Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Κολλας δινει οτι ο Κρμεντσικ εκλεισε Κυπρο
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ανακοινώθηκε πριν λίγο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Ανακοινώθηκε ήδη στον Απόλλωνα ο Τσέχος.

Γιατί μας φαίνεται παράξενο πως μάλλον κρατάει τον Τόμας ο Λουτσέσκου ;
Ξεκάθαρα θετικός για την παραμονή του.
Θέλει τον κορμό του, δεν τον ξέρουμε πλέον πως λειτουργεί, τις φοβίες του ;

Και φυσικά δεν είναι φορ ο Τόμας, είναι ένα παιδί που τρέχει, φιλότιμο, πρεσάρει αλλά την βρίσκει με το καλάμι, στερείται τεχνικής.
Μακάρι να κάνει παπάδες του χρόνου, δεν το συζητάμε.

Κι εγώ δεν πίστευα πως θα προτιμούσε τον Τσέχο, το ζήτημα είναι όπως αναφέρουν αρκετοί, μόνο αυτοί οι δύο υπήρχαν ως επιλογή ;
Σαφώς κι όχι.
Αλλά, είπαμε, ο προπονητής θέλει τις σταθερές του...τέσπα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Για να ζησουμε την μερα της μαρμοτας....επομενη ειδηση πρεπει να ειναι ο δανεισμος του Τζιμα στον Μπεο...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ας πάω να κράξω Λουτσεσκου για τις φοβίες του όταν σε δέκα μέρες ξεκινάει προετοιμασία και φορ ακόμα δεν υπάρχει

Όταν η μοναδική άμεσα εφικτή εναλλακτική που του έδωσαν είναι ο κουτσός Κρμεντσικ

Πέθαναν όλα τα φορ και έμεινε ο μπραντον ο Τόμας κ ο Τσέχος

Τεράστια αποτυχία όλου του οργανισμού για να το πω ευγενικά. Δε ξεκινάμε καθόλου καλά
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Napoli4 έγραψε:Καλώς να το κάνεις, αλλά έχει υπόψη σου πως η αεκ παίζει άλλο σύστημα, και απαιτεί άλλα πράγματα από τους παίκτες της.

Στον ΠΑΟΚ που θέλουμε φορ που να μπορεί να παίζει με πλάτη (το βασικό ζητούμενο), ο Μπράντον δεν έδειξε σε καμία φάση πως μπορεί να κολλήσει.

Δεν θέλω να μειώσω τον παίκτη. Δεν πιστεύω πως είναι παίκτης για αστέρα, αλλά ειλικρινά δεν βλέπω πως μπορει να θεωρείται αξιόλογη λύση σε αυτό που παίζουμε. Αν έλεγες θα έρθει για 10αρι διαφορετικών χαρακτηριστικών ή για εξτρέμ που παίζει σαν 2ος επιθετικός, άντε να το δεχομουν.

Αν θες να συγκρίνεις κάποια άλλη ομάδα, δες τον βαζελο που παίζει με έναν επιθετικό. Σποραρ και Ιωαννίδης χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι καλύτερες λύσεις από τον Ισπανό.
Για αυτον ακριβως τον λογο ειπα οτι δεν θελω να κανω τετοιες συγκρισεις, γιατι καθε ομαδα λειτουργει διαφορετικα στον αγωνιστικο χωρο. Το ζητημα μου ειναι οτι ο καθε παικτης πρεπει να κρινεται με βαση αυτα που ηθελε η ομαδα να παρει απο αυτον οταν τον αποκτησε.

Ο Μπραντον περσι "εκτεθηκε" πολυ περισσοτερο απο όσο θα επρεπε γιατι ο βασικος και ακριβος σου φορ, περα απο ενα 2μηνο δεν εδωσε ποτε αυτα που επρεπε. Με εναν βασικο φορ οπως πρεπει, ο Μπραντον δεν θα εκτεθει τοσο πολυ. Θα μπαινει σε λιγοτερα παιχνιδια, δεν θα μπαινει για να ξελασπωσει αλλα για να ξεκουρασει κυριως.

Για αυτο λεω οτι το κλειδι ειναι αρχικα η αποκτηση του βασικου, αλλα και το τι εχουν στο μυαλο τους για τον Τζιμα.

Ο Φαν Φερτ που ο Τζος τον θεωρει καλυτερο, δεν επαιξε καν φετος στην κουλα.
Δεν εκτεθηκε οπως ο Ισπανος. Δεν γινεται καν να γινει συγκριση οταν ο ενας εχει κανει 15 συμμετοχες του 20λεπτου στην αεκ ενω ο Μπραντον εκανε 37 συμμετοχες 16 ως βασικος.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

