προσωπικά μου έλειψαν και οι 2 Αφρικανοί, παρότι δεν εντυπωσίασαν και ίσως θέλουμε κάτι καλύτερο στις θέσεις τους.
Αλλά όλοι αυτοί συνθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο και πιστεύω μπορούν να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο πρόγραμμα που θα έρθει.
Προφανώς για να πετύχεις και στους 3 στόχους θες τύχη. Να μην έχεις τραυματισμούς, να σου πάνε καλά κάποια ματς, να κάνουν λάθη και οι αντίπαλοι. Αλλά κατά τ'αλλα είμαστε μια χαρά. Και όπως λέει ο Λου, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Ακόμα και τώρα.
Όσον αφορά τις προσθηκες, πάντα θα θέλουμε αναβάθμιση. Σε δεύτερο τφ, σε στόπερ, σε φορ. Αν έρθουν αυτοί σε αριστερό εξτρέμ, σε χαφ κλπ. Όσο καλύτερο είναι το ρόστερ, τόσο πιο ψηλά βλέπει, κι όσο πιο ψηλά βλέπει, τόσο χρειάζεται ποιοτικές προσθήκες.
Το ότι χρειαζόμαστε κι άλλη ποιότητα για να πάρουμε το....τρεμπλ, σημαίνει πως το παρόν ρόστερ είναι εξαιρετικό. Γιατί αν δεν ήταν, δεν θα βλέπαμε τόσο ψηλά.
- sourmenetes
- Moderator
Παικταράς!theo G4 έγραψε:Εγώ θέλω τον καϊλάρια που είπε ο Σουρμε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγγνώμη που σας το χαλάω ρε μπαγλαμάδες, αλλά καϊλάρια είναι η Πτολεμαϊδα. Τι ασχολείστε με το χωριό, μόνο Κοζάνη από την ένδοξη Σουρδία..... 

Ρε σεις, σήμερα δεν ήταν να έρθει ο Γιόνι Τζόνι; έχουμε τίποτα νεώτερο;
Έρχεται στις 23:15 από το Οπορτο μέσω ΜονάχουΧωρικός έγραψε:Ρε σεις, σήμερα δεν ήταν να έρθει ο Γιόνι Τζόνι; έχουμε τίποτα νεώτερο;
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και την Σκρκα !sn0ufel4 έγραψε:eorptol1 έγραψε:οποιον και να παρετε ερχετε η ΕΟΡΔΑΙΚΑΡΑ ο εφιαλτης σας ......![]()
![]()
![]()
σουρδακια......
![]()
![]()
επανερχετε το παλιο συνθημα ......σας πηρε το ποταμι σας πηρε ο ποταμος σας εκλεισε το σπιτι ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ.....δεν σας σωζει ουτε ο μαξιμοβιτς ουτε ο ιμπραιμοβιτς......ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΒΑΖΕΛΜΠΑΧΤΣΕ......
Χαχαχαχαχχα
Άντε να ανεβείτε κάποια στιγμή να κάνουμε λίγο χουλιαμα ρεεεε
Τη πλατεία και το καμπαναριό θα τα σέβεστε
Thanks!Jim_Chatz έγραψε:Έρχεται στις 23:15 από το Οπορτο μέσω ΜονάχουΧωρικός έγραψε:Ρε σεις, σήμερα δεν ήταν να έρθει ο Γιόνι Τζόνι; έχουμε τίποτα νεώτερο;
- Σουριναμέζος
Μην ανησυχείς καθόλου αδερφέ, άραξε και απόλαυσε το magnum opus του RazvanGiannispaokathens4 έγραψε:Καλησπέρα αλάνια από την Αθήνα. Θέλω τη γνώμη σας και την άποψη σας στο εξής ερώτημα:
Πιστεύετε ότι με το υπάρχον ρόστερ ( μετά και την απόκτηση του Όττο) και αν δεν έρθει τελικά άλλος παίχτης μπορεί η ομάδα να αντέξει ως το τέλος και να τα πάει καλά και στα πλέι οφ εκεί που θα κριθούν όλα;;; Μπορούμε να χτυπήσουμε ως τέλος πρωτάθλημα και ευρωπαϊκή διάκριση;;;
Μακάρι να υπάρχει έξτρα μεταγραφική ενίσχυση με κάποιο έξτρα κερασάκι στη τούρτα μέχρι και τη Τετάρτη αλλά μάλλον χλωμό το βλέπω...
- soflodoras
Οδηγάει την Χάιντουκ στο πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια. Μακάρι να το πάρουν, να εκπληρώσει το όνειρο του και μετά να κατηφορίσει στην Τούμπα.soflodoras έγραψε:Αυτη η ψυχη ο Λιβαγια τι κανει αραγε;
- ΑποστόληςΑ
Α οκ ο Λιβαγια είναι χειρότερος των Σαματα και Μπράντον μαλλονΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιος Livaja, ΕΛΕΟΣ!
Έχετε πάρει χαμπάρι τι μέγεθος είναι ο ΠΑΟΚ;
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι καθαρό φορ ο Livaja και σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που μας λείπει. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ απαιτητικός και παίκτες που σε άλλες ομάδες δείχνουν πολύ καλοί, στον ΠΑΟΚ μπορεί να προσφέρουν πολύ λιγότερο.
- AlxNeapoli1
Του Μπραντον δεν ειναι καλυτερος. Να μου ελεγες Μπακαμπου που ειναι σκορερ με διαφορετικα χαρακτηριστικα να πω ναι.Jim_Chatz έγραψε:Α οκ ο Λιβαγια είναι χειρότερος των Σαματα και Μπράντον μαλλονΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιος Livaja, ΕΛΕΟΣ!
Έχετε πάρει χαμπάρι τι μέγεθος είναι ο ΠΑΟΚ;
- AlxNeapoli1
Ποια Κουζαν ρε? με τις ανηφορες κατηφορες και τα στενα λες και ηταν σουρωμενος ο πολιτικος μηχανικοςΧόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Συγγνώμη που σας το χαλάω ρε μπαγλαμάδες, αλλά καϊλάρια είναι η Πτολεμαϊδα. Τι ασχολείστε με το χωριό, μόνο Κοζάνη από την ένδοξη Σουρδία.....