απατεωνας?τι διαβαζουμε εδω μεσα ρε φιλε, απατεωνας σε συνοπαδο?θα τριζουν τα κοκαλα του μπαρκαρουτσου που εφαγε τριμερο για ενα ταπεινο στα αα μου, ακου εκει απατεωνας , διαβαζουμε τα απιστευτα...astral έγραψε:Ακόμα εδώ είναι αυτός ο απατεώνας ?
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Επειδη καποιος ειναι συνοπαδος μου, σημαινει οτι δεν ειναι οτιδηποτε κακο και δεν κανει να τον χαρακτηριζουμε;
Ρε σοβαρευτειτε λιγο την κοινωνια μου μεσα.
Ρε σοβαρευτειτε λιγο την κοινωνια μου μεσα.
αμα ειναι να αρχισουμε να χαρακτηριζουμε ο ενας τον αλλον τι λες?ρε σοβαρευτειτε λιγο την κοινωνια μου μεσα...τι αλλο θα διαβασουμε , τι?
Εχεις διαβασει γενικα τι γραφει το μελος που αποκαλεσε απατεωνα ο astral;
Μπαινεις και αυτο που σου κανει τοση εντυπωση ειναι το γεγονος οτι χαρακηριζει καποιος απατεωνα καποιον αλλον συνοπαδο; Αυτο ειναι το προβλημα;
Μπαινεις και αυτο που σου κανει τοση εντυπωση ειναι το γεγονος οτι χαρακηριζει καποιος απατεωνα καποιον αλλον συνοπαδο; Αυτο ειναι το προβλημα;
διαβασα τι εγραψε, προσωπικα το θεμα μου ειναι αδιαφορο και ειναι προφανες οτι το παλικαρι ειναι μικρος σε ηλικια ...απο εκει και περα το αν διαφωνει καποιος με αυτα που λεει ο συνοπαδος θα μπορουσε να πει την αντιθετη αποψη οπως εκαναν αλλοι και τελος, αυτος ξεπερασε καθε οριο,για κανεναν λογο δεν λες συνοπαδο απατεωνα , για κανεναν ομως ...
Giapa επειδή δεν έχω εικόνα, μπορείς να μου παραθέσεις την 11αδα μέχρι στιγμής για να εντοπίσω τα κενά; Είμαι καλός σκάουτερ μπορώ να καλύψω τα κενά της ομάδας με σοβαρές προτάσεις.
Και συνεχιζεις να λες το ιδιο "για κανεναν λογο δεν λες συνοπαδο απατεωνα , για κανεναν ομως..."
Και πραγματικα θελεις να μου εξηγησεις, γιατι για σενα για κανεναν λογο δεν λες συνοπαδο απατεωνα;
Και πραγματικα θελεις να μου εξηγησεις, γιατι για σενα για κανεναν λογο δεν λες συνοπαδο απατεωνα;
και που ξερουμε αν ειναι συνοπαδός οταν μας εχει φλομώσει στη παπατζα.
Ουτε συνοπαδος ξερω αν ειναι ουτε τιποτα αλλο.
Ειπε επισης οτι εγραφε παλια με αλλο όνομα το οποιο δε θυμαται (!!!) αλλά θυμάται τα ονοματα αλλων παλιων μελών, το καφέ που τους συνάντησε και τις ιστορίες που έλεγαν μεταξύ τους με λεπτομέρειες.
Εσυ γιατί υπερασπίζεσαι τον απατεώνα και που ξέρεις αν είναι συνοπαδός? Ποιος θα ερχόταν εδω να λεει τετοια αισχρα ψέματα στους συνοπαδούς του? Συνφωνείς με αυτη την πρακτική?
πσ: βρηκαμε σεντερ φορ?
Το μόνο σιγουρο ειναι οτι εγραψε μονος του οτι εξαπατησε τον κόσμο, οπότε ειναι απατεώνας.samatta έγραψε:διαβασα τι εγραψε, προσωπικα το θεμα μου ειναι αδιαφορο και ειναι προφανες οτι το παλικαρι ειναι μικρος σε ηλικια ...απο εκει και περα το αν διαφωνει καποιος με αυτα που λεει ο συνοπαδος θα μπορουσε να πει την αντιθετη αποψη οπως εκαναν αλλοι και τελος, αυτος ξεπερασε καθε οριο,για κανεναν λογο δεν λες συνοπαδο απατεωνα , για κανεναν ομως ...
Ειπε επισης οτι εγραφε παλια με αλλο όνομα το οποιο δε θυμαται (!!!) αλλά θυμάται τα ονοματα αλλων παλιων μελών, το καφέ που τους συνάντησε και τις ιστορίες που έλεγαν μεταξύ τους με λεπτομέρειες.
Εσυ γιατί υπερασπίζεσαι τον απατεώνα και που ξέρεις αν είναι συνοπαδός? Ποιος θα ερχόταν εδω να λεει τετοια αισχρα ψέματα στους συνοπαδούς του? Συνφωνείς με αυτη την πρακτική?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 27 Αύγ 2024, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε φιλε σοβαρα τωρα, θελεις να κατσω να σου εξηγώ τα αυτονοητα της ζωης στο φορουμ? ρωτας με σοβαροτητα γτ δεν πρεπει να λες εναν συνοπαδο απατεωνα?διαβαζουμε φοβερα πραματαDimitrisS έγραψε:Και συνεχιζεις να λες το ιδιο "για κανεναν λογο δεν λες συνοπαδο απατεωνα , για κανεναν ομως..."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος samatta την Τρί 27 Αύγ 2024, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φιλαρακο το πας μακρια, εκτος οτι τον λες απατεωνα που ειναι απαραδεκτο τωρα αμφισβητείς και οτι ειναι ΠΑΟΚ? ντροπη πραματα ρε φιλε, αμα αρχισουμε να κανουμε δευτερες σκεψεις το ποιος ειναι ΠΑΟΚ εδω μεσα και να βγαζουμε παοκομετρα το φορουμ θα γινει μπαχαλο...astral έγραψε:και που ξερουμε αν ειναι συνοπαδός οταν μας εχει φλομώσει στη παπατζα.Το μόνο σιγουρο ειναι οτι εγραψε μονος του οτι εξαπατησε τον κόσμο, οπότε ειναι απατεώνας.samatta έγραψε:διαβασα τι εγραψε, προσωπικα το θεμα μου ειναι αδιαφορο και ειναι προφανες οτι το παλικαρι ειναι μικρος σε ηλικια ...απο εκει και περα το αν διαφωνει καποιος με αυτα που λεει ο συνοπαδος θα μπορουσε να πει την αντιθετη αποψη οπως εκαναν αλλοι και τελος, αυτος ξεπερασε καθε οριο,για κανεναν λογο δεν λες συνοπαδο απατεωνα , για κανεναν ομως ...
Φιλαράκο τραβα να τρολάρεις πουθενά αλλου και πρόσεχε πως πατας τα κουμπιά μην γίνει κανένα λαθος παλι.
τι λαθος να γινει?να γραψω καταλαθος φορτσα αεκαρα?
δεν πρεπει να με κοβεις για ΠΑΟΚ
διαβαζουμε τα απιστευτα

Ναι κοιτα, παρολο που ειμαι σε ενα φορουμ και ειμαι καψουρης με τον ΠΑΟΚ, γενικα εχω αξιες και ιδεες πολυ μεγαλυτερες απο μια ομαδα και απο ενα αθλημα, ισως για αυτο δεν καταλαβαινω αυτο που λες.
Αν καποιος "συνοπαδος" μου οπως λες ειναι απατεωνας, φασιστας, ρατσιστης, και γενικα ανθρωπος που δεν σκεφτεται και δεν αντιλαμβανεται βασικες αρχες και αξιες της ζωης θα τον χαρακτηρισω και θα τον κανω περα.
Εσυ χαιδεψε του τα αυτια επειδη ετυχε να υποστηριζετε την ιδια ομαδα.
Ε να καταλαβες τωρα εχω πεσει στην παγιδα σου τωρα εγω ρε μπαγασακο που δεν εχεις ζωη, υποστηριζεις αλλη ομαδα και εχεις μπει εδω μεσα να κανεις το κομματι σου. Get a life αγορινα μου γλυκια.
Αν καποιος "συνοπαδος" μου οπως λες ειναι απατεωνας, φασιστας, ρατσιστης, και γενικα ανθρωπος που δεν σκεφτεται και δεν αντιλαμβανεται βασικες αρχες και αξιες της ζωης θα τον χαρακτηρισω και θα τον κανω περα.
Ε να καταλαβες τωρα εχω πεσει στην παγιδα σου τωρα εγω ρε μπαγασακο που δεν εχεις ζωη, υποστηριζεις αλλη ομαδα και εχεις μπει εδω μεσα να κανεις το κομματι σου. Get a life αγορινα μου γλυκια.
Κάνει κοινωνικό πείραμα και μέσα Στα πειραματόζωα είσαι και εσύ και εγώ και λες γιατί τον χαρακτηριζουμε? Το παιδί στην καλλίτερη εχει πρόβλημα στο μυαλό στην χειρότερη είναι στημένος, αλλά πάλι έχει πρόβλημα..... Δηλώνει ΠΑΟΚ ε και? Αν γράφει αυτές τις βλακειες που γράφει έχει συγχωροχαρτι?samatta έγραψε:αμα ειναι να αρχισουμε να χαρακτηριζουμε ο ενας τον αλλον τι λες?ρε σοβαρευτειτε λιγο την κοινωνια μου μεσα...τι αλλο θα διαβασουμε , τι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 27 Αύγ 2024, 11:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν εχω ζωη, δεν ειμαι ΠΑΟΚ και get a life! διακρινω μια νευρικοτητα ?χαλαρωσε δεν υπαρχει λογος να παθεις κανα εγκεφαλικο για εναν σαματα στο ιντερνετDimitrisS έγραψε:Ναι κοιτα, παρολο που ειμαι σε ενα φορουμ και ειμαι καψουρης με τον ΠΑΟΚ, γενικα εχω αξιες και ιδεες πολυ μεγαλυτερες απο μια ομαδα και απο ενα αθλημα, ισως για αυτο δεν καταλαβαινω αυτο που λες.