astral έγραψε:Καλο για ποιον? :D

Για τους Αθηνέζους!
Γιαυτούς "στήνεται" κάθε χρόνο η ομάδα του ΠΑΟΚ...
Ντροπή στον πρόεδρο που έσκυψε κεφάλι! Τόσα χρόνια πρώτη φορά γράφω κάτι αρνητικό γιαυτον. Πιο βολικό "δίνω κ@λο" απτο να παίζεις με Μπραντον τα κρισημα ματς δεν υπαρχει. Βγάζει εναν "ψευτοτραυματισμο" ο 1ος σου, δεν πα να ειναι κ ο χααλαντ, κατεβαίνεις παιζεις 2-3 κρισημα ματς χωρις φορ και εδω μεσα οι μ@λ@κες σκανε και αναρωτιουνται τι έφταιξε. Γιατι ενω εχουν 80% κατοχη δεν μπορουν να κερδισουν τον ψοφιο γαυρο μεσα στην Τούμπα ή την αεχ με 10 παιχτες σε ολο το ματς.
ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!
Ούτε ο Τζιμας θα παιζει 2ος, ουτε ο Μπραντον αριστερο χαφ ή μπακοτερμα. ΟΥΤΕ μηνας περασε μην ειστε χρυσοψαρα και μην τρωτε τα παραμυθια των αρδ...

Και επειδή μπορει να ειμαι αρρωστος με την ομαδα μου κ δεν θα χανω και παλι ματς στην τβ, μιας κ ειμαι μακρια, αλλά ειμαι και πελατης, ειναι αυτονοητο οτι διαρκειας φετος κομμενο. Θα παρουν τα @@@@@@ μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Δευ 12 Ιουν 2023, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Minority4 έγραψε:Ανακοινώθηκε ήδη στον Απόλλωνα ο Τσέχος.

Γιατί μας φαίνεται παράξενο πως μάλλον κρατάει τον Τόμας ο Λουτσέσκου ;
Ξεκάθαρα θετικός για την παραμονή του.
Θέλει τον κορμό του, δεν τον ξέρουμε πλέον πως λειτουργεί, τις φοβίες του ;

Και φυσικά δεν είναι φορ ο Τόμας, είναι ένα παιδί που τρέχει, φιλότιμο, πρεσάρει αλλά την βρίσκει με το καλάμι, στερείται τεχνικής.
Μακάρι να κάνει παπάδες του χρόνου, δεν το συζητάμε.

Κι εγώ δεν πίστευα πως θα προτιμούσε τον Τσέχο, το ζήτημα είναι όπως αναφέρουν αρκετοί, μόνο αυτοί οι δύο υπήρχαν ως επιλογή ;
Σαφώς κι όχι.
Αλλά, είπαμε, ο προπονητής θέλει τις σταθερές του...τέσπα
Εμένα μου φαίνεται παράξενο, που σε ορισμένους ΔΕΝ φαίνεται παράξενο που προτάθηκαν ως επιλογές για δεύτεροι φορ μόνο ο Κρμέντσικ και ο Μπράντον.
Και αυτό έχει κλειδώσει εδώ και αρκετές μέρες, κάτι που δείχνει πόση δουλειά ΔΕΝ έγινε.
Ας ρίξω λοιπόν ΞΑΝΆ το φταίξιμο στον προπονητή, ο οποίος 10 μέρες πριν τη πρώτη συνάντηση έχει ΜΗΔΈΝ φορ διαθέσιμους και έδωσε το ok να ανανεώσει ο δεύτερος φορ του.
Ντροπή σου Ρουμάνε. Ντροπή!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε καλα δεν ξερουμε αν προταθηκε μονο ο Τσεχος...Μπορει να τεθηκε θεμα Τσεχου γιατι υπηρξε παικτης της ομαδας και θα ηθελε λιγοτερο χρονο προσαρμογης.Μπορει απο την αρχη να ειπε ο Λουτσεσκου δεν θελω δυο νεους φορ που δεν γνωριζουν την ομαδα.Ικανο τον εχω...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εικόνα
epic
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Εντάξει παίδες, δεν φταίει ο προπονητής.
Μάλλον γνωρίζετε περισσότερα για το αν είχε περισσότερες επιλογές να διαλέξει.
Πάω πάσο, γιατί εγώ δεν γνωρίζω σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Για να κλεισω το θεμα απο μεριας μου. Αντιλαμβανομαι τον λογο που μπορει να εκνευριστει καποιος στο ακουσμα της παραμονης του Μπραντον. Εχει να κανει και με την γευση που αφησε σε ολους το τελειωμα της σεζον.

Αυτο που εξηγω ειναι οτι το προβλημα δεν ειναι η παραμονη του Μπραντον. Το προβλημα και η γκρινια προκυπτει γιατι δεν υπαρχει η εμπιστοσυνη προς την ομαδα οτι θα φερει εναν φορ πολυβολο, ωστε ο καθε Μπραντον να εχει ρολο....Φαν Βερτ, οποτε να μη σε πολυνοιαζει κιολας. Αυτο μπορω να το κατανοησω.

Αλλα να μην χανουμε το δασος.
Να κανουν σωστα την δουλεια τους ολοι και να φερουν μια φορακλα για βασικο.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Για δεύτερος δεν μας κάνει ο Οζέγκοβιτς που έπαιξε στον Βόλο; Από τον Μπράντον δυο-τρία σκαλοπάτια παραπάνω, τα έχει και σίγουρα δεν θα θέλει και μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον Ισπανό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”