Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Την ίδια απορία είχα και εγώ ειδικά αν φύγει ο Νάρεϊ.
Πώς γίνεται να μην ασχολούμαστε με τέτοιας ποιότητας παίκτες από "δικές" μας αγορές;
Πώς γίνεται να μην ασχολούμαστε με τέτοιας ποιότητας παίκτες από "δικές" μας αγορές;
Ο καλύτερος παίχτης του βαζελου που θα ταίριαζε ταμαμ σε εμάς πριν χρόνια θυμάμαι πήγαμε να τον κλέψουμε. Βαγιαννιδης .renegade έγραψε:Εδώ εξυπνάδες του τύπου " για να είναι ο Μαντσίνι κορυφαίος του βάζελου , φαντάσου πόσο έχει πέσει η ποιότητα του" δεν έχει?
Όπως έχει τρελη βελτιώση ο ιωαννιδης που πλέον παίρνει ματς μόνος του.
Καλός ο τζουρισιτς,μέτριος ο βιλενα από μεταγραφές .
- abc_o_ karpouzas
Σε αντίθεση με τον σβαμπ που ενώ δεν μπορεί παραπάνω βγάζει ολόκληρον αγώνα..nunies4 έγραψε:Κάτι σχετικό με το βαζελο...
Έχετε παρατηρήσει ότι σχεδόν σε όλα τα ματς ο Τζουρισιτς γίνεται αλλαγή στο 60κατι;;
nunies4...
Από περιέργεια...μπορουμε να δούμε τα στατιστικά του λιβαι στους επίσημους αγώνες να δούμε ...γιατι δεν τον δίνουν...με 20 εκατομμύρια;
Είναι για 60 λεπτά ποιοτικότατα ο παίχτης. Πρεσάρει ανελλιπώς, παίρνει ενέργειες επιθετικές με ποιότητα,βγάζει τσαμπουκα και έχει καλά νούμερα. Κ αν τα κάνει όλα αυτά για 65 λεπτά κ μπαίνει αλλαγή του ο μπερναρ την στιγμή που οι αντίπαλοι έχουν κουραστεί τότε η ζελα στην θέση 10 είναι καλυμμένη 110%nunies4 έγραψε:Κάτι σχετικό με το βαζελο...
Έχετε παρατηρήσει ότι σχεδόν σε όλα τα ματς ο Τζουρισιτς γίνεται αλλαγή στο 60κατι;;
Γενικότερα η ζελα φαίνεται πλήρης για Ελλάδα και τρομερά δεμένη ομάδα.
Ελπίζω να πληρώσουν το φορμαρίσμα τους εντός καλοκαιριού.
Κατά τη γνώμη μου αν ειχε έναν φορ πιο συνεπή από τον σποραρ τότε θα ήταν 1ο φαβορί σίγουρα, στα δικά μου μάτια είναι ήδη
- abc_o_ karpouzas
Τώρα είδα τον βάζελο

Ρε τον σποραρ...
Εγινε Κλάους...μια τέτοια φάση και χαιρετάς το τσουλου
Το λες και σφαγή
Ρε τον σποραρ...
Εγινε Κλάους...μια τέτοια φάση και χαιρετάς το τσουλου
Το λες και σφαγή
"Εκτός έδρας" αγώνας με την Ντίπρο στην Σλοβακία.
Αντί να είναι το σκορ 3-0 από το 30΄ή έστω 4-1 στην παράταση στο Βελοντρόμ με το ηλίθιο πέναλτι που κάνει ο αμυνόμενος στο 97΄, περνάνε στα πέναλτι.
Αντί αν γίνει το 3-0 χθες στο τετ-α-τετ στο 93΄, γίνεται 2-1 στο 95΄γιατί οι μλκς της Μπράγκα δεν λεν να κλείσουν λίγο την άμυνα στις καθυστερήσεις.
Το αποκαλείς σίγουρα κ@λ@φαρδία.
Αντί να είναι το σκορ 3-0 από το 30΄ή έστω 4-1 στην παράταση στο Βελοντρόμ με το ηλίθιο πέναλτι που κάνει ο αμυνόμενος στο 97΄, περνάνε στα πέναλτι.
Αντί αν γίνει το 3-0 χθες στο τετ-α-τετ στο 93΄, γίνεται 2-1 στο 95΄γιατί οι μλκς της Μπράγκα δεν λεν να κλείσουν λίγο την άμυνα στις καθυστερήσεις.
Το αποκαλείς σίγουρα κ@λ@φαρδία.
πολυ ανωτερη η Μπραγκα στο καθαρα ποδοσφαιρικο κομματι
ο αλαφουζιακος, εκτος απο ευρυπρωκτος, λιγος και κα(η)μενος
με αρεσε ο αριστερος εξτρεμ Álvaro Djaló Dias Fernandes, ποσο τον πουλανε αραγε
Για να τον πάρει ποιός?tasso85 έγραψε:πολυ ανωτερη η Μπραγκα στο καθαρα ποδοσφαιρικο κομματι
- Vet_eranos
Υλικό έχουν κ η κουλα κ η ζελα..
Τακτικά έχω μείνει άφωνος με το ποσό λίγοι είναι αμφοτεροι..
Ειδικά η ζελα του καρβέλα..γιομα από πίσω κ πιέζουμε μπροστά μήπως κ γίνει κάτι..
Η δε κούλα μια ώρα με παίχτη παραπάνω, κυριολεκτικά δεν ήξεραν τι να την κάνουν..
Κανένα τους δε φοβάμαι στα εγχώρια..
Τις διασυνδεσεις τους με φιλικά κ την σφυριχτρα μόνο..
(Σε αντίθεση πάντα με εμάς που μπορεί να μην έχουμε το περιβόητο βάθος αλλά τους έχει ο Λουτσος διαβασμένους μέχρι κεραίας..)
Άιντε γιατί τι βαρέθηκα να ακούω αυτούς αλλά κ δικούς μας..
Ειδικά η ζελα του καρβέλα..γιομα από πίσω κ πιέζουμε μπροστά μήπως κ γίνει κάτι..
Η δε κούλα μια ώρα με παίχτη παραπάνω, κυριολεκτικά δεν ήξεραν τι να την κάνουν..
(Σε αντίθεση πάντα με εμάς που μπορεί να μην έχουμε το περιβόητο βάθος αλλά τους έχει ο Λουτσος διαβασμένους μέχρι κεραίας..)
-
Daskalos_4
Σωστος. Ο Λουτσος με το υλικο της κουλας θα επαιρνε το πρωτάθλημα με 15 βαθμούς διαφορα απο τον δευτεροVet_eranos έγραψε:Υλικό έχουν κ η κουλα κ η ζελα..
- theodorsalonika
Με όλα αυτά που γράφουμε για τις άλλες ομάδες,λογικά θα κάνουμε άνετα νταμπλ....
Μάλλον δεν ξέρω μπάλα καθόλου,γιατί εγώ αλλά βλέπω..μακάρι να έχετε δίκιο μερικοι..
Υπομονή 3 μήνες για να δούμε τι και πώς είναι η κάθε ομάδα..προς το παρών όλες οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη είχαν αξιοπρεπή αποτελέσματα ητε το θέλουμε ητε όχι..και στο κάτω κάτω δεν μας ενδιαφέρουν οι άλλες...ΠΑΟΚ είμαστε...κοιτάμε την καμπούρα μας
Μάλλον δεν ξέρω μπάλα καθόλου,γιατί εγώ αλλά βλέπω..μακάρι να έχετε δίκιο μερικοι..
Υπομονή 3 μήνες για να δούμε τι και πώς είναι η κάθε ομάδα..προς το παρών όλες οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη είχαν αξιοπρεπή αποτελέσματα ητε το θέλουμε ητε όχι..και στο κάτω κάτω δεν μας ενδιαφέρουν οι άλλες...ΠΑΟΚ είμαστε...κοιτάμε την καμπούρα μας
θα πνιγούμε ρε φίλε. Μας βγήκε η μπύρα από την μύτη.Vet_eranos έγραψε: ....
.... αλλά τους έχει ο Λουτσος διαβασμένους μέχρι κεραίας...
Ρίχ'τε καμιά προειδοποίηση πριν διαβάζουμε, σε τέτοιες περιπτώσεις.
tasso85 έγραψε:οποιος δεν εχει αριστερο εξτρεμ
ο βάζελος παίζει την μπάλα του Χιμένεθ στην κούλα όταν το έκλεψαν, γιόμα ο Μαγκνουσον στο Σποράρ να δώσει μάχη και πρώτοι μετά την κεφαλιά στην μπάλα οι Παλάσιος Μαντσίνι Μπερνάρ και λοιποί κοντοί που ξέρουν μπάλα να γίνει φάση στην ανισορροπία
Αδερφέ προχθές που μας είπες ότι μας διάβασε η Τρίπολη να δεις πού πήγε ο καφέςgpap έγραψε:θα πνιγούμε ρε φίλε. Μας βγήκε η μπύρα από την μύτη.Vet_eranos έγραψε: ....
.... αλλά τους έχει ο Λουτσος διαβασμένους μέχρι κεραίας...
Ρίχ'τε καμιά προειδοποίηση πριν διαβάζουμε, σε τέτοιες περιπτώσεις.