Φιλε δεν εχω λογια. ΑψογοςGINOLA έγραψε:Ναι ο ΠΑΟΚ αποφασισε 31 του μήνα να πει " α ρε ,ας ρωτήσουμε και τον παικτη μη του έρθει ξαφνικό" τι αλλο θα διαβάσουμε.
Αλλωστε ο παίκτης προτάθηκε,δεν εντοπίστηκε από τον ΠΑΟΚ,η πρόταση δημιούργησε το ενδιαφερον
Προφανώς και υπάρχει συμφωνία με όλα, δέσμευση όλων κτλ,προφανώς δεν υπάρχει συμβόλαιο (μέχρι το πρωί,δεν ξέρω τι έγινε πιο μετά ),οταν υπαρχει συμβόλαιο το βλεπετε στο paokfc. Αν τώρα πριν τελειώσει ολοκληρωτικά πάει η κοπέλα του και του πει αν φύγεις χωρίζουμε η ερθει η Μίλαν και του πει ελα προφανώς μπορεί να στραβώσει.
Δεν είμαι ο διαπραγματευτης,ούτε ο παίκτης,αυτά συμβαίνουν,το που θα καταλήξει θα το μάθουμε σύντομα.
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Λογικά, αν ισχύει το μύριο, θα δίνουμε και ενοίκιο στην τανα,5 χαρτιά έδωσε το καλοκαίρι.
Ο παίχτης δεν παίρνει πολλά παραπάνω από μυριο καθαρά το χρόνο.
Εκεί κοντά είναι.
Ο παίχτης δεν παίρνει πολλά παραπάνω από μυριο καθαρά το χρόνο.
Εκεί κοντά είναι.
Federico Bonazzoli is on his way out of Salernitana . The player has requests from many clubs: from Fiorentina to Lazio , from Cremonese to Spezia , but also abroad where PAOK Thessaloniki is on him .
απο https://www.calciomercato.com/
απο https://www.calciomercato.com/
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πραγματικα... ποιος πιστεύει ότι φτάσαμε τελευταία μέρα για να ρωτήσουμε τον παίκτη αν θέλει να έρθει; Υπάρχει έστω ένας;GINOLA έγραψε:Ναι ο ΠΑΟΚ αποφασισε 31 του μήνα να πει " α ρε ,ας ρωτήσουμε και τον παικτη μη του έρθει ξαφνικό" τι αλλο θα διαβάσουμε.
Αλλωστε ο παίκτης προτάθηκε,δεν εντοπίστηκε από τον ΠΑΟΚ,η πρόταση δημιούργησε το ενδιαφερον
Προφανώς και υπάρχει συμφωνία με όλα, δέσμευση όλων κτλ,προφανώς δεν υπάρχει συμβόλαιο (μέχρι το πρωί,δεν ξέρω τι έγινε πιο μετά ),οταν υπαρχει συμβόλαιο το βλεπετε στο paokfc. Αν τώρα πριν τελειώσει ολοκληρωτικά πάει η κοπέλα του και του πει αν φύγεις χωρίζουμε η ερθει η Μίλαν και του πει ελα προφανώς μπορεί να στραβώσει.
Δεν είμαι ο διαπραγματευτης,ούτε ο παίκτης,αυτά συμβαίνουν,το που θα καταλήξει θα το μάθουμε σύντομα.
- pagotatzis
Σορι David αλλά για ΠΑΟΚ μηλαμεGINOLA έγραψε:Ναι ο ΠΑΟΚ αποφασισε 31 του μήνα να πει " α ρε ,ας ρωτήσουμε και τον παικτη μη του έρθει ξαφνικό" τι αλλο θα διαβάσουμε.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Τρί 31 Ιαν 2023, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μίρκο , Μπρούνο τώρα Μπονατσόλι! Είχαμε ποτέ αλλον Ιταλό; αα και τον μικρό στη β' οκ
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πραγματικα... ποιος πιστεύει ότι φτάσαμε τελευταία μέρα για να ρωτήσουμε τον παίκτη αν θέλει να έρθει; Υπάρχει έστω ένας;GINOLA έγραψε:Ναι ο ΠΑΟΚ αποφασισε 31 του μήνα να πει " α ρε ,ας ρωτήσουμε και τον παικτη μη του έρθει ξαφνικό" τι αλλο θα διαβάσουμε.

ΠΑΟΚ είσαι, τα εχουμε δει ολα.
- abc_o_ karpouzas
στατιστικα και μονο....
εχει ξαναακουστει ποτε αυτο το ονομα??
για να δουμε το ποσο ...μεσα στα πραγματα...ειναι τα λαχανα που κανουν τους δημοσιογραφους στο...χωριο μας...
εχει ξαναακουστει ποτε αυτο το ονομα??
για να δουμε το ποσο ...μεσα στα πραγματα...ειναι τα λαχανα που κανουν τους δημοσιογραφους στο...χωριο μας...
Μιρκο ΤακολαΧωρικός έγραψε:Μίρκο , Μπρούνο τώρα Μπονατσόλι! Είχαμε ποτέ αλλον Ιταλό; αα και τον μικρό στη β' οκ
Μιρκο Σαβινι
Μπρουνο Τσιριλο
Φραντσεσκο Σκαρδινα
-
aristeidis4
+ Σαλουστο το 1959, Τακολα και Σκαρντινα το 2002. Αυτοί είναι όλοι κι όλοι!Χωρικός έγραψε:Μίρκο , Μπρούνο τώρα Μπονατσόλι! Είχαμε ποτέ αλλον Ιταλό; αα και τον μικρό στη β' οκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aristeidis4 την Τρί 31 Ιαν 2023, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντελώς λογικά όσα γράφεις όχι μόνο τώρα αλλά πάντα … εμένα προσωπικά δεν με ένοιαζε καθόλου εάν θα επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες σου γιατί πάντα σε πίστευα … ακόμα και αυτά που έγραψες μόλις είναι εντελώς λογικά για κάποιον που έχει έστω και ελάχιστη εμπειρία από δουλειέςGINOLA έγραψε:Ναι ο ΠΑΟΚ αποφασισε 31 του μήνα να πει " α ρε ,ας ρωτήσουμε και τον παικτη μη του έρθει ξαφνικό" τι αλλο θα διαβάσουμε.
Απορώ με τους υπόλοιπους που τρώνε τους απίστευτους παπάδες … δηλαδή συμφώνησαν οι ομάδες και τελευταία περιμένουν το Οκ του παίχτη … ενώ 99% των περιπτώσεων ισχύει το αντίθετο …
Εμένα παιδιά άλλο με ενδιαφέρει … τον παίχτη δεν τον ξέρω καθόλου … δεν τον έχω δει ποτέ … από τα βίντεο δεν μου λέει πολλά το παλικάρι … παλτό όμως στην Ιταλία σε μικρομεσαία ομάδα να παίρνει 2,2 μυρια αποκλείεται να μην έχει κάτι φοβερό … τι έχει ο μάγκας ξεχωριστό ;;;
- Mitsospaoki4
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Έτσι για την ιστορία.. 

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η πιθανότητα να ειχε πει εξαρχης προφορικα οκ, αλλά σήμερα να κάνει δεύτερες σκέψεις λόγω σφήνας κι άλλων ιταλικών ομάδων, δεν παίζει;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πραγματικα... ποιος πιστεύει ότι φτάσαμε τελευταία μέρα για να ρωτήσουμε τον παίκτη αν θέλει να έρθει; Υπάρχει έστω ένας;GINOLA έγραψε:Ναι ο ΠΑΟΚ αποφασισε 31 του μήνα να πει " α ρε ,ας ρωτήσουμε και τον παικτη μη του έρθει ξαφνικό" τι αλλο θα διαβάσουμε